همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

Microsoft tries to clarify Windows 8 app support on Xbox OneDailyTech - Confirmed: Windows 8.1 Apps Will Run on Xbox One

مایکروسافت Cross-Platform بودن اپ هارو تایید کرده ولی گفته همه ی App ها اینطور نیستن.اینکار خرج و زحمت Developer هارو کم میکنه
Ballmer:

:d
اتفاقا راشتم امروز فکر میکردم به این ...
یعنی من با گوشی ـم یه PvsZ میخرم با one و PC هم میتونم بازی کنم ؟
خیلی عالیه

هویجوری : یه سری عکس:d

76961420495109828451.png

73933128052525262560.png

13205319660660590562.png

27212811607737345706.png

89294283153822010371.png

03471796154326012849.png
78313726994133231216.png

مقاله ای نه چندان خوشایند :d
Xbox One’s “Get The Facts” Campaign Is a Harsh Lesson on How You Can Mess up Your Marketing Message | DualShockers
قبلا هم گفته بودم به نظرم Xbox One کنسول خوبیه اما مایکروسافت بلد نیست مثل سونی تبلیغات کنه و گاهی گند میزنه. گاهی اوقات احساس می کنم بیشتر التماس می کنه که قبول کنید ما کنسول خوبی داریم و شیطان کبیر نیستیم!
این مقاله تصاویرش به درد میخوره (از Get The Facts یا همون Did you know گرفته شده):

;)) :
XboxOneMessuo-670x406.jpg

مقاله ای نه چندان خوشایند
فردا خط میکشه رو هر چی نوشته، قبلا سابقه داشته lol همین مونده مایکروسافت بیاد تبلیغ کردن رو از سونی یاد بگیره، دیگه مایکروسافت هر چی هم داغون باشه تو تبلیغ کردن استاده :دی

Dual Shockers :lol:

آقا اینو کلا میگم نه خاص، از یه جاهایی بیاین خبر بذارین که سرش به تنش بیارزه و یه هفته بساط شادی ما رو فراهم نکنه و وقتمون رو هم با چرت و پرت نگیره !

پ.ن: هنوز 2-3 تا شر و ور چند روز پیشش رو یادممون نرفته :lol:

1- مقالات
نظر شخصی همون یک نویسنده سایته
آخه نطر شخصی نویسنده بساط برای ما درست کرده, این رو به عنوان منبع میزارن بعد که میگی رو خبرش خط کشیده یه لینک از GAF میزارن که لینکه به این سایت!
برای همین آلرژی داریم به این سایت:d

آقا اینو کلا میگم نه خاص، از یه جاهایی بیاین خبر بذارین که سرش به تنش بیارزه و یه هفته بساط شادی ما رو فراهم نکنه و وقتمون رو هم با چرت و پرت نگیره
1- مقالات نظر شخصی همون یک نویسنده سایته
2- Gamingbolt و DS حرفه ای نیستند اما با یکی دوتا مقاله کلا سایت رو آدم نمیبره زیر سوال (حکایت خیلی ها که سر 9 دادن Calrolyn به GTA کل Gamespot رو بردند زیر سوال و کلی فحش نثار کردند. آخرشم توی Feedbacula گفتند به خاطر یک نظر شخصی چنین بچه بازی ها و پست ها برای چی هستش؟!). از همین دوتا کلی خبر مثبت، منفی، جدید و ... برای هر چیزی زده شده که راست هم بودند.
این هم خبر نیست مقالست!
حالا هی باز هم بتوپید به این سایت بدبخت :d

- - -ویرایش - - -

آخه نطر شخصی نویسنده بساط برای ما درست کرده, این رو به عنوان منبع میزارن بعد که میگی رو خبرش خط کشیده یه لینک از GAF میزارن که لینکه به این سایت
اون فن بازی افراطی عده ای رو نشون میده که تا یک مقاله میبینند از کنسول رقیب بد گفته شده، خبر میزنند و تیتر جنجالی انتخاب می کنند و ... (برای همین هم من فقط گذاشتم اینجا و ترجمه نکردم به عنوان خبر یا مقاله رسمی چون صرفا نظر شخصی هستش)
آخرش حتی تک اشاره هم نمی کنند که آقا جان من، این نظر شخصی یک بنده خدایی هستش!
یک بار هم بحث کم شدن چند ضلعی های Ryse و ترول Xbox One داغ بود یک مقاله از همین Dualshockers رو ترجمه کردم به دو دلیل: 1-تخصصی بررسی کرد نه فن بازی 2- بارها هم گفته بود توی متن که:" نمی خوام بگم خوبه یا بد و هدف از این مقاله اطلاع رسانی هستش"

Xbox One این اجازه را به شما میدهد که رنگ اچیومنت خود را انتخاب کنید.این قابلیت بیشتر بدرد مواقعی میخورد که با دوستانتان در حال بازی هستید(روی یک کنسول) و از رنگ اچیومنت انلاک مشخص میشود که مربوط به کدام پروفایل است.
[h=1]Xbox One achievements are colour-coded for each player[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or