همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
البته راست میگی اینو الان گفتی یادم اومد وقتی که بن برگشت و پشتش به سعید بود یه خنده ای کرد که امکانه داره این چیزی که تو میگی درست باشه;)

اینو میگی تو:)

2e4b66r.jpg

سایر به کیت گفت او اونکار رو کردی چون فکر کردی من میمیرم.درواقع کیت چون میدونست سایر دوستش داره بخاطر سایر اونکارو کرد.چون وقتی هم سایر ازش پرسید راست گفتی که به دنی گفتی من رو دوست داری؟ و کیت جواب داد اینو گفتم که دیگه نزندت.

البته کیت زمانی این حرفو به سایر زد که از دستش عصبانی بود ، اون پسره اسمش چی بود که با اینا از دست بن فرار کرد بعدش یه گوشه نشسته بود داشت گریه میکرد ، سایر به کیت گفت خودم باهاش حرف میزنم ، وقتی که برگشت ، گذاشته بود پسره بره ! کیت از دستش ناراحت بود ، یه چیز دیگه اینکه کیت هیچوقت دلش نمی خواست به سایر بگه دوست دارم . چونکه سایر از خود راضی بود واسه همین اونجا این حرفو بهش زد .

البته کیت زمانی این حرفو به سایر زد که از دستش عصبانی بود ، اون پسره اسمش چی بود که با اینا از دست بن فرار کرد بعدش یه گوشه نشسته بود داشت گریه میکرد ، سایر به کیت گفت خودم باهاش حرف میزنم ، وقتی که برگشت ، گذاشته بود پسره بره ! کیت از دستش ناراحت بود ، یه چیز دیگه اینکه کیت هیچوقت دلش نمی خواست به سایر بگه دوست دارم . چونکه سایر از خود راضی بود واسه همین اونجا این حرفو بهش زد .
مطمئنی؟ ولی فکر کنم کیت اون موقع این حرفو بهش زد که سایر تازه کتک خورده بود.درست یادم نیستش اینجاش.
به هر حال من فکر میکنم کیت از طرفی محو جذبه سایر شده بود اما خوب منطقش میگفت جک خوبه یه دکتره و با شخصیت هم هست...اما از طرفی کی میتونه به سایر نه بگه؟:دی
من بهش حق میدم:)

مطمئنی؟ ولی فکر کنم کیت اون موقع این حرفو بهش زد که سایر تازه کتک خورده بود.درست یادم نیستش اینجاش.
به هر حال من فکر میکنم کیت از طرفی محو جذبه سایر شده بود اما خوب منطقش میگفت جک خوبه یه دکتره و با شخصیت هم هست...اما از طرفی کی میتونه به سایر نه بگه؟:biggrin1:
من بهش حق میدم
..........
این ماجرای دروغ گفتم تا کتک نخوری اون موقعی بود که میخواستن فرار کنن ولی سایر گفت نه و اگه منو دوست داری خودت تنهایی برو :biggrin1: که بعدش کیت هم گفت یه دست صدا نداره بعد از اون حرفشو....

آخه میدونی چرا اینو میگم؟ چون موقعی که سعید به بن گفت این جنگ منم هست بن یه خنده خبیثانه کرد انگار که به نتیجه ای که میخواست رسیده باشه.
از طرفی یه نقشه به این سادگی واسه بن اصلا کار سختی نیست.
نمیدونم یه حدسه دیگه
نه اشتباه نکنید ! این خنده بخاطر این بوده که به قوله خوده بن
now he thinks it was HIS idea

یه اگهی بود تو این سایت در مورد یادگیری زبان انگلیسی در خواب :biggrin1:
همیشه برام سوال بود یعنی چی؟چطور میشه تو خواب زبان یاد گرفت؟
خوشبختانه خانم سان مسئله رو برام حل کرد
همونجا که کنار کچله از خواب بیدار شد و کچله بهش گفت زبانت بهتر شده.:biggrin1: به قیافش نمی اومد خائن باشه به شوهرش ولی خوب زبان انگلیسی در خواب مسئله واجبی بود :biggrin1:

نگران نباشید :biggrin1: تو این سریال همه چیز ممکنه حتی آموزش زمان در خواب
====
ولی جدی این ع.ف جاوید عجب آدم ردیفیه . دمش گرم :love: تو 2تا سریالی که من دیدم قسمتایی که ایشون ترجمه کرده بودن اصلا زمین تا آسمون با بقیه فرق داشت. دستش درد نکنه:love:

لی جدی این ع.ف جاوید عجب آدم ردیفیه . دمش گرم تو 2تا سریالی که من دیدم قسمتایی که ایشون ترجمه کرده بودن اصلا زمین تا آسمون با بقیه فرق داشت. دستش درد نکنه

من هم همین نسخه رو دارم که واقعا عالی ترجمه و زیرنویس شده .

این خیانت رو نکنین به خودتون !! LOST رو با زیرنویس فارسی نبینین
دیگه اونایی که انگلیسیشون خوب نیست که خیانت محسوب نمی شه.اوناییم که انگلیسیشون خوبه چون زیرنویسش کم نقصه خیلی ایرادی نداره.یعنی خیانت نیست دیگه;) بعد با زیرنویس انگلیسی آدم یه درک کلی می کنه(یعنی ممکنه اون وسط یه کلمه هم ندونی معنیشو ولی مفهمو کل جمله رو درک می کنی) ولی با زیرنویس فارسی معنای واضح جمله رو می فهمی که این خودشه یه نکته مثبته.(گرچه به نظر منم لذت از دیالوگای هر فیلم با زبون اصلیشه.)

به نظر شما وقتی دوباره برگردن جزیره charlie زنده میشه چون بن اخرش میگه باید همه تون باشید جان که فکر کنم زنده بشه ولی بی چاره چارلی جای کیو تنگ کرده بود ! :(

آخرین ویرایش:
من تازه به این تاپیک سر میزنم چون نمی خواستم قبل از تموم شدن سریال بیام.

حالا یه سوال: اونطور که از پایان سریال بوش میاد اپیزود 5 در کار هست یا نه؟ ؟ آخه داشتیم باهاش زندگی میکردیم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or