من دقیقا متوجه منظورتون از ارتباط اینکه بن دود رو احضار کرده و حالام داره ازش میترسه
،نشدم.یکم بیشتر توضیح بدید.شایدهم تو قسمت های بعدی به جوابتون برسید.
البته اینو در نظر داشته باشید که با مرگ جیکوب،دودسیاه ازادی عمل بیشتری پیدا کرده.حالا اینکه دود تو فصل 4 به بن کمک کرد اشکال داره یا اینکه بن از دود میترسه؟!!
ببین شما داری از یه دیدی حرف میزنی که من میگم مطمعن باش همه اون اون کسایی که دارن از لاست انتقاد میکنن ، نتنها ازش انتقاد نمیکنن ، بلکه خیلی از شما بهتر بلدن تعریف و تمجید کنن. بقیه رو نمیدونم ولی از من نخواین وقتی انتقاد میکنم بیام ازش بی مورد تعریف کنم، بی شباهت نیست که الان ما اگه بخوایم از جامعه مون انتقاد کنیم باید ابتدا از مقام عظمای ولایت تعریف کنیم تا بتونیم حرفمون رو بزنیم .اون هم باید جوری حرف بزنیم که دوستان خوششون بیاد. یا مبادا برداشت بد نکنن.
شما میگی به فلان معما پاسخ خواهند داد، ما هم میگیم بله پاسخ میدن ، ولی من میگم سریالی که ادعا میکنه تک تک صحنه از سکانس ها رو باید به دقت نیگاه کنین تا بفهمین یا اینکه کوچکترین صحنه از سریال بی مورد نیست . این دیگه یعنی کلک!
من گفتم علمی چون سریال خودش از ابتدا تاکید داشت به یافته های علمی! یا مثلا تاکید داشت تو جزیره به یافته هایی رسیدن که توی هیچ کجای کره زمین غیر از جزیره دست یافتن بهش عَمَلی نیست.
زمانی که جان با دقت فراوان و چندیدن و چند بار فیلم آموزشی دارما رو میخوند که حتما یادته؟)یا مطرح شدن مساله اکترومغناطیس! یا اضافه کردن شخصیت های فیزیک دانی مثله دانیل فارادی(درست گفتم؟) که تو کل جهان از نظر علم فیزیک جزو برترین هاست.
وقتی به جزیره میاد ، یادته ؟ زمانی که از خارج جزیره راکت پرتاب میشه و دانیل محاسبه میکنه و به این میرسه که اینجا زمان جور دیگه ای میگذره. اینا همش حکایت از مصادیق علمی داره!
وقتی به جزیره میاد ، یادته ؟ زمانی که از خارج جزیره راکت پرتاب میشه و دانیل محاسبه میکنه و به این میرسه که اینجا زمان جور دیگه ای میگذره. اینا همش حکایت از مصادیق علمی داره!
ولی یک عمر نخواهد تونست در مورد شخصیت پردازیش و مسائل مربوط به مرز خوبی و بدی در انسانها که یه چیزه به نظر من بالاتر از فوق العاده بلکه خارق العاده بود.