aha2012
کاربر سایت
همه این کارا رو کردم ولی بازم وصل نمیشهبا کابل تست کن،
Nat type تو قسمت settings بعد network بری اونجا نوشته، باید open باشه، البته تو حالت moderateهم وصل میشه، ولی open باشه بهتره.
View attachment 191703
Nat type باز بود؟همه این کارا رو کردم ولی بازم وصل نمیشه
اره هم باز هم اونیکی که گفتی همه dns هارو زدم با کابل با وای فای ریستارت کردم همه کار کردم تو روز وصل نمیشه ولی شب با نت گوشی میرم هم وصل میشه هم دانلود میکنم هم انلاین بازی میکنم اگه تو روز هم وصل میشد خیلی خوب بودNat type باز بود؟
کنسولو خاموش روشن کن با energy saving، برقو بکش دوباره وصل کن, تست کن،
با این dns تست کن....
185.55.225.25
185.55.226.26
یا
185.51.200.2
178.22.122.100
اینترنتت چیه برای چه isp ایه؟اره هم باز هم اونیکی که گفتی همه dns هارو زدم با کابل با وای فای ریستارت کردم همه کار کردم تو روز وصل نمیشه ولی شب با نت گوشی میرم هم وصل میشه هم دانلود میکنم هم انلاین بازی میکنم اگه تو روز هم وصل میشد خیلی خوب بود
با پشتیبانی xbox حرف زدم فعلا ی چند ساعت درست شده ببینم تا کی درست هستهاینترنتت چیه برای چه isp ایه؟
زنگ بزن پشتیبانی.
چی گفت که درست شد؟ اینجا بگو که اگه کسی مشکل شمارو داشت حل بشه، ممنونبا پشتیبانی xbox حرف زدم فعلا ی چند ساعت درست شده ببینم تا کی درست هسته
سلام زنگ بزن پشتیبانی مبین نت بگو مشکلتو و همچنین بگو ipتو تغییر بدند (البته با خاموش روشن کردن مودم میشه ولی خود پشتیبانی شاید ip بهتری بده) و یا بگو dns خود شرکتو بهت بدند.عجب گرفتاری شدیما!!!!! مبین نت با هیچ دی ان اسی راه نمیده ساین این کنه ( نت تایپ پیشکش)چرا؟؟!!!! نه شکن نه گذر! هیچکدوم وصل نمیشه!!! با ایرانسل اونم نت گوشی فقط وصل میشه نه tdlteش!!!!
کسی هست مبین نت داشته باشه ؟؟؟ چه گلی به سر بگیریم
چیزی نگفت باهاش حرف زدم داشت میپرسید دقیقا مشکل چیه منم رفتم دوباره امتحان کردم درست بود ۳ساعت درست بود باز قطع شدچی گفت که درست شد؟ اینجا بگو که اگه کسی مشکل شمارو داشت حل بشه، ممنون
salam دوست عزیز.سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
یکی اینکه چجوری میشه بازیهای Demo و Free رو به صورت افلاین دانلود و نصب کرد؟
دوم اینکه برای استفاده از Game pass باید از vpn استفاده کرد یا همون DNS کافیه ؟
سلام ممنونسلام زنگ بزن پشتیبانی مبین نت بگو مشکلتو و همچنین بگو ipتو تغییر بدند (البته با خاموش روشن کردن مودم میشه ولی خود پشتیبانی شاید ip بهتری بده) و یا بگو dns خود شرکتو بهت بدند.
اینم تست کن...
185.51.200.2. Primary
178.22.122.100. Secondary
خواهش میکنم.حتما با پشتیبانی صحبت کنید.dns شرکت رو بگو برات set کنند.(نه با dns شرکت sign in نمیشه)سلام ممنون
مگه دی ان اس شرکت رو بزنی سایناین میشه تو لایو؟؟؟؟
من مودمو روشن خاموش کردم فایده نداشت
شما مبین نت داری؟؟؟ دقیقا چکار کردی وصل شدی؟؟؟؟ الان یکماهه اینجوری شده قبلا خوب بود