همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
دلت خوشه ها ! :دی 100 تا راه وجود داره که دود جان لاک رو دیده باشه. مثلآ به محض سقوط هواپیما که همه یا بی هوش هستن یا درب و داغون , یه لحظه در تابوت رو میزنه کنار ! یا اصلآ جناب دود اشعه ایکس میزنه پشت تابوت رو میبینه :دی یا حتی شاید توی این همه مدت که جان لاک توی جزیره بوده , دیگه برای دود کافیه که شکلش رو مجسم کنه و فقط باید جان بمیره تا بتونه خودش رو به شکل اون دربیاره !
البته هنوز نمیدونم چطوری شبیه زن ریچارد شد !!!

دقیقآ به چند دلیل خود برادره هست.
یه بار که به کیت گفت مادر من دیوانه بود و این حرفا
یه بار به جیمز گفت من هم قدیما آدم بودم و حس داشتم و شادی و غم رو میفهمیدم !
بعد اصرارش برای ترک جزیره هم دقیقآ مثل اصرار داداش جیکوب هست :دی
حتی قانونی که جیکوب و داداشش نمیتونن به هم صدمه بزنن هم بین جیکوب و دود وجود داره !
ولی با این وجود خیلی ها میگن دود ربطی به داداشه نداره !!

دقیقآ منم همین فکرو میکنم ! اسم اپیزود هم یه چیزایی میگه ! یعنی مثلآ در یه سری صحنه غم انگیز و گریه دار (!) یکی یکی می افتن می میرن و برای هم فداکاری میکنن , بعد توی دنیای موازی همه شاد و خوشحال هستن و زن جک توی اون دنیا رو هم می بینیم (که تقریبآ مشخصه کی هست) و ...
من تنها چیزی که از داداشش مطمئنم اینه که-ایشون خدا نیستند :دی و از خیلی و بسیاری از چیزها اطلاعات ندارند!همینجوری هم نمیتونن کالبد رو بسازن !اگه اینجور بود که یارو رو میدید و بعد از مردن میتونست بزنه تو شکمه یارو:دی چون میتونست با این کار دزموند هم بشه و مطمئن بشه مرده یا زنده!
کلا خیلی باگ پید کرده داستان! اینقدر وسیع و پیچیدش کردن که دیگه واقعا نگو و نپرس فقط من به این علت میبینم که کلی قسمت دیدم باید تا اخرش هم ببینم:sick:

ولی با این وجود خیلی ها میگن دود ربطی به داداشه نداره !!
با این چیزهایی که من دیدم ،اگه بگن دوده سیاه مامانه جک بوده هم تعجب نمیکنم:biggrin1::cheesygri:laughing:

ولی حسابه اینم بکن!اون زنه ،حتما یه مردی هم داشته(مامان ناتنی جیکوب و داداشش)با این چیزایی که ما دیدیم ،باز هم میشه به اینو اون وصل کرد،مطمئنن براشون از اب خوردن راحت تره.فکر میکنن مخطبش بلانسبت بکس این سایته و فامیلها و دوستان و اشنایان-خر تشریف دارند و هرچی ینا بگن ،میگن تایید میشه و بروی چشم!

بچه ها این دادش جیکوب بنده خدا اسم نداشت؟

دقیق نمیدونم تو اپیزوده قبل اسمش رو گفت یا نه!ولی
Man in black
صداش میکنن!

آخرین ویرایش:
دوستان قسمت 16 هم اومد ولی راستی مگه قرار نبود دو قسمت پایانی با هم بیاد چی شد جدا شد دوباره؟لینک زیر نویسش هم تا به این لحظه موجود نیست

این لینک زیرنویس قسمت 16 ( سایتش فکر کنم قیلتره هنوز که میتونی با یه قیلتر شکن دانلود کنی )

Code:
http://www.farsisubtitle.com/download/uploads/Lost.S06.E16.WWW.FARSISUBTITLE.COM.zip.zip

بعد فکر کنم غیر از این 2 قسمت دیگه هست که با هم پخش میشه و 3 ساعته .

