همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

The Xbox One graphics API is “Direct3D 11.x” and the Xbox One hardware provides a superset of Direct3D 11.2 functionality. Other graphics APIs such as OpenGL and AMD’s Mantle are not available on Xbox One. Developers creating content for the Xbox One are able to use the same programing constructs across Windows and Xbox, and benefit from all the improvements that have been introduced on Windows. With Xbox One we have also made significant enhancements to the implementation of Direct3D 11, especially in the area of runtime overhead. The result is a very streamlined, “close to metal” level of runtime performance. In conjunction with the third generation PIX performance tool for Xbox One, developers can use Direct3D 11 to unlock the full performance potential of the console

Raising the Bar with Direct3D

یه خبری رو چندتا صفحه قبل گذاشتم دیدم تاپیک خیلی خوابیده گفتم دوباره نقل و قولش کنم یه توضیح کوچیکم بهش اضافه کنم یکمی هایپ رو ببریم بالا.

Xbox one از یک API یا رابط برنامه نویسی گرافیکی اختصاصی استفاده میکنه که بهش میگن Direct3D11.x اون X آخر علاوه بر مجهول بودن ورژن این API ، احتمالا اشاره داره به اسم Xbox خود مایکروسافت میگه که سخت افزار Xbox one استفاده از قابلیتهای تقویت شده از DX 11.2 رو امکان پذیر میکنه !! خیلی جالبه در حالیکه جدیدترین کارتهای گرافیکی PC از قابلیتهای DX 11.1 و جدیدترین نسل پردازنده های گرافیکی از قابلیت DX 11.2 پشتیبانی میکنن سخت افزار Xbox one از قابلیتهایی فراتر از اونها پشتیبانی سخت افزاری میکنه!
علاوه بر این قابلیت ویژه ای تو API جدید تعبیه شده که اجازه میده تا کدنویسی در سطحی فوق العاده پایین و نزدیک به سخت افزار برای استفاده از بیت به بیت و کلاک و کلاک سخت افزار صورت بگیره این قابلیت به قول ماکروسافت close to metal هست باعث افزایش راندمان و کارایی سیستم میشه.

یه خبری رو چندتا صفحه قبل گذاشتم دیدم تاپیک خیلی خوابیده گفتم دوباره نقل و قولش کنم یه توضیح کوچیکم بهش اضافه کنم یکمی هایپ رو ببریم بالا.

Xbox one از یک API یا رابط برنامه نویسی گرافیکی اختصاصی استفاده میکنه که بهش میگن Direct3D11.x اون X آخر علاوه بر مجهول بودن ورژن این API ، احتمالا اشاره داره به اسم Xbox خود مایکروسافت میگه که سخت افزار Xbox one استفاده از قابلیتهای تقویت شده از DX 11.2 رو امکان پذیر میکنه !! خیلی جالبه در حالیکه جدیدترین کارتهای گرافیکی PC از قابلیتهای DX 11.1 و جدیدترین نسل پردازنده های گرافیکی از قابلیت DX 11.2 پشتیبانی میکنن سخت افزار Xbox one از قابلیتهایی فراتر از اونها پشتیبانی سخت افزاری میکنه!
علاوه بر این قابلیت ویژه ای تو API جدید تعبیه شده که اجازه میده تا کدنویسی در سطحی فوق العاده پایین و نزدیک به سخت افزار برای استفاده از بیت به بیت و کلاک و کلاک سخت افزار صورت بگیره این قابلیت به قول ماکروسافت close to metal هست باعث افزایش راندمان و کارایی سیستم میشه.

اینا خوبن ولی اینکه که گفتن OGL و منتل رو ساپورت نمیکنه به نظرم بده,اینجوری دست سازنده رو بازتر میذاشتن.مثلا سازنده های ایندی ای که با OGL کار کردن و بازی برای PS و در خوشبینانه ترین حالت لینوکس زدن:دی(استیم هم که داره میره به سمت لینوکس دیگه OGL بیشتر استفاده میشه) دیگه فکر نکنم به خودشون زحمت بدن یه چیز جدید یاد بگیرن.اینجوری مشکل ساز میشه براشون.
اون x آخر هم فکر کنم مربوط میشه به اینکه Dx11 آخرین ورژنه و شماره 12ای در کار نیست,و قرار از نظر نرم افزاری آپدیت بشه نه سخت افزاری برای همین شماره جلو 11.x عوض میشه.

اینا خوبن ولی اینکه که گفتن OGL و منتل رو ساپورت نمیکنه به نظرم بده,اینجوری دست سازنده رو بازتر میذاشتن.مثلا سازنده های ایندی ای که با OGL کار کردن و بازی برای PS و در خوشبینانه ترین حالت لینوکس زدن:دی(استیم هم که داره میره به سمت لینوکس دیگه OGL بیشتر استفاده میشه) دیگه فکر نکنم به خودشون زحمت بدن یه چیز جدید یاد بگیرن.اینجوری مشکل ساز میشه براشون.
اون x آخر هم فکر کنم مربوط میشه به اینکه Dx11 آخرین ورژنه و شماره 12ای در کار نیست,و قرار از نظر نرم افزاری آپدیت بشه نه سخت افزاری برای همین شماره جلو 11.x عوض میشه.

منتل که همون API مایکروسافته:d
directx رو نمیشه با نرم افزار ارتقا داد ;)

اینجوریی که من دیدم(یعنی شنیدم:d) خیلی چیز جالب و خوبی هست چون ملت به جای اینکه با فورزا حال کنن با این Trigger ها حال کردن:d

واسه بازی های fps هم خیلی جالب میشه میتونن واسه ضربه ی ماشه اسلحه قرار بدن مثلا mp5 کم لرزش ak47 با لرزش بیشتر خیلی حال میده :d

منتل که همون API مایکروسافته:d
directx رو نمیشه با نرم افزار ارتقا داد ;)

DX دیگه چیزی نداره بهش اضافه کنن:دی فقط از نظر نرم افزاری بهینه تر میشه :دی برا همین دیگه 12 نیست,اینو قبلا خودشون اعلام کرده بودن.
باو بیخیال مایکروسافت و منتل بشین,خودشون گفتن با دایس همکاری کردن :دی حالا شبیه که نمیشه بگی همونه :دی

آقا یکی یه روز شما بذاره ببینیم دقیقا چند روز مونده به انتشار X1 عزیز:bighug: دیگه انتظار سخت شده دلم بدجور واسه لایو تنگ شده

gif.php

====================
پ.ن : همین جوری الکی :

:d

کسی میدونه چرا سهام مایکروسافت جوگیر شده؟:d
23463625687482166310.gif

دوستان یک سوال....؟
من تو اکانتم, چند پوندی پول دارم. آیا این پول هم با پروفایل به اکس باکس وان قابل انتقال هست ؟؟؟
yes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or