همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
یکی در مورد این اعداد که هی تو سریال تکرار میشه به من میگه ؟
داره مخمو میخوره :biggrin1: کسی فهمید جریان این عددها چیه؟
4 8 15 16 و.....
به نکته جالبی اشاره کردی:biggrin1:
راستش این اعداد فلسفه ای داره که هنوز هیچ کس کشفش نکرده و همش حدس و گمانه یکی میگه مختصات جغرافیایی جزیره هستش که اینطور نیست چون این مختصات یک جایی وسط دریا رو نشون میده و اصلا جزیره ای در کار نیست و خیلی فرضیات دیگه
من خودم میگم بر طبق گفته سازنده ها که گفتن داستان در یکی از فصلها با یک شوک ناگهانی تموم میشه
حدسم اینه که اصلا همه مردن تو همون سانحه هواپیما و جزیره حکم برزخ رو داره اون اعداد هم اینجور که من چند جا دیدم مربوط میشد به زمان نابودی بشریت و....

از سایر دوستان هم میخوام نظراتشون رو بگن شاید به جایی رسیدیم

اون اعداد هم اینجور که من چند جا دیدم مربوط میشد به زمان نابودی بشریت و....
کجا مثلا شما این اعداد رو دیدی ؟

حدسم اینه که اصلا همه مردن تو همون سانحه هواپیما و جزیره حکم برزخ رو داره
این یه نظریه بود که قبل از اینکه بخواد فراگیر بشه توسط نویسنده ها رد شد !

منکه بیشتر از همه تو فکر این مرتیکه دارما هستم.
این لاک هم که زد ترکوند ایستگاهرو
آقا دیونه شدم . این دارما کیه آخه و چرا آخر فیلم های اموزشی میزن 1980؟
وای خدااااااااااااا :hurted1:
اگه دستم به این نویسنده های سریال برسه:boxing: :weightlift:

کجان آنان که می گفتند تلویزیون جمهوری اسلامی عمرا پخش نکنه این سریال رو :biggrin1:

دیروز بعد از سریال درپیت امپراطور دریا وقتی همینجوری نشسته بودیم بیکار یکم کانال عوض کردیم (ای کاش عوض نمی کردم ) وقتی برگشتم دوباره شبکه سوم اینجوری شدم :eek::eek: خلاصه یه زره دادو بیداد کردم تا دیگه باورم شد که خودش بود "گمشده" بعد اینجوری شدم :laughing: . یه تیزر از این سریال پخش کردن که قراره بعد از اتمام سریال امپراطور اینو به جاش پخش کنن (سریال امپراطور دریا رو هم نمی دونم چند قسمت دیگه مونده ولی فکر می کنم دیگه آخراش باشه ) . از دوبله کلا سانسوراش هیچی نفهیدم چون فقط 20 ثانیه آخرشو دیدم که صحنه سقوط هواپیما بود لوگو گمشده بود .

اول تسلیت خودم رو به تمام طرفداران Lost (گمشده نگیم دیگه:biggrin1:) اعلام میکنم و خزومز شدن تمام کمال این سریال رو در همینجا اعلام می کنم . خوش به حال اون کسانیکه مثل من قبلا این سریال رو تا جایی که پخش شده تمام کردن . :) من چقدر گفتم این سریال رو میخوان پخش کنن گفتین نه بابا تابلو بود با اون همه مقاله ای که تو این یه ماهه ازش چاپ کردن مثل روز روشن بود .

بزار پخش کنند:laughing:
نصف هیجان سریال از بین میره:)
بد بخت مردم باید منظره ببینند فکر کنم میخوان مثل شبکه چهار مستند حیات وحش بزارن:biggrin1:
بابا جمعش کنن با این کاراشون فکر کنم اصلا داستان هم تغییر بدن تو فصل اول مثلا شانون(که بعید میدون اصلا قیافه اش رو ببینیم تو تلویزین یا فقط کلش رو ببینیم:biggrin1: ) تو سریال شده زن بون:laughing:

منو باش که تازه بعد از مدتها داشتم این سریال رو میدیدم:((
هنوز فصل 1 رو تمام نکردم:((
من باشم حاضر نیستم 5 دقیقه این سریال رو از تلویزیون ایران ببینم:sick:

خوب فکر کنم شانون اصلا تو جریان سریل نباشه:biggrin1:.گذشته ی سویر هم 180درجه متفاوت میشه.گذشته ی سان رو بیخیال.سفر جک رو بیخیال/گذشته ی کلیر رو همچنین:biggrin1:
فکر کنم از زنای سریال فقط روز رو نشون بدن:laughing:
بابا بهتره اینا برن سراغ همین سریال کره یی ها .
راستش این سریال برای این صدا و سیما صحنه سانسوریش خیلی بیشتر از یک سانسور های یک فیلم ِ .

