همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
سلام
میگما من یه سوال عجیبی برام پیش اومده ، که جالبه توی FAQ ـه imdb هم اشاره ای بهش نشده . :confused:
خوشحال میشم راهنمایی ـم کنید .
خب وحید این یکی از نکات عجیب سریال هست و توی هرجایی که سریال رو مورد بحث قرار میدن بری راجع بهش گفتگو و جر و بحث شده ! هنوزم مشخص نیست که جریان از چه قراره ولی احتمال داره توی این قسمتی که الآن دارم دانلود میکنم ( 11 ) بهش اشاره بشه , چون از هفته قبل توی لیست بازیگرهای این قسمت اسم این بابا بود.

خب وحید این یکی از نکات عجیب سریال هست و توی هرجایی که سریال رو مورد بحث قرار میدن بری راجع بهش گفتگو و جر و بحث شده ! هنوزم مشخص نیست که جریان از چه قراره ولی احتمال داره توی این قسمتی که الآن دارم دانلود میکنم ( 11 ) بهش اشاره بشه , چون از هفته قبل توی لیست بازیگرهای این قسمت اسم این بابا بود.

درسته . اين بابا تو قسمت 11 هستش و البته زمان حضورش هم خيلی جالبه.
اين قسمت خيلی نکته ی جذاب نداشت به غير از آخرين جمله اي که گفته شد.:)

لعنت به نویسنده های LOST ! هرقسمت 100 تا معما و بدبختی جدید میارن وسط آدم کف میکنه !
فرهنگ میگم این قسمتش همچین هم بدون نکته جذاب نبود !
اون مردک سیاه که خودش آخر جذابیته با اون قیافه ترسناکش ! باید جزو بروبچ مهم هم باشه که هم پیش جان لاک بوده , هم اون گروه 4 نفره رو برای رفتن به جزیره تنظیم کرده , هم بعد از جزیره رفت پیش hurley و پرس و جو کرد. خیلی قیافه ش خاص و عجیبه !
بعد اون قضیه ریچارد رو هم نفهمیدیم هنوز. از زمان نوزادی جان لاک این شکلی بوده تا حالا که این همه سال گذشته. بعد جالب بود که جان لاک توی بچگی اینو دیده ولی الآن یادش نیست. ( شایدم به خاطر اینه که خیلی کوچیک بوده اون موقع )
و مهمترین نکته توی این قسمت هم این بود که بالاخره فهمیدیم بابای جک واقعآ زندست و اون همه اتفاق از اول تا حالا ( توی اولین قسمتا که جک باباش رو میدید و بعدش تابوتش خالی بود و بعد رفت زمان آینده و دوباره باباش رو دید و ... ) الکی نبوده.
جمله آخرم که دیگه !

درسته . اين بابا تو قسمت 11 هستش و البته زمان حضورش هم خيلی جالبه.

خب من بجز FAQ ـه imdb جایی دیگه نرفتم برا همین ندیده بودم پس حتما . :biggrin1:

ولی نکته ای که هست اینه که اون یارو که بچگی های بن میاد ، موهاش قهوه ایه . این یکی مشکیه . شاید بابایی کسیش باشه . :confused:

یه کم بحث کنید بابا ! :biggrin1: من دیگه اپیزود 8 به بعده سیزن 4 بدستم نرسیده . ببخشید اگه بحثایی که میکنم قدیمیه ! بهتر از خاک خوردنه تاپیکه :biggrin1:
اون یارو تام رو بگو gay در اومد ! من از اون موقع که به کیت لباس داد گفت لباساتو عوض کن ، کیت هم گفت جلو تو عوض نمیکنم ، بعد تام گفت "you are not my type" مونده بودم این منظورش چی بوده ! مثلا اینجوری فکر میکردم که تام زن بلوندی چیزی دوس داره ! الان میفهمم مثله اینکه خیلی افکارم پَرت بوده ! شما از همون موقع فهمیدید ؟
یه چیزه کلی هم در مورد سریال اینه که واقعا بعضی جاها نویسنده ها زیاده روی کردن. شما فکر کنید توی یه هواپیما که همه ی مسافراش مثلا اهله یه شهر هستن ، به اندازه ی این 815 روابط بین مسافر ها در نمیاد ! تازه 815 مسافراش هرکدوم ماله یه کشوری هستن ! جک و کلیر که خواهر در اومدن و اونم از بابای لاک که سویر در اومد و . . .

