همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
فرخ کلآ چیزی به جز برزخ نبوده ! اون دنیا قرار نیست حتمآ به صورت همزمان با جزیره باشه. میتونه مثلآ 30 سال دیگه اتفاق افتاده باشه ! زمانش مشخص نیست ولی وقتی هست که همه اینها مردن. یعنی همون طور که پدر جک بهش گفت یا پیش از جک مردن (مثل سعید و سان و جین و ...) یا بعد از جک (مثل هوگو و بن و دزموند و ...)
منظورت از دو بار مردن جک رو هم نفهمیدم ! کلآ یه بار مرد و تموم شد رفت !

آريا نميدونم فيلم را از اول چطور نگاه كردي ولي خيلي از نكات را در اين جهان باز گو ميكنه كه دقيقا نظر داشمنداست .

داشمندا اين نظر را دارن كه وقتي سكه را مينداري بالا در نتيجه هر دو حالت شر و خط اتفاق مي افته ولي فقط يكي را در بعد خودت مشاهده ميكني و در بعد ديگر حالت ديگه را مشاهده ميكني كه هيچ كدوم متوجه حال ديگر نيستن.
تو وسطاي سريال ديدي كه اينلا تونستن از جزيره خارج بشن وقتي دوباره خواستن برن جزيره بهشون توضيح دادند كه وقتي هواپيما با يك سرعت معين در يك زاويه ي مشخص حركت بكنه در زمان تعيين شده ميتونه به اون جزيره وارد بشن . اين دقيقا حرف داشمنداست كه تونظريه هاي خودشون براي سفر به بعد ديگر يا چهار اينا را گفتند كه در مان زمان مشخس ميشه وارد بعد ديگر شد يا عباريتي ميگن كه در دنياي شكافهايي وجود داره كه عملا نميشه ديد يا ازشون گذاشت مگر در مكان و زمان و زاويه ي كه از اونها خبر داشته باشي . دقيقا نحوه ورود به جزيره هم همين بود .

فيلم
پيچيدگي زيادي داره اگر حرف تو در مورد برزخ درست باشه به معني واقعي برزخ خودمون نيست بلكه زندگي بعد از مرگ هست كه انسان هيچ وقت نميميره !

بر حسب حرف تو بايد اينا تو جزيره كه بودند مرده بوده باشند ؟! اگر اينا مرده بودند پس چطور وقتي جك و هوگو و كيت تو سيزن 6 از جزيره خارج شدند رفتند پيش خانوادشون ؟ و ازشون سوال كردند كه هواپيما چطور سقوط كرده بود ؟
دوم اينكه اگر اينا تو جزيره نمرده باشند ولي جك اخراي فيلم مرد ولي هوگو و بنجامين موندن تو جزيره تا از جزيره محافظت كنند پس اونوقت چطور توي كليسا كه هوگو و بنجامين نمرده بودند همگي اونجا باهم بودند ؟!
اخراي سريال هم نشون داد كه اينا تو يه بعد ديگه اصلا هواپيما سقوط نكرده بود و همگي رسيده بودند به مقسدشون و هركي به خانه ي خود و در نهايت جيمز هم پليس شده بود اخه دنياي برزخ پليس شدنو و غيره و .....:biggrin1:

مثلا توسيزن 5 اينا كاملا نشون ميداد تو جزيره هي زمان داره عوض ميشه بدن اينكه اينا پير بشن وغيره ... كلا زمان متوجه حالشون نبود و اونايي كه از جزيره رفته بودند مثل جك كه بنابه دلايلي دوباره برگشت جزيره , جزيره 50 سال عقبتر از زمان حالشون بود ! ولي جك هم كه نمرده بود چون رفته بود خانوادش و پسرش را ديده بود همچنين هوگو و غيره ..

