M1sChief
کاربر سایت
هر کسی سر راهش رسید 1 اینچ به صورتش نزدیک شد سریع پرید به لب و دهنش
آب و هوا زدگی (جــَو گرفتیخب منم سیزن 4 رو تا آخر دیدم بالاخره

نه فرهنگ رو من از بچگی میشناختم همیشه تو تخمین مشکل داشت :biggrin1:در ضمن فرهنگ گفته بودی اپیزود 13-14 حدود 2 ساعته ولی واسه من یک ساعت و 20 دقیقه بود. مال من کم داشته یا مال تو زیاد داشته؟
من از اون موقع که اینو گفتی توی کف بودم تا بهم رسید :biggrin1:درسته . اين بابا تو قسمت 11 هستش و البته زمان حضورش هم خيلی جالبه.
آره ولی واقعا چجوری آخه ؟ doesn't make sense !مهمترین نکته توی این قسمت هم این بود که بالاخره فهمیدیم بابای جک واقعآ زندست و اون همه اتفاق از اول تا حالا ( توی اولین قسمتا که جک باباش رو میدید و بعدش تابوتش خالی بود و بعد رفت زمان آینده و دوباره باباش رو دید و ... ) الکی نبوده.
----------------------------یه چیزه کلی هم در مورد سریال اینه که واقعا بعضی جاها نویسنده ها زیاده روی کردن. شما فکر کنید توی یه هواپیما که همه ی مسافراش مثلا اهله یه شهر هستن ، به اندازه ی این 815 روابط بین مسافر ها در نمیاد ! تازه 815 مسافراش هرکدوم ماله یه کشوری هستن ! جک و کلیر که خواهر در اومدن و اونم از بابای لاک که سویر در اومد و . . .
خوب منتظریم بیا 10 صفحه بگو :biggrin1:بابا من که آرزو دارم بحث کنیم ولی هیچ کی به جز 2 , 3 نفر اینجا اپیزودهای جدید رو نمیبینه که بتونیم تجزیه تحلیل و بحث کنیم. وگرنه همین اپیزود 11 انقدر چیز داشت که میشه 10 صفحه راجع بهش گفت.
همون اثراته آب و هوائه هااگه پایه هستین کل معماهایی که از اول سریال مطرح شده و تا آخر سیزن 4 جوابی بهشون داده نشده رو اینجا بنویسیم

واقعا این قضیه رو نگاه کنید مثلا . آخه یعنی چه بابا .جزيره يه خاصيتی داره که ميتونه تو زمان عقب جلو بشه.
حالا به نظرتون سر Sawyer چه بلایی اومده؟ وقتی کیت با جک حرف میزد و میگفت باید برم وگرنه شک میکنه که کجام منظورش کی بود؟ آرون؟ یا شایدم Sawyer؟
خو درسته. منظور من اون جوری بود که شبکه ميگه. در حالت عادی هر اپيزود تقريباً 40 دقيقه ست در صورتی که وقتی که از TV پخش ميشه با تبليغات 1 ساعته.تو اين مورد هم چون 2 اپيزود رو به هم چسبونده بودن، شده 1 ساعت و 20 دقيقه ،در صورتی که abc ميگه Season Finale ما خفنه و 2 ساعته ست.:biggrin1: و به Two-Hour Season Finale معروفه.در ضمن فرهنگ گفته بودی اپیزود 13-14 حدود 2 ساعته ولی واسه من یک ساعت و 20 دقیقه بود. مال من کم داشته یا مال تو زیاد داشته؟ :biggrin1:
خب خيلی دنبال منطق نباشيد، چون مشخصه که يه سری چيزا اصلاً منطقی نيست که برميگرده به اينکه سريال Fiction هم هست.ولی دیگه اینجوری اگه پیش بره هیچ دلیل منطقی برای این معما های جدیدشون نمیتونن بیارن.
قبلاً توضيحشو نوشته بودم :webisodes با mobisodes فرق دارن ؟
نگفته بودی که موبیزود شد وبیزود :biggrin1: شایدم من دقت نکردم . . .قبلاً توضيحشو نوشته بودم :
فکر کنم 6تاش تا موجود باشه ها . . .که از اين 6 تا 3 تاشون موجوده(3،5،6) که 3 و 5 رو قبلاً تو خود سريال ديديد.
خوب ببین oceanic 6 رو دقت کن ، یعنی 6 نفر از جزیره در اومدن.از کجا خیلی معلومه؟ همچین جملهای بیشتر میتونه مربوط به شوهر یا حداقل دوستپسر باشه تا یه بچهی 2-3 ساله که تازه احتمالا اون موقع خوابه!