همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
سلام
خب واسه من که سوال شد ولی نه خیلی زیاد:دی پیش خودم این طوری تحلیل کردم که حتما جای پنی قرار بوده یکی دیگه بازی کنه بعد نقشش عوض شده و پنی فعلی اومده هوووم؟!:)

خب اصلا از اون کسی که این دو تا عکس رو گذاشته کنار هم بپرسید عکس بالایی رو از کجا اورد؟؟!!

من قسمت های مربوط به عکسا رو دیدم فقط نکته ی جالبش این بود که اون لحظه که عکس فلفور میگیرن نور پردازی و تیپشون یه جور دیگس بعد که عکس رو میدن دسشون معلوم نسیت یارو با چه طوری عکس رو خوشگلش میکنه میده به اینا !! (مثلا به موهای پنی توجه کنید !)

بابا اون عکس دومی که همون عکس هست که همه جا هست اما اون اولیه دختره پنی نیست معلوم نیست کیه.
حالا اینو ولش.یه سوال بپرسم ازتون.به نظرتون اون موقع که بن با لاک و هارلی داشت میرفت سمت ارکید با کی آینه بازی کرد؟
پ.ن: من برم یه تیکه از لاستو ببینم مطمئن بشم بیام بهتون یه چیزی بگم کف برانگیزززززززززززززز

دوستان عزيز ،
آخرين قسمتی که من ديدم این بود :
جک ميره پيش تابوتی که لاک توش بود و بن مياد ميگه که همتون بايد برگردين به جزيره حتی جان لاک .!

حالا ميخوام بدونم قسمت های جديد این فيلم که ميشه همون سيزن 5 آمده يا هنوز مونده؟ چقدر بايد صبر کنيم؟

حالا اینو ولش.یه سوال بپرسم ازتون.به نظرتون اون موقع که بن با لاک و هارلی داشت میرفت سمت ارکید با کی آینه بازی کرد؟
ها؟:دی نکته ی جالبی بود!! اصلا هم مشخص نشد کیه کسی هم تو ارکید نبود:confused:

حالا ميخوام بدونم قسمت های جديد این فيلم که ميشه همون سيزن 5 آمده يا هنوز مونده؟ چقدر بايد صبر کنيم؟

برو اینجا میفهمی باید چقدر صبر کنی تا سیزن 5 !

http://www.lost4815162342.com/flash/countdownmini.swf

ها؟:دی نکته ی جالبی بود!! اصلا هم مشخص نشد کیه کسی هم تو ارکید نبود:confused:

برو اینجا میفهمی باید چقدر صبر کنی تا سیزن 5 !

http://www.lost4815162342.com/flash/countdownmini.swf
103 رووووووووووووووووووز
اون سايت های اوشينيک واقعی هستن يا همشون تبليغات سريال هست؟ که جلوی پرواز 815 آلرت زده و اون عدد های تعداد مسافران.!
دروغه نه؟

103 رووووووووووووووووووز
اون سايت های اوشينيک واقعی هستن يا همشون تبليغات سريال هست؟ که جلوی پرواز 815 آلرت زده و اون عدد های تعداد مسافران.!
دروغه نه؟
جنبه ی شوخی داره عزیزم:)
من به سایتش کار ندارم چون اطلاعی ازش ندارم ولی اون صفحش شوخیه!

اردلان جان نکته مهم همین جاست معلوم نیست ماله کیه:دی یا ماله قدیمه که همون نظریه ی من 100% درسته یا ماله ایندست که بدجور میخواد ببره تو کف ملت رو!:)

خوب بسلامتی تمومش کردم
حالا کی بود که میگفت من قراره نظرم عوض بشه و از بن و مایکل خوشم بیاد؟
من نگفتم از مایکل خوشت میاد ولی خب حداقل نفرتت کمتر شده الان:دی!
ولی خدا وکیلی بنجامین خیلی دوست داشتنی شد هر چه قدر میرفت جلو(البته از نظر من! چون با شخصیت باهوشش خیلی حال میکنم!)

نکته مهم همین جاست معلوم نیست ماله کیه یا ماله قدیمه که همون نظریه ی من 100% درسته یا ماله ایندست که بدجور میخواد ببره تو کف ملت رو
پس چرا مهسا گفت اونی که مشکوکه مال سکانسیه که دزموند در حال فرار از دریچس؟!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or