همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
خوب ما هم همین الان سیزن 3 رو شروع کردیم به دیدن ! دیگه نیازی به صحبتهای اضافه نیست ، فقط دلم میخواست یه قانونی بود که هر دو روز فقط بتونم یه قسمت رو ببینم ! ( یا هر 3 روز :) )

کوروش و مجتبی بهتون پیشنهاد میکنم توی این تاپیک زیاد نیاین ! با اینکه همه سعی میکنن چیزی رو اسپویل نکنن ولی توی هر صفحه پستهایی هست که با خوندنش ممکنه یه قسمتی از داستان لو بره !

شما پس فروم lost.ir رو ببینی حالت بد میشه.من که خودم دیگه داره از نظریه های قصارشون حالم بد میشه
گل گفتی آی گل گفتی ، مثله . . . . :biggrin1:
هرچیزی زیاد روش کلید بشه ، دیگه خوده طرف هم بعد از چند وقت ازش زده میشه.
True;)
البته اینم بگم ، لاست بین سریال های مورد علاقه ی خودم سومه ، ولی کلیدخوره لاست خیلی بیشتره . (کلید خور : زمینه ی کلید کردن) :biggrin1:
مال من که معلومه...اول دومی تو هم احتمالاً PB و BSG ـه ، نه؟:biggrin1:
نظر من اينه که همون حس ابهام تو اين سرياله که باعث ميشه اين همه طرفدار داشته باشه.سرياليه که از بهترين Plot Twist های ممکن برخورداره و همينه که آدم بخواد بيشتر بفهمه.
يه مقدار طبيعيه که آدم بخواد بيشتر بدونه و نظريه سازی کنه. مثل موقعی که ملت شعبده بازی ميبينن؛ همه ميخوان يه نظری بدن که بگن گول نخوردن:) اما اگه قرار باشه آدم همه چيزو واسه خودش حل و فصل کنه و نظريه سازی کنه ،لذتی باقی نميمونه. مثل اينکه بدونی همون شعبده بازی چجوری انجام ميشه؛ لذت دونستنش لحظه ايه ، اما لذت ندونستنش طولانی مدت تره. به قول يه بابايی :
This way it stays magic.
البته اين ها همه نظر منه ، اينجور چيز ها هم سليقه ايه ، ولی خب...;)

ببین چقدر امینو جو لاست گرفته و تحت تاثیر این سریال قرار گرفته که هی فرت و فرت آواتار جک و بن و ... جونورای دیگه لاست میزاره

کار خوبيه آدم چيزايی که دوست داره promote کنه، :biggrin1:
Lost قبلاً خيلی بهتر بود، بکر بود و اينا.:biggrin1:
منم نمدنم دوستان يادشونه يا نه، يه آواتار Dharma داشتم، باحال بود.

سلام:-"
این پستم اطلاعاتی از سیزن 5 هست پس لطفا اونایی که میخوان از سیزن مذکور:biggrin1: بی خبر باشن نخونن پلیز:دی
خوب آقا میگن که فن های لاست رفتن جاسوسی کردن.تو مراحل تولید لاست.اونوقت عکس گرفتن ازشون.
اینم عکساس:
بن و سعید و جک... فکر کنم دارن چشمک بازی میکنن:دی
jackbensayidsetc.jpg

longbeachahrb.jpg

اینم عکس یه بندر گاهه که احتمالا چیزای زیادی رو نشون میده(همونجور که خودتونم میدونید برگشتن اوشنیک6 به جزیره)

-------------------
یکی از همین جاسوسهایی که خدمتتون گفتم سر یه فیلمبرداری حاضر شده و یکی از صحنه ها رو دیده که سان و کیت به دیدن جک میرن و بن و سعید هم پشت صحنه بودن.اونجا بندرگاه بوده مثه اینکه. ولی هارلی سر اون صحنه نبوده.
----------------
یه خبرم اینه که دیمون لیندوف ( نویسنده سریال )گفته وقتی که فصل 5 شروع بشه شما نمی فهمین کجا یا در چه زمانی هستید . همیچنین روش داستانگویی ما هم تغییر کرده.
کارلتون کاز ( نویسنده و تهیه کننده سریال ) هم خیلی خوشحاله از اینکه بالاخره پایان قطعی مشخص شده .او گفته ما کاملا آگاهیم از اینکه کلی داستان تعریف نشده داریم ... ولی اصلا جای نگرانی نیست .. نقشه ای که ما کشیدیم عالیه ....او در آخر گفت که فصل 5 خیلی هیجان انگیز تره.
----------------
یه بازیگر مرد ایرانی هم به سریال اضافه شده که نقش مهمی هم داره خودم عکسشو دیدم اما الان پیداش نمیکنم :(
---------------
یه چیز دیگه هم اینه که متیو فاکس و اوانجلین لیلی(همون جک و کیت:دی) برای هر اپیزود 150000 دلار میگیرن:eek: و بقیه نقشهای مکمل هم بین 80-90 هزار دلار.
مایه دارن دیگه:((:biggrin1::love:
-------------

من فردا گورمو گم میکنم میرم اهواز یه مدتی نیستم خوشبحال همگی که دیگه پستامو تو این مدت نمیبینید:دی
موفق باشید همگی

یه خبرم اینه که دیمون لیندوف ( نویسنده سریال )گفته وقتی که فصل 5 شروع بشه شما نمی فهمین کجا یا در چه زمانی هستید . همیچنین روش داستانگویی ما هم تغییر کرده.

خیلی غلط کرده:دی! روش داستانگویی عالی بود نمیدونم چرا تغییر میدن!;)

150000 دلار میگیرن
از گولوی هیچ کودومشون مخصوصا اون لیلیه پایین نره !!:biggrin1: (به وینسنت معلوم نشده چقدر میدن:biggrin1: ؟؟)
خیلی غلط کرده:biggrin1:! روش داستانگویی عالی بود نمیدونم چرا تغییر میدن!;)
اتفاقا به نظر من اگه همون طوری مثل 4 میخواستن اینده رو معمولی نشون بدن دیگه خسته کنند میشد...

تو اون صندق نقریه پشت ماشینه نمیدونم چرا احساس میکنم جان توشه:biggrin1:

اینم لیست کامل ویسپرز های تا همون فصل 4: ( گفتم اگه ندیدید جالبه)
http://lostwhispering.blogspot.com/
تا قبل رفتنم اگه چیز باحالی یافتم میذارم:دی
از گولوی هیچ کودومشون مخصوصا اون لیلیه پایین نره !!:biggrin1:
همین لیلیه رو میدونی با چه مصیبتی پیدا کردن؟ اگه درست یادم باشه جی جی بود فکر کنم که میگفت 74 دخترو دیدیم تا اینو انتخاب کردیم.میگفت که اینو تو کانادا بهمون معرفی کردن و وقتی دیدیمش گفتیم خودش همینه:دی
خود لیلی میگفت من توی آمریکا دو هفته تو هتل مونده بودم درحالیکه اونور فیلمبرداری شروع شده بوده تا بالاخره بعد از دوهفته ویزاش آماده شده و رفته به لوکیشن. یه یاروهه بود:دی میگفت انقدر منتظر اومدن لیلی بودیم که وقتی چک میل کردمو دیدم لیلی ویزاش حاضر شده همه از خوشحالی بالا پائین میپریدیم!
پ.ن: وقتی خدا واسه یکی بخواد میخواد دیگه. ولی از حق نگذریم محشر بازی میکنه:)

آخرین ویرایش:
ولی از حق نگذریم محشر بازی میکنه:)

خدایی منفورترین ، کاراکتر این سریال واسه من همین دخترگه کیت اه ، یعنی حالم ازش به هم میخوره ها :biggrin1: اولاش بد نبودا ، ولی از وقتی که رفت تو قفس ، حالم به هم خورد ازش :دی الان با وینسنت بیشتر از این حال میکنم :دی

