همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
به چندین و چند دلیل اون اپیزود نمیتونه فلش فوروارد باشه :
1. دلیلی نداشته که وسط اون همه اپیزود , یه دفعه یه اپیزود رو فلش فوروارد بسازن و به کسی هم نگن. اگه میخواستن فلش فوروارد بسازن مثل اپیزود آخر تابلو میساختن که همه تحیر کنن و براشون عجیب باشه.
2.
در ادامه گواهینامه رانندگی جان لاک را میبینیم که با سری کاملا بدون مو انداخته شده در حالیکه جان لاک پیش از معلول شدنش به هیچ وجه تاس نبوده
ما گذشته هیچ کس رو به طول کامل و 100% ندیدیم و جان لاک هم همین طوره. ممکنه خیلی جاها توی زندگیش موهاش رو زده باشه.
3.
در سکاسنهای بعدی جان لاک ادی را به یک مهمانی خودمونی میبرد که فکر میکنی مایک از دوستان جان لاک به ادی میگوید که جان بسیار استثنایی است. که جان لاک در جزیره متوجه استثنایی بودن خود شد و قبل از جزیره به استثنایی بودن خود اعتقادی نداشت
منظورش از استثنایی بودن جان میتونه به روحیات اون برگرده و طرز زندگیش و ...
4.
این نشان میدهد که لاک خانواده قبلی خود را میشناسد و میداند که این خانواده جدید از قبلی بهترند پس این اتفاق بعد از شناختن آنتونی کوپر پدر جان لاک افتاده. به نظر شما چه مقدار زمان بین دادن کلیه جان لاک و پرت شدن او از ساختمان 8 طبقه وجود دارد؟
اینجا هم ثابت می شود که جان پدرش را می شناسد وقتی که ادی از او در مورد پدرش می پرسد جان جواب میدهد ارزش حرف زدن را ندارد(اصلا ادی چرا به پدر جان لاک تمرکز کرده؟)
نیازی به فاصله نیست ! وقتی بابای طرف بیاد کلیه طرف رو بدزده و بعد غیبش بزنه و بعد از اون هم باعث جدا شدن زن زندگی جان از اون بشه , شناخت کافی بدست اومده.

حالا گذشته از همه اینها , به لطف اینترنت و این همه سایت فن LOST و ... , نویسنده ها دیگه نیازی به فکر کردن و به کار انداختن مغزشون ندارن و خیلی راحت با یه ساعت چرخیدن توی این سایتها میتونن تا آخر سیزن 6 رو بسازن !! خوش بحالشون !
===================
راستی توی تریلر یه تیکه جین رو نشون میده و مینویسه "بعضی ها به خاطر جزیره مردند" باز بیاین بگین جین نمرد ! من خونه دوستم دوباره اون صحنه رو دیدم و تا آخرین لحظه سان داشت کشتی رو میدید !! :دی

سلام
فکر کنم نویسنده های لاست این نظریات رو ببینن کف میکنن:دی! ولی خب شایدم درست باشه چون من هیچ چیزی که نقضش کنه رو ندیدم:دی (حرفهای اریا هم درست البته ولی خب اون تو سایت لاسته من رو بیشتر قانع کرد:دی!)

اریا حالا چرا فکر میکنی"بعضی ها" میتونه "جین" باشه؟:دی چرا مثلا مایکل نه؟! سان نشون داد از مایکل بدش نمیاد(نه اینکه دوستش داشته باشه ها:دی) یا مثلا خیلی دیگه از افراد جزیره...

