همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
چه ربطي داره جدا ؟؟؟ ميگم دليل كشتن ايكو توسط دود سياه معلوم نيست شما صحنه قتل براي من توضيح ميدي !!!!
بابا اکو از برادره خواهش کرد که بکشتش. اینم دليل. نميفهمی اینو؟ خودش خواست .

Last edited by a moderator:
اره اينم حرفي اما واقعا از اين نو.يسنده ها هيچي بعيد نيست ديگه رسما با زنده كردن لاك هويت سريال ميخوان برنند زير سوال :biggrin1: اما من هنوز تو كفه اون اعداد و ربطشون به جزيره هستم و چرا نحسند اين هارلي بد بخت اخر ديونه شد رفته تو تيمارستان با اكو شطرنج ميزنه بعد جالبه اون زنه كه هارلي پيشش ميره خونش وسط بيايون ميگه ما اونها ( شوهرش ) فركانس از يه جااي گرفتند فكر كنم از همون جزيره گرفتند و اينكه چرا روي در هچ اين اعددا بودند كلا هر چي لاست جلو ميره نه تنها سوالات جواب پيدا نميكنه بلكه به سوالات اضافه ميشه !!

كسري به نظر يه جورايي اين اعداد مختصات جغرافيايي هستند اينو نگاه كن :

دقيقا چهارتاش روي آب هست و دوتاش روي خشكي
اونهايي كه توي آب هستن دوتاش تو اقيانوس هند هست و دوتاي ديگه توي اقيانوس آرام .

14mtfd2.gif

فكر مي كنم كه جزيره وقتي جا به جا ميشه احتمالا روي اين مختصات جابه جا ميشه . البته فقط حدسه .

اين عدد هم جريان همون عدد 13 خودمه ، ميخوان ملت رو بزارن سركار :biggrin1: . ولي هرچي كه هست نحسي اين اعداد توي جزيره يه جورايي خنثي بود و فقط هارلي خارج از جزيره بود كه يه جورايي نفرين شده به حساب مي اومد .

كسري به نظر يه جورايي اين اعداد مختصات جغرافيايي هستند اينو نگاه كن :

دقيقا چهارتاش روي آب هست و دوتاش روي خشكي
اونهايي كه توي آب هستن دوتاش تو اقيانوس هند هست و دوتاي ديگه توي اقيانوس آرام .

سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x598 می باشد.

فكر مي كنم كه جزيره وقتي جا به جا ميشه احتمالا روي اين مختصات جابه جا ميشه . البته فقط حدسه .

اين عدد هم جريان همون عدد 13 خودمه ، ميخوان ملت رو بزارن سركار . ولي هرچي كه هست نحسي اين اعداد توي جزيره يه جورايي خنثي بود و فقط هارلي خارج از جزيره بود كه يه جورايي نفرين شده به حساب مي اومد .

نمیفهمم یک عدد مثلا 42 چجوری میشه مختصات جغرافیایی ِ یک نقطه ؟
مختصات تشکیل شده از عرض جغرافیایی و طول جغرافیایی که میشه دو تا عدد :دی که البته عدداش هم خیلی Tـی تر از ایناس . چند رقمی و اینا. :دی
من دیده بودم که مختصات از اون عددا در آورده باشن . و توی آب هم بود . ولی دیگه اینجوری نبود :دی میشه یه توضیح بدی ؟