همین لیلیه رو میدونی با چه مصیبتی پیدا کردن؟ اگه درست یادم باشه جی جی بود فکر کنم که میگفت 74 دخترو دیدیم تا اینو انتخاب کردیم.میگفت که اینو تو کانادا بهمون معرفی کردن و وقتی دیدیمش گفتیم خودش همینه:biggrin1:
خود لیلی میگفت من توی آمریکا دو هفته تو هتل مونده بودم درحالیکه اونور فیلمبرداری شروع شده بوده تا بالاخره بعد از دوهفته ویزاش آماده شده و رفته به لوکیشن. یه یاروهه بود:biggrin1: میگفت انقدر منتظر اومدن لیلی بودیم که وقتی چک میل کردمو دیدم لیلی ویزاش حاضر شده همه از خوشحالی بالا پائین میپریدیم!
پ.ن: وقتی خدا واسه یکی بخواد میخواد دیگه. ولی از حق نگذریم محشر بازی میکنه
کلا بدم بازی نمیکنه ولی نقشش به شدت زننده و کریه !!:biggrin1:
خدایی کلا بزرگ ترین دشمن سایر و جک همین اینه :biggrin1:!! از همه بیشتر همین این ناراحتو افسردشون کرده ...
کلا حداقل به نظر من نتونستن هیچ کودوم از نقش های مونث فیلمو خوب در بیارن سان که کاملا معلوم الحاله کیتم که گفتم اون امیلی دی راوین هم انگار نه انگار وقتی که
چارلی مرد
و...
کلا با هیچ کودومشون ادم نمیتونه هم دردی کنه و ارتباط بر قرار کنه...
اهواز یه مدتی نیستم خوشبحال همگی که دیگه پستامو تو این مدت نمیبینید:biggrin1:
به همه ی دوستان تبریک... چیز یعنی تسلیت عرض میکنم :biggrin1::biggrin1:

مال من که معلومه...اول دومی تو هم احتمالاً PB و BSG ـه ، نه؟
نه :دی BSG و PB ـه :دی

نظر من اينه که همون حس ابهام تو اين سرياله که باعث ميشه اين همه طرفدار داشته باشه.سرياليه که از بهترين Plot Twist های ممکن برخورداره و همينه که آدم بخواد بيشتر بفهمه.
يه مقدار طبيعيه که آدم بخواد بيشتر بدونه و نظريه سازی کنه. مثل موقعی که ملت شعبده بازی ميبينن؛ همه ميخوان يه نظری بدن که بگن گول نخوردن اما اگه قرار باشه آدم همه چيزو واسه خودش حل و فصل کنه و نظريه سازی کنه ،لذتی باقی نميمونه. مثل اينکه بدونی همون شعبده بازی چجوری انجام ميشه؛ لذت دونستنش لحظه ايه ، اما لذت ندونستنش طولانی مدت تره. به قول يه بابايی :
This way it stays magic.
البته اين ها همه نظر منه ، اينجور چيز ها هم سليقه ايه ، ولی خب...
همه اینا رو من میخواستم بگم ، ولی میدونم هیچ وقت به این خوبی نمیتونستم بگمشون :دی
دقیقا همینه ، اصلی ترین دلیل پرطرفدار بودن لاست همین تو کف گذاشتنه مخاطبانه ، و هرچی مخاطب فضول تر ، علاقه ش به لاست بیشتر ! ( جسارت نباشه :دی )

در مورد شخصیت های مونث هم اشارات خوبی کردن دوستان ، واقعا هیشکدومشون نیست که آدم بهشون علاقه پیدا کنه . . . هرکدوم یه جای کارشون میلنگه . . . فقط رُز :دی

دقیقا به نظر من بدترین شخصیت پردازی رو همین کیت داره.(حالا اگه اون Shannon اینا رو بذاریم کنار).احساس می کنم هدفشون این بوده که فقط یه شخصیت واسطه بین جک و سایر ایجاد کنن تا جذابیت فیلم بیشتر شه.برای اینم می گم شخصیت پردازیش جالب نیست چون یه آدم به ظاهر پاک و معصومو که شخصیتش هیچ پیچیدگی خاصی نداره برداشتن بهش این قضیه ی fugitive رو چسبوندن که پیچیدگیه کاراکتر بیشتر شه ولی ابدا نه به چهره بازیگر میاد نه به اخلاق و رفتارش.از اون ور اونجلین لیلی به یه دلیل به نظرم من خیلی خوب بازی نکرده و اونم اینه که با تمام این عیبها تو شخصیتش نتونسته اون قسمت تاریک و غمگین شخصیتو به خوبی اجرا کنه.بیشترین چیزی که ممکنه خیلیا را جذب کنه جذابیت چهره بازیگره و گرنه من چیز خیلی خاصی درش نمی بینم.این نظر منه ممکنه به هر حال کسی که فکر می کنه بازیش در حد عالیه دلایل خودشو داشته باشه.
هرچی مخاطب فضول تر ، علاقه ش به لاست بیشتر !
مخالفم.
Lost قبلاً خيلی بهتر بود، بکر بود و اينا.
این بکر بودن قاعدتا بایدم کم شه البته فکر می کنم هنوزم به اندازه کافی بکر هست که مخاطبو جذب کنه.
اون امیلی دی راوین
کلیر به نظرم شخصیت پردازیش جالبتر از کیته.
یکی به خاطر اون مسئله حامله بودنش و اون تعلیقی که وقتی دزدیده می شه بوجود میاد یکیم به خاطر ارتباط غیر مستقیمش با جک و باباشون.حالا اینکه چارلی مرد خیلی احساسی از خودش نشون نداد به خاطر اینه به نظرم که اونقدری که چارلی عاشق این بود, این نبود.