جک ام به شغل شریف جیکوبی نائل شد :دی

آقا آخرش کسی نفهمید این دود سیاه چجوری در عرض 2 ثانیه کارشناس امور مواد منفجره شد و یه بمب تایمری توسط یه ساعت مچی ذپرتی و 2 تا سیم ساخت ؟ :دی

جک ام به شغل شریف جیکوبی نائل شد :دی

آقا آخرش کسی نفهمید این دود سیاه چجوری در عرض 2 ثانیه کارشناس امور مواد منفجره شد و یه بمب تایمری توسط یه ساعت مچی ذپرتی و 2 تا سیم ساخت ؟ :دی

اقا این شغل یکی از سنگین ترین شغل هست!!!!:biggrin1:
-اون اقای دوده سیاه ،هوش سیاه تشریف دارند:دی احتمالا هکش کردن:دی

ولی خدا رو شکر فهمیدی چرا 6 سال الاف این سریال بودیم!!!!
این اقای جیکوب یه اشتباهی کرده 6 میلیار ادم تو دنیا باید تاوان اشتباه ایشون رو بدنlol
ولی جدا خیلی جالب دارن تمومش میکنن!میتونستن اینقدر کشش ندن و تو فصله 4 همه چیز رو تموم کنن!مثلا ریچارد اگه مرده باشه،رسما باید بهشون تبریک بگم،که یه شخصیت رو همش تو یه داستان توضیح دادن و خداحافظ!:-"

ولی با این حرکت(اشتباه جیکوب )کل سوالای من جواب گرفت:biggrin1:

پ.ن:میگن هرجا کم اوردی ،سوت بزن!اینجا هم هرجا سوالی پیش اومد ،جوابش اینه:
تقصیره جیکوب بوده :eek::smile:

یه نمه خوب جمش کردن ،ولی واقعا این مسخره بازیا چیه؟چرا اون همه ادم اومدن تو جزیره؟ مگه همشون تنها بودن؟داداش Mr.Eco هم تنها و بی کس بود که اومد تو جزیره؟

ولی خدایش قشنگ ترین وقت تلف کنیه عمرمون رو دیدیم!:biggrin1:هم خوب بود،هم مسخره -زشت و زیبا رو داشت دیگه ..................
ولش

...
ولی جدا خیلی جالب دارن تمومش میکنن!میتونستن اینقدر کشش ندن و تو فصله 4 همه چیز رو تموم کنن!مثلا ریچارد اگه مرده باشه،رسما باید بهشون تبریک بگم،که یه شخصیت رو همش تو یه داستان توضیح دادن و خداحافظ!:-"
...

همینطور بوده, اول قرار بود دو سیزن باشه. بعد از چند اپیسود اول که استقبال شد کشش دادن و یه خرس قطبی به ماجرا اضافه کردن :biggrin1:

من هنوز این قسمت رو ندیدم ولی یه سوال دارم !!
چرا هیچ خبری از جولیت دیگه نیست ؟!!
اصلا دیگه نشونش ندادن !! :biggrin1:
-----
ویرایش : اسپویلر ( پرهام )

Last edited by a moderator:
دوستان گلم ایرادی نداره زیاد سخت نگیرید شما انتظار دارید همه اخر زنده بمونن و به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنن؟عزیزان بدانید و اگاه باشید یه قسمت دیگه مونده ودلیلی نداره همه زنده بموننولی اینجا یه سوال برام پیش اومده چرا این جیکوب اشتباه کرد خوب میزاشت این داداشش بره این همه دردسر برا خودش نمیساخت
ویرایش : اسپویلر ( پرهام )

Last edited by a moderator:
اقا این شغل یکی از سنگین ترین شغل هست!!!!:biggrin1:
-اون اقای دوده سیاه ،هوش سیاه تشریف دارند:دی احتمالا هکش کردن:دی

ولی خدا رو شکر فهمیدی چرا 6 سال الاف این سریال بودیم!!!!
این اقای جیکوب یه اشتباهی کرده 6 میلیار ادم تو دنیا باید تاوان اشتباه ایشون رو بدنlol

ولی با این حرکت(اشتباه جیکوب )کل سوالای من جواب گرفت:biggrin1:

پ.ن:میگن هرجا کم اوردی ،سوت بزن!اینجا هم هرجا سوالی پیش اومد ،جوابش اینه:
تقصیره جیکوب بوده :eek::smile:

یه نمه خوب جمش کردن ،ولی واقعا این مسخره بازیا چیه؟چرا اون همه ادم اومدن تو جزیره؟ مگه همشون تنها بودن؟داداش Mr.Eco هم تنها و بی کس بود که اومد تو جزیره؟

ولی خدایش قشنگ ترین وقت تلف کنیه عمرمون رو دیدیم!:biggrin1:هم خوب بود،هم مسخره -زشت و زیبا رو داشت دیگه ..................
ولش

