ديگه داری بدجوری صحبت ميکنی. نميدونم چرا بچه های اینجا اینجوری هستن. عزيز بابا هرکی نظر خودش رو ميگه. و با توجه به اینکه بنده دوبار کامل سريال رو نگاه کردم و تمام نقد هاشو خوندم مطمئنم که نظراتم درست هست.
اولا که بن مشخصا دروغ گفته. در آخر سريال که مياد پيش جک و ميگه بايد همه برگرديم. يعنی چی؟ يعنی خودش برنميگرده ؟ شما فکر ميکنيد بن به همين راحتی از جزيره دست ميکشه؟ اگر اینطور فکر ميکنيد واقعا ساده هستيد.ببين دوست من.
جزيره فقط در بعد زمان جابجا شده. يعنی از نظر جغرافيايی جابجا نشده. خرگوش رو يادته؟ يارو تو فيلم آموزشی گفت خرگوش برای چند صدم ثانيه قيب ميشه و بعد ظاهر ميشه. این دقيقا همون اتفاقی هست که برای جزيره ميوفته. جزيره در بعد زمان 4 سال به جلو ميره. این سفر برای کسايی که بيرون جزيره بودن 4 سال طول ميکشه اما برای افراد روی جزيره بيشتر از چند ثانيه نيست. اینو اگر هر کسی کمی فکر کنه متوجه ميشه. بن گفت کسی که منتقل ميکنه نميتونه برگرده. این يعنی اینکه برای 4 سال نميتونه برگرده. تو این 4 سال بن فرست داره يکجوری ويدمور رو بپيچونه اما بعد از 4 سال جزيره دوباره همونجايی که بوده ظاهر ميشه. این که واضحه . بعد از این 4 سال هم بن دوباره ميتونه همراه با بقيه به جزيره برگرده. به همين سادگی. پس دروغ گفته.
در این مورد باید بگم هرچند که خودم معتقدم جزیره در زمان جابجا شده ، ولی این فقط یک حدس و ایده هست و مشخص نیست درست باشه . این 4 سال و اینا هم نمیدونم از کجا آوردی (حدس میزنم) ولی قابل استناد نیستن.
دلایلت هم برای دروغ گفتن بن منطقی نیستن و از یه چیزی ، یه چیزه دیگه که ربطی بهش نداره رو نتیجه گرفتی !
در مورد اون جمله اولت هم بگم که من هرچی بد گفتم به مجله بوده نه به شما .
باشه توضيح ميدم چون مثل اینکه از این موضوع هيچی نفهميدی.
پسرجون درست صحبت کن ، جالبه با این همه ادعات تو همین چار تا پستی که دادی دو تا موضوع خیلی ساده رو برداشت کاملا غلط ازشون داشتی . جالبه تازه میخوای بقیه هم روشن کنی ! :laughing:
جزيره موقعی که کسی رو خوب ميکنه و اون بيماری رو ازش ميگيره نميتونه اون بيماری رو کامل خوب کنه و بعد بايد به صورت کمتری اونو به کسه ديگه ای منتقل کنه.
!
اینا رو دیگه از کجا آوردی ؟!
این فلجی ِ بن دقيقا به خاطر همون خوب شدن پاهای لاکه که بن بايد اونو برای مدتی تحمل کنه.
عجب . خوب استاد با حسابه اینکه جزیره فقط بیماری رو منتقل میکنه ، پس وقتی دوباره بن خوب شد الان دوباره لاک فلج شده دیگه ؟
سرطان رز هم لابد به یکی دیگه منتقل شده ، اصلا ببینم شاید سرطان رز و معلولیت لاک یکجا به بن سرایت کردن که بن سرطان گرفت :laughing:
این توجیه ها چیه
حالا اگر توجه کرده باشين اینه که به محض اینکه بعد از عمل لاک با بن ملاقات ميکنه بن حالش بهتر ميشه این از قدرت های خاص جان لاک هست که هنوز ماهيت کاملش مشخص نشده.
در مقابلش بون رو هم داشتیم که با لاک میگشت و مرگ نصیبش شد.
در خيلی موارد بن به لاک حسوديش ميشه مخصوصا موقعی که لاک از حرف های جيکوب يک چيزی شنيد که به خاطر همون باعث شد بن به لاک شليک کنه . از حسودی بود. همين. بازم چيزه ديگه ای هست بگيد بگم.
خوب اینکه عینا توی سریال بیان میشه !
اگر توجه کرده باشين هر کسی که در جزيره رهبر و حامی يک گروه ميشه اتفاقات و بلايای خاصی براش بووجود مياد.
شاید جزیره با رهبریت مشکل داره
اصلا لازم نيست بن به زمان برگرده .! با گذشت 4 سال جزيره به زمان برميگرده. و زمان درون و بيرون جزيره دوباره با هم يکی ميشه. تو این 4 سال اگر بن تونست ويدمور رو بپيچونه يا يک کارايی بکنه که هيچ. اما اگر نتونست دوباره همه چی برميگرده سر جاش.