اريا قبول كن كه فيلم خيلي پيچيده تر از اينهاست سوالهايي زيادي بود كه اصلا جواب داده نشد كه بنظرم بهتر كه خودمون واسش فكر كنيم :biggrin1:

اصلا اگه فيلم اينطور كه ميگي هست پس اونهمه فلسفه و پيچيدگي واسه ي چي بود ؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
پایان از این بدتر Available نبود؟! :دی I don't think so! :دی
حیفِ اون 4 فصلِ اول! :دی فصل های 5 و 6 هم به ترتیب "خوب" و "قابلِ تحمل" بودن! تنها چیزی که منو خیلی آزار میده همین پایانِ سریال هست. نویسنده ها اینقدر داستان رو پیچ داده بودن که فقط یه فصلِ (مثلا فصلِ هفتم) کامل باید صرف میشد تا جوابشون پیدا میشد!
هر چی بیشتر به سوالاتی که توی این مدت بوجود اومد و جوابی براش داده نشد فکر میکنم ، بیشتر بهم احساس حماقت دست میده !
من به جای احساسِ حماقت، زورم میگیره که 4 فصل رو به زیباییِ هر چه تمام تر ساختن، بعد گند زدن بهش! یعنی نمیشد یه پایانِ جالب تر برای سریال درست کرد؟!
به نظرِ من مسخره بازی دقیقا از بعدِ Flash through timeها توی فصلِ پنجم شروع شد!
به خدا هر وقت یادِ سکانسِ اولِ سریال میافتم، (باز شدنِ چشم های جک که بعدش میره سمتِ لاشه ی هواپیما و مسافرا) اشکم در میاد! :( شروعِ طوفانی، پایانِ آبکی!!! :(
دیگه نمی تونم حرف بزنم از بس از پایانِ سریال بدم اومده! :دی
منِ عقب-مونده (:دی)، بعدِ امتحانا تازه میخوام بشینم Prison Break رو ببینم! :دی (از فصلِ اول)
(از بس تعریفش رو شنیدم،) فکر کنم بعد از دیدنِ PB مثلِ دوستمون Aurlito بشم یه Anti-Lost! :دی

آخرین ویرایش:
mwyakjetexlmr4nc8ueq.png

هر چند که سریال به خصوص تو فصل های آخر ایرادای داشت,ولی من اونو فراموش نمی کنم و نمی شه بهش یه سریال ضعیف گفت.من که برای همیشه دوستش دارم....

آريا نميدونم فيلم را از اول چطور نگاه كردي ولي خيلي از نكات را در اين جهان باز گو ميكنه كه دقيقا نظر داشمنداست .

داشمندا اين نظر را دارن كه وقتي سكه را مينداري بالا در نتيجه هر دو حالت شر و خط اتفاق مي افته ولي فقط يكي را در بعد خودت مشاهده ميكني و در بعد ديگر حالت ديگه را مشاهده ميكني كه هيچ كدوم متوجه حال ديگر نيستن.
تو وسطاي سريال ديدي كه اينلا تونستن از جزيره خارج بشن وقتي دوباره خواستن برن جزيره بهشون توضيح دادند كه وقتي هواپيما با يك سرعت معين در يك زاويه ي مشخص حركت بكنه در زمان تعيين شده ميتونه به اون جزيره وارد بشن . اين دقيقا حرف داشمنداست كه تونظريه هاي خودشون براي سفر به بعد ديگر يا چهار اينا را گفتند كه در مان زمان مشخس ميشه وارد بعد ديگر شد يا عباريتي ميگن كه در دنياي شكافهايي وجود داره كه عملا نميشه ديد يا ازشون گذاشت مگر در مكان و زمان و زاويه ي كه از اونها خبر داشته باشي . دقيقا نحوه ورود به جزيره هم همين بود .

فيلم
پيچيدگي زيادي داره اگر حرف تو در مورد برزخ درست باشه به معني واقعي برزخ خودمون نيست بلكه زندگي بعد از مرگ هست كه انسان هيچ وقت نميميره !

