همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
یه پست طولانی نوشتم یه ساعت یهو این فایر فاکس پروندش.
دوباره مینویسم
بریم که داشته باشیم یه پست باحال.
اول مصاحبه با ع.ف جاوید که توی فروم فارسی لاست گذاشته شده.اگه هم خواستین نظرتون رو بهش بگین(با توجه به اینکه میخواد سیزن 5 رو هم به سرعت ترجمه کنه) توی همین فروم عضو شید و نظر بدید.خودش اونجا هست.اینم لینک تاپیکش:
http://forum.lost.ir/index.php?topic=744.0;topicseen
---------------------
دوم هم همونLost - Season 5 OFFICIAL PROMO - GamesRadar.it Exclusiv e که بچه ها گذاشتن بالا.اگه با لینک مشکل داشتین اینجا هم میتونید ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=cY7zphTyjmc
اینم توضیحاتش:
در این تریلر در دوجا دیده میشود که به سمت دو نفر اسلحه نشانه گیری شده ابتدا به روی جان لاک سپس به روی یک فرد ناشناس در مقابل یک ایستگاه دارما
و در جای دیگر دیده می شود که بینی شارلوت خون آلود شده در سکانس دیگر فارادی مشغول حفاری یک معدن یا چیزی شبیه به آن است
و سوال دیگر این است که سعید با چه کسی درگیر بود؟
هارلی چرا اسلحه بدست داشت؟
و سان چرا زندانی شده بود؟
و کیت آرون را به تعطیلات برد یا جزیره؟
و در آخر بن گفت که : خدا را شکر که خدا به ما شانس دومی هم داد.
-------------------------
اینم تاپیک مربوط به عکس های فصل 5:
http://forum.lost.ir/index.php?topic=737.0;topicseen
--------------------------
اینم لیست چندتا از اپیزودهای اول فصل 5
Season 5
Episode 5.01 - Because You Left
Episode 5.02 - The Lie
Episode 5.03 - Jughead
Episode 5.04 - The Little Prince
Episode 5.05 - This Place is Death
Episode 5.06 - The Life and Death of Jeremy Bentham​
اینم توضیحاش:
در حالی که چند ساعت بیشتر از پخش عناوین 6 اپیزود آغازین سیزن 5 نمیگذره ، بازتابش خیلی بیشتر از اونی بوده که فکرشو میکردم.
حدس زیاد میشه در مورد اتفاقات آینده زد ولی بیشترین کامنتایی که من از کاربرای خارجی دیدم اینطور بوده:
اپیزود 1 و 2 در مورد 6 بازمانده اوشنیک ،
اپیزود 3
Jughead هنوز مبهمه

اپیزود 4 در مورد آرون ( یه نفر گفته بود در مورد بچه پنی و دزموند هست)
اپیزود 5 جزیره ،
اپیزود 6 مرگ خاموش جرمی بنتام.
اینم یه خبر درباره دنیل دای کیم که البته یه خبر مربوط به زندگی خصوصیشه:دی
به گزارش خبرگذاری رسمی بی بی سی آقای Daniel Dae Kim بازیگر نقش جین بدلیل
زیاده روی در مصرف الکل به مدت شش ماه از رانندگی منع شد.
اطلاعات بیشتر : http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7614039.stm
حالا یه چیزیم میخواستم بهتون بگم که هی یادم میره.به نظرتون بن با کی آینه بازی کرد؟(توی قسمتی که داشت با هارلی و لاک به ارکید میرفت؟)
شایع شده :دی که بن با خودش در آینده آینه بازی کرده.یعنی یه جورایی عاقبت رفتن به ارکید رو از خودش در آینده پرسیده! راست و دروغش رو نمیدونم اما خوب یه حدسه.
یه مسئله دیگه هم میخواستم بهتون بگم که برید و نگاه کنید.توی فصل دوم اونحایی که سعید بن رو شکنجه میکنه یه لحظه وقتی بن رو از پشت سر نشون میده پشت سرش(روی گردنش) عدد 2 نوشته شده.خیلیا دارن روش بحث میکنن که بن دو تاس! من نمیخوام خزش کنم و هی گیر بدم به این مسئله ولی نتونستم نگم.چون دیگه خیلی عجیبه این مسئله برام.ولی شما هم برید ببینید(همونجایی که جک تیر تیرکمون روسو رو از توی شونه بن درمیاره و میبرنش توی انبار اسلحه ها و سعید میخواد ازش بازجویی کنه میشه این عدد رو پشت گردنش دید و نمیدونم شاید هم یه اتفاقه.اما بعضیا اینا رو به هم ربط دادن و میگن بن دوتاس!
پ.ن: به من چه.میگن:دی
-----------------------------
منبع لینکایی که دادم:lost.ir

