Reza0017
کاربر سایت
بازیا اجرا میشن؟اقا رضا من این گیم پسم تاریخش کلا رفت محو شد موندم الان چی شده؟
بازیا اجرا میشن؟اقا رضا من این گیم پسم تاریخش کلا رفت محو شد موندم الان چی شده؟
اره اجرا می شن ولی داش رضا مخفی هستن باید سرچشون کنم من یه حرکت زدم با دست پاور خاموش کردن بعد از پریز کشیدم بعد دوباره ۳۰ ثانیه نگه داشتم پاور و بعد وصل روشن گردم تاریخ شد ۲۰۱۴ دمت کرم رضا فقط مخفی شدن بازیابازیا اجرا میشن؟
رفیق تو هوم دکمه xbox رو نگه دار منو سمت چپ رو بیاره بعد دکمه استارت رو بزن refresh رو بزن بازیا رو یه دفعه میاره دیگه نمیخواد سرچ کنیاره اجرا می شن ولی داش رضا مخفی هستن باید سرچشون کنم من یه حرکت زدم با دست پاور خاموش کردن بعد از پریز کشیدم بعد دوباره ۳۰ ثانیه نگه داشتم پاور و بعد وصل روشن گردم تاریخ شد ۲۰۱۴ دمت کرم رضا فقط مخفی شدن بازیا
البته بعد اینکه دکمه هوم رو زد بیاره رو گزینه my games & apps , بعد دکمه استارت رو بزنه و رفرش رو بزنه بازی ها میاد, عین دستگاه من, فقط من موندم انلاین شم یا نهرفیق تو هوم دکمه xbox رو نگه دار منو سمت چپ رو بیاره بعد دکمه استارت رو بزن refresh رو بزن بازیا رو یه دفعه میاره دیگه نمیخواد سرچ کنی
زدم نشد کلا دستگام عجیبه هیچ چیزش مثل کنسول دیگه نیسترفیق تو هوم دکمه xbox رو نگه دار منو سمت چپ رو بیاره بعد دکمه استارت رو بزن refresh رو بزن بازیا رو یه دفعه میاره دیگه نمیخواد سرچ کنی
خب هکی زدی یا گیم پس؟اگه گیم پس باشه مهلتت گذشته باشه قفل می شناکه هکی زدی ریسک نکن ممکنه بن بشی قبلش ریست فکتوری بعد انلاین شوالبته بعد اینکه دکمه هوم رو زد بیاره رو گزینه my games & apps , بعد دکمه استارت رو بزنه و رفرش رو بزنه بازی ها میاد, عین دستگاه من, فقط من موندم انلاین شم یا نه
برام هکی زده, میگه انلاین نشو, ولی اگر از گیم پس استفاده کرده باید بشه انلاین شد, نمیدونم چه اتفاقی میفته,اگر بازی های جدید خواستم بریزم تست میکنم ببینم میشه, فعلا سرم با همین بازی ها گرمهخب هکی زدی یا گیم پس؟اگه گیم پس باشه مهلتت گذشته باشه قفل می شناکه هکی زدی ریسک نکن ممکنه بن بشی قبلش ریست فکتوری بعد انلاین شو
Xbox اصلاً هکی براش نیومده روی هیچ ورژنیآقا الان بنده خاستم یکی بخرم میکفت در حد نوه قیمتش 2 میلیون پنجاه تومن ... 1 ترا فول بازی ....میکفت باز یهاشم 2019 هستش ... الان این مثل پلی 4 ورژن 5 هکی ریخته یا اکنتی ؟
بقول دوستمون نصب میکنن درسته ؟ میشه آنلاین شد یا فقط افلاین ..... بنده فقط برای آفلاین میخام باید چی بگویم به فروشنده ؟ دوستان یکی میکه هکی .. یکی میکه نصبی ...سردگم شدمXbox اصلاً هکی براش نیومده روی هیچ ورژنی
رفیق فقط آفلاینن، البته حق با شماست هر کی یه چیزی میگه ولی هکی نیست اینجا بهشون میگن پکیج آفلاین 10،20 تا بازی انتخاب میکنید قیمتش معمولاً بین 70 تومن تا 180 تومن نهایت بستگی به فروشنده و شهرتون داره، موفق باشید، اگر خواستید آنلاین بشید پیشنهاد من استفاده از اشتراک گیم پس خیلی به صرفه استبقول دوستمون نصب میکنن درسته ؟ میشه آنلاین شد یا فقط افلاین ..... بنده فقط برای آفلاین میخام باید چی بگویم به فروشنده ؟ دوستان یکی میکه هکی .. یکی میکه نصبی ...سردگم شدم
اگر هنوز دستگاه نخریدید و عجله ای ندارید پیشنهاد می کنم صبر کنید تا سال دیگه کنسول های نسل جدید رو بخرید با توجه به این که xbox جدید هم معرفی شدهرفیق فقط آفلاینن، البته حق با شماست هر کی یه چیزی میگه ولی هکی نیست اینجا بهشون میگن پکیج آفلاین 10،20 تا بازی انتخاب میکنید قیمتش معمولاً بین 70 تومن تا 180 تومن نهایت بستگی به فروشنده و شهرتون داره، موفق باشید، اگر خواستید آنلاین بشید پیشنهاد من استفاده از اشتراک گیم پس خیلی به صرفه است
1 ترا با 500 گیگ چقد تفاوت قیمته ؟رفیق فقط آفلاینن، البته حق با شماست هر کی یه چیزی میگه ولی هکی نیست اینجا بهشون میگن پکیج آفلاین 10،20 تا بازی انتخاب میکنید قیمتش معمولاً بین 70 تومن تا 180 تومن نهایت بستگی به فروشنده و شهرتون داره، موفق باشید، اگر خواستید آنلاین بشید پیشنهاد من استفاده از اشتراک گیم پس خیلی به صرفه است
برای فول گیم منظورته؟ در حد 20،30 تومن1 ترا با 500 گیگ چقد تفاوت قیمته ؟
آقا پس با درایو بگیرم و فول بازی که بازیهاش نصب شده باشه درسته ؟ ممکنه کنسول بن شده باشه ....برای فول گیم منظورته؟ در حد 20،30 تومن