ebadi360
کاربر سایت
بلهپس همزمان هر جفتمون با یه اکانت میتونیم انلاین باشیم و باهم بازی کنیم ؟
بلهپس همزمان هر جفتمون با یه اکانت میتونیم انلاین باشیم و باهم بازی کنیم ؟
میخام یه هارد ۲ ترا بگیرمیه سوال دیگه.با هارد اکسترنال میشه حافظه one s رو زیاد کرد؟و اگه میشه روش این بازی های اکانتی آفلاین که مغازه ها میریزن روش اجرا میشه؟آخه ایکس باکس من ۵٠٠ گیگ هست حافظش کمه.
آیا xbox one هک شده؟
از این اکانتی ها منظورم نیست
اگر تلویزیونت ساپورت کنه، فلش وصل کن با تی وی رکورد کن، راه دیگه ای نداره اگر باید حتما آفلاین باشیسلام.راهی هست که بشه از صفحه ایکس باکس در حالت آفلاین بیشتر از ۱۰ دقیقه فیلم گرفت و به فلش منتقل کرد یا به چیز دیگه ای به جز فلش.فقط بشه از ایکس باکس بیرونش آورد
اگر با اکانت خودت بازی ها رو انجام میدی(منظور همین اکانتی هستش که میگی گیم پس داره)، میتونی تو کنسول دوستت ساین شی، اکانت رو هوم کنی، بعد دیگه اون احتیاجی نداره به ساین کردن اکانت شما، حتی شما بعدش میتونی ریموو کنی اکانتت رو و شما هم مشکلی برای بازی با اکانت شخصیت پیش نمیاد روی کنسول خودتدرود بر شما منم یک سوال مشابه داشتم من اکانت game pass دارم و یکی از دوستام کنسولش را داده بهم آیا می توانم آکانت خودم را روی اون یکی کنسول فعال کنم و براش بازی نصب کنم آکانت من یا کنسولم بن نمی شه
کسی هست این کار رو کرده باشه؟درود
دوستان کسی ایکس باکس وان رو جی تگ کرده وتست گرفته تو منابع خارجی دیدم از طریق فریوم این کار رو کردند
فریوم جی تگ هم برای دانلود قرار داده شد ه ( هر چند در پشتی کش همچنان باقی هست )
لینک منبع به علاوه دانلود و آموزش
XboxJTag - Xbox One JTag & Xbox 360 JTag Homebrew
لینک فریوم جی تگ
447.93 MB file on MEGA
آموزش :
Step 2: Extract the file using 7zip or WinRAR.
Step 3: Create a folder named “XBOX” and within folder create another folder named “XMOD”.
Step 4: Move “XBOXMOD.PKG” file to the directory “XMOD” that you created on the USB Stick.
Step 5: Plug the USB into your Xbox One console.
Step 6: Navigate to the “Setting Tab”, choose “System Update”.
Step 7: It will say it found “Xbox One JTAG Mod v1.01” and choose OK.
Step 8: Accept user “terms and condition” and install “Update”.
Step 9: It will take around 10-15 minutes to depend on your console to be completed. Be sure, your Xbox One will beep 3 times and then shut down.
Step 10: Power up your Xbox One console.
Step 11: Go to Setting > System Update > System Information. You will see the Xbox One JTAG version.
کسی هست این کار رو کرده باشه؟
من فایلش رو دانلود کردم و رو فلش هم ریختم، ولی میترسم متصل کنم به ایکس باکسم
توی سایتش هم رفتم، فیدبک ها رو دیدم و همه کلی حال کردن و تشکر کردن که عالیه و جواب داده
فیکه. سایت دیگم دیدین هک میکرد فیکهکسی هست این کار رو کرده باشه؟
من فایلش رو دانلود کردم و رو فلش هم ریختم، ولی میترسم متصل کنم به ایکس باکسم
توی سایتش هم رفتم، فیدبک ها رو دیدم و همه کلی حال کردن و تشکر کردن که عالیه و جواب داده