آخرین ویرایش:
اینم یه خبر درباره دنیل دای کیم که البته یه خبر مربوط به زندگی خصوصیشه:biggrin1:
به گزارش خبرگذاری رسمی بی بی سی آقای Daniel Dae Kim بازیگر نقش جین بدلیل
زیاده روی در مصرف الکل به مدت شش ماه از رانندگی منع شد.
اطلاعات بیشتر : http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7614039.stm
بازیگر سریال گمشده، دنیل دای کیم، از انجام حکم خود سرباز زد. او که سال قبل به دلیل رانندگی در حالت غیره عادی از طرف قاضی محکوم به کار اجباری در اماکن عمومی شده بود، از انجام حکم خود سر باز زد.
بازیگر نقش جین سو در سریال معروف گمشده اکتبر گذشته در Honolulu– هاوایی به دلیل رانندگی در شرایط غیر عادی از طرف پلیس متوقف شده بود.
کیم بعد از این حادثه از طرف قاضی محکوم به ۷۲ ساعت کار اجباری در اماکن عمومی و پرداخت ۵۰۰ دلار جریمه ی نقدی شده بود. همچنین گواهینامه ی رانندگی او به مدت شش ماه توقیف شده است.
کیم ۴۰ ساله بعد از شنیدن حکم خود به خبرنگاران گفته بود. “من از این موضوع بسیار خوشحال و راضی هستم. مطمئنا ساعات سختی برای من و خانواده ام خواهد بود. اما بسیار خوشحال هستم که می توان اشتباهم را جبران کنم.”
منبع: IMDB به نقل از WENN

منبع

:biggrin1:

درد:biggrin1:

:دی

آخرین ویرایش:
مهسا جان ممنون از مطالب !
فقط این ویدئویی که از Season 5 پخش شده , مربوط به اپیزود اول هست همش یا چند تا اپیزود ؟! (نمیدونم وقتی میخوان از سریال یه تریلر نشون بدن چیکار میکنن !)
بعد اون قضیه بن و اینا , خیلی خیلی امکانش کمه که اون طوری باشه ! در مورد اون 2 روی کله ـش که امکانش زیر صفر هست :دی (آخه کلآ LOST یه جوریه که نویسنده هاش میشینن مینویسن و بعد تصمیم میگیرن قسمت بعد رو چیکار کنن. یعنی خیلی جاها خوندم بن کلآ از اول قرار نبوده نقشش انقدر پررنگ باشه {حتی شاید رییس Others هم قرار نبوده باشه} ولی بعد از چند قسمت تصمیم میگیرن این طوری بکنن)
در مورد آینه هم چون اپیزودها دم دستم نیست نمیتونم چیزی بگم ولی توی اون تیکه مثلآ امکانش نیست که بخواد با Others هماهنگ بکنه ؟! (اصلآ یادم نیست اون صحنه رو !) ولی قضیه بن دوم واقعآ مسخره میشه ! دیگه در اون صورت رسمآ تنها سریالی رو که میبینم میذارم کنار :دی

تنها سریالی رو که میبینم میذارم کنار :biggrin1:
بد سلیقه گی یه چیز ذاتیه !!:biggrin1:
من که خیلی از این ایده خوشم اومدش !! یعنی با این که تقریبا غیر ممکنه به همون علت هایی که خودت گفتی ولی واقعا ایده ی ردیفی میشد که یهو وسط سریال بفهمیم هم کل ماجرا سر کار بودیم :biggrin1: هم اون حساب هایی که خیلی ها رو این ماجرا که دیگه بن قدرت اوله و اینا بر باد میرفت و یه سری دست های پشت پرده ی دیگه ی رونمایی نشده ای هم هست !!
...............
این سیزن چهار چند اپیزود اخرشو داشتم مرور میکردم عجیب رفتم تو بحر این خنگ و احمق شدن لاک ...
کلا نمیدونم توجه کردین یا نه ولی کلا حالت یه بچه ی غر غرو و احمقو در مقابل بن داشت تقریبا اخرای سریال دیگه ... !!
فک کنم به اون جونوره ریچارد با آیینه علامت میده
منم همین طور !!
کلا یکم هیجان کار با قصه سرایی های ملت میاد پایین ولی فقط همین معقوله با توجه به کمک ریچارد و قابل دست رس بودن همین یه نقشه که به لاک میگه من همیشه یه نقشه ای دارمو اینا ...

