دلت خوشه ها !100 تا راه وجود داره که دود جان لاک رو دیده باشه. مثلآ به محض سقوط هواپیما که همه یا بی هوش هستن یا درب و داغون , یه لحظه در تابوت رو میزنه کنار ! یا اصلآ جناب دود اشعه ایکس میزنه پشت تابوت رو میبینه
یا حتی شاید توی این همه مدت که جان لاک توی جزیره بوده , دیگه برای دود کافیه که شکلش رو مجسم کنه و فقط باید جان بمیره تا بتونه خودش رو به شکل اون دربیاره !
البته هنوز نمیدونم چطوری شبیه زن ریچارد شد !!!
دقیقآ به چند دلیل خود برادره هست.
یه بار که به کیت گفت مادر من دیوانه بود و این حرفا
یه بار به جیمز گفت من هم قدیما آدم بودم و حس داشتم و شادی و غم رو میفهمیدم !
بعد اصرارش برای ترک جزیره هم دقیقآ مثل اصرار داداش جیکوب هست
حتی قانونی که جیکوب و داداشش نمیتونن به هم صدمه بزنن هم بین جیکوب و دود وجود داره !
ولی با این وجود خیلی ها میگن دود ربطی به داداشه نداره !!
دقیقآ منم همین فکرو میکنم ! اسم اپیزود هم یه چیزایی میگه ! یعنی مثلآ در یه سری صحنه غم انگیز و گریه دار (!) یکی یکی می افتن می میرن و برای هم فداکاری میکنن , بعد توی دنیای موازی همه شاد و خوشحال هستن و زن جک توی اون دنیا رو هم می بینیم (که تقریبآ مشخصه کی هست) و ...
من تنها چیزی که از داداشش مطمئنم اینه که-ایشون خدا نیستند
و از خیلی و بسیاری از چیزها اطلاعات ندارند!همینجوری هم نمیتونن کالبد رو بسازن !اگه اینجور بود که یارو رو میدید و بعد از مردن میتونست بزنه تو شکمه یارو
چون میتونست با این کار دزموند هم بشه و مطمئن بشه مرده یا زنده!
کلا خیلی باگ پید کرده داستان! اینقدر وسیع و پیچیدش کردن که دیگه واقعا نگو و نپرس فقط من به این علت میبینم که کلی قسمت دیدم باید تا اخرش هم ببینم
ولی حسابه اینم بکن!اون زنه ،حتما یه مردی هم داشته(مامان ناتنی جیکوب و داداشش)با این چیزایی که ما دیدیم ،باز هم میشه به اینو اون وصل کرد،مطمئنن براشون از اب خوردن راحت تره.فکر میکنن مخطبش بلانسبت بکس این سایته و فامیلها و دوستان و اشنایان-خر تشریف دارند و هرچی ینا بگن ،میگن تایید میشه و بروی چشم!
کلا خیلی باگ پید کرده داستان! اینقدر وسیع و پیچیدش کردن که دیگه واقعا نگو و نپرس فقط من به این علت میبینم که کلی قسمت دیدم باید تا اخرش هم ببینم

با این چیزهایی که من دیدم ،اگه بگن دوده سیاه مامانه جک بوده هم تعجب نمیکنم:biggrin1::cheesygri:laughing:ولی با این وجود خیلی ها میگن دود ربطی به داداشه نداره !!
ولی حسابه اینم بکن!اون زنه ،حتما یه مردی هم داشته(مامان ناتنی جیکوب و داداشش)با این چیزایی که ما دیدیم ،باز هم میشه به اینو اون وصل کرد،مطمئنن براشون از اب خوردن راحت تره.فکر میکنن مخطبش بلانسبت بکس این سایته و فامیلها و دوستان و اشنایان-خر تشریف دارند و هرچی ینا بگن ،میگن تایید میشه و بروی چشم!
بچه ها این دادش جیکوب بنده خدا اسم نداشت؟
دقیق نمیدونم تو اپیزوده قبل اسمش رو گفت یا نه!ولی
Man in black
آخرین ویرایش:

:smile: