همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بازی رئال مادرید و مالاگا :دی

81991778710591009687.jpg

- - -ویرایش - - -
Microsoft Co-Hosting November Oculus Educational Event In Boston
www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/10/18/microsoft-co-hosting-november-oculus-educational-event-in-boston.aspx
HALA MADRID
HALA XBOX ONE

یک سازنده از مایکروسافت: آمار پیش خرید Xbox One همانند PS4 است
Xbox One Dev: ‘We Have Just As Many Pre-order Numbers As PS4′, Details Snapping Feature � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
-----
این قابلیت Snap که گفته یعنی چی؟ خواستم خبرش رو بزنم منتهی با این قابلیت آشنایی ندارم یک وقت اشتباه توضیح میدم
کسی می دونه بگه

منظور از Snap همون قابلیت تصویر در تصویر خودمونه که وقتی که برنامه رو اسنپ میکنی میاد کنار تصویر و اون وقت میتونی از هر دوبرنامه به صورت همزمان استفاده کنی...(تو ویندوز 8 کامپیوتر هم هست)

آرش Hypometer ــمونو بردی بالا:d

Demo Station ها توی کانادا بوده.
These Xbox One Demo Stations are Quite Simple, Still Very Green | N4G
These Xbox One Demo Stations are Quite Simple, Still Very Green | DualShockers
For once the demo stations are actually quite simple and functional, especially compared to the PS4 ones we’ve seen recently.
چه ذوقی کرده:d :
XboxOneDemoStations-4-150x150.jpg

(پ.ن: تو شیشه نگذاشتن که چراغ قرمز مرگ نگیره:d)

اطلاعاتی که تا الان از سخت افزار Xbox one به صورت رسمی منتشر شده:
پردازنده به شکل SoC با 5 میلیارد ترانزیستور و 47 مگابایت حافظه داخلی.
پردازنده صدای کاملا قابل برنامه نویسی که خودش اندازه یه هسته CPU قدرت داره.
CPU بر پایه معماری جاگوار شرکت AMD با هشت هسته و کلاک 1.75Ghz به علاوه یک سری تغییرات.
GPU بر پایه معماری GCN رادئون با 12 CU و کلاک 853 مگاهرتز و 1.31 ترافلاپس قدرت خام و قابلیتهای سخت افزاری فراتر از DX 11.2 ! به علاوه دوتا Graphics Command Processor و دوتا Compute Command Processor و رسم 1.71 میلیارد چند ضلعی در ثانیه!
GPU دارای 3 تا Display plane مجزا هست که مثل این میمونه که سه تا فریم بافر مستقل داره و میتونه هر نوع سیگنالی رو با هر گستره رنگ و رزولوشنی روی هم Overlay کنه.(کروماکی مجانی!)
8 GB رم DDR3 با پهنای باند 68 گیگ بر ثانیه و گذرگاه 256 بیتی.
32 مگابایت eSRAM با پهنای باند 204 گیگابایت بر ثانیه و گذرگاه 1024 بیتی!
GPU قابلیت دسترسی به پهنای باند eSRAM و DDR3 رو همزمان با هم داره و میتونه از eSRAM به عنوان فریم بافر استفاده کنه.
CPU قابلیت ارتباط Coherent با رم اصلی رو با پهنای باند 30 گیگ بر ثانیه و اتصال مستقیم به کش GPU داره.
پردازنده Xbox one علاوه بر CPU و GPU و eSRAM از 50 تا میکروکنترلر دیگه تشکیل شده که 15 تاشون پردازنده های مخصوص برای کم کردن بار پردازشی از روی CPU و GPU و کمک به گرافیک و پردازش صدا هستن.
DME به صورت یک Async DMA کار نقل و انتقال داده ها رو به صورت موازی و غیر همگام با GPU و CPU انجام میده.
8 گیگ حافظه Flash داخلی به عنوان کش بین هارد دیسک و رم کنسول برای بالا بردن سرعت انتقال داده ها از هارد دیسک به رم سیستم.

من بالاخره نفهمیدم با این حرفایی که شما میگی دوست عزیز ... کدوم یکی واقعا قویتره؟

مصاحبه سازنده های ایکس باکس با یورو گیمر:

My take on it is that when you buy a graphics card, do you go by the specs or do you actually run some benchmarks? Firstly though, we don't have any games out. You can't see the games. When you see the games you'll be saying, "What is the performance difference between them?" The games are the benchmarks
خلاصه میگه:
وقتی شما میرید کارت گرافیک بخرید براساس مشخصات انتخابتون رو انجام میدین یا بر اساس بنچکمارک؟ ما فعلا هیچ بازی ای ارائه نکردیم .هیچ بازی ای برای دیدن وجود نداره. وقتی بازیهارو دیدین میتونید بگید. "چه مقدار تفاوت بین عملکرد اونها هست؟" بازیها بنچمارک هستن.

Digital Foundry: the complete Xbox One architects interview • Interviews • Eurogamer.net

کنسول های نسل جدید AMD رو بعد از یه مدت ضرردهی دوباره سودده کردن:
PS4 and Xbox One drive AMD back into profit- The Inquirer

ضرر دادن AMD که واقعا حقشونه مخصوصا توی اون گندی که روی دوئال GPU هاشون زدن! هم خود کارتای گرافیک دوئال GPU ـشون هم برای کراس فایر هم برای کسایی که APU خریدن و با یه کارت دیگه دوئال کردن ، همه از دستشون شاکین به خاطر میکرو استاتر های افتضاحی که ایجاد میکنن از سال 2011 تا الان تازه یه درایور دادن که کمی مشکل رو برطرف میکنه اونم نه روی همه کارتها یا APU ها . من خودم یه APU دارم با یه کارت گرافیک دیگه دوئال GPU کردم نتیجه توی اکثر بازیا فاجعس ! به حدی که کلا بی خیال دوئال GPU شدم همیشه GPU روی APU سیستمم رو Disable میکنم ! حتی با آخرین درایور که ادعا میکنن مشکل بر طرف شده میکرو استاتر هنوز به چشم میاد و فریم بازی به شدت متغیره و بازی دائما شل و سفت میشه و لگای ریز پشت سر هم میزنه. به نظر من اگه مایکرو و سونی این نسل به خاطر قیمت جذب AMD نمیشدن کارشون تموم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or