شما پس فروم lost.ir رو ببینی حالت بد میشه.من که خودم دیگه داره از نظریه های قصارشون حالم بد میشه
Trueگل گفتی آی گل گفتی ، مثله . . . . :biggrin1:
هرچیزی زیاد روش کلید بشه ، دیگه خوده طرف هم بعد از چند وقت ازش زده میشه.

مال من که معلومه...اول دومی تو هم احتمالاً PB و BSG ـه ، نه؟:biggrin1:البته اینم بگم ، لاست بین سریال های مورد علاقه ی خودم سومه ، ولی کلیدخوره لاست خیلی بیشتره . (کلید خور : زمینه ی کلید کردن) :biggrin1:

ببین چقدر امینو جو لاست گرفته و تحت تاثیر این سریال قرار گرفته که هی فرت و فرت آواتار جک و بن و ... جونورای دیگه لاست میزاره

و بقیه نقشهای مکمل هم بین 80-90 هزار دلار.
:biggrin1:
از گولوی هیچ کودومشون مخصوصا اون لیلیه پایین نره !!:biggrin1: (به وینسنت معلوم نشده چقدر میدن:biggrin1: ؟؟)150000 دلار میگیرن
اتفاقا به نظر من اگه همون طوری مثل 4 میخواستن اینده رو معمولی نشون بدن دیگه خسته کنند میشد...خیلی غلط کرده:biggrin1:! روش داستانگویی عالی بود نمیدونم چرا تغییر میدن!![]()
همین لیلیه رو میدونی با چه مصیبتی پیدا کردن؟ اگه درست یادم باشه جی جی بود فکر کنم که میگفت 74 دخترو دیدیم تا اینو انتخاب کردیم.میگفت که اینو تو کانادا بهمون معرفی کردن و وقتی دیدیمش گفتیم خودش همینهاز گولوی هیچ کودومشون مخصوصا اون لیلیه پایین نره !!:biggrin1:
کلا بدم بازی نمیکنه ولی نقشش به شدت زننده و کریه !!:biggrin1:همین لیلیه رو میدونی با چه مصیبتی پیدا کردن؟ اگه درست یادم باشه جی جی بود فکر کنم که میگفت 74 دخترو دیدیم تا اینو انتخاب کردیم.میگفت که اینو تو کانادا بهمون معرفی کردن و وقتی دیدیمش گفتیم خودش همینه:biggrin1:
خود لیلی میگفت من توی آمریکا دو هفته تو هتل مونده بودم درحالیکه اونور فیلمبرداری شروع شده بوده تا بالاخره بعد از دوهفته ویزاش آماده شده و رفته به لوکیشن. یه یاروهه بود:biggrin1: میگفت انقدر منتظر اومدن لیلی بودیم که وقتی چک میل کردمو دیدم لیلی ویزاش حاضر شده همه از خوشحالی بالا پائین میپریدیم!
پ.ن: وقتی خدا واسه یکی بخواد میخواد دیگه. ولی از حق نگذریم محشر بازی میکنه
از همه بیشتر همین این ناراحتو افسردشون کرده ...به همه ی دوستان تبریک... چیز یعنی تسلیت عرض میکنم :biggrin1::biggrin1:اهواز یه مدتی نیستم خوشبحال همگی که دیگه پستامو تو این مدت نمیبینید:biggrin1:
نهمال من که معلومه...اول دومی تو هم احتمالاً PB و BSG ـه ، نه؟
همه اینا رو من میخواستم بگم ، ولی میدونم هیچ وقت به این خوبی نمیتونستم بگمشوننظر من اينه که همون حس ابهام تو اين سرياله که باعث ميشه اين همه طرفدار داشته باشه.سرياليه که از بهترين Plot Twist های ممکن برخورداره و همينه که آدم بخواد بيشتر بفهمه.
يه مقدار طبيعيه که آدم بخواد بيشتر بدونه و نظريه سازی کنه. مثل موقعی که ملت شعبده بازی ميبينن؛ همه ميخوان يه نظری بدن که بگن گول نخوردن اما اگه قرار باشه آدم همه چيزو واسه خودش حل و فصل کنه و نظريه سازی کنه ،لذتی باقی نميمونه. مثل اينکه بدونی همون شعبده بازی چجوری انجام ميشه؛ لذت دونستنش لحظه ايه ، اما لذت ندونستنش طولانی مدت تره. به قول يه بابايی :
This way it stays magic.
البته اين ها همه نظر منه ، اينجور چيز ها هم سليقه ايه ، ولی خب...
مخالفم.هرچی مخاطب فضول تر ، علاقه ش به لاست بیشتر !
این بکر بودن قاعدتا بایدم کم شه البته فکر می کنم هنوزم به اندازه کافی بکر هست که مخاطبو جذب کنه.Lost قبلاً خيلی بهتر بود، بکر بود و اينا.
کلیر به نظرم شخصیت پردازیش جالبتر از کیته.اون امیلی دی راوین
روزو قبول دارم ولی ادم نمیتونه به عنوان یه نقش مونث بهش نگاه کنه اصلا :biggrin1: !!فقط رُز
she wasکلیر به نظرم شخصیت پردازیش جالبتر از کیته.

متاسفانه بلیطم ساعت 7 عصره تا اون موقع تحمل کنید و خودتونو بخاطر رفتنم ناراحت نشون بدید:biggrin1:به همه ی دوستان تبریک... چیز یعنی تسلیت عرض میکنم :biggrin1::biggrin1: