همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
Mahsa :
درباره دود سیاه من یه مطلبی خوندم...اونم اینه که میگن دارما موفق شده یه ماشین زمان بسازه...

شرکت دارما مشتاق بود، ببيند آیا مى تواند بيمارى ها را درمان کند؟ از اين رو ويروسى بين مردان خودش پخش کرد و بعد ادعا کرد که درمان آن را يافته و گروهى حاضر شدند براى درمان بيمارى به دارما پناه ببرند و سوار ماشين زمان شدند، بى آنكه بدانند ماشين زمان چيست.آنها به گذشته رفتند و درمان شدند اما کمى بعد کشته شدند چرا که هيولا يا همان » دود سياه « يک واسطه فيزيكى که زمان به واسطه آن خود را تصحيح میکند. به این معنی که اگر قرار باشد فرد در آينده بميرد، نمى تواند از اين سرنوشت فرار کند.
جالب بود اما احتمالش کمه.
اونجایی که سان میره با ویدمور صحبت میکنه هم یه جورایی مشکوکه.چون به ویدمور میگه من و شما یه علائق مشترکی دارم که اونم همون پیدا کردن جزیره هستش.به نظرتون سان جز اینکه یه جورایی میدونه جین توی جزیرس چه دلیل دیگه میتونه داشته باشه؟:confused:
آفرين . کاملا درسته.

يک چيزی رو توجه کرديد که چقدر گروه دارما قديميه. مانيتور ها و وسائل اونا مال 100 سال پيشه !! اما این هنوز مشخص نشده که قبل از دارما چه کسانی رو جزيره بودن. و يا اصلا کسی بوده يا نه.
کشتی بلک راک هم در يکی از این منتقل کردن ها اون وسط افتاده. گفتيم که جزيره در بعد زمان جابجا شده و نه در مکان. در زمانی که قرار بوده جزيره دوباره سرجاش ظاهر بشه همون موقع هم کشتی بلک راک داشته از اون محل عبور ميکرده که يهو ميوفته وسط جزيره .!!! و بعد هم معلوم نيست چه بلايی سره سرنشينانش مياد. !

اگر موافق هستيد دونه دونه اون راز های مهم سريال رو که طبقه بندی کردم توضيح بدم. موافقيد؟

دارما الان چی شده؟یعنی از پروژش دست کشیده؟چرا خودش نیومده جزیره(جَوونیای بنجامین) آخه اگر یادتون باشه فکر کنم تو سیزن 3 بود که دریچه بسته میشه و براشون کلی غذا میندازن . پس یعنی پروژش هنوز ادامه داره؟
کاشکی از دارما هم یه کمی نشون بدن ما فقط یه جا از دور تو فیلماش دیدیم:(
اون دکتره هم خیلی رو مخه(همون مجریه)
mahsa
اونجایی که سان میره با ویدمور صحبت میکنه هم یه جورایی مشکوکه.چون به ویدمور میگه من و شما یه علائق مشترکی دارم که اونم همون پیدا کردن جزیره هستش.به نظرتون سان جز اینکه یه جورایی میدونه جین توی جزیرس چه دلیل دیگه میتونه داشته باشه؟
فکر کنم فقطو فقط جین. ولی مشکل ویدمور با جزیره چیه؟دنبال چی میگشت تو جزیره؟یعنی ویدمور اینقدر مهربونه که فقط میخواست اون گازو تو جزیره از بین ببره:confused:
بچه ها
رابطه ی بابای جک با جیکوب چیه >؟ اصلا بره چی بابای جک باید جای جیکوب بشینه؟

آخرین ویرایش:
دارما الان چی شده؟یعنی از پروژش دست کشیده؟چرا خودش نیومده جزیره(جَوونیای بنجامین)
اونجوری که نشون دادن دارما کلا از بين رفته . يعنی تمام آعضای دارما خيلی وقت پيش توسط ديگران از بين رفتن و مردن. در جنگی به نام پاکسازی. که بالاخره يا اعضای دارما بايد رو جزيره ميموندن يا ديگران. در این مورد چيز های زيادی گفته نشده. ولی اینو ميدونيم که قبل از دارما ظاهرا افراد ديگه ای که بهشون بومی گفته ميشد رو جزيره بودن.!

ولی مشکل ویدمور با جزیره چیه؟دنبال چی میگشت تو جزیره؟
ويدمور اونجايی که بن مياد پيشش بعد از منتقل کردن جزيره مدعی ميشه که هرچيزی که در جزيره هست از اون بوده ، جزيره مال اون بوده و بن ازش گرفته. و جزيره رو دوباره بدست مياره. جزيره هميشه مال اون خواهد بود. اینا حرفايی هست که ويدمور به بن ميزنه. ميشه احتمال داد که تمام گروه و تجهيزات دارما هم زيره سره ويدمور بوده و مال اون بوده تا موقعی که بن مياد تو جزيره و همرو ميکشه و جزيره رو قايم ميکنه.!

مهسا جان اون رو گذاشتم قبلآ :دی
در مورد دود سیاه :
توی یکی از کنفرانسها از نویسنده های LOST سوال شده که این دود مجموعه ای از تعداد خیلی زیادی نانوماشین هست ؟ و اونا جواب دادن : نه خیر !
برای همینه که میگم توجیه علمی نمیشه براش گیر آورد. چون دود که قاعدتآ نمیتونه یه چیز مکانیکی الکتریکی ... باشه. همون یدونه حدس نانوماشینها هم رد شده. دیگه چیزی نمیمونه :دی

jj20 :
تازه یک چیزایی هم شنیدم که میگن مایکل هم زنده هستش!
خب با این وضعی که سریال جلو میره بعید نیست مایکل هم بعد از اون انفجار با اینکه توی قلب کشتی بوده زنده بمونه ! تخیلیش کردن فجیع به خاطر پدر جک !

619 :
اونم نوع مردن مستر ايكو !!!
چقدر دوست داشتم مستر اکو رو :( حاضر بودم هرکسی ( البته به جز جان لاک ! ) بمیره ولی اون زنده بمونه :(

mahsa :
اونجایی که سان میره با ویدمور صحبت میکنه هم یه جورایی مشکوکه.چون به ویدمور میگه من و شما یه علائق مشترکی دارم که اونم همون پیدا کردن جزیره هستش.به نظرتون سان جز اینکه یه جورایی میدونه جین توی جزیرس چه دلیل دیگه میتونه داشته باشه؟:confused:
شاید میخواد بره انتقام مرگ شوهرش رو بگیره !! مثلآ فهمیده که ترکیدن کشتی به خاطر کاری بوده که بن کرده ( اون یارو که دخترش رو کشت , کشت ) کلآ سان توی اون اپیزود یه جورایی خبیث شده بود به نظرم :دی

mazi_z_PSP

اونجايي كه از اين دو تا عكس ميگيره سيزن 3 سريال هست 100 بار قبلش هر دو شون ديده حتي در اخر سيزن 3 كارگردان و تهيه كننده لاست به اين نكته هم اشاره ميكنند بعدشم شما از كجا ميدونيد اين شخصيت هاي مرده توسط دود سياه ساخته ميشه توي اين سريال اصلا حتما وجود نداره مگر اينكه در خود سريال اثبات بشه در مورد مردن ايكو فقط ميتونه حرف شما فرضيه باشه نه دليل اينهمه ساكن چرا ايكو بايد كشته بشه. اين تصورات هم نميتوه حتما دليلش حتما دود سياه باشه و كلا اين جزيره چيز عجيبي هست و انگار جاندار مثل زماني كه لاك از جزيره در خواست كمك ميكنه و يا خواب هاي كه تعبير ميشه اينها دليلش دود سياه نيست !!!

mazi_z_PSP
ديگه داری بدجوری صحبت ميکنی. نميدونم چرا بچه های اینجا اینجوری هستن. عزيز بابا هرکی نظر خودش رو ميگه. و با توجه به اینکه بنده دوبار کامل سريال رو نگاه کردم و تمام نقد هاشو خوندم مطمئنم که نظراتم درست هست.
اولا که بن مشخصا دروغ گفته. در آخر سريال که مياد پيش جک و ميگه بايد همه برگرديم. يعنی چی؟ يعنی خودش برنميگرده ؟ شما فکر ميکنيد بن به همين راحتی از جزيره دست ميکشه؟ اگر اینطور فکر ميکنيد واقعا ساده هستيد.ببين دوست من.
جزيره فقط در بعد زمان جابجا شده. يعنی از نظر جغرافيايی جابجا نشده. خرگوش رو يادته؟ يارو تو فيلم آموزشی گفت خرگوش برای چند صدم ثانيه قيب ميشه و بعد ظاهر ميشه. این دقيقا همون اتفاقی هست که برای جزيره ميوفته. جزيره در بعد زمان 4 سال به جلو ميره. این سفر برای کسايی که بيرون جزيره بودن 4 سال طول ميکشه اما برای افراد روی جزيره بيشتر از چند ثانيه نيست. اینو اگر هر کسی کمی فکر کنه متوجه ميشه. بن گفت کسی که منتقل ميکنه نميتونه برگرده. این يعنی اینکه برای 4 سال نميتونه برگرده. تو این 4 سال بن فرست داره يکجوری ويدمور رو بپيچونه اما بعد از 4 سال جزيره دوباره همونجايی که بوده ظاهر ميشه. این که واضحه . بعد از این 4 سال هم بن دوباره ميتونه همراه با بقيه به جزيره برگرده. به همين سادگی. پس دروغ گفته.
در این مورد باید بگم هرچند که خودم معتقدم جزیره در زمان جابجا شده ، ولی این فقط یک حدس و ایده هست و مشخص نیست درست باشه . این 4 سال و اینا هم نمیدونم از کجا آوردی (حدس میزنم) ولی قابل استناد نیستن.
دلایلت هم برای دروغ گفتن بن منطقی نیستن و از یه چیزی ، یه چیزه دیگه که ربطی بهش نداره رو نتیجه گرفتی !
در مورد اون جمله اولت هم بگم که من هرچی بد گفتم به مجله بوده نه به شما .

باشه توضيح ميدم چون مثل اینکه از این موضوع هيچی نفهميدی.
پسرجون درست صحبت کن ، جالبه با این همه ادعات تو همین چار تا پستی که دادی دو تا موضوع خیلی ساده رو برداشت کاملا غلط ازشون داشتی . جالبه تازه میخوای بقیه هم روشن کنی ! :laughing:

جزيره موقعی که کسی رو خوب ميکنه و اون بيماری رو ازش ميگيره نميتونه اون بيماری رو کامل خوب کنه و بعد بايد به صورت کمتری اونو به کسه ديگه ای منتقل کنه.
!
اینا رو دیگه از کجا آوردی ؟! :)

این فلجی ِ بن دقيقا به خاطر همون خوب شدن پاهای لاکه که بن بايد اونو برای مدتی تحمل کنه.
عجب . خوب استاد با حسابه اینکه جزیره فقط بیماری رو منتقل میکنه ، پس وقتی دوباره بن خوب شد الان دوباره لاک فلج شده دیگه ؟
سرطان رز هم لابد به یکی دیگه منتقل شده ، اصلا ببینم شاید سرطان رز و معلولیت لاک یکجا به بن سرایت کردن که بن سرطان گرفت :laughing:
این توجیه ها چیه

حالا اگر توجه کرده باشين اینه که به محض اینکه بعد از عمل لاک با بن ملاقات ميکنه بن حالش بهتر ميشه این از قدرت های خاص جان لاک هست که هنوز ماهيت کاملش مشخص نشده.
در مقابلش بون رو هم داشتیم که با لاک میگشت و مرگ نصیبش شد.

در خيلی موارد بن به لاک حسوديش ميشه مخصوصا موقعی که لاک از حرف های جيکوب يک چيزی شنيد که به خاطر همون باعث شد بن به لاک شليک کنه . از حسودی بود. همين. بازم چيزه ديگه ای هست بگيد بگم.
خوب اینکه عینا توی سریال بیان میشه !

اگر توجه کرده باشين هر کسی که در جزيره رهبر و حامی يک گروه ميشه اتفاقات و بلايای خاصی براش بووجود مياد.
شاید جزیره با رهبریت مشکل داره :)

اصلا لازم نيست بن به زمان برگرده .! با گذشت 4 سال جزيره به زمان برميگرده. و زمان درون و بيرون جزيره دوباره با هم يکی ميشه. تو این 4 سال اگر بن تونست ويدمور رو بپيچونه يا يک کارايی بکنه که هيچ. اما اگر نتونست دوباره همه چی برميگرده سر جاش.
کسی هم نگفت لازمه ، من گفتم بن نمیتونه به زمان برگرده . یعنی مثله اینه که توی مدتی از زمان تبعید میشه . این بحثش پیچیده س ولی جالبه که حرفایی که میزنی هموناییه که من میزنم ولی باز اصرار داری که بگی من دارم اشتباه میکنم !

جيکوب در اصل تا اینجايی که فهميديم يک قدرت در جزيره هست ، تقريبا ميشه گفت روح جزيره هست. چيزی که جزيره رو کنترل ميکنه.
اینم از اون مضخرفاته سینما خانواده س که نمیدونم از کجاشون در آورده بودن . جیکوب اگه روح جزیره بود و جزیره رو کنترل میکرد و در عین حال از تکنولوژی بدش میومد ، کلا آثار تکنولوژی رو توی جزیره ویران میکرد یا میگفت بن و لاک ویران کنن ، نه اینکه فقط وقتی کسی نزدیکش شد عکس العمل نشون بده .

هيچکی نميتونه اونو ببينه اما صداشو بعضی ها مثل بن و لاک ميتونن بشنون.
بن براحتی میتونست ببینه ش ، و ما هم همونطوری که آریا اشاره کرد دو جا دیدیمش.

جيکوب يک موجود بسيار بسيار باهوشه که از همه چيز خبر داره و هيچ چيزی ازش پنهان نميمونه.
اگه اینطوری بود و جیکب دائره المعارف ِ زنده ی جزیره بود ، هیچ نیازی به جمع آوری اون همه فایل و انجام اون همه تحقیقات توی جزیره نبود ، خیلی راحت همه ی سوال ها رو از جیکوب میپرسیدن !

