Reza0017
کاربر سایت
بله با درایو بگیرید بهترهآقا پس با درایو بگیرم و فول بازی که بازیهاش نصب شده باشه درسته ؟ ممکنه کنسول بن شده باشه ....
با درایو هست که توش باز ینصب شده باشه و بشه بصروت آفلاین بازی کرد ؟
بله با درایو بگیرید بهترهآقا پس با درایو بگیرم و فول بازی که بازیهاش نصب شده باشه درسته ؟ ممکنه کنسول بن شده باشه ....
با درایو هست که توش باز ینصب شده باشه و بشه بصروت آفلاین بازی کرد ؟
داداش فقط گیم پس بزن به صرفه هست رو خود کنسول نو هم یک ماه هسته فعال کن تا خر خره باری بریز بعدفول شات داون و بعد پریز بکش بعد ۳۰ نایه پاور نگه دار تاریا برگرده ۲۰۱۴ تبریک شنا باریاتون بدون محدودیت قفل نمی شن به شرط وصل نشدن وقت به اینترت وصل نشی اقا رضا کاربر سایت به شدت واردن به این موضوعات از ایشون راهنمایی بگیرین در مورد reza0017سلام
دوستان من تا چند روز اینده کنسول دستم میرسه،بعد امروز دنبال بازی بودم ک زنگ زدم ب یکی ازین فروشگاه ها یارو گفت الان بازی اکس باکس گیر نمیاد کلا برا همین گفت برو گیم پس بگیر همه بازیا توش هستن و اینجور حرفا
حالا میخواستم ازتون راهنماییی بگیرم من اصلا هیچی از اکس باکس سر در نمیارم و تا حالا فقط پی اس داشتم تو زندگیم،میشه در مورد گیم پس و این چیزا راهنمایی کنید یا اگه مقدوره شمارتون رو بفرستین ک توی واتس و تلگرام باهاتون در ارتباط باشم.
داداش فقط گیم پس بزن به صرفه هست رو خود کنسول نو هم یک ماه هسته فعال کن تا خر خره باری بریز بعدفول شات داون و بعد پریز بکش بعد ۳۰ نایه پاور نگه دار تاریا برگرده ۲۰۱۴ تبریک شنا باریاتون بدون محدودیت قفل نمی شن به شرط وصل نشدن وقت به اینترت وصل نشی اقا رضا کاربر سایت به شدت واردن به این موضوعات از ایشون راهنمایی بگیرین در مورد reza0017
مرسی داداش،فقط من واقعا نوبم تو اکس باکس باید ی مدت باهاش کار کنم تا قلقش دستم بیاد
بعد این گیم پس یک ماه رو میشه اینجوری استفاده کرد ک مثلا من تو این 1 ماه 50 تا بازی بذارم برا دانلود،بعد مثلا فقط 30 تاشون دانلود بشن و 20 تا دیگه بمونه و 1 ماه تموم بشه،بعد باز میتونم دانلود کنم 20 تا بازی باقی مونده رو؟یا حتما باید توی مدت .
ببین مثلا گیم پس ۱ماه هسته تو این یک ماه می تونی دان کنی حالا اگه یک ماه تمام شد بازیایی که گذاشتی رو می تونی دان لود کنی ولی چون گیم پست گذشته باریات قفل می شن ولی به محض فعال سازی مجدد گیم پس بازیات قفلشون برداشته می شن به شرطی که بازیای که دان کردی یاز دانلوده از گیم پس بیرون نرفته باشه
ببین مثلا گیم پس ۱ماه هسته تو این یک ماه می تونی دان کنی حالا اگه یک ماه تمام شد بازیایی که گذاشتی رو می تونی دان لود کنی ولی چون گیم پست گذشته باریات قفل می شن ولی به محض فعال سازی مجدد گیم پس بازیات قفلشون برداشته می شن به شرطی که بازیای که دان کردی یاز دانلوده از گیم پس بیرون نرفته باشه[مرسی داداش،فقط من واقعا نوبم تو اکس باکس باید ی مدت باهاش کار کنم تا قلقش دستم بیاد
بعد این گیم پس یک ماه رو میشه اینجوری استفاده کرد ک مثلا من تو این 1 ماه 50 تا بازی بذارم برا دانلود،بعد مثلا فقط 30 تاشون دانلود بشن و 20 تا دیگه بمونه و 1 ماه تموم بشه،بعد باز میتونم دانلود کنم 20 تا بازی باقی مونده رو؟یا حتما باید توی مدت زمان ک گیم پس رو دارم دانلودشون کنم؟
ببین مثلا گیم پس ۱ماه هسته تو این یک ماه می تونی دان کنی حالا اگه یک ماه تمام شد بازیایی که گذاشتی رو می تونی دان لود کنی ولی چون گیم پست گذشته باریات قفل می شن ولی به محض فعال سازی مجدد گیم پس بازیات قفلشون برداشته می شن به شرطی که بازیای که دان کردی یاز دانلوده از گیم پس بیرون نرفته باشه[