بر حسب حرف تو بايد اينا تو جزيره كه بودند مرده بوده باشند ؟! اگر اينا مرده بودند پس چطور وقتي جك و هوگو و كيت تو سيزن 6 از جزيره خارج شدند رفتند پيش خانوادشون ؟ و ازشون سوال كردند كه هواپيما چطور سقوط كرده بود ؟
دوم اينكه اگر اينا تو جزيره نمرده باشند ولي جك اخراي فيلم مرد ولي هوگو و بنجامين موندن تو جزيره تا از جزيره محافظت كنند پس اونوقت چطور توي كليسا كه هوگو و بنجامين نمرده بودند همگي اونجا باهم بودند ؟!
اخراي سريال هم نشون داد كه اينا تو يه بعد ديگه اصلا هواپيما سقوط نكرده بود و همگي رسيده بودند به مقسدشون و هركي به خانه ي خود و در نهايت جيمز هم پليس شده بود اخه دنياي برزخ پليس شدنو و غيره و .....:biggrin1:

مثلا توسيزن 5 اينا كاملا نشون ميداد تو جزيره هي زمان داره عوض ميشه بدن اينكه اينا پير بشن وغيره ... كلا زمان متوجه حالشون نبود و اونايي كه از جزيره رفته بودند مثل جك كه بنابه دلايلي دوباره برگشت جزيره , جزيره 50 سال عقبتر از زمان حالشون بود ! ولي جك هم كه نمرده بود چون رفته بود خانوادش و پسرش را ديده بود همچنين هوگو و غيره ..

اريا قبول كن كه فيلم خيلي پيچيده تر از اينهاست سوالهايي زيادي بود كه اصلا جواب داده نشد كه بنظرم بهتر كه خودمون واسش فكر كنيم :biggrin1:

اصلا اگه فيلم اينطور كه ميگي هست پس اونهمه فلسفه و پيچيدگي واسه ي چي بود ؟:biggrin1:
متوجه منظور نشدی شما!اونجا کریستین به جک می گه کهه همه یه روز می میرند.منظور آریا این نبوده که با سقوط مردند.منظور اینه که در آخر همه می میرند.همون طور که کریستین گفت.همه می میرند,بعضی ها قبل از تو(بون,شانون,سعید,جین,سان و ..........)و بعضی ها بعد از تو(هوگو,بن,کیت,دزموند و ....
در کل چرا آخر سریال را برای خودتون سخت می کنید؟البته به نظر من آخرش خیلی ضعیف بود و هر سریالی را می شه اینجوری تموم کرد.یه جورایی مثل سریال های ایرانی ماندند که چه جوری تمام کنند,همه چیز را ول کردند و یه چیز جدید ساختند...همین!

دقیقا مسخره بازی و تلف کردن وقت ملت.

البته به نظر من آخرش خیلی ضعیف بود و هر سریالی را می شه اینجوری تموم کرد.
دقیقا. ضعیف ترین پایانی بود که میشد براش ساخت. نمی دونم پیش خودشون چی فکر کردن. اومدن با جا کردن چند تا صحنه احساسی همه چی رو از ذهنمون پاک کنن اما کور خوندن.
این پایان رو یه بچه هم میتونه بسازه. پایانی مبهم که همه چی رو به عهده بیننده میذاره. اما چیزی که هست اینه که چی رو؟؟!!! چیزی نیست که بخوایم فکر کنیم. اینهمه مدت فکر کردیم آخرش چی شد؟
الکی گفتن که سرکار بودین و تمام.

فرخ !
مرد مومن همه این حرفایی که زدی رو خودم قبلآ توی تاپیک گفتم ! جهان های موازی و بعد چهارم و ...

خب دو ساعت توضیح دادم که ! قرار نیست این دنیا (که به نظر همه به جز تو برزخ هست :دی) حتمآ همزمان با جزیره باشه ! میتونه 50 سال دیگه اتفاق افتاده باشه ! چون همزمان توی هر اپیزود دو تا دنیا رو نشون دادن , حتمآ نمیشه گفت همزمان هستن. مثل فصلهای اول و دوم و ... که همزمان هم داخل جزیره رو نشون میدادن هم گذشته هم آینده.
یعنی سعید و سان و جین و جان لاک و ... میمیرن , بعدش جک میمیره , بعد مثلآ 30 سال بعد کیت و سویر و ... میمیرن. وقتی همه اینها مردن , توی این دنیای جدید یا برزخ دور هم جمع میشن !

