<{ALTAIR}>
کاربر سایت
پرهام جان نسبت به کدوم سریال ها Lost سطح کیفیش بیشتره ؟( همین الانم نسبت به خیلی سریالا سطح کیفیش بالاتره )
دوستایی که از نحوه ی جواب دادن به سوالات ناراضی ان میتونن با یه مثال بگن که اگه جوابا چطوری بود راضی میشدن؟!:smile:مسلما جوابا هرچی باشه هم یه عده راضی میشن و یه عده ناراضی !اما کسایی هم که الان ناراضی اند نباید به فصل 6 بخندن بهتره برن پست های قبلی خودشون رو تو این تاپیک بخونن که 5فصلرو چطور تعریف وتمجید میکردن.حالا هم که از فصل اخر خوششون نمیاد اسم سریالو میزارن آشغال و درپیت!حداقل به احترام اینکه لاست 5 فصل تا سر حد مرگ بهشون هیجان داده نقد های منفیشون رو یا واسه خودشون نگه دارن،یا حداقل دوزش رو کم کنن و بهش نخندن.سلام
کسایی که اینجا پست میدن تا اونجایی که من دیدم همه از طرفدارای سریال هستن .
اکثر انتقادها هم درسته .
باید همونجور که از شنیدن تعاریف مثبت از سریال محبوبت کیفور میشی ، گوش شنیدن انتقادا رو هم داشته باشی .
اولاً که چرا پست من رو نقل قول کردی ؟!دوستایی که از نحوه ی جواب دادن به سوالات ناراضی ان میتونن با یه مثال بگن که اگه جوابا چطوری بود راضی میشدن؟!مسلما جوابا هرچی باشه هم یه عده راضی میشن و یه عده ناراضی !اما کسایی هم که الان ناراضی اند نباید به فصل 6 بخندن بهتره برن پست های قبلی خودشون رو تو این تاپیک بخونن که 5فصلرو چطور تعریف وتمجید میکردن.حالا هم که از فصل اخر خوششون نمیاد اسم سریالو میزارن آشغال و درپیت!حداقل به احترام اینکه لاست 5 فصل تا سر حد مرگ بهشون هیجان داده نقد های منفیشون رو یا واسه خودشون نگه دارن،یا حداقل دوزش رو کم کنن و بهش نخندن.
ببین اصلا مساله سر جوابهایی که به معماها داده شد نیست ، دقیقا سر سوالات هستش!دوستایی که از نحوه ی جواب دادن به سوالات ناراضی ان میتونن با یه مثال بگن که اگه جوابا چطوری بود راضی میشدن؟
من به شما قول میدم که اگر مثلا این فصل 6،فصل اخر نبود،حساسیت ها این قدر بالا نمیرفت که بگن تخیلی و غیر منطقی شده!مثلا تو همین فصل 2میشه گفت یکی از مضخرفترین معما های سریال لاست بود چون با هیچ استدلال عقلی نمیشه اونو توجیه کرد.نه فقط این،بلکه اصلا با ماهیت سریال لاست که داشت با شکل منطقی جلو میرفت اصلا سنخیتی نداشت.
هر چند که باید حق رو به سازندگان لاست داد چون هدف دیگه ای دنبال میکنن! و اینها تو فرعیات Lost هستش![]()
من به شما قول میدم که اگر مثلا این فصل 6،فصل اخر نبود،حساسیت ها این قدر بالا نمیرفت که بگن تخیلی و غیر منطقی شده!مثلا تو همین فصل 2
واسه همین هم میگم که اگه فصل 6 اخرین فصل نبود،این همه ازش ایرادات بنی اسرائیلی نمیگرفتن!:smile:چرا هیچکس نگفت که چرا دارما با اون همه تجهیزات پیشرفته دستگاهی درست نکرده که به طور اتوماتیک هر 108 دقیقه انرژی رو ازاد کنه؟!!!چرا حتما یه نفر باید دکمه رو میزد؟!!!چرا اون موقع کسی نگفت این غیر منطقیه؟!!
23می که سریال به کل تموم شد، یه بار از اول می خوام بشینم نگاهش کنم!
واقعا 
خب این رو که نمیشه با تبدیل شدن یه دود (یه گاز !!) به یه انسان با لباس های پارچه ای مقایسه کرد ! یعنی این دود عزیز هر دفعه در صدم ثانیه برای خودش لباس میدوزه و بعد هروقت خواست تبدیل میشه به آدم یا برعکس !
دارما هم چیز فوق پیشرفته ای توشون ندیدمشاید اون موقع امکاناتشون در حدی نبوده که همچین کاری بکنن. هرچند این 108 دقیقه یک بار یه سود هم براشون داشت. میتونستن حالات روانی اون کسی که دکمه رو میزنه بفهمن ! (اگه اشتباه نکنم یه اتاق بود که با دوربین مخفی اونجا رو چک میکرد و نتیجه پرینت میشد از یه لوله ای می افتاد بیرون
)
!) باشه.:smile:وحید جان به نظ من فصل شش نسبت به فصل 5 پیشرفت زیادی داشت و تا حد زیادی به فصل 4 هم نزدیک شده,ولی واقعا نمی شه به عنوان بهترین فصل ازش نام برد.به نظر من بهترین فصلش فصل 3 بود.البته این یه چیز طبیعی در سریال هاست که آخرش بد بشه.چون به هر حال باید جمع و جور بشه!من واقعا نمیدونم این همه ایراد بیخود به این فصل چیه اقایون میگیرن به نظر من بهترین فصله لاست همین اخریه و واقعا عمق داستان رو بیان میکنه ایرادات بنی اسرائیلی نگیرین لطفا