همه ازش وحشت دارن و نميخوان باهاش برخورد داشته باشن حتی خود بن.
و چی باعث شده که شما این نتیجه گیری ها رو بکنی ؟

در ضمن همه در جزيره زنده نميشن و يا همه بصورت روح در نميان. بعضی ها روح ميشن و ميان صحبت ميکنن. بعضی ها فقط در ذهن افراد شکل ميگيرند که اونم از کارهای جزيره هست ، بعضی ها هم زنده ميشن
تمام اینها فقط به دست جزيره انجام ميشه که ميتونيم این کارها رو به جيکوب هم نسبت بديم. يک جورايی جيکوب و جزيره يکی هستن. اما هنوز کاملا مشخص نشده.
بهت پیشنهاد میکنم قبل از اینکه در مورد این ارواح و اینا اینقدر نظر بدی بری نظریه ای که میگه جزیره در سال 1996 سیر میکنه رو مطالعه کنی ، البته اگه بعدش نخوای بیای دوباره بقیه رو روشن کنی! :)

در يکی از قسمت ها ميبينيم که جين به شدت دنبال خريد يک عروسک برای يک بچه هست. اما در آخر ميبينيم که اون بچه يکی از سياستمداران بزرگ هست و بچه خوده جين نيست. در حالی که اول طوری نشون داده ميشه که انگار بچه ی خود جينه.
بعد پرستار از جين ميپرسه بچه خودت بود ؟ جين ميگه نه بابا من تازه 2 ماه هست که ازدواج کردم و بعد ميخنده و ميره. این اتفاق دقيقا برابر هست با صحنه بدنيا آمدن بچه جين بوسيله سان. حالا این چيزا معنيش چيه اصلا معلوم نيست. احتمالات : جين مرده ، جين در جزيره زندس ، جين در بيرون از جزيره زندگی جديدی داره و هيچی يادش نمياد ، همه ی اینها داره باهم در يک بازه ی زمانی اتفاق ميوفته که هيچ چيزش باهم جور در نمياد .!!!
اونجا کاملا آخره همون اپیزود مشخص شد که قضیه این بوده که فلش بک های جین در کنار فلش فوروارد های سان پخش میشده و بازم جالبه شما این موضوع به این سادگی رو متوجه نشدی و اومدی اینجا میخوای همه رو روشن کنی :) بعد جناب jj20 که به خوبی قضیه رو گرفته ، بدون هیچ ادعایی میاد اینجا در حد بیان نظرش این قضیه رو مطرح میکنه.

نه اشتباه نکن. جين رو ديد که داشت ميدويد به سمت هيلی کوپتر اما موقعی که کشتی منفجر شد ديگه اصلا جين رو نشون نداد.
عزیزم خودت داری میگی دیگه جین رو نشون نداد . . . هرکی رو که نشون نده یعنی طرف مُرده ؟ با این حساب قایقی که دنیل فارادی و دوستان توش بودن رو هم نشون نداد دیگه . پس اونا هم مُردن :)
جین رو دوربین به ما نشون نداد ، ولی سان اونجا داشت کامل قضیه رو میدید و داشت خودشو میکشت و حتی برای جین مقبره ی یادبود ساخته و بعد از اینکه بچه ش بدنیا اومد دیدیم که با هارلی رفت سره قبره جین... پس نمیشه اینجوری با قاطعیت بگی جین زنده س .

دوست من در مورد يکسری چيزا من بيشتر از شما ميدونم و در مورد يکسری چيزا شما از من. پس جای توهين و خراب کردن نيست. لطفا آروم باشيد.
درسته ولی مشکل از جایی آغاز میشه که یکی فکر کنه نظراتش صددرصد درست هستن و بگه:
دقيقا همينطوره. نظر ایشون اشتباس.
نه اشتباه نکن
blah blah blah
و بخواد بقیه رو اصلاح یا روشن کنه . . . که نتیجه ش هم همین میشه که نیومده تاپیکو بهم بریزه و بقیه بهش بگن :
پ.ن: شما یه جوری حرف میزنی انگار از نویسنده های سریال بیشتر میدونی؟ فکر نکنم خوب باشه کسی اینقدر مغرور بشه و ادعا داشته باشه

;)

من که اول ميرم کامل قسمت هارو نگاه ميکنم بعد ميرم نقد هارو ميخونم تا وقايعی که ديدم بهتر برام روشن بشه.
حتما اینکارو بکن :)

jj20
به نظرتون چرا آپاندیس جک همین طوری مشکل پیدا کرد و مجبور شدن در بیارن ؟
خو طبق فرمایشات دوستمون یکی دیگه مشکل آپاندیس داشته بعد جزیره منتقلش کرده به جک :)
jj20 جان ممکنه چیزه خاصی نباشه ، درسته جزیره به خیلی ها شفا داده ولی دلیل نمیشه که دیگه وقتی بری توی جزیره هر غلطی بکنی هیچیت نشه !
ولی نظر من اینه که جزیره یکجورایی خواست جک رو شکنجه بده ، بخاطر اینکه سعی کرد بقیه رو از جزیره خارج کنه . همونطوری که میدونی هیچکس نباید از جزیره خارج میشده ، و شاید این بهایی بوده که جک پرداخته بخاطر عمل کردن خلاف این قانون.

