DieDie
کاربر سایت
The Xbox One graphics API is “Direct3D 11.x” and the Xbox One hardware provides a superset of Direct3D 11.2 functionality. Other graphics APIs such as OpenGL and AMD’s Mantle are not available on Xbox One. Developers creating content for the Xbox One are able to use the same programing constructs across Windows and Xbox, and benefit from all the improvements that have been introduced on Windows. With Xbox One we have also made significant enhancements to the implementation of Direct3D 11, especially in the area of runtime overhead. The result is a very streamlined, “close to metal” level of runtime performance. In conjunction with the third generation PIX performance tool for Xbox One, developers can use Direct3D 11 to unlock the full performance potential of the console
Raising the Bar with Direct3D
یه خبری رو چندتا صفحه قبل گذاشتم دیدم تاپیک خیلی خوابیده گفتم دوباره نقل و قولش کنم یه توضیح کوچیکم بهش اضافه کنم یکمی هایپ رو ببریم بالا.
Xbox one از یک API یا رابط برنامه نویسی گرافیکی اختصاصی استفاده میکنه که بهش میگن Direct3D11.x اون X آخر علاوه بر مجهول بودن ورژن این API ، احتمالا اشاره داره به اسم Xbox خود مایکروسافت میگه که سخت افزار Xbox one استفاده از قابلیتهای تقویت شده از DX 11.2 رو امکان پذیر میکنه !! خیلی جالبه در حالیکه جدیدترین کارتهای گرافیکی PC از قابلیتهای DX 11.1 و جدیدترین نسل پردازنده های گرافیکی از قابلیت DX 11.2 پشتیبانی میکنن سخت افزار Xbox one از قابلیتهایی فراتر از اونها پشتیبانی سخت افزاری میکنه!
علاوه بر این قابلیت ویژه ای تو API جدید تعبیه شده که اجازه میده تا کدنویسی در سطحی فوق العاده پایین و نزدیک به سخت افزار برای استفاده از بیت به بیت و کلاک و کلاک سخت افزار صورت بگیره این قابلیت به قول ماکروسافت close to metal هست باعث افزایش راندمان و کارایی سیستم میشه.