چي ميگي اريا :biggrin1: پس كي بود ميگفت من تازه 6 ماه زن گرفتم جين 100 درصد زنده مونده اين سريال هم كم وقايع تخيلي نداره مثلا وقتي هچ تركيد بايد همشون ميمردند ديدي همشون سره پا شدند تازه دزموند هم تونست اينده رو ببينه
کسری کجا رو میگی ؟! من الآن سیزن 4 دم دستم نیست برم ببینم ولی اگه منظورت اون قسمتی هست که Jin میره عروسک میخره که بره بیمارستان و ... , اون قسمت کلآ برای منحرف کردن ذهن بیننده بیچاره ساخته شده بود ! یعنی به صورت موازی با زمان بچه دار شدن Sun , زمانی رو نشون میدادن که Jin داره برای بچه رییسش ( یا یکی دیگه , درست یادم نیست ) عروسک میخره و بیننده هم تا آخرین لحظه که Jin توی بیمارستان میگه عروسک برای بچه خودم نیست و بعدش Hurley , Sun میرن سر قبر Jin , فکر میکنه Jin عروسک رو برای بچه خودش گرفته !
در مورد تخیلی بودن سریال هم متاسفانه یا خوشبختانه خیلی تخیلی شده. توی 3 تا سیزن اول سعی میکردن همه چیز رو به صورت موجه و نیمه علمی ثابت کنن ولی این آخریا دیگه از دستشون در رفت و حالا میتونن بدون توجیه منطقی هرچیزی رو تشریح کنن ! مثلآ پدر جک که یهو توی کشتی ظاهر میشه و چند ثانیه قبل از ترکیدن کشتی با مایکل حرف میزنه دیگه نمیتونه وجود واقعی داشته باشه و هیچ توجیه علمی ای هم نداره. من خیلی دوست داشتم برای دود سیاه ببینم چه توجیهی دارن ولی با توجه به سیزن 4 میتونن مثلآ بگن دود سیاه هم روح مرده های قبلی جزیره هست مثلآ !!