همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
این قسمت یکی از جالب ترین قسمتهای سریال بود که فکر کنم با ترکیب یک فلش بک و یک فلش به آینده بیننده رو تا لحظه آخر غافل گیر کرد
آخ پسر آفرين. همين ميتونه باشه. آفرين به این هوش و زکاوت. حالا ميشه این صحنه رو هم توجيح کرد. پس فقط ميمونه 2 احتمال : جين در جزيره زندس و در دنيای بيرون مرده.

چون ما هیچ صحنه ای از کشته شدن جین ندیدیم به طور حتم نویسندگان هنوز با جین کار دارند و میخوان تو فصل بعد به عنوان یک برگه بنره ازش استفاده کنند

یک سوال دیگه:
وقتی سعید و دزموند تو کشتی زندانی بودند یک یادداشت اومد براشون که گفته شده بود" به کاپیتان اطمینان نکنید " ولی این کاملا مخالف چیزی بود که ما دیدیم و نمیتونسته از طرف مایکل باشه اون یادداشت چون بعدش میبینیم که کاپیتان اصلا با جنگ مخالفه شایدم از طرف مایکل بوده و یک نقشه هایی در کار بوده که بن.... من که حسابی گیج شدم

وقتی سعید و دزموند تو کشتی زندانی بودند یک یادداشت اومد براشون که گفته شده بود" به کاپیتان اطمینان نکنید " ولی این کاملا مخالف چیزی بود که ما دیدیم و نمیتونسته از طرف مایکل باشه اون یادداشت چون بعدش میبینیم که کاپیتان اصلا با جنگ مخالفه شایدم از طرف مایکل بوده و یک نقشه هایی در کار بوده که بن.... من که حسابی گیج شدم
والا منم کمی گيج شدم.
هرجوری فکر ميکنم ميبينم جور در نمياد. چرا مايکل اینکارو بکنه. و يا چرا يکی ديگه اینکارو بکنه. چون در هر صورت هيچ فرقی برای فرستنده پيقام نميکنه.

یافتم:
به احتمال 99 درصد جین در فصل 5 زنده هست تو این لینک یکی از نوسنده ها درباره فصل 5 یک چیزهایی گفته که زنده بودن جین رو در فصل پنج به اثبات میرسونه والا ترجمش طولانیه ولی میگه جین در فصل 5 حضور داره
http://www.buddytv.com/articles/los...o-20112.aspx?pollid=1202&answer=4448#poll1202
فعلا بزرگترین احتمالی که وجود داره اینه که جین خودش رو به دنیل فارادی که داشت قایق رو میروند رسونده

در مورد Jin :
درسته که ما مرگش رو به چشم ندیدیم ولی زنش و بقیه توی هلی کوپتر که دیدن ! زنش تا آخرین لحظه داشت کشتی رو نگاه میکرد و بعدش داد و هوار کرد و ... یعنی جین رو موقع انفجار روی کشتی دیده حتمآ

درسته که ما مرگش رو به چشم ندیدیم ولی زنش و بقیه توی هلی کوپتر که دیدن ! زنش تا آخرین لحظه داشت کشتی رو نگاه میکرد و بعدش داد و هوار کرد و ... یعنی جین رو موقع انفجار روی کشتی دیده حتمآ
نه اشتباه نکن. جين رو ديد که داشت ميدويد به سمت هيلی کوپتر اما موقعی که کشتی منفجر شد ديگه اصلا جين رو نشون نداد. در این بازه ی زمانی جين به راحتی ميتونه خودشو از کشتی پرت کنه بيرون. اینقدر هم که اسکول نيست فقط اونجا واسته هلی کوپتر رو نگا کنه :دی

]چي ميگي اريا :biggrin1: پس كي بود ميگفت من تازه 6 ماه زن گرفتم جين 100 درصد زنده مونده اين سريال هم كم وقايع تخيلي نداره مثلا وقتي هچ تركيد بايد همشون ميمردند ديدي همشون سره پا شدند تازه دزموند هم تونست اينده رو ببينه
4fvfcja.gif

نكته بعدي اگه زبانتون خوبه بريد اطلاعات بسيار جالبي توي IGN درباره Season 5 هستش

نه اشتباه نکن. جين رو ديد که داشت ميدويد به سمت هيلی کوپتر اما موقعی که کشتی منفجر شد ديگه اصلا جين رو نشون نداد. در این بازه ی زمانی جين به راحتی ميتونه خودشو از کشتی پرت کنه بيرون. اینقدر هم که اسکول نيست فقط اونجا واسته هلی کوپتر رو نگا کنه :biggrin1:
آخه استاد اگر جین میپرید بیرون که سان اینقدر جیغ نمیکشید که صداش بگیره !
تازه تا آخرین لحظه ای که جینو داشت نشون میداد جین داشت دستاشو بالا ُ پایین میکردو نمیدوید.
به نظرت اگه جین میپرید بیرون جک گریش میگرفت؟؟؟ یا سان اونجوری میشد حالش؟البته من نمیگم وجین مرده ولی .... ما هیچی نمیدونیم و از اون چیزی که در فکر نویسندگان میگذره خبر نداریم/
===
بچه ها یه چیز خیلی عجیب که با پست 619 به یادم اومد !
پس كي بود ميگفت من تازه 6 ماه زن گرفتم جين 100 درصد زنده مونده اين سريال هم كم وقايع تخيلي نداره مثلا وقتي هچ تركيد بايد همشون ميمردند ديدي همشون سره پا شدند تازه دزموند هم تونست اينده رو ببينه [ /QUOTE]اوه اونجا که خیلی باحال بود . میگم خرسی که جین خرید و ازش پیچوندن نمیتونه رابطه ای با خرس های جزیره داشته باشه؟
Dinosaur
ولی میگم به نظر شما چه دلیلی وجود داره که بیان یه خرسه عروسکو بدزدن؟آخه یه عروسک چیه؟ تازه پشت سر صاحاب مغازه یه خرس دیگه بود !
jj20
من که نمیگم مرده ! من میگم شاید از یه راهه دیگه زنده مونده باشه. چطور دزموند دریچرو ترکوندو هیچی نشود؟ تازه اگر دقت کنی وقتی از هلیکوپتر داشتن جینو نشون میدادن کاملا زاویه ی خوبی داشت ولی مایکل به نظرم دیگه مردا ;) چون بابای جک(اسمشو یادم نیست) اومد بهش گفت کار تو تمومه . اگه نمرده باشه هم بعید نیست چون جزیره نمیخواست که بمیره ولی خوب بهش گفتن کارت تموم شد
========
پ.ن: شما یه جوری حرف میزنی انگار از نویسنده های سریال بیشتر میدونی؟ فکر نکنم خوب باشه کسی اینقدر مغرور بشه و ادعا داشته باشه

آخرین ویرایش:
619 :
چي ميگي اريا :biggrin1: پس كي بود ميگفت من تازه 6 ماه زن گرفتم جين 100 درصد زنده مونده اين سريال هم كم وقايع تخيلي نداره مثلا وقتي هچ تركيد بايد همشون ميمردند ديدي همشون سره پا شدند تازه دزموند هم تونست اينده رو ببينه
4fvfcja.gif
کسری کجا رو میگی ؟! من الآن سیزن 4 دم دستم نیست برم ببینم ولی اگه منظورت اون قسمتی هست که Jin میره عروسک میخره که بره بیمارستان و ... , اون قسمت کلآ برای منحرف کردن ذهن بیننده بیچاره ساخته شده بود ! یعنی به صورت موازی با زمان بچه دار شدن Sun , زمانی رو نشون میدادن که Jin داره برای بچه رییسش ( یا یکی دیگه , درست یادم نیست ) عروسک میخره و بیننده هم تا آخرین لحظه که Jin توی بیمارستان میگه عروسک برای بچه خودم نیست و بعدش Hurley , Sun میرن سر قبر Jin , فکر میکنه Jin عروسک رو برای بچه خودش گرفته !
در مورد تخیلی بودن سریال هم متاسفانه یا خوشبختانه خیلی تخیلی شده. توی 3 تا سیزن اول سعی میکردن همه چیز رو به صورت موجه و نیمه علمی ثابت کنن ولی این آخریا دیگه از دستشون در رفت و حالا میتونن بدون توجیه منطقی هرچیزی رو تشریح کنن ! مثلآ پدر جک که یهو توی کشتی ظاهر میشه و چند ثانیه قبل از ترکیدن کشتی با مایکل حرف میزنه دیگه نمیتونه وجود واقعی داشته باشه و هیچ توجیه علمی ای هم نداره. من خیلی دوست داشتم برای دود سیاه ببینم چه توجیهی دارن ولی با توجه به سیزن 4 میتونن مثلآ بگن دود سیاه هم روح مرده های قبلی جزیره هست مثلآ !!

البته ما هیچی نمیدونیم و از اون چیزی که در فکر نویسندگان میگذره خبر نداریم/
خودت جواب خودتو دادی که . معلوم نيست تو اون هاگير واگيری کی چی ديده . ولی اگر بخوان جينو زنده نگاه دارن جز معجزه این تنها راه ميتونه باشه .