دقیقآ ! نویسنده ها فقط پیچیدگی و فلسفه و معما انداختن توی سریال و آخرش خودشون توش موندن. برای همین به جای جواب دادن به اون سوالات , رفتن یه دنیای جدید توی سیزن 6 ساختن تا حواس همه پرت بشه و آخرش هم فقط به این دنیای جدید فکر کنیم ! الآن توی هر فورومی بری (حتی فوروم lost.ir که مخصوص عاشقان لاست هست) ملت دو دسته هستن. یه عده میگن پایانش عالی بود و بهترین بود و ... یه عده هم میگن خب که چی ! 6 فصل دیدیم که چی بشه ؟! اون همه معما چی شد ؟!! چون عمه جان من هم میتونه با 10 ها معما سر اطرافیان رو گرم کنه ولی آخرش جواب نده یا بزنه به جاده تخیل محض ! جالبه درصد اونهایی که از پایان سریال ناراحت هستن هم اصلآ کم نیست ! توی همون lost.ir حدود 40% نظرشون اینه که پایان خوبی نبوده ! درصدی که واقعآ زیاده !!

در مجموع این نظر شخصی هست و ممکنه کاملآ غلط باشه :
به نظر من نویسنده ها بهترین حقه ممکن رو توی اپیزود آخر به کار بردن. از ابتدای اپیزود شروع کردن به نمایش صحنه های خاطره انگیز , صحنه های نوستالژیک و فوق العاده زیبای سیزن های قبلی. صحنه هایی که همه ما ازشون خاطرات خیلی زیادی داریم مثل جایی که جان لاک زیر بارون دستاش رو میبرد بالا (بهترین صحنه سریال به نظرم) یا جان و جک به داخل hatch نگاه میکردن یا صحنه های رومانتیک بین کاراکترها !
بعد هم از بهترین و زیباترین آهنگهای موجود استفاده کردن تا حس همدردی ما رو بیشتر هم بکنن. آخرش هم همه کاراکترهای دوست داشتنی توی کلیسا دور هم جمع شدن و در حال عشق و عاشقی !
ترکیب این چیزها باعث شد یه حس شیرینی از مجموع سیزن های قبلی به وجود بیاد که شاید (بازم میگم شاید) دلیل اینکه بعضی ها با این اپیزود حال کردن و از پایانش تعریف میکنن همین باشه. ولی شاید (و باز هم شاید !) 1 ماه دیگه که به عقب نگاه میکنن و از جو خارج میشن , می بینن اون پایانی نبوده که منتظرش بودن.

در مجموع این نظر شخصی هست و ممکنه کاملآ غلط باشه :
به نظر من نویسنده ها بهترین حقه ممکن رو توی اپیزود آخر به کار بردن. از ابتدای اپیزود شروع کردن به نمایش صحنه های خاطره انگیز , صحنه های نوستالژیک و فوق العاده زیبای سیزن های قبلی. صحنه هایی که همه ما ازشون خاطرات خیلی زیادی داریم مثل جایی که جان لاک زیر بارون دستاش رو میبرد بالا (بهترین صحنه سریال به نظرم) یا جان و جک به داخل hatch نگاه میکردن یا صحنه های رومانتیک بین کاراکترها !
بعد هم از بهترین و زیباترین آهنگهای موجود استفاده کردن تا حس همدردی ما رو بیشتر هم بکنن. آخرش هم همه کاراکترهای دوست داشتنی توی کلیسا دور هم جمع شدن و در حال عشق و عاشقی !
ترکیب این چیزها باعث شد یه حس شیرینی از مجموع سیزن های قبلی به وجود بیاد که شاید (بازم میگم شاید) دلیل اینکه بعضی ها با این اپیزود حال کردن و از پایانش تعریف میکنن همین باشه. ولی شاید (و باز هم شاید !) 1 ماه دیگه که به عقب نگاه میکنن و از جو خارج میشن , می بینن اون پایانی نبوده که منتظرش بودن.