.تو یکجای سریال هارلی به والت که بزرگ شده بود و اومده بود ملاقاتش گفت ما مجبوریم مخفی کاری کنیم تا از بقیه حفاظت کنیم و در جواب سوال والت هم گفت پدرت هم جزو اوناست از اونجایی که پدر والت با جین تو کشتی بودن به نظرتون آیا جین زنده هست ؟ پس چرا زنش عزادار بوده یا این که جین از بقیه مخفی شده و....
خوب اون حرفای هارلی که قابل استناد نیستن ، شاید نخواسته به بچه ی 10 9 ساله بگه بابات مُرده . همونطوری که اول فیلم نمیخواست جلوش بگه توی لاشه ی هواپیما پر از جسده .
چون اگه مایکل زنده مونده باشه هم بعید میدونم هارلی ازش خبر داشته باشه.
تازه این احتمال هم هست که مایکل نجات پیدا کرده باشه و جین مرده باشه ، چون ثانیه ی قبل از انفجار بمب دیدیم که پدر جک اونجا ظاهر شد و یه چیزایی بلغور کرد !

در مورد زنده موندن جین این امکان هست که جین توی اون زمانی که اونجا منفجر شد مرده باشه ، ولی توی زمانی که جزیره بهش سفر کرد (اگر به گذشته بوده باشه) زنده باشه. اینو میشه با نظریه ی جهان های موازی توجیه کرد.

آخرین ویرایش:
مهسا جان اون رو گذاشتم قبلآ:دی
من رو این مطلب خیلی حساب باز کردم یعنی همش حدسه؟:دی
Dinosaur
شاید میخواد بره انتقام مرگ شوهرش رو بگیره !! مثلآ فهمیده که ترکیدن کشتی به خاطر کاری بوده که بن کرده ( اون یارو که دخترش رو کشت , کشت ) کلآ سان توی اون اپیزود یه جورایی خبیث شده بود به نظرم :دی
من یه دلیل دیگه هم داشتم البته الان خوب یادم نیست:دی باید برم اون قسمتو دوباره ببینم.ولی تا جایی که یادمه اون جریان صحبت سان با ویدمور بعد از یه صحنه ای از جین بود(فکر کنم)که خیلی منو مطمون کرد...یه جورایی تجربه ی لاستی پیدا کردم:دی
اصلا واضح نگفتم خودم میدونم:دی وقتی نگاش کردم میام میگم
درباره مایکل هم یه تئوری دارم:دی
اونجایی که والت به دیدن هارلی میادش...بهش میگه جرمی بنتام اومده بود دیدن من...و بعدش میپرسه چرا شماها دارید دروغ میگید...و بعدش هارلی بهش میگه واسه محافظت از کسایی که نیومدن و بعدش والت میپرسه مثل بابای من؟ و هرلی تائید میکنه
و هر دوی اینا با جرمی بنتام یا همون لاک ملاقات کردن و از جریانای جزیره خبر دارن و چه دلیلی داره اگه مایکل مرده اونا نخوان به والت بگن؟:دی
تئ.ریم 99 درصد درسته ها:دی

جین رو دوربین به ما نشون نداد ، ولی سان اونجا داشت کامل قضیه رو میدید و داشت خودشو میکشت و حتی برای جین مقبره ی یادبود ساخته و بعد از اینکه بچه ش بدنیا اومد دیدیم که با هارلی رفت سره قبره جین... پس نمیشه اینجوری با قاطعیت بگی جین زنده س
.
وحید با بقیه حرفات موافقم ولی اونجا که سان داشت خودشو میکشت اگه مردن جین رو میدید هی جیغ نمیزد بگه باید برگردیم برید پائین جین هنوز اون پائینه...
خوب اون حرفای هارلی که قابل استناد نیستن ، شاید نخواسته به بچه ی 10 9 ساله بگه بابات مُرده . چون اگه مایکل زنده مونده باشه هم بعید میدونم هارلی ازش خبر داشته باشه.
به نظر من هر حرفی تو فیلم قابل استناده وحید.تازه مگه اینا ایرانین که به بچه نگن؟مامانش (سوزان)تا مرد بهش گفتن حالا باباشو نگن؟:دی بعدشم والت اونجا 13 سالشه.توی جزیره 10 سالشه.اونجا که کلی بزرگ شده.

در مورد اکو. هرجوری فکر کنيد ميبينيد که اول با برادرش ملاقات ميکنه . بعد درخواست مرگ ميکنه. بعد برادره ميره. اکو دنبالش، بعد برادر رو گم ميکنه، يهو دود ظاهر ميشه و ميکشتش. ديگه از این واضح تر؟!!