در مورد این که کسانی که تو هلیکوپتر بودن جین رو دیدند اصلا نمیشه قضاوت کرد شما اون سکانس رو برو یکبار دیگه ببین از اون فاصله نمیشه تشخیص داد که کی کجا رفته جین که به احتمال 90 درصد مشخصه زنده مونده
تازه یک چیزایی هم شنیدم که میگن مایکل هم زنده هستش!

Dinosaur :

اريا بعيد ميدونم براي منحرف كردن ذهن بقيه باشه چون توي اون سيزن تمام اتفاقت بعد از رفتن از جزيره دنبال ميشد و يك چيز ديگه هم هست جين نميتونست خودش نشون بده چون همه از ماهيت جزيره خبر دار ميشدند شايد هم جين مرده شده بعد زنده همانطور كه لاك با تير بنجامين نمرد همانطور كه روح باباي جك همه جا هست و تازه ميخواند با جادوگري عمو جيكوب لاك رو هم زنده كنند
25r30wi.gif
. دود سياه هم چيز تخيلي نبايد باشه چون يه جا رفت از كيت و جوليت عكس گرفت و همچنين اونجا كه بنجامين قاطي ميكنه ميفرستش سرباز هاي اون يارو رو داغون كنند اما اينجا فقط يك چيز هست كه ميتونه نظريه منو نقض كنه اونم نوع مردن مستر ايكو !!!

من خیلی دوست داشتم برای دود سیاه ببینم چه توجیهی دارن ولی با توجه به سیزن 4 میتونن مثلآ بگن دود سیاه هم روح مرده های قبلی جزیره هست مثلآ !!
درباره دود سیاه من یه مطلبی خوندم...اونم اینه که میگن دارما موفق شده یه ماشین زمان بسازه...

شرکت دارما مشتاق بود، ببيند آیا مى تواند بيمارى ها را درمان کند؟ از اين رو ويروسى بين مردان خودش پخش کرد و بعد ادعا کرد که درمان آن را يافته و گروهى حاضر شدند براى درمان بيمارى به دارما پناه ببرند و سوار ماشين زمان شدند، بى آنكه بدانند ماشين زمان چيست.آنها به گذشته رفتند و درمان شدند اما کمى بعد کشته شدند چرا که هيولا يا همان » دود سياه « يک واسطه فيزيكى که زمان به واسطه آن خود را تصحيح میکند. به این معنی که اگر قرار باشد فرد در آينده بميرد، نمى تواند از اين سرنوشت فرار کند.
اگه این مطلبو کامل ندارید بگید.
درباره جین منم یه تئوری دارم:دی
اونجایی که سان میره با ویدمور صحبت میکنه هم یه جورایی مشکوکه.چون به ویدمور میگه من و شما یه علائق مشترکی دارم که اونم همون پیدا کردن جزیره هستش.به نظرتون سان جز اینکه یه جورایی میدونه جین توی جزیرس چه دلیل دیگه میتونه داشته باشه؟:confused:

619 :

اینو ميدونيم که دود سياه در برخورد اول با هر شخصی چند عکس از اون ميگيره که اون عکس ها از خاطرات و شخصيت فرد گرفته ميشه. يعنی دود سياه اون عکس هارو برای آگاهی خودش از فرد ميگيره.
قبل از اینکه مستر اکو بميره برادرش رو ملاقات ميکنه که ازش طلب بخشش ميکنه و ميگه که منو بکش. بعد برادره ميره جلو ، اکو گمش ميکنه. بعد دود مياد و اکو رو ميکشه. ! بعضی از شخصيت های مرده ای که در برابر افراد ضاهر ميشن تنها بوسيله دود سياه بوجود ميان که اونهم جزيی از جزيره هست و حتما توسط جيکوب کنترل ميشه. که البته بن هم ميتونه يک کارايی بکنه. از اونجا ميتونيم نتيجه بگيريم که برادر اکو تنها تصويری بوده که در ذهن اکو بوجود آمده اونم توسط دود سياه. در صحنه ای ديگه ميبينيم که کيت يک اسب رو ميبينه که اون رو خيلی دوست داشته و در کودکيش از اون خوشش ميامده. که این تصوير هم توسط دود سياه ایجاد شده.
در جايی ديگه ميبينيم که سعيد يک گربه رو که قبلا در دست يکی از افرادی که شکنجه کرده بوده ميبينه. که اونم از این قبيل تصوير ها هست.
در مورد دود سياه هم فقط يکجا در سريال ماهيت اون به صورت ناقص معرفی ميشه که اونم توسط روسو هست : اون هيولا سيستم امنيتی جزيره هست. این جمله رو روسو خطاب به بقيه گم شدگان ميگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or