بعد اینکه اگه جین برگشته باشه ، اولا اینکه سان براش قبر الکی درست نمیکنه . ثانیا با پولی که سان به جیب زده دیگه جین لازم نیست از این پادویی ها بکنه و کادو برای بچه ی سفیر از طرفه بابای سان ببره !
اونجا که واسش قبر درست کردن جی یئون(بچه سان و جین) چند ماهه بود و هنوز لاک به دیدنشون نرفته بود ولی اونجا که سان با ویدمور صحبت میکنه بچه دیگه صحبت میکنه تقریبا و این نشون میده که تو اون فاصله یه اتفاقی افتاده.به نظر من نشون دادن صحنه تلفن بچه سان بهش قبل از صحنه صحبت سان با ویدمور دلیلش همینه.
اگه جین زنده مونده بود هم به این راحتی آروم نمیشد میگفت باید بریم برش گردونیم
من نمیگم که جین زنده مونده میگم اگه مردنشو میدید دیگه نمیگفت بریم پائین بریم پائین.این یعنی اینکه سان منفجر شدن جینو ندیده:دی
یعنی واقعا هیچ دلیلی نمیبینی که نخوان به بچه ی 10 ساله بگن بابات مرده و ازش امیدش رو بگیرن ؟ :دی
نه نمیبینم:دی
خوب آخه هارلی اینکارو کرد . هارلی اول فیلم تو همون قسمت اول هم میاد میخواد بگه تو لاشه ی هواپیما پر از جسده ، میگه it's full of b-o-d-i-e-s .که مثلا جلوی والت کلمه ی جسد رو نگفته باشه ! خوب چنین آدمی که اینقدر جلوی بچه برای بکار بردن کلمه ی "جسد" محافظه کاری میکنه ، ازش انتظار نداریم بره صاف وایسه تو چشماش نگاه کنه بگه بابات مُرده
میدونم.ولی دیگه واسشون عادی شد.این همه ادم مردن.بون مرحوم.شانون مرحوم و غیره...که والت همه رو دیده بود.دیگه واسش مردن عادی شده بود.بعدشم والت اونجا بزرگ شده بود 10 سالش نبود:)
پ.ن:حس میکنم بحث والت خز شده:دی
اما من هنوز تو كفه اون اعداد و ربطشون به جزيره هستم و چرا نحسند اين هارلي بد بخت اخر ديونه شد رفته تو تيمارستان با اكو شطرنج ميزنه بعد جالبه اون زنه كه هارلي پيشش ميره خونش وسط بيايون ميگه ما اونها ( شوهرش ) فركانس از يه جااي گرفتند فكر كنم از همون جزيره گرفتند و اينكه چرا روي در هچ اين اعددا بودند كلا هر چي لاست جلو ميره نه تنها سوالات جواب پيدا نميكنه بلكه به سوالات اضافه ميشه !!
من یه تز ضعیف دارم برای نحسی عددا:دی
اینجاشو که میدونیم که این عددها همون 16 سال پیش سقوط هواپیما شنیده شدن و همون زمانی که کشتی روسو و رفقا فرکانسشو میگیرن و میشنون و همون زمانی بوده که لئونارد و دوستش که استرالیا بودن هم اینو شنیده بودن.که از برج رادیویی می اومده.ولی واسه نحسیش میگم یادتونه یه جا بن به لاک میگه خدا از این جزیره خبر نداره؟ میگم شاید به این دلیل باشه که اعدادی که تو اون جزیره شنیده میشن واسه آدمای جاهای دیگه جز اون جزیره بد میارن:دی

آخرین ویرایش:
نمیفهمم یک عدد مثلا 42 چجوری میشه مختصات جغرافیایی ِ یک نقطه ؟
مختصات تشکیل شده از عرض جغرافیایی و طول جغرافیایی که میشه دو تا عدد :دی که البته عدداش هم خیلی Tـی تر از ایناس . چند رقمی و اینا. :دی
من دیده بودم که مختصات از اون عددا در آورده باشن . و توی آب هم بود . ولی دیگه اینجوری نبود :دی میشه یه توضیح بدی ؟

وحيد اين مختصات شبكه اي هست . براي نشون دادنش هم فقط از يه عدد و يه حرف لاتين استفاده ميشه . اينجا فقط عددشو زده . . توي سايتي هم كه اين عكس رو پيدا كردم هيچي در مورد عكس ننوشته بود (تو Page ش فقط اين بود و بس دريغ از يه حرف !) . البته به نظر مياد اين نقشه مختصات شبكه اي انرژي رو نشون ميده . شايد توي اين نقاط زمين نيرويها يا انرژي بخصوصي داره . واقعا اين اعداد خيلي گنگ هستند معلوم نيست چي رو ميخوان نشون بدن . اين اعداد ميشه به خيلي چيزا نسبت داد ولي اينكه كدوم هدف اصلي هست معلوم نيست (شايدم هيچ كدوم !)
39.gif
. اينطوري رسما سركاريم .

MAHSA
اینم تز خوبیه ولی آخه دیگه اگر قرار بشه مثلا این شماره ها شیطانی باشه ُ اینا که لاست میشد مثل سریال ماه رمضون خودمون که یه شیطون هم توش نقش داره:biggrin1: من فکر میکنم منظور بن از اینکه خدا این جزیره رو از یاد برده ُ از این حرفا این بر داشتو دارم که این جزیره دست انسان هاست و تعداد کمی از افراد از وجود این جزیره آگاه هستن(به هر حال جزیره ویژگی های منحصر به فردی داره و اون دکتره هم گفت که بار منفی از یک جسم بیگانه وجود داره یا اینکه جزیره جین رو درمان میکنه جان رو درمان میکنه رز رو درمان میکنه) و به نظر من اگر قرار باشه که شیطانی تو سریال باشه خیلی مسخره میشه چون سعید میخواد قرآن بکشه اون یکی انجیل بکشه یکی انتحاری بشه یکی نماز بخونه یکی بگه آخ نمازمو خواب موندم اینا:biggrin1: یه کم سریال مزخرف میشه(البته نظر منه) به نظر من اینا همش دست افرادی پشت پرده مثل دارما و ... هست . ولی از طرفی هم زمزمه هایی که شنیده میشه مثلا سایر در جنگل میشنوید که یکی میگفت(خیلی زود.خیلی زود .خیلی زود) کار کی میتونه باشه؟ من فکر میکنم این نحسی ها هم همش کار انسان هاست اما چجوری نمیدونم:confused: ) اما کلا به نظر من هیچ شیطان ُ نفرینی تو سریال نیست و همش دست انسان هاست
ولی اونجا زیرنویس درباره ویسپرهایی که سایر میشنوه خیلی زود اشتباهه.درواقع اونجایی که سایر به اشتباه اون یارو(میگوفروشه)رو میکشه اون زیر لب میگه he will come back around که سایر هم موقعی که توی جنگل ویسپرز میشنوه باز همینو میگن:)
دیگه اونجا تقصیر ع.ف جاوید ِ :biggrin1:
===
===
بابا اکو از برادره خواهش کرد که بکشتش. اینم دليل. نميفهمی اینو؟ خودش خواست .
به خدا برادرش مرده بود و فقط از برادرش یک اسکلت باقی مونده بود. اون دود سیاه بود

آخرین ویرایش:
MAHSA
اینم تز خوبیه ولی آخه دیگه اگر قرار بشه مثلا این شماره ها شیطانی باشه ُ اینا که لاست میشد مثل سریال ماه رمضون خودمون که یه شیطون هم توش نقش داره:biggrin1: من فکر میکنم منظور بن از اینکه خدا این جزیره رو از یاد برده ُ از این حرفا این بر داشتو دارم که این جزیره دست انسان هاست و تعداد کمی از افراد از وجود این جزیره آگاه هستن(به هر حال جزیره ویژگی های منحصر به فردی داره و اون دکتره هم گفت که بار منفی از یک جسم بیگانه وجود داره یا اینکه جزیره جین رو درمان میکنه جان رو درمان میکنه رز رو درمان میکنه) و به نظر من اگر قرار باشه که شیطانی تو سریال باشه خیلی مسخره میشه چون سعید میخواد قرآن بکشه اون یکی انجیل بکشه یکی انتحاری بشه یکی نماز بخونه یکی بگه آخ نمازمو خواب موندم اینا:biggrin1: یه کم سریال مزخرف میشه(البته نظر منه) به نظر من اینا همش دست افرادی پشت پرده مثل دارما و ... هست . ولی از طرفی هم زمزمه هایی که شنیده میشه مثلا سایر در جنگل میشنوید که یکی میگفت(خیلی زود.خیلی زود .خیلی زود) کار کی میتونه باشه؟ من فکر میکنم این نحسی ها هم همش کار انسان هاست اما چجوری نمیدونم:confused: ) اما کلا به نظر من هیچ شیطان ُ نفرینی تو سریال نیست و همش دست انسان هاست
دیدین گفتم تزم ضعیفه؟:دی
ولی اونجا زیرنویس درباره ویسپرهایی که سایر میشنوه خیلی زود اشتباهه.درواقع اونجایی که سایر به اشتباه اون یارو(میگوفروشه)رو میکشه اون زیر لب میگه he will come back around که سایر هم موقعی که توی جنگل ویسپرز میشنوه باز همینو میگن:)

این تلوزیون خز ایران هم میخواد این لاست رو نشون بده ما هنوز تو کف دیدنشیم!:biggrin1:
امین مگه تو هم LOST بین بودی ؟! :دی اون قضیه تلویزیون هم 99% یکی یه شایعه درست کرده و بعد پخش شده. آخه امکان نداره بتونن نشونش بدن. اونم سریالی که هر ثانیه ش روش بحث میشه !

امین مگه تو هم LOST بین بودی ؟! :دی اون قضیه تلویزیون هم 99% یکی یه شایعه درست کرده و بعد پخش شده. آخه امکان نداره بتونن نشونش بدن. اونم سریالی که هر ثانیه ش روش بحث میشه !
والا این همه تعریف میکنین خب دلم میخواد ببینم دیگه:دی انشالله گوش شیطون کر به زودی میرم تو کارش! :)

شايعه چيه آريا خوده من تو تلويزيون تيزرش رو ديدم . حيف كه تو اون لحظه اينقدر شوكه بودم كه به مغزم خطور نكرد لااقل با موبايل يه فيلم ازش بگيرم اگه گرفته بودم نمي گفتين شايعه . :) البته ميدونم گفتن اين حرف بدون مدرك مثل اين ميمونه كه بگي من ديروز تو كوچمون يه دايناسور ديدم !! . مسلما هيچكي باورش نميشه و تازه به عقل طرف هم شك مي كنن ، ولي باور كنيد پخش كرد . اينكه كه چرا ديگه نميزاره تيزرش رو نميدونم .
39.gif

والا این همه تعریف میکنین خب دلم میخواد ببینم دیگه انشالله گوش شیطون کر به زودی میرم تو کارش!