این 4 سال و اینا هم نمیدونم از کجا آوردی
زمان انتقال با زمان بعد انتقال ميشه حدود 4 سال . حالا مفهومه؟​
خوب استاد با حسابه اینکه جزیره فقط بیماری رو منتقل میکنه ، پس وقتی دوباره بن خوب شد الان دوباره لاک فلج شده دیگه ؟

همين خوب استاد هات مبنی بر این ميشه که يا حسودی ميکنی يا دعوا داری. درست صحبت کن يا اولين کسی که گزارش پست خلاف ميده منم.
وقتی بيماری به کس ديگه ای منتقل ميشه به صورت کمتر و خفيف تری هست. بعد هم که خوب ميشه ، خوب بيماری از بين ميره . از این طريق جزيره ميتونه بيماری هارو دفع کنه.​
شاید جزیره با رهبریت مشکل داره
منم که همينو گفتم.
اگه اینطوری بود و جیکب دائره المعارف ِ زنده ی جزیره بود ، هیچ نیازی به جمع آوری اون همه فایل و انجام اون همه تحقیقات توی جزیره نبود ، خیلی راحت همه ی سوال ها رو از جیکوب میپرسیدن !
این مربوط به بعد از ورود افراد به جزيره هست. ميدونيم که تمام افرادی که آمدن در جزيره کاملا سرنوشت اینگونه براشون رقم خورده.منظورم مسافرين پرواز هست. بعد از ورود به جزيره اطلاعات توسط دود سياه گرفته ميشه . و بعد احتمالا به جيکوب ميرسه. چون جيکوب تمام تصميمات رو ميگيره. خودش که نمياد با شخصيت ها صحبت کنه .
و چی باعث شده که شما نتیجه گیری ها رو بکنی ؟

اولين باری که بن ميخواست با لاک بره پيش جيکوب همه بشدت شوکه شدن و تعجب کردن . نشون داده شد که خود بن هم ميترسيد. مخصوصا با اون عصبانی شدن جيکوب که اتفاق افتاد. بعد از اینکه از کلبه آمد بيرون کاملا رنگش پريده بود و سفيد شده بود .!
عزیزم خودت داری میگی دیگه جین رو نشون نداد . . . هرکی رو که نشون نده یعنی طرف مُرده ؟
جین رو دوربین به ما نشون نداد ، ولی سان اونجا داشت کامل قضیه رو میدید و داشت خودشو میکشت و حتی برای جین مقبره ی یادبود ساخته و بعد از اینکه بچه ش بدنیا اومد دیدیم که با هارلی رفت سره قبره جین... پس نمیشه اینجوری با قاطعیت بگی جین زنده س .
من هنوزم ميگم جين ميتونه براحتی زنده باشه. اگر ميگن تو سيزن 5 جين هست ، پس دليلی بجز این نميتونه داشته باشه مگر اینکه باز يک معجزه ديگه رو نشون بده. حرفای منو کامل نميخونی بعد ميپری به آدم.​
ولی نظر من اینه که جزیره یکجورایی خواست جک رو شکنجه بده ، بخاطر اینکه سعی کرد بقیه رو از جزیره خارج کنه
منم ميگم به خاطر اینه که جک به صورت يک رهبر برای يک گروه در آمده. جزيره به رهبر ها يک سری بدبختی هايی ميده. دقيقا مثل بن. يا مثل لاک که آمد گفت بعد از رفتن اینا کلی اتفاق های بعد افتاده و اینکه خودش مجبور شد خودکشی کنه. حتما این خودکشی احساس خوبی نداشته ، داشته؟!!

كلا اين جزيره چيز عجيبي هست و انگار جاندار
يک جای ديگه هم اون يارو تام مياد به مايکل ميگه که جزيره نميزاره تو بميری. بعد مايکل هرکاری ميکنه نميتونه خودشو بکشه. !!​
--------------------------------------------
****ا يا طرز حرف زدنت رو درست کن يا منم بهت ميپرم. واقعا لحن توهين آميزی داری.

با حرفا و نظريات مهسا کاملا موافقم.

Last edited by a moderator:
ا يا طرز حرف زدنت رو درست کن يا منم بهت ميپرم. واقعا لحن توهين آميزی داری.
مگه اینجا میدون ِ جنگه که میخوای به کسی بپری؟ناراحت نشو ولی همچین اومدی اینجا مغرورانه حرف میزنی که انگار نویسنده شمایی . که چی آدم چهار صفحه تو یه مجله میخونه بیاد انقدر تو سر این ُ اون بزنه؟(خوبه حالا خودت حدهاقل اینو گفتی)
در مورد اکو. هرجوری فکر کنيد ميبينيد که اول با برادرش ملاقات ميکنه . بعد درخواست مرگ ميکنه. بعد برادره ميره. اکو دنبالش، بعد برادر رو گم ميکنه، يهو دود ظاهر ميشه و ميکشتش. ديگه از این واضح تر؟!!
یعنی به نظرت اون اول داداششو میبینه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونوقت این برادر احتمالا قبلا در جریان سقوط هواپیما نمرده دیگه؟
مگه ندیدی که دود سیاه خودشه میتونه ه همه چی تبدیل کنه؟ به اسبی که کیتو نجات داد و به پدر جک و همینطور برادر آقای ایکو . در ضمن شما که اینقدر ادعات میشه باید دقت کنی که دود سیاه به اکو میگه که جوری با من حرف میزنی که انگار واقعا برادرتم. تازه مگه ندیدی که آقای ایکو گردنبند صلیبو از گردن برادرش در آورد و کلا هواپیما رو آتیش زد ؟
===
===
دوستان عزیز اگر دلیل موجه یا نظریه یا تئوری دارید خوشحال میشم در مورد اینکه پروژه ی دارما تموم شده و کسی هم جز بنجامین(که یه خیانت کار هم حصاب میشه ) زنده نمونده پس چطور میشه که بعد از گذشته بیش از یک دهه هنوز برای پیشگامان دارما قضا میفرستند؟

آخرین ویرایش:
اینو ميدونيم که دود سياه در برخورد اول با هر شخصی چند عکس از اون ميگيره که اون عکس ها از خاطرات و شخصيت فرد گرفته ميشه. يعنی دود سياه اون عکس هارو برای آگاهی خودش از فرد ميگيره.
فقط یه بار دیدیم که وقتی دود به جولیت و کیت برخورد چند تا فلش زد . همین کافی بود تا شما این "گل واژه" ها رو سرهم کنی ؟

جالب بود اما احتمالش کمه.
.
.
.
آفرين . کاملا درسته.
با حرفا و نظريات مهسا کاملا موافقم.
چی باعث شده فکر کنی هر مسئله ای اینجا بیان میشه باید تایید یا ردش کنی ؟

ريا بعيد ميدونم براي منحرف كردن ذهن بقيه باشه چون توي اون سيزن تمام اتفاقت بعد از رفتن از جزيره دنبال ميشد و يك چيز ديگه هم هست جين نميتونست خودش نشون بده چون همه از ماهيت جزيره خبر دار ميشدند شايد هم جين مرده شده بعد زنده همانطور كه لاك با تير بنجامين نمرد همانطور كه روح باباي جك همه جا هست و تازه ميخواند با جادوگري عمو جيكوب لاك رو هم زنده كنند . دود سياه هم چيز تخيلي نبايد باشه چون يه جا رفت از كيت و جوليت عكس گرفت و همچنين اونجا كه بنجامين قاطي ميكنه ميفرستش سرباز هاي اون يارو رو داغون كنند اما اينجا فقط يك چيز هست كه ميتونه نظريه منو نقض كنه اونم نوع مردن مستر ايكو !!!
آخه آخر همون قسمت گفت من تازه دو ماهه ازدواج کردم که همه ی ابهامات رو برطرف کرد.
بعد اینکه اگه جین برگشته باشه ، اولا اینکه سان براش قبر الکی درست نمیکنه . ثانیا با پولی که سان به جیب زده دیگه جین لازم نیست از این پادویی ها بکنه و کادو برای بچه ی سفیر از طرفه بابای سان ببره ! :دی
دارما الان چی شده؟یعنی از پروژش دست کشیده؟چرا خودش نیومده جزیره(جَوونیای بنجامین) آخه اگر یادتون باشه فکر کنم تو سیزن 3 بود که دریچه بسته میشه و براشون کلی غذا میندازن . پس یعنی پروژش هنوز ادامه داره؟
کاشکی از دارما هم یه کمی نشون بدن ما فقط یه جا از دور تو فیلماش دیدیم
اون دکتره هم خیلی رو مخه(همون مجریه)
دارما نابود شده در مورد اون غذا ها هم سه تا احتمال وجود داره.
1- دارما با یه شرکت قرارداد بسته که غذا براشون بفرسته توی فاصله های مشخص و اون شرکت هم داره به کارش ادامه میده .
2- شرکت دارما تشکیلاتی در خارج جزیره داره که نمیدونن دارما توی جزیره نابود شده و غذا رو براشون میفرستن (البته احتمال این خیلی کمه)
3- این ایده ی خودمه :دی چون جزیره سال 1996 رو تکرار میکنه ، قبلا در سال 96 مثلا دوبار با هواپیما برای جزیره غذا آوردن ، و این اتفاق هم دائم تکرار میشه.
رابطه ی بابای جک با جیکوب چیه >؟ اصلا بره چی بابای جک باید جای جیکوب بشینه؟
احتمالا چون جزیره به سال 96 برگشته و تو اون سال بابای جک زنده بوده ، الان زنده س و داره با جیکوب همکاری میکنه.
آریا :
چقدر دوست داشتم مستر اکو رو حاضر بودم هرکسی ( البته به جز جان لاک ! ) بمیره ولی اون زنده بمونه
چقدر بدم میومد ازش :دی هم از خودش هم بازیگرش :دی
ولی آریا تو سینماخانواده نوشته بود توی داستان این اکو قرار بوده زنده بمونه و نقشش ادامه داشته ولی چون بازیگرش ساحل زده میشه نویسنده ها مجبور میشن نقشش رو حذف کنن :دی

کلآ سان توی اون اپیزود یه جورایی خبیث شده بود به نظرم
تو هم ارث بابای بیل گیتس رو خالی کنن توی جیبت هویجوری میشی :دی

مهسا
وحید با بقیه حرفات موافقم ولی اونجا که سان داشت خودشو میکشت اگه مردن جین رو میدید هی جیغ نمیزد بگه باید برگردیم برید پائین جین هنوز اون پائینه...