جدا یعنی از 6 سال پیش شما لاست رو نگاه میکردی؟

اگه ریچارد به همین سادگی مرده باشه باید رسمآ به نویسنده ها و سازنده های Lost تبریک گفت ! یکی از جالب ترین و محبوب ترین شخصیتهای سریال رو کلآ پکوندن رفت !
اول که از اون اپیزود باحال و دست شفابخش جیکوب
بعد هم اون اپیزودی که میخواست با بمب خودش رو بترکونه ! کسی که 100 و خورده ای سال توی جزیره بوده و این همه چیز عجیب دیده , در یه ثانیه تصمیم میگیره به زندگی خاتمه بده !
الآن هم که در صدم ثانیه ترکید ! قدیما با مرگ هر شخصیت آدم تحت تآثیر قرار میگرفت. الآن جوری شده که هیچ کسی اصلآ نفهمید سعید بدبخت مُرد !! سان و جین هم که به صورت سوپــرهندی اول چند تا دیالوگ کره ای گفتن و بعد به ابدیت پیوستن :دی

من هنوز این قسمت رو ندیدم ولی یه سوال دارم !!
چرا هیچ خبری از جولیت دیگه نیست ؟!!
اصلا دیگه نشونش ندادن !! :biggrin1:
99% زن جک هست و توی اپیزود آخر مثلآ یه آهنگ سورپرایز کننده میزنه و می بینیمش !

جدا یعنی از 6 سال پیش شما لاست رو نگاه میکردی؟
:biggrin1:بابا چرا میزنی،من نز دیکه 3 سال و خورده ایه:biggrin1: اون موقع نمیدونستم LOST چیه،ولی دسته مردم دیده بودم(نخوردیم نونه گندم،دیدیم دسته مردم:دی)!!!!!

من به کنار (خودم رو ادم حساب نمیکنم)ولی کسی که 6 سال مخاطب بوده ،واقعا زیره علامت سوال میمونه!

اگه ریچارد به همین سادگی مرده باشه باید رسمآ به نویسنده ها و سازنده های Lost تبریک گفت ! یکی از جالب ترین و محبوب ترین شخصیتهای سریال رو کلآ پکوندن رفت !
اول که از اون اپیزود باحال و دست شفابخش جیکوب
بعد هم اون اپیزودی که میخواست با بمب خودش رو بترکونه ! کسی که 100 و خورده ای سال توی جزیره بوده و این همه چیز عجیب دیده , در یه ثانیه تصمیم میگیره به زندگی خاتمه بده !
الآن هم که در صدم ثانیه ترکید ! قدیما با مرگ هر شخصیت آدم تحت تآثیر قرار میگرفت. الآن جوری شده که هیچ کسی اصلآ نفهمید سعید بدبخت مُرد !! سان و جین هم که به صورت سوپــرهندی اول چند تا دیالوگ کره ای گفتن و بعد به ابدیت پیوستن :دی
جدا ،خیلی جالب گفتی،من داشتم میدیدم
،هی میگفتم سعید کو؟بعد اخرای این قسمت گفت سعید مرد!تازه یادم افتاد:دی

با اون سوپر هندی حال کردم:دی یکی از احساسی ترین صحنه های هندی بود:cheesygri

آخرین ویرایش:
:biggrin1:بابا چرا میزنی،من نز دیکه 3 سال و خورده ایه:biggrin1: اون موقع نمیدونستم LOST چیه،ولی دسته مردم دیده بودم(نخوردیم نونه گندم،دیدیم دسته مردم:دی)!!!!!

من به کنار (خودم رو ادم حساب نمیکنم)ولی کسی که 6 سال مخاطب بوده ،واقعا زیره علامت سوال میمونه!

جدا ،خیلی جالب گفتی،من داشتم میدیدم
،هی میگفتم سعید کو؟بعد اخرای این قسمت گفت سعید مرد!تازه یادم افتاد:دی

با اون سوپر هندی حال کردم:دی یکی از احساسی ترین صحنه های هندی بود:cheesygri

کلا همینجوری گفتم

من جزو اوناییم که زیاد با ا انتقادهای این فصل موافق نیستم ولی :
ولی دیگه این این قسمت و قسمت قبلی نظرمو تا حدی عوض کرد دیگه خیلی دارن آبکی پیش میرن 1 دونه هم نیست که آدم بتونه مطرح کنه

سلام.
اگر میخواید قسمت آخر لاست رو سر وقت ببینید از برادرتون streambro استفاده کنید.
اول از همه VLC رو دانلود کنید.
صبح دوشنبه ساعت شش و نیم سریال شروع میشه.
حد اقل دو ساعت قبل این لینک رو وارد بخش مدیای VLC کنید و حالشو ببرید:
http://64.15.129.177:9500/;stream.nsv

جاهای دیگه که لاست رو سر وقت نشون میدن (اینها دیگه لازم نیست صبر کنید هروقت برید نشون میدن):
http://atdhe.net/15543/watch-lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or