بعد میگن چرا مردم جواهری در قصر رو به گمشده!!!!!!!ترجیح میدن؟؟؟؟خوب معلومه چون دست هم بهم نمیدن چه برسه به اینکه لباس های خلاف شرع!!!هم بپوشن:cheesygri
حالا مامان بابام اینو ببینن میگن این همه وقت خودتو با این الاف کردی بچه؟؟
کی میخواد دوبلر سویر شه؟؟؟؟؟هرکی باشه نمیتونه از پسش خوب بر بیاد

از تیم خوشحال دوبلاژش خبر ندارم تیزر رو هم نصفه دیدم اون نصفشم که دیدم هیچی هیچی نگفت . خداروشکر 10 رو دیگه میریم آشخوری این افتضاح رو نمی بینیم . :biggrin1:

کیت رو هم فکر نکنم نشون بدن
برای به وجود نیومدن موضوعات غیر شرعی این که کیت هم عاشق جکه هم سایر رو هم فکر نکنم نشون بدن
خدایا اون یارو مو طلایه که اخر سیزن سه میمیره اسمش یادم نمیاد !! گزشته ی اونم چون به متال و از این لحو لعب ها محسوب میشه هم فکر نکنم نشون بدن:biggrin1:
:biggrin1:

کیت رو هم فکر نکنم نشون بدن
برای به وجود نیومدن موضوعات غیر شرعی این که کیت هم عاشق جکه هم سایر رو هم فکر نکنم نشون بدن
خدایا اون یارو مو طلایه که اخر سیزن سه میمیره اسمش یادم نمیاد !! گزشته ی اونم چون به متال و از این لحو لعب ها محسوب میشه هم فکر نکنم نشون بدن:biggrin1:
:biggrin1:

کوروش چارلی رو زدی تو خال :biggrin1: . باورم نمیشه از Flashback هاش چی میخوان پخش کنن . احتمال با تغییراتی که میدن چارلی رو میکنن مداح اهل بیت . :biggrin1: .

من نمیدونم چرا همه به کیت گیر دادن شانون با اون وضع فجیع لباس پوشیدن رو چرا نمیگین که هی دم به دقیقه دوست داره حموم آفتاب بگیره . :biggrin1: داستان فیلم رو هم فکر کنم کلا عوض کنن و داستان رابینسون کروزو را بزارن جاش !! .

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

جوک سالم در اومد:d

ولی اینا رو نمیشناسید یک جونورهایی هستند مطمئنم پخش کنند خودتون انگشت به دهن میمونید من از پسر عموم که تو صدا سیماست یک چیزایی پرسیدم گفت اطلاعات زیادی نداره ولی رفت تحقیق کرد گفته بود مطمئن باش هیچ یک از شخصیتها تغییر نکردن و کف کرده بود گفت یک طوری سانسور کردن اصلا کفم بریده بود خیلی پیشرفته کار کردن فکر کنم تکنولژی جدیدی رو تو این زمینه شاهد باشیم (هر چی باشه ایران تو این زمینه اوله)

راستی یک چیزی یادم رفت قسمتهای که دیگه خیلی نا جوره رو دو قسمت یک میکنن یعنی هر دو قسمت رو تو یک قسمت پخش میکنن:laughing:

=================================================
راستی من هنوز خودم تبلیغش رو تو تی وی ندیدیم معمولا چه موقع هایی میزاره؟

نميدونم يه سريالي بود به نام در برابر اينده چند سال پيش تلويزيون خودمون نشون ميداد . توي تمام اين مدت نامزد قبلي گري تبديل شده بود به خواهرش !!!! احتمالا اينجا هم ساوير پسر عموي كيت . جك پسر خاله جوليت و ........:biggrin1:
.......................................
احتمالا دوبلر ساوير مثل بهروز وثوقي حرف ميزنه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or