بچه اينقدر خسيس بازي درنيار قبل از اينكه خدايي نكرده پخشش كنن برو بگير ببين . زبونم لال ميخواي از تلويزيون نگاه كني !! :)

آخرین ویرایش:
اينكه كه چرا ديگه نميزاره تيزرش رو نميدونم .
فکر کنم خواستن بزارن ولی دیگه نزدیگ ماه رمضانه که سریال توش پخش نمیشه برای همین بخوان بزارن فقط میتونند 1 قسمت اینور ماه رمضان پخش کنند برای همین کشش میدن ( مثلا هی امپراطور دریا قسمت آخرش رو تکرار میکنن) تا ماه رمضان تموم شه بعد
==============================
تازه چهارشنبه هاشون هم خالی شده و قسمت آخر سریالی که چهارشنبه میزاشتن تموم شد
احتما داره هم لاست هم فرار از زندان که شایعه شده بود به جای لاست میزارن هر دوی این سریالا رو به هم پخش کنند یکیش رو سه شنبه و دیگری چهارشنبه:biggrin1:

ميلاد :
نه ميلاد نحسي عدد همه رو بيرون جزيره ميگرفت نمونه اش پيرزنه و شوهرش كه كشته شد و اون همكارشون كه تو ي تيمارستان با هارلي بود البته توي جزيره هم نميتونه خنثي باشه چون هارلي كسي كه عاشقش بود از دست داد البته اگه بخواهيم اون به حساب بد شانسي بذاريم
Mazi-z :
اول اينكه بهتره شما مقداري ادبياتت بهتر كني نكته بعدي شما اصلا نگرفتي حرف منو من دارم درباره ماهيت دود سياه حرف ميزنم و شما باز صحنه مرگ ايكو رو براي من توضيح ميدي شما كه انقدر به خودت مطمئني برو اخر سيزن 3 كه مصاحبه با كارگردان و تهيه كننده است ببين خواهشا . البته مطمئن نيستم تهيه كننده بود يا نويسنده اما شما برو ببين

این تلوزیون خز ایران هم میخواد این لاست رو نشون بده ما هنوز تو کف دیدنشیم!

حتما این کار رو بکن من دیگه فیلم دیدنو گذاشتم کنار وقتی سریال رو دیدم حالا هم هی تکرار قسمتهای قبلی رو میبینم

فقط یادت باشه کیفیتی که میگیری سعی کن از dvd کم تر نباشه که هیچ فایده نداره و سریالی هست که پر از نکته هست

پ . ن :نسخه hd هم میتونی تو pt از کاربر rax تهیه کنی

یک تئوری:

به نظرم بن جایگزینی برای ویدمور بوده در جزیره (به عنوان صاحبان) و بعد جان لاک جای بن رو در جزیره گرفت و بعد از لاک به نظرم ممکنه والت جایگزینی برای لاک باشه شبیه کودکی لاک که ریچارد رفت و اونو امتحان کنه
و والت که دیگران میگفتن با بقیه فرق داره و .....
به طور کلی جزیره هر مدت یک بار یک فرد رو به عنوان رهبر خودش در نظر میگیره که صاحبان قبلی سعی در پس گرفتن عنوان خودشون میکنن

مثلا ویدمور سعی داره جایگاه بن رو بدست بیاره یا وقتی بن دید که جیکوب با لاک حرف زده و نمیخواست به بن بگه به اون شلیک کرد و .....
========================

کسی جواب این سوالمو میدونه :

وقتی سعید و دزموند تو کشتی زندانی بودند یک یادداشت اومد براشون که گفته شده بود" به کاپیتان اطمینان نکنید " ولی این کاملا مخالف چیزی بود که ما دیدیم و نمیتونسته از طرف مایکل باشه اون یادداشت چون بعدش میبینیم که کاپیتان اصلا با جنگ مخالفه شایدم از طرف مایکل بوده و یک نقشه هایی در کار بوده که بن.... من که حسابی گیج شدم

=========================================
در مورد تئوریم:

حتما خیلی هاتون میگید از کجا میگی ویدمور قبل از بن رهبر یا صاحب جزیره بوده
برای مثال این عکس که تو یکی از سایتهای خارجی پیداش کردم:

عکس سمت چپ ماله وقتیه که سان با کیت تو جزیره بودن و سان میخواست ببینه بارداره یا نه
عکس سمت راست هم فکر کنم یکی از ساختمان های ابتکار دارما بود
widmore.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or