آخرین ویرایش:
فقط رُز
روزو قبول دارم ولی ادم نمیتونه به عنوان یه نقش مونث بهش نگاه کنه اصلا :biggrin1: !!
کلیر به نظرم شخصیت پردازیش جالبتر از کیته.
she was
کلا من با این که اصلا ازش خوشم نمیومد اون ماجرای خواهر و... رو قبول دارم ولی اصلا کارتکر عمیقی نبود که به خاطر کمبود فلش بک هاش هم بود...
کلا به دیار باقی پیوست ...
میگم این یارو زن گندهه خشنه شاید بتونه نظرات رو در این زمینه برگردونه(بچه ها عکسشو چند صفحه قبل گزاشته بودن)
(کلا در این بین فقط انالوسیا با بقیه ی فرق داشت به نظرم !!)

به به چه اسپویل سیتی باز کردم.یه مقاله واسم دیشب اومده و شدیدا به کسایی که نمیخوان شرح یه اپیزود رو درباره سیزن 5 بدونن توصیه میکنم نخونید::cool:

یه جاسوس عزیز دیگه که ازش به عنوان شاهد صحنه نام بردن این اطلاعات رو فرستاده:
صحنه ای که مشاهده شده یک مدرسه کاتولیک بوده که احتمالا ازش به عنوان کلیسا استفاده کردن چون یه مجسمه مسیح آوردن و به صحنه ها اضافه کردن...پس تا حالا یه کلیسا داریم... و کاراکترهای حاضر در اون صحنه جک و سان و بن و دزموند بودن!
و اما همون ماشین جک که در بالا هم عکسش نشون داده شده ماشینیه که جک و سان با هم توش بودن.
و یکی از صحنه ها هم این بوده که سان و بن با حالت جدی و خاصی با هم صحبت کردن و در میان مکالمه بن از توی جیبش(یا یه کیسه) یه چیزی در میاره و به سان میده.شاهدی که اون صحنه رو دیده گفته اون چیز خیلی کوچیک بوده و احتمالا حلقه جین بوده! و بعدش دزموند وارد صحنه میشه و همه به سمت کلیسا میرن.
نکات:
دزموند حلقه ازدواج دستش بوده.یعنی دزموند و پنی با هم ازدواج کردن.(احتماله البته)
سان در همه صحنه ها یه اسلحه همراش داره!
شاهد صحنه گفته که کاراکترهای نامبرده با بن خیلی صمیمی بودن! یا حداقل اینه که باهاش کار میکنن.
معنی اینکه دزموند توی این صحنه ها بوده این بوده که دزموند داره با اونها به جزیره برمیگرده!(احتماله البته)
همچنین میشه حدس زد این اپیزود احتمالا 4 یا 5 یا 6 باشه و به نظر میرسه که اوشنیک 6 دارن به رفتن نزدیک میشن و معنیش اینه که تا وسطهای سیزن 5 اونا در دریا خواهند بود.
اینم نظر خودمه که گفتم به اینا اضافش کنم:
و البته یه مسئله مهم که میشه باز هم تائیدیه بر زنده بودن جین همون حلقه جین هست و اینکه بن داره به بهانه جین سان رو به جزیره برمیگردونه. وگرنه سان با هیچ دلیل دیگه ای با اونا همکاری نمیکنه.
به همه ی دوستان تبریک... چیز یعنی تسلیت عرض میکنم :biggrin1::biggrin1:
متاسفانه بلیطم ساعت 7 عصره تا اون موقع تحمل کنید و خودتونو بخاطر رفتنم ناراحت نشون بدید:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به به میبینن که دوستان در مورد کیت دارن نظر میدن و البته منم موافقم:) اولش از کیت خوشم اومد ولی هر چی جلوتر رفت احساس میکنم یه چیز بی خوده که به زور باید تو سریال باشه که این وسط 2 نفر بپرن سر و کول هم دیگه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or