نظرتون در مورد jacob چیه ؟ ساخته ی ذهنه ـشونه ؟ واقعیه ؟ . . . ؟

دوستان من لاست رو از یکی از دوستان خریدم منتها قسمت 23 و 24 فصل دوم با هم و تو یک فایل هستش بنابر این برای زیر نویس فارسی مشکل دارم یعنی اگه زیر نویس قسمت 24 رو لود کنم از اول قسمت 23 زیر نویس شروع میشه و وقتی میرسه به قسمت 24 دیگه زیر نویس نشون داده نمیشه اگه میشه کمک کنین

To Poorna
ولی نکته ای که هست اینه که اون یارو که بچگی های بن میاد ، موهاش قهوه ایه . این یکی مشکیه . شاید بابایی کسیش باشه . :confused:
نه ! نمیخوام داستان قسمت 11 رو برات بگم ولی فقط اینو بدون که توی این قسمت دوباره ریچارد رو میبینی , اونم جایی که به قول فرهنگ خیلی جالبه !

یه کم بحث کنید بابا ! :biggrin1: من دیگه اپیزود 8 به بعده سیزن 4 بدستم نرسیده . ببخشید اگه بحثایی که میکنم قدیمیه ! بهتر از خاک خوردنه تاپیکه :biggrin1:
بابا من که آرزو دارم بحث کنیم ولی هیچ کی به جز 2 , 3 نفر اینجا اپیزودهای جدید رو نمیبینه که بتونیم تجزیه تحلیل و بحث کنیم. وگرنه همین اپیزود 11 انقدر چیز داشت که میشه 10 صفحه راجع بهش گفت.
اون یارو تام رو بگو gay در اومد ! من از اون موقع که به کیت لباس داد گفت لباساتو عوض کن ، کیت هم گفت جلو تو عوض نمیکنم ، بعد تام گفت "you are not my type" مونده بودم این منظورش چی بوده ! مثلا اینجوری فکر میکردم که تام زن بلوندی چیزی دوس داره ! الان میفهمم مثله اینکه خیلی افکارم پَرت بوده ! شما از همون موقع فهمیدید ؟
تام هرکاری هم بکنه , من عاشقشم ! خیلی ناراحت شدم وقتی مرد :(

یه چیزه کلی هم در مورد سریال اینه که واقعا بعضی جاها نویسنده ها زیاده روی کردن. شما فکر کنید توی یه هواپیما که همه ی مسافراش مثلا اهله یه شهر هستن ، به اندازه ی این 815 روابط بین مسافر ها در نمیاد ! تازه 815 مسافراش هرکدوم ماله یه کشوری هستن ! جک و کلیر که خواهر در اومدن و اونم از بابای لاک که سویر در اومد و . . .
اتفاقآ توی اپیزود 11 غیرمستقیم به این نکته هم اشاره میشه. ( خیلی غیر مستقیم ! )
نظرتون در مورد jacob چیه ؟ ساخته ی ذهنه ـشونه ؟ واقعیه ؟ . . . ؟
/:) شاید سرکاری باشه ! ولی اون صدایی که جان لاک اون شب شنید چی ؟! یا اونجا که hurley داشت راه میرفت رسید به کلبه و دید بابای جک روی صندلی نشسته و یهو یه کله ای اومد جلوی پنجره.
اینا رو گفتم که بگم جیکوب واقعآ وجود داره. اون طور که Lostpedia.com گفته توی سیزن 3 اون تیکه که hurley میره به سمت کلبه وقتی اون چشمه یهو میاد تو پنجره , توی audio commentary که توی DVD هست , رسمآ تآیید میشه که اون چشم جیکوبه.

اقا اين کلير چرا اينجوری شده؟!
من فکر ميکنم اون يارو که جان لاک رو تو اپيسود 11 داش ميبرد اينور اونور (سياه پوسته) جيکوب باشه!

بابا من که آرزو دارم بحث کنیم ولی هیچ کی به جز 2 , 3 نفر اینجا اپیزودهای جدید رو نمیبینه که بتونیم تجزیه تحلیل و بحث کنیم. وگرنه همین اپیزود 11 انقدر چیز داشت که میشه 10 صفحه راجع بهش گفت.

بابا همه ش 3 قسمت ازت عقبما فحش نده :)
توی audio commentary که توی DVD هست , رسمآ تآیید میشه که اون چشم جیکوبه.
ببینم ، این قضیه مربوط میشه به سیزن 4 . سیزن 4 که هنوز DVD ـش رسما نیومده بیرون، اومده ؟

بابا همه ش 3 قسمت ازت عقبما فحش نده :)
ببینم ، این قضیه مربوط میشه به سیزن 4 . سیزن 4 که هنوز DVD ـش رسما نیومده بیرون، اومده ؟
نه ! اون قضیه برای سیزن 3 هست. همون اپیزودی که بچگی بن رو میبینیم ! همون قسمتی که قضیه Purge اتفاق می افته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or