همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Feature: Just what exactly is Black Tusk Studios working on? - Xbox 360 - The Official Magazine

بسیار زیبا فرموده:
A game hasn't been shrouded in this much stubborn, hype-whipping mystery since... well, since Bungie and Destiny, really. Okay, so it's actually quite a regular occurrence. But it's harder to engage the hype-throttle when you're talking about a game with no details, from a company that no one's really heard of.[/QUOTE

[sarcasm/] اسم بازی برگ برندست ظاهرا":d[sarcasm]

یک Box Art خالی متعلق به Xbox One:
لوگو Xbox One اینطور که به نظر میاد یک جورایی سه بعدی هستش و روی قاب همینطوری چاپ نشده!

XboxOneBox.jpg

من موندم چرا بازی توی چین جریان داره ؟! :d( احتمالا)
اول که تریلر E3 شروع شد گفتم بازی توی وگاس هستش ولی وقتی اون برجه رو نشون داد فهمیدم چینه!

_______
پ.ن : یهو E3 2014 میان بازیشون رو نشون میدن ، می بینیم هیچ ربطی به تیزر اولیه نداره . . . اخر تریلر می زنه Halo 5 !! :d

============================
Black Tusk is one of five new studios that Microsoft is investing in for Xbox One-exclusive
titles

آخر نیومدن مثل آدم بگن این پنج تا استدیوی جدید چین ؟! :d
Victoria ، Black Tusk ، Osaka ؛ Lift و Team Dakota ؟! :-?
اصلا دارن چی کار می کنن از همه مهم تر ویکتوریا کجاست ؟! ;;)

آخرین ویرایش:
سلام
فیل اسپنسر از طریق حساب کاربریش در توی*تر, در جواب فردی که پرسیده بود: آیا ما شاهد ریبوت یا ادامه ای از KAMEO خواهیم بود ؟؟
اسپنسر : این چیزی نیست که ما در حال حاضر روش کار میکنیم.

پ.ن : من نمیدونستم که چطور خود نوشته ها رو بزارم,برای همین خودم نوشتمشون. برای همین از همه تون عذر میخام.

سلام
فیل اسپنسر از طریق حساب کاربریش در توی*تر, در جواب فردی که پرسیده بود: آیا ما شاهد ریبوت یا ادامه ای از KAMEO خواهیم بود ؟؟
اسپنسر : این چیزی نیست که ما در حال حاضر روش کار میکنیم.
.

خاک تو سرشون! :d خعلی با حال بود . . . یه باس داشت ؛ درخت پاییزی بود هر بار که این خودش رو تکون میداد و برگ هاش می ریخت ما کلی کف می کردیم ! :d امیدوارم به زودی برن سراغش خیلی دوست داشتنی بود!

اما چیزی که توی سپتامبر گفت :

به نظر سر Rare شلوغ میاد 8-|:|

برای مشاهده سایز Xbox One و کینکت و کابل ها برید اینجا:
Xbox One Dimensions and Kinect Cable Length Revealed GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
ما که چیزی سر در نیاوردیم و اینجا هم خواستم توی نقل قول کپی کنم نمی شد! :d

- - -ویرایش - - -

Xbox One به قدری ساکت است که گوشتون رو باید ببرید جلوی کنسول تا صدای زمزمه فن ها رو بشنوید
http://gamingbolt.com/xbox-one-dev-on-console-noise-levels-super-quiet-have-to-listen-hard-to-hear-hdd-and-fan-whisper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or