کسی هم نگفت لازمه ، من گفتم بن نمیتونه به زمان برگرده . یعنی مثله اینه که توی مدتی از زمان تبعید میشه . این بحثش پیچیده س ولی جالبه که حرفایی که میزنی هموناییه که من میزنم ولی باز اصرار داری که بگی من دارم اشتباه میکنم !
جيکوب در اصل تا اینجايی که فهميديم يک قدرت در جزيره هست ، تقريبا ميشه گفت روح جزيره هست. چيزی که جزيره رو کنترل ميکنه.
اینم از اون مضخرفاته سینما خانواده س که نمیدونم از کجاشون در آورده بودن . جیکوب اگه روح جزیره بود و جزیره رو کنترل میکرد و در عین حال از تکنولوژی بدش میومد ، کلا آثار تکنولوژی رو توی جزیره ویران میکرد یا میگفت بن و لاک ویران کنن ، نه اینکه فقط وقتی کسی نزدیکش شد عکس العمل نشون بده .
هيچکی نميتونه اونو ببينه اما صداشو بعضی ها مثل بن و لاک ميتونن بشنون.
بن براحتی میتونست ببینه ش ، و ما هم همونطوری که آریا اشاره کرد دو جا دیدیمش.
جيکوب يک موجود بسيار بسيار باهوشه که از همه چيز خبر داره و هيچ چيزی ازش پنهان نميمونه.
اگه اینطوری بود و جیکب دائره المعارف ِ زنده ی جزیره بود ، هیچ نیازی به جمع آوری اون همه فایل و انجام اون همه تحقیقات توی جزیره نبود ، خیلی راحت همه ی سوال ها رو از جیکوب میپرسیدن !
همه ازش وحشت دارن و نميخوان باهاش برخورد داشته باشن حتی خود بن.
و چی باعث شده که شما این نتیجه گیری ها رو بکنی ؟
در ضمن همه در جزيره زنده نميشن و يا همه بصورت روح در نميان. بعضی ها روح ميشن و ميان صحبت ميکنن. بعضی ها فقط در ذهن افراد شکل ميگيرند که اونم از کارهای جزيره هست ، بعضی ها هم زنده ميشن
تمام اینها فقط به دست جزيره انجام ميشه که ميتونيم این کارها رو به جيکوب هم نسبت بديم. يک جورايی جيکوب و جزيره يکی هستن. اما هنوز کاملا مشخص نشده.
بهت پیشنهاد میکنم قبل از اینکه در مورد این ارواح و اینا اینقدر نظر بدی بری نظریه ای که میگه جزیره در سال 1996 سیر میکنه رو مطالعه کنی ، البته اگه بعدش نخوای بیای دوباره بقیه رو روشن کنی!
در يکی از قسمت ها ميبينيم که جين به شدت دنبال خريد يک عروسک برای يک بچه هست. اما در آخر ميبينيم که اون بچه يکی از سياستمداران بزرگ هست و بچه خوده جين نيست. در حالی که اول طوری نشون داده ميشه که انگار بچه ی خود جينه.
بعد پرستار از جين ميپرسه بچه خودت بود ؟ جين ميگه نه بابا من تازه 2 ماه هست که ازدواج کردم و بعد ميخنده و ميره. این اتفاق دقيقا برابر هست با صحنه بدنيا آمدن بچه جين بوسيله سان. حالا این چيزا معنيش چيه اصلا معلوم نيست. احتمالات : جين مرده ، جين در جزيره زندس ، جين در بيرون از جزيره زندگی جديدی داره و هيچی يادش نمياد ، همه ی اینها داره باهم در يک بازه ی زمانی اتفاق ميوفته که هيچ چيزش باهم جور در نمياد .!!!
اونجا کاملا آخره همون اپیزود مشخص شد که قضیه این بوده که فلش بک های جین در کنار فلش فوروارد های سان پخش میشده و بازم جالبه شما این موضوع به این سادگی رو متوجه نشدی و اومدی اینجا میخوای همه رو روشن کنی

بعد جناب jj20 که به خوبی قضیه رو گرفته ، بدون هیچ ادعایی میاد اینجا در حد بیان نظرش این قضیه رو مطرح میکنه.
نه اشتباه نکن. جين رو ديد که داشت ميدويد به سمت هيلی کوپتر اما موقعی که کشتی منفجر شد ديگه اصلا جين رو نشون نداد.
عزیزم خودت داری میگی دیگه جین رو نشون نداد . . . هرکی رو که نشون نده یعنی طرف مُرده ؟ با این حساب قایقی که دنیل فارادی و دوستان توش بودن رو هم نشون نداد دیگه . پس اونا هم مُردن

جین رو دوربین به ما نشون نداد ، ولی سان اونجا داشت کامل قضیه رو میدید و داشت خودشو میکشت و حتی برای جین مقبره ی یادبود ساخته و بعد از اینکه بچه ش بدنیا اومد دیدیم که با هارلی رفت سره قبره جین... پس نمیشه اینجوری با قاطعیت بگی جین زنده س .