آخرین ویرایش:
واااااااااای پسر ديگه من نميتونم تحمل کنم . بازم کلی رازه ديگه . اووووف
کی مياد این لامصب دقيقا. اون شمارشگره درست نشون ميده؟ واقعی هست؟

مهسا جان ممنون از مطالب !
خواهش میکنم اریا جان:)
درباره تریلر سیزن 5 :) الان متنشو اینجا مینویسم:دی در کل مثه تریلرای فیلمای دیگس:دی
locke to jack:do you really think we crashed in this place by quensidence
this is destiny
jin to sun on the frighter:jagia:D
-------------------------
kate to ben:so we can go? off the island
----------------------
harley: its gone: means the island
-----------------------
ben to jack: did he tell you what happend to them? jack :he told me very bad things happend.and he said i had to come back.
ben:the island wont let you come alone.you have to do it to together all of you
-------------------------​
بعدشم یه صحنه هایی رو از سیزن 5 نشون میده...که عکساش اون بالا هست... توی یکی از صحنه ها جک به بن میگه اگر برنگردیم همه اونایی که پشت سرمون گذاشتیم هم میمیرن(جک ریش نداره:دی) و بعدشم بن مبگه که باید بخاطر شانس دوبارمون خدا رو شکر کنیم.
و نشون میده که کیت با عجله آرون رو باخودش میبره تعطیلات! ممکنه از جک فراری باشه و یا ممکنه بخواد برگرده به جزیره! شارلوت دماغش خونیه و احتمال داره که افراد حزیره تو جابجایی زمانها هنگ کرده باشن و خلاصه ثابت مابت بخوان و واسه همینم هست که جک میگه باید برگردیم و گرنه میمیرن.تو اون جزیره ثابتشون کجا بود؟:دی(البته این حدس خودمه.منبعی براش ندارم:دی)
و جنجالی هست خلاصه.اصلا اکشن شده لاست به جون خودم.وای حتما ببینیدش توی یوتیوب حداقل...
فک کنم به اون جونوره ریچارد با آیینه علامت میده
من خیلی شک دارم که ریچارد باشه.ریچارد اون موقع توی ارکید نبود اصلا اون موقع فقط افراد کیمی توی ارکید بودن.تازه قضیه بیسکوئیتها یادتون نیست؟ که مثلا بعد از 15 16 سال سالم مونده بودن و سایر و هارلی ازشون خوردن؟ به نظر نمیاد جز تایم تراول دلیل دیگه ای داشته باشه.نمیدونم والا.ولی منم با اون قضیه 2 پشت گردن بن مخالفم.اون دو دیده میشه ولی به نظر من نور یا لباسش هست.دیگه هم خز میشه هم اینکه مشکوکه که از اون موقع برنامه ریزی کرده باشن ولی اینم هست که واقعا از لاستیا هیچی بعید نیست

البته یه سوال دیگه هم هست،
موقعی که اوشینیک 6 تو کنفرانس مطبوعاتی هستند جک میگه که از سانحه فقط 8 نفر زنده موندن، اونیکی دو نفر کی هستن؟
دزموند و خلبانه که نمیتونه باشه.
اصلا برای چی باید بگن یه دو نفر دیگه هم از سانحه زنده بیرون اومدن؟

البته یه سوال دیگه هم هست،
موقعی که اوشینیک 6 تو کنفرانس مطبوعاتی هستند جک میگه که از سانحه فقط 8 نفر زنده موندن، اونیکی دو نفر کی هستن؟
دزموند و خلبانه که نمیتونه باشه.
اصلا برای چی باید بگن یه دو نفر دیگه هم از سانحه زنده بیرون اومدن؟
جک گفت 8 نفر توی آب افتادیم اما فقط 6 نفرمون تا رسیدن به ساحل(یا شایدم توی ساحل)زنده موندیم.

پست منو بعدش خوندین؟

الان خوندمش ! :d

والا منم یه خورده گیج شدم ! تو اون صحنه همونطور که خودت هم اشاره کردی چهره ی جان لاک جوونتر به نظر میاد . خوب اون تاریخ 2009 چیه ؟ یعنی واقعا تاریخ انقضا هست یا تاریخ صدور به قول یکی از اونا ؟

فکر کنم انقضا باشه...نمیدونم ولی خوب خیلی قضیه مشکوکه... حالا بچه ها پی ام دادن میخوان بحث گنده ای راه بندازن...بهم گفتن آماده باش:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or