دقیقا منم همین نظر رو دارم(همین نظره اریا)!
کلا ویدمور میخواست از بن انتقام بگیره که تو فصل اخر اگه همون ماجرا رو ادامه میدادن و بمب رو میترکوندن خیلی از این شروورا قشنگ تر بود.کلا همه چی مذهبی شده (به قول دزموند:)بـــِرادِر:biggrin1:

من نفهمیدم چطوری دزموند تصمیم گرفته بود جزیزه رو نابود کنه!اگه اونم همین رو میدونست پس فرقش با جیکوب و جک (جیکوب ثانی)چی بود؟:confused:

لپ کلوم خاطرات قشنگ فصل 1 -2-3 رو برامون زنده کردند و بعدش بریدند!
کلا با ورود این یارو ژوپونیه و اون عشقه سفر در زمانه با اون دختره تعطیله سریال شروع شد به مضخرف رفتن .f* way:biggrin1:
هرچی علم و منطق بود اینا تبدیلش کردن به تخیل و در نهایت مثل Prison Break شد پر از باگ !همینا هم بیننده ها رو از بین برد و ما هم فقط بخاطر اینکه تا اینجا دیدیم مجبور بودیم پایانش رو ببینیم- اگه من جای jj ّودم توی فصل 4 و توی اوج سریال رو تموم میکردم نه 3 فصل که هر کدوم بدتر از قبلی و فصل 5 مضخرف ترین فصله سریال:-":sick:

خدا رو شکر میکنم فصله 7 نداره که بدتر از این بشه!همینش جای تقدیر دارهlol

آخه اريا يه چيزي را توجه نكرديد . اينا نميتونستن همه چي را توضيح بدن اينا چيزهايي هستند كه داشمندها هم توش موندن و جوابي ندارن انتظار داشتيد lost براشون جواب پيدا كنه ؟:biggrin1:
همون جهان هاي موازي و بعد چهار و شكاف در جهان و زمان و مكان .......همگي چيزي نيستند كه همه بتونن دركش كنن .
خيلي ها هستند كه وقتي چنين چيزهايي براشون توضيح بدي مغزشون سوت ميكشه :biggrin1: چه برسه جوابم بدي :biggrin1:
lost يه خوبي كه داشت تونست اين پديده ها و معماهي بزرگ دانشمندي را به شكل بسيار ماهرانه به عموم نشون بده و دركشون را در اين مورد زياد كنه .
من به شخصه از همين چيز سرياله خوشم ميومد كه تو ذهنم هرچي داشتم , داشتند ميگفتند و اصلا دوست نداشتم كه براشون جوابي داشته باشند چون اگه جواب ميدادند اونوقت بود كه تخيلي ميشد ! همون بهتر كه بنظر من هركي براي خودش جوابي داشته باشه .
من سريالها و فيلم زيادي ديدم هيچكدوم به اندازه و تاثير گذاري lost اين چنين پيچيدگي هاي دنيا را هر لحظه براي من معما نميكرد .

منكه كلا راضيم از سرياله و اينهمه سال برام شيرين شد :biggrin1: حالا شايد ژايانش زياد خوب نبوده ولي در مجموع از سرياله خيلي راضيم . حالا بعضي ها كه خوششون نيومد به ضرر خودشونه كه 5 سالشون را ريختند بيرون بايد به فكر اين روزها مي بودند :biggrin1: ها ها ها ها :biggrin1: بريد سرتونو بكوبيد رو چنگال شايد يادتون بره :biggrin1:

حالا اريا نميدونم تو كلا از سرياله خوشت اومده يا نه ؟ وگرنه مجبوري بري تو هم سرتو بكوبي رو چنگال تا اين 5 سال يادت بره :biggrin1:

آخه اريا يه چيزي را توجه نكرديد . اينا نميتونستن همه چي را توضيح بدن اينا چيزهايي هستند كه داشمندها هم توش موندن و جوابي ندارن انتظار داشتيد lost براشون جواب پيدا كنه ؟:biggrin1:
همون جهان هاي موازي و بعد چهار و شكاف در جهان و زمان و مكان .......همگي چيزي نيستند كه همه بتونن دركش كنن .
خيلي ها هستند كه وقتي چنين چيزهايي براشون توضيح بدي مغزشون سوت ميكشه :biggrin1: چه برسه جوابم بدي :biggrin1:
lost يه خوبي كه داشت تونست اين پديده ها و معماهي بزرگ دانشمندي را به شكل بسيار ماهرانه به عموم نشون بده و دركشون را در اين مورد زياد كنه .
من به شخصه از همين چيز سرياله خوشم ميومد كه تو ذهنم هرچي داشتم , داشتند ميگفتند و اصلا دوست نداشتم كه براشون جوابي داشته باشند چون اگه جواب ميدادند اونوقت بود كه تخيلي ميشد ! همون بهتر كه بنظر من هركي براي خودش جوابي داشته باشه .
من سريالها و فيلم زيادي ديدم هيچكدوم به اندازه و تاثير گذاري lost اين چنين پيچيدگي هاي دنيا را هر لحظه براي من معما نميكرد .

منكه كلا راضيم از سرياله و اينهمه سال برام شيرين شد :biggrin1: حالا شايد ژايانش زياد خوب نبوده ولي در مجموع از سرياله خيلي راضيم . حالا بعضي ها كه خوششون نيومد به ضرر خودشونه كه 5 سالشون را ريختند بيرون بايد به فكر اين روزها مي بودند :biggrin1: ها ها ها ها :biggrin1: بريد سرتونو بكوبيد رو چنگال شايد يادتون بره :biggrin1:

حالا اريا نميدونم تو كلا از سرياله خوشت اومده يا نه ؟ وگرنه مجبوري بري تو هم سرتو بكوبي رو چنگال تا اين 5 سال يادت بره :biggrin1:
فرخ مثل تاپیک های دیگه داری رو حرف خودت پا فشاری میکنی. بهتره یکم به نظرات دیگران توجه کنی.

لاست به هیچ وجه نتونست جهان موازی رو به خوبی به تصویر بکشه و این برمیگرده به توانایی نویسنده. کسی نیست بگه تو که هیچی از علم حالیت نیست مجبوری بری به مبحث جهان موازی.

با این حرفایی که زدی شرط میبندم فرینج رو نگاه نمیکنی. بورو اونو ببین، بعد ببین جهان موازی و فرضیه های دانشمندان رو چطوری پاسخ میدن و به تصویر میکشن. مثل لاست هم لوس بازی نداره.

فردین تا اونجا که میدونم سریال فرینچ کارگردانش همون کارگردان lost هست ؟!

بعدش کدوم پافشاری مگه من میگم شما ها اشتباه میگنید . من نظر خودم را میگم و میگم که در کل راضیم . و گفتم اگه شما راضی نیستید برای رهایی از فشار عصبی میتونید سرتون را بکوبید چنگال :biggrin1: شوخی .
همون فرینچ هم اگه بخواد چنین پیش بره اخرش مطمئن باش پایان دلپذیری نمیتونه داشته باشه ! برای جهان های موازی و اینا جوابی براش نیست و فقط فرضیست اگه انتظار داری جوابی براش باشه....................

فرخ این چیزا کجاش علمیه :
پرنده ای که Hurley رو دو بار در طول سریال صدا میزنه.
مجسمه به اون بزرگی که توسط یه نفر به اون جالبی و دقت ساخته میشه.
یه دود که میتونه خودش رو شبیه هرکسی میخواد دربیاره.
یه قرارداد که اجازه نمیده جیکوب و داداشش همدیگه رو بکشن.
و 10 ها مورد دیگه ...

خدایی تنها کاری که لاست نکرد همین بود :دی بیشتر اعتقادات مذهبی و دینی مردم رو بالا برد تا اطلاعات عمومی !!!