رفیق شما میتونی با خیال راحت تو مدت اشتراکت هر چی بازی تو گیم پس هست رو دانلود کنی و آنلاین بازی کنی اگه گلد داشته باشی یا آلتیمیت، اگه بخوای بیشتر از مدت اشتراکت بازیا رو داشته باشی و وقت نکنی تو یه ماه تمومشون کنی باید قبل از اتمام اشتراکت آفلاین بشی و فول شات داون کنی دستگاه رو هم برای یکی دو دقیقه از برق بکشی تا تاریخش برگرده به 2014 اینطوری کنسول گول میخوره سر یک ماه بازیا رو غیر فعال نمیکنه، اگه وقت نکنی بازیا رو دانلود کنی تو مدت اشتراکت میتونی یه کار کنی هر چی بازی میخوای بزنی رو دانلود بزار چند مگ ازشون دانلود بشه بعد ببری مغازه دارها برات از هاردشون کپی کنن ازت پول انتقال دیتا میگیرن فقط یا اگه نخواستی پول بدی خودت از سایت ها دانلود کنی و با هارد اکسترنال انتقال بدی یکم دنگ و فنگ دارهیعنی مثلا من ی بازی دانلود کنم فقط تا وقتی گیم پس دارم میتونم بازی کنم؟
من کلا رو اکس باکس نهایتش 10 تا بازی بخوام،نمیشه توی همین یک ماه ک گیم پس دارم دانلودشون کنم و بذارم هر وقت حال داشتم بازی کنم؟
اگر بخوایم حساب کنیم, با گیم پس بخوای بازی دانلود کنی و نصب کنی تو دستگاه نمیصرفه خدایی, فکر کنیم یک ماه باید با این وضع اینترنت دانلود کنیم و همش حرص قطع شدن و پایین اومدن سرعت رو بخوریم, بعدم که بخوایم یک ترا دانلود کنیم باید حساب کنیم هزینه اینترنت و گیم پسم چقد هست, در کل بخوایم هزینه ای حساب کنیم بدیم بیرون برامون نصب کنن و افلاین بازی کنیم بصرفه تره, ولی سوال اینه الان منی که دادم بیرون برام بازی نصب کردن, اشتراک گیم پس بخرم بخوام انلاین بشم امکانش هست یا بازیها قفل میشن؟یا میشه انلاین شد و مشکلی برای بازی های نصبی پیش نمیاد؟رفیق شما میتونی با خیال راحت تو مدت اشتراکت هر چی بازی تو گیم پس هست رو دانلود کنی و آنلاین بازی کنی اگه گلد داشته باشی یا آلتیمیت، اگه بخوای بیشتر از مدت اشتراکت بازیا رو داشته باشی و وقت نکنی تو یه ماه تمومشون کنی باید قبل از اتمام اشتراکت آفلاین بشی و فول شات داون کنی دستگاه رو هم برای یکی دو دقیقه از برق بکشی تا تاریخش برگرده به 2014 اینطوری کنسول گول میخوره سر یک ماه بازیا رو غیر فعال نمیکنه، اگه وقت نکنی بازیا رو دانلود کنی تو مدت اشتراکت میتونی یه کار کنی هر چی بازی میخوای بزنی رو دانلود بزار چند مگ ازشون دانلود بشه بعد ببری مغازه دارها برات از هاردشون کپی کنن ازت پول انتقال دیتا میگیرن فقط یا اگه نخواستی پول بدی خودت از سایت ها دانلود کنی و با هارد اکسترنال انتقال بدی یکم دنگ و فنگ داره
رفیق احتمالا برای شما روی حالت energy saving تنظیم شده برید تو قسمت power بزارید روی instant on, موفق باشیدسلام
دوستان یک مشکلی دارم کنسول هیچ وقت از برق نمیکشم ولی هرچی تاریخ تنظیم میکنم بازم تاریخ بعد از خاموش کردن عادی کنسول دکمه روی دسته میزنم بعد کنسول خاموش میکنم
دوباره تاریخ به 2014 برمی گرده
چون تاریخ برمیگرده قبل save بازی ها تاریخ ها بهم می خوره و بازی روی آخرین save نمیاد باید دستی بگردم تا آخرین save پیدا کنم
راه حلی نیست تاریخ درست کنم برنگرده روی 2014 ؟
کنسول پر بازی آفلاین هست و هروقت کنسول روشن میکنم باید refresh بزنم تا بازی ها را نشان بده
البته بستگی داره دوست عزیز بعضی ها مشکل نت ندارن شایدم بخوان با هزینه کم آنلاین بازی کنن، البته در کل حرف شما درسته برای بازی آفلاین هر چند ماه یک بار میتونید با هزینه نسبتاً کم بازی های به روز رو تهیه کنید، درباره سوال دوم گفتم که رفیق بستگی به اشتراک فروشنده داره و شیوه بازی ریختنش شانسیه غیر فعال شدن بازیهاتاگر بخوایم حساب کنیم, با گیم پس بخوای بازی دانلود کنی و نصب کنی تو دستگاه نمیصرفه خدایی, فکر کنیم یک ماه باید با این وضع اینترنت دانلود کنیم و همش حرص قطع شدن و پایین اومدن سرعت رو بخوریم, بعدم که بخوایم یک ترا دانلود کنیم باید حساب کنیم هزینه اینترنت و گیم پسم چقد هست, در کل بخوایم هزینه ای حساب کنیم بدیم بیرون برامون نصب کنن و افلاین بازی کنیم بصرفه تره, ولی سوال اینه الان منی که دادم بیرون برام بازی نصب کردن, اشتراک گیم پس بخرم بخوام انلاین بشم امکانش هست یا بازیها قفل میشن؟یا میشه انلاین شد و مشکلی برای بازی های نصبی پیش نمیاد؟