همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
فکر کنم کل 4 سیزن از بس بزننش بشه یک فیلم 100-150 دقیقه ای.تازه بدون ابهامات!!!

احتمالا طول و محتوای هر قسمتش در حد همون previously on LOST ــــی هست که اول هر قسمت میبینیم ! :)

احتمالا طول و محتوای هر قسمتش در حد همون previously on LOST ــــی هست که اول هر قسمت میبینیم ! :)
:biggrin1:

دوستان فصل دوم چند قسمته و قسمت 23 و 24 هر کدوم چند دقیقه هست؟
چون ماله من قسمت 23 و24 با همه و سر هم 1 ساعتو نیم خواستم ببینم درسته؟

و سریال قراره در چند فصل تموم بشه و تا چه سالی ادامه داره؟
این سوالای بالا هم یکی جواب بده ممنون میشم

دوستان فصل دوم چند قسمته و قسمت 23 و 24 هر کدوم چند دقیقه هست؟
چون ماله من قسمت 23 و24 با همه و سر هم 1 ساعتو نیم خواستم ببینم درسته؟

و سریال قراره در چند فصل تموم بشه و تا چه سالی ادامه داره؟

فصل دوم 24 قسمته . دو قسمت آخرش هم همينطوريه كه شما داري .

سريال قراره 6 سيزن باشه كه چهارتا سيزنش پخش شده .

سلام!
من به یک مشکل بر خوردم و احتیاج به کمک شما دوست عزیز ! دارم
من متاسفانه این سریالو از کسی قرض گرفتم و اونم اینترنتی خریده بودو اون دی وی دی آخرشو نداشت.
حالا ارزش هم نداره بره 1 dvd یه سیزن4ُ بخرم . میخواستم ببینم کسی هست که بفروشه؟ترجیحا هم زیر نویس داشته باشه . اگر مایل بودید یا همینجا یا اگه دوست نداشتید pm بدید.با تشکر
شایان

سلام!
من به یک مشکل بر خوردم و احتیاج به کمک شما دوست عزیز ! دارم
من متاسفانه این سریالو از کسی قرض گرفتم و اونم اینترنتی خریده بودو اون دی وی دی آخرشو نداشت.
حالا ارزش هم نداره بره 1 dvd یه سیزن4ُ بخرم . میخواستم ببینم کسی هست که بفروشه؟ترجیحا هم زیر نویس داشته باشه . اگر مایل بودید یا همینجا یا اگه دوست نداشتید pm بدید.با تشکر
شایان

من فصل 4 رو HD شو دارم

دوستان امشب امپراطور دریا ساعت 21.30 بعد از بازی استقلال پخش میشه هر مس میتونه تیزر لاست رو ضبط کنه اینجا بزاره بقیه ببینند منم خودم سعی میکنم ضبط کنم:cool:

سلام من اینو تا قسمتی دارم که آخرش دختر اون زن فرانسویه فریاد می زنه من دخترشم و تموم می شه!فکر کنم season 4 ه و قسمت 79 ام میشه ادامشو به صورت یهرط برای دانلود بزارین!چون منم از جایی که گرفته بودم کامل نبود!

ما هم شدیم عضوی از انجمن منتظران گمشده:biggrin1: ! ای بابا چرا
جان لاک مرد؟
ولی جدی فکر میکنم s3 فقط ارزش سریال رو آورد پایین و کار دیگه ای نکرد .
کاشکی دزموند هم برگرده به جزیره :(
حالا بمونیم تا s5/
====
zangoulak:
آقا شما یه سر به lost.ir بزن فکر میکنم اونجا لینک های دانلودشُ گذاشته بود;)

سک سوال دارم لطفا کسایی که تا آخر فصل چهار دیدن بخونند:
شخصیتی که آخرین سکانس قسمت آخر فصل چهار تو تابوت بود ( جان لاک) بود؟ کی بود؟
اگه لاک بود قیافش خیلی تغییر کرده بود !
اصلا چطوری از جزیره خارج شده بود
چرا تو قسمت آخر با یه اسم دیگه صداش میکردن

قیافه ش دیگه اینقدر هم تغییر نکرده بود :دی
شاید برا این بوده که با لباس رسمی ندیده بودیش و چشماش هم بسته بود.
اسم جعلی هم برای این بود که اوشینیک 6 وقتی از جزیره اومدن بیرون توی مصاحبه ها و ایناشون گفتن ما تنها بازمونده ها هستیم و کسه دیگه ای زنده نمونده. اگه جان لاک با اسمه خودش از جزیره خارج میشد ، لو میرفتن .
در مورد اینکه چجوری از جزیره خارج شد هم به قول دوستان دو سه سال از وقتی که اوشینیک 6 از جزیره خارج شدن میگذره ، بالاخره تو این سال ها هم یه اتفاقاتی افتاده دیگه .

jj20 عزیز
اصولا وقتی انسان میمیره باد میکنه همونطور هم که جان لاک لپ در آورده بودو ...(چقدر شبیه یکی از فامیلای ما شده بود وقتی مرده بود:cheesygri )
فقط چند سوال
وقتی بن به جک میگه جان رو هم باید ببریم منظورش اینه که اگر برگرده به جزیره زنده میشه؟ بعد یه چیز دیگه بن میگه کسی که جزیره رو منتقل کنه نمیتونه بیاد بیرون ولی چرا خودش اومد؟ چرا جان لاک رئیس دارو دسته ی ریچارد شد؟ اصلا اینا چیکاره بودن تو این جزیره(تام ریچارد و رفقا:biggrin1:)؟
فیلمو درست میدیدی به جوابه اکثرا سوالات خودت میرسیدی !
فقط میخواستی ضایع کنی با این حرکتت نه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or