همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ی سئوال دیگه من وقتی داشتم کنسول میگیرفتم فروشنده گفت اگه میخوای کنسول بزار ۲۰ بازی نصب میکنیم ۲۰۰ تومن الان سئوالم اینه اگه الان برم بدم اینجوری بازی نصب کنه کنسول چیزیش که نمیشه؟ این جوری بازی بریزن واسه کنسول ضرر نداره خراب نمیکنه کنسولو ؟داستان این جور بازی ریختن چیه کسی میدونه؟

• Like
Reactions: Android_game
ایکس باکس وان اس بدون دیسک خور الان چنده؟
کپی خور شده؟
برای من آنلاینی مهم نیست ، فقط بازی بدون هزینه بازی کردن مهمه
بکوارد ایکس باکس ۳۶۰ و ایکس باکس کلاسیک راهی داره رایگان بازی کرد؟

ایکس باکس وان اس بدون دیسک خور الان چنده؟
کپی خور شده؟
برای من آنلاینی مهم نیست ، فقط بازی بدون هزینه بازی کردن مهمه
بکوارد ایکس باکس ۳۶۰ و ایکس باکس کلاسیک راهی داره رایگان بازی کرد؟
حدود 6-7 تومن هست با بازی کپی روش.
فقط اکانت باید داشته باشی تا بتونی بازی کنی رایگان و اینا نداره

بچه ها کنسولمو داده بودم دست بچه خواهرم هم زده کارتونشو به فنا داده هم اون برچسب چه پشت کنسول بوده کنده
حالا می‌خوام بفروشم به مشکل خوردم از کجا میشه تهیه کرد؟

بچه ها کنسولمو داده بودم دست بچه خواهرم هم زده کارتونشو به فنا داده هم اون برچسب چه پشت کنسول بوده کنده
حالا می‌خوام بفروشم به مشکل خوردم از کجا میشه تهیه کرد؟
سریال داره هر جعبه . کنسول.هست تهران کسی که جعبه کنسول میفروشه ولی باز چک بکنن معلوم میشه برای خودش نیست!
شما راستشو بگو 1چیزی هم کم کن ازش بهترین کارع

سلام دوستان
ایکس‌باکس هم مثل پلی ۴ اکانت های داره که بشه با قیمت ارزون آنلاین بازی کرد؟
واقعا ایکس باکس و دوستدارم و تنها دلیلی که شاید پلی ۴ بخرم همین اکانت های آنلاین ارزونشه

ی سئوال دیگه خواهشا جواب بدین
الان زده گیم پس التیموم یا هرچی که هسته سه ماهه یک دلار اگه من گیفت کارت بخرم موقع خرید گیم پس برای پرداخت با گیفت کارت میشه گرفتش؟بعد گیفت کارت ی دلاری بخرم یا دو دلاری میشه سریع جوب بدین

ی سئوال دیگه خواهشا جواب بدین
الان زده گیم پس التیموم یا هرچی که هسته سه ماهه یک دلار اگه من گیفت کارت بخرم موقع خرید گیم پس برای پرداخت با گیفت کارت میشه گرفتش؟بعد گیفت کارت ی دلاری بخرم یا دو دلاری میشه سریع جوب بدین
salam.
اول باید آدرسی رو به اکانتت بدی که مالیات بهش نخوره(اگه بخوره باید 2 دلار شارژ کنی).
اگه با کردیت کارت خودت بخوای بخری باید 15 دلار تو حسابت باشه تا فعال بشه.
اگه فقط 1 دلار گیفت کارت از سایتهای معتبر و با آدرس بدون مالیات بخری میری با بخش پشتیبانی مایکروسافت چت آنلاین انجام میدی و برات ردیفش میکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: omid0
سلام میگم در طول روز کنسول من به live وصل نمیشه با مودم dns کنسول عوض میکنم بازم وصل نمیشه ولی شب ساعت ۱ به بعد با نت گوشی وصل میشه شما ها نمیدونین چرا اینجوری؟چکار کنم؟

سلام میگم در طول روز کنسول من به live وصل نمیشه با مودم dns کنسول عوض میکنم بازم وصل نمیشه ولی شب ساعت ۱ به بعد با نت گوشی وصل میشه شما ها نمیدونین چرا اینجوری؟چکار کنم؟
سلام چه dns ای وارد میکنید؟
178.22.122.100 را وارد کنید.
با کابل وصلید یا wi-fi؟
nat type باز هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or