من که با 3 سیزن اول به شدت حال کردم. ولی از سیزن 4 به بعد به نظرم افت لاست هم شروع شد و کلآ سیزن های 4 تا 6 اضافه بود. یعنی میشد سر و تهش رو توی 1 سیزن یا حتی کمتر جمع کرد. اون گروه دانشمند و روح شناس (!) و ... که به جزیره اومدن , رفت و آمد در بعد زمان و ... همش اضافه بود !

فردین تا اونجا که میدونم سریال فرینچ کارگردانش همون کارگردان lost هست ؟!
همون فرینچ هم اگه بخواد چنین پیش بره اخرش مطمئن باش پایان دلپذیری نمیتونه داشته باشه ! برای جهان های موازی و اینا جوابی براش نیست و فقط فرضیست اگه انتظار داری جوابی براش باشه....................
Fringe کارگردانش همون کارگردان Lost نیست. فقط J.J.Abrams توی دو تا سریال نقش پدر معنوی (!) رو داره. ولی فرقش با Lost اینه که از اولین اپیزود تکلیف بیننده رو مشخص کرد ! توی همون دو سه تا اپیزود اول فهمیدیم با سریالی طرف هستیم که علمی تخیلی هست و حداقل برای هرچیزی حتی اگه تخیلی هم باشه , یه جواب منطقی (در بدترین حالت هم نسبتآ منطقی) داره. نه اینکه یه سری معما طرح کنه و بعد توی جوابش بمونه و به مذهب و تخیل محض متصل بشه. اگه سیزن 2 این سریال رو دیدی بخون :
توی همین Fringe هم افرادی رو داریم به نام Shape Shifters که دقیقآ مثل دود سیاه Lost میتونن خودشون رو شبیه بقیه بکنن. ولی فرقش اینه که این کار با اینکه تخیلی هست ولی حداقل با یه منطق خاصی مطرح میشه. طرف یه موجود خاص هست که با یک وسیله خاص که به جسد متصل میکنه , خودش رو شبیه اون میکنه. نه اینکه مثل دود با نگاه کردن به جسد یه دفعه تبدیل به اون بشه و حتی لباس اون رو هم برای خودش بدوزه ! یا هرجا دلش خواست دود بشه و بعد در صدم ثانیه لباس ببافه و دوباره شبیه جان لاک بشه !

آخرین ویرایش:
FaRd!N
لاست به هیچ وجه نتونست جهان موازی رو به خوبی به تصویر بکشه و این برمیگرده به توانایی نویسنده. کسی نیست بگه تو که هیچی از علم حالیت نیست مجبوری بری به مبحث جهان موازی.
لاست کی خواست جهان موازی رو به تصویر بکشه که حالا خوب بوده باشه یا بد ؟

مشکل ما اینه که خودمونو غرق شاخو برگا میکنیم که از کل قضیه قافل میشیم
حالا میومدن چند تا چیزو بهم وصل میکردن و جواب چندتا معمارو هم میدادن, چی میشد ؟
همیشه برای هر کاری میشه یه دلیلی جور کرد که خیلی هم کار ساده ای هست
بهتره بجایی که داخل داستان خودمونو گم کنیم بیایم به اصل داستان فکر کنیم
منم اولش خوشم نیومد از پایان داستان ولی الان خیلی راضیم از این پایان.
--------------------------
این دقیقا همون کاریه که سیاستمدارا میکنن تا مردم عادی فقط تو حاشیه باشن و به اصل ماجراها کاری نداشته باشن که لاست به ما نشون داد که میتونیم یخورده باز تر فکر کنیم و خودمونو تو شلوغیا گم نکنیم

Nice End
!
I screamed :((

ببینید، شما خیلی برداشت بدی از لاست داشتید. لاست که به ما نگفته بود خیالیه یا واقعی. شما اومدید لاستو با مذهب و دنیای برزخ و ... مقایسه کردید که به نظر من اشتباست. چرا نمیاد یه جور دیگه برداشت کنید. به عنوان یک سریال قشنگ و دیدنی حالا چه تخیلی چه واقعی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or