همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
بحث کردن نمیخواد ! به نظر من پایان سریال خوب بود ! اما مشکل بچه ها پایانش نیست !

مشکل بچه ها سوال هاییه که برای ما ایجاد کردن و خیلی راحت از کنارش گذشتنو و سرسری به بعضی ها پاسخ دادن و بعضی هاشم رو که کلا بی جواب گذشتن !

اینا نمرده بودن !

درسته اون دنیایی که توی لس آنجلس نشون دادن ، دنیای پس از مرگشون بود ولی جزیره و تمام اتفاقاتش واقعی بودن ! اینکه ماهیت جزیره چی بود ! دود سیاه چی بود ! اون زنه توی قسمت "آن سوی دریا" که جیکوب رو بزرگ کرد کی بود ، چرا باید از جزیره محافظت می شد ، چرا وقتی میب رفت پیش اون روشنایی و نور ، تبدیل به دود سیاه شد ولی جک و دزموند نشدن ! و خیلی سوالای دیگه که هیچ کدومش پاسخ داده نشد !

ولی اون تیکه ای که جک میره بین درختای بامبو و دقیقا مثل اول سریال که چشمش باز میشه ، بسته میشه و می میره ! یکی از زیباترین و تاثیرگذارترین پایان هایی بود که من توی عمرم دیدم !

پایان خوبی داشت ولی این باعث نمیشه که من خر بشم و سوالایی که این همه مدت دنبال جوابشون میگشتم رو یادم بره !

نوشته شده توسط snake_pianist
اینا نمرده بودن !

درسته اون دنیایی که توی لس آنجلس نشون دادن ، دنیای پس از مرگشون بود ولی جزیره و تمام اتفاقاتش واقعی بودن ! اینکه ماهیت جزیره چی بود ! دود سیاه چی بود ! اون زنه توی قسمت "آن سوی دریا" که جیکوب رو بزرگ کرد کی بود ، چرا باید از جزیره محافظت می شد ، چرا وقتی میب رفت پیش اون روشنایی و نور ، تبدیل به دود سیاه شد ولی جک و دزموند نشدن ! و خیلی سوالای دیگه که هیچ کدومش پاسخ داده نشد !

ولی اون تیکه ای که جک میره بین درختای بامبو و دقیقا مثل اول سریال که چشمش باز میشه ، بسته میشه و می میره ! یکی از زیباترین و تاثیرگذارترین پایان هایی بود که من توی عمرم دیدم !

به نظر من اینا از اول هم مرده بودن ؛ در واقع همون موقع که هواپیما سقوط کرد همشون مردن ! تا الان هم یه جورایی تو برزخ بودن مثلا ، و الان وارد بهشت شدن!

پ.ن:نوشته شما بسیار اندک است. تعداد کاراکتر های هر نوشته دست کم 10 عدد می بایست باشد.

بعد از این همه سال وقت حروم کردن پای این سریال بسیار پر محتوا و خفن!!! :arrowd: :arrowd: :arrowd:

26628c4bb36445299362.jpg

ضمنا بنظرم زیباترین اپیزود این سریال (کلا) Ab Aeterno بودش:biggrin1:

واقعآ خوب تموم شد هیچ حرفی توش نیست پایانی که مثل قسمت های دیگه سریال معمایی بود که باید خودمون با دیدن و مرور کردن قسمت های قبلش به جوابش برسیم!!!

انصافا سریال به کلمه واقعی عالی بود پایانشم عالی بود . قرار نبود که سوال ها را کاملا جواب بدن چون امکانش نبود بعضی از چیزهایی هستند که تو فرضیه های داشمندها هم میشه پیدا کرد! و داشمندها هم جوابی براشون ندارن .

خوشحالم که این همه سال را بیخودی یه سریال را نگاه نمیکردم . این سریال واقعا برام بیاد موندنی بود .

انصافا سریال به کلمه واقعی عالی بود پایانشم عالی بود . قرار نبود که سوال ها را کاملا جواب بدن چون امکانش نبود بعضی از چیزهایی هستند که تو فرضیه های داشمندها هم میشه پیدا کرد! و داشمندها هم جوابی براشون ندارن .
:biggrin1:
http://www.youtube.com/watch?v=_-agl0pOQfs

همین دیگه :biggrin1:
منم همینو میگم اینجا بعضی انتظار داشتند همه چی را جواب بدن ولی امکانش نبود در حقیقت سپردن به خوده ما که , ما چی فکر میکنیم ؟ هرکس برای خودش میتونه جوابی داشته باشه .

خلاصه بنظر من بهترین سریالی بود که واقعا ارزش این همه مدت نگاه کردن را داشت .

آخرش فقط اینو گفتن که جزیره دنیای واقعی بود و لس آنجلس برزخ. اونا هم همه مرده بودن یا قبل از جک یا بعد از جک ( به گفته پدر جک).

بقیه سئوالهام که جواب ندادن :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or