اگه جین زنده مونده بود هم به این راحتی آروم نمیشد میگفت باید بریم برش گردونیم :دی
البته من نظره قاطع ندارم به نظره منم جین هنوز زنده س ولی دلیلی براش ندارم !

به نظر من هر حرفی تو فیلم قابل استناده وحید.تازه مگه اینا ایرانین که به بچه نگن؟مامانش (سوزان)تا مرد بهش گفتن حالا باباشو نگن؟ بعدشم والت اونجا 13 سالشه.توی جزیره 10 سالشه.اونجا که کلی بزرگ شده.
یعنی واقعا هیچ دلیلی نمیبینی که نخوان به بچه ی 10 ساله بگن بابات مرده و ازش امیدش رو بگیرن ؟ :دی
نه خوب آخه هارلی اینکارو کرد . هارلی اول فیلم تو همون قسمت اول هم میاد میخواد بگه تو لاشه ی هواپیما پر از جسده ، میگه it's full of b-o-d-i-e-s .که مثلا جلوی والت کلمه ی جسد رو نگفته باشه ! خوب چنین آدمی که اینقدر جلوی بچه برای بکار بردن کلمه ی "جسد" محافظه کاری میکنه ، ازش انتظار نداریم بره صاف وایسه تو چشماش نگاه کنه بگه بابات مُرده :دی

آخرین ویرایش:
mazi_z_PSP

چه ربطي داره جدا ؟؟؟ ميگم دليل كشتن ايكو توسط دود سياه معلوم نيست شما صحنه قتل براي من توضيح ميدي !!!!

poorna

نه ميگم اگه جين نجات پيدا كرده باشه با توجه به اينكه توي سيزن 4 فقط اتفاقات اينده رو نشون ميداد نميتونه خودشو نشون بده وگرنه براي خودشون بد ميشه چون بعد نجات سعيد ميگه هيچ كس زنده نمونده .شما كه خودت لاست خور تيري :biggrin1:

نه ميگم اگه جين نجات پيدا كرده باشه با توجه به اينكه توي سيزن 4 فقط اتفاقات اينده رو نشون ميداد نميتونه خودشو نشون بده وگرنه براي خودشون بد ميشه چون بعد نجات سعيد ميگه هيچ كس زنده نمونده .شما كه خودت لاست خور تيري
آره فکره اینم یه لحظه کردم :دی
ولی بعدش فکر کردم خوب که چی ؟ میتونه مثله Micheal Dawson => Kevin Johnson ، بیاد با هویت جعلی زندگی کنه .
یا لااقل اگه با سان زندگی نمیکنه ، ازش کمک مالی دریافت کنه.
مهمتر از همه اینه که وقتی اون خرسه رو میده به اون یارو سفیره ، میگه از طرفه آقای فلانی آوردم . که حوصله چک کردن ندارم ولی فکر کنم فلانی همون بابای سان باشه .
یه کم عجیب نیست بیاد با هویت جعلی زندگی کنه ، بعد بره تو همون کشوری که زندگی میکرده ، برای همون فردی که کار میکرده (و چون با دخترش ازدواج کرده همه میشناسنش) دوباره کار کنه ؟
از همه این ها که بگذریم سان وقتی از جزیره رفت فکر کنم حدودا 3 - 4 ماه حامله بود . که با این حساب اون قضیه مربوط میشه به 5-6 ماه بعد از نجاتش . 5-6 ماه به نظره من یه کم زوده که جین بتونه ، و بخواد از جزیره خارج شه .
البته همه اینا حرفه منطقیه ، ولی جوری که اخیرا نویسنده های لاست نشون دادن انگار منطق و اینا حالیشون نمیشه :دی همه چیز ممکنه !

اره اينم حرفي اما واقعا از اين نو.يسنده ها هيچي بعيد نيست ديگه رسما با زنده كردن لاك هويت سريال ميخوان برنند زير سوال :biggrin1: اما من هنوز تو كفه اون اعداد و ربطشون به جزيره هستم و چرا نحسند اين هارلي بد بخت اخر ديونه شد رفته تو تيمارستان با اكو شطرنج ميزنه بعد جالبه اون زنه كه هارلي پيشش ميره خونش وسط بيايون ميگه ما اونها ( شوهرش ) فركانس از يه جااي گرفتند فكر كنم از همون جزيره گرفتند و اينكه چرا روي در هچ اين اعددا بودند كلا هر چي لاست جلو ميره نه تنها سوالات جواب پيدا نميكنه بلكه به سوالات اضافه ميشه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or