امین من یه روزه دارم حرص میخورم بخاطر نظریات اونا و هیچی نمیگم اما میدونی میتونم سر تو خالی کنم.:evil:من این تاپیک رو نشون دادم که ببینید اونا به چه چیزایی گیر میدن.حرص منو در نیار هی.
آریا جان کاملا باهات موافقم نظریات خودم رو هم میگذارم که بخونید:
اون گفته:
اگر توجه کرده باشین میکاییل در دیداری که با جان لاک داشت گفت که شما در لیست نیستید چون قاتل هستید چون عصبانی هستید و ...
من گفتم:
من دقیقا اون صحنه یادم نیست ولی تاجایی که ذهنم یاری میکنه میکائیل نظرشو درباره جان لاک نگفت... ببین افرادی که توی لیست جیکوب بودن good guys بودن درسته؟ و دیدیم که در سیزن 2 یه جا بن به لاک میگه من داشتم دنبال تو می اومدم که گیر تله روسو افتادم...پس لاک رو میخواستن و توی لیست جیکوب بوده.ممکنه مورد لاک با بقیه فرق کنه ما به هر حال بوده. و اونجایی هم که میکائیل داشت یکی یکی افراد رو معرفی میکرد...فکر میکنم سعید و کیت رو گفت اما تو اومد درباره لاک بگه یه اتفاقی افتاد که حرفش نگفته موند... پس معلوم نشد که لاک جز افراد خشمگین محسوب میشه.اما میشه با اون حرف بن به لاک اینو نشون داد که لاک جز افراد خشمگین نبوده. پس شاید نتونیم اینو جز دلایل قطعی حساب کنیم و بگیم لاک اول خشمگین بوده و بعدا دیگه خشمش رو گذاشته کنار.
از طرفی:
اینجا لاک مو داره.توی این بازه زمانی.چجوری توجیهش میکنی؟ چرا چهرش جوونتر میزنه؟
با احترام به نظرت بهنام جان و زحمتی که کشیدی اما من اعتقاد دارم این فلش بک هست.(در واقع بعد از جدائیش از هلن و قبل از اینکه اون پسره اون زنه که با آنتونی کوپر میخواست ازدواج کنه به سراغش بیاد)
اونا گفتن:
اما جدا از اینها نظرت در مورد تاریخی که اونجا گذاشتم چیه؟
من گفتم: :دی
درباره اون من میگم ما داریم از جانب ایرانیا بهش نگاه میکنیم. منظورم اینه که شاید برای اونا قانونی باشه که نگهداری اسلحه ها یه تاریخ انقضایی داره و ما چون از عادی بودن این قضیه اطلاع نداریم داریم سرش بحث میکنیم.مثه گواهینامه یا کارت دانشجویی ماها.و مثلا اونا با این تاریخ میخواستن دقت کارشونو به بیننده های تیز بین و منتقدها نشون بدن.و بگن بینید ما چقدر روی جزئیات کار میکنیم.ضمن اینکه مجوز خرید اون اسلحه هانشون میده که اونا دلیل قانع کننده و دقیقی برای خرید اون همه اسلحه ازدولت داشتن پس حتما توی قراردادشون تاریخ انقضایی هم وجود خواهد داشت.
البته همه اینا حدسه دیگه...
-----------------
سر قضیه موهاش هم اینو بهشون گفتم:
برای موهاش قانع نمیشم چون اگه یادتونه هلن بهش گفت من آدمای کچل رو دوست دارم و لاک بهش گفت من کچل نیستم و هلن گفت صبر میکنیم تا کچل بشی.این خودش یه اشارش به اینکه ریختن موهای لاک گذر زمان رو برای اون نشون میده تا بیننده بین زمانهای فلش بک های لاک گیج نشه.
در واقع این نشون میده که لاک به موهاش مدل نداده! اگر اینجوری بود لاک توی جزیره آدمی بود که بشینه و همه سرش رو شیو کنه؟!!!!!!پس باید همزمان با بلند شدن موهای سان و سایر و بقیه موهای اونم بلند میشد. ریشش رو آره ولی برای شیو کردن موهاش حتما به کمک احتیاج داشت. پس لاک کچل شده و دیگه موهای خرمائیش بر نمیگرده.
لاک و چهره جونترش رو برای من توجیه کن من میرم کنار.ببینید ما میدونیم لاک بعد از فلج شدن توی box company بوده اما نمیدونیم قبل از اون کجا بوده و چیکار میکرده؟! زمانی که معلول میشه مجبور میشه یه شغل خسته کننده رو انتخاب کنه اما قبلش نه!

آخرین ویرایش:
البته الان که فکرش رو میکنم میبینم این حرف هایی که مهسا میگه هم درسته:دی!
البته احتمال اینکه چیزایی که تو سایت لاست گفتن درست باشه خیلی کمه دقیقا به خاطر اون حرفی که اریا زد و اینکه دلیل نمیشه تو فلش بک ها یه فلش فوروارد بزارن بدون هیچ ردپایه ی تابلوئه که بخواد داستان رو پیچیده تر بکنه!

سلام ... :confused:

با عرض ارادت خالصانه و صادقانه خدمت دوستان عزیز تر از جانم ... امین و مهسا جان عزیز . :love:

خداروشکر چند وقتیه تاپیک شدیداً خوابیده و انشاالله به این زودی ها بیدار نخواهد شد :biggrin1: تا بنده بتونم به دوستان برسم ... آره منم دو هفتس معتاد شدم ، اونم از نوع کشندش ، کلاً LOST تمام برنامه هام (حداقل کوتاه مدتها ) رو به هم ریخته ، اما خداییش در بعضی مسائل خیلی خیلی انگیزه و شعف به آدم میده ... خلاصه دارم سعی میکنم این 47 صفحه کذایی رو بخونم و نظر دوستان رو بدونم ...

امیدوارم بنده رو هم در جمع خودتون راه بدین ...

خوب سلام سلام
مهرداد جان خوشحال میشم به جمع بپیوندی
شدیدا از نظراتت خوشحال میشم
سوری نبودم:دی
زیر دست یه جراح قصی القلب بودم.نه واقعا برام سواله که چطور توی لاست بدون بی حسی بخیه میکنن؟ من درمانگاه رو روی سرم گذاشتم در اون مدت.... حالا بی خیال:دی

بچه ها درباره اون قضیه فلش بک و فلش فوروارد بودن اون ماجرای لاست من این پستو دادم که شاید این آدم کوتاه بیاد. اگه حوصله داشتین ببینید:
http://forum.lost.ir/index.php?topic=761.60

سلام
َAudition tapes-Jorge Garcia
Reading for " sawyer"

حالا اگه از اینا کسی قبلا گذاشته بود و تکراری هست معذرت می خوام چون به این تاپیک زیاد سر نزدم.
پ.ن:گویا اینجا لاک با جیمز زیاد طرفدار داره!!! شخصا با وینسنت و اون دود مشکیه بیشتر حال میکنم تا این دوتا جاندار :)

سلام
به به میبینم که مهراد هم به جمع معتادین اضافه شد:دی!!!
این مهردادی که من میشناسم خوب مو رو از ماست میکشه بیرون منتظرم کامل ببینیش و بیای نظراتت رو بگی:love:

بخیه که چیزی نیست، سعید زخم چارلی رو با باروت ضدعفونی کرد
آره ولی پیشنهاد میکنم هیچ وقت امتحان نکنید من برای بخش بدون بی حسی فقط 3 تا بخیه خوردم(بی حس نمیشدم!) ولی چنان جیغهایی میکشیدمو گریه میکردم که حدو حساب نداشت اصلا.یعنی خدا نخواد واسه کسی.خیلی وحشتناک بوددددددددددددددددددددددددددددد.اونوقت جک موقع بخیه کردن کمرش توسط یک شخص ناماهر! (کیت) داشتان تعریف میکنه انگار دارن ماساژش میدن.
من اعتراض دارم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or