همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من بازی دادم بیرون بازی آفلاین فول گیم ریختن الان بخوام بازیارو آپدیت کنم به نت وصل بشم بازیام میپره؟
یبار اینکارو قبلا کرده بودم اما اتفاق خاصی نیفتاده بود
تو رو خدا جواب منم بدید///خودشم کنسول آپدیت جدیده از اونا که رو هوم رفرش میکنی بازی رو میاری...میخوام به اینترنت وصل بشم پیس و فیفا رو آپدیت کنم..بازیام قفل میشه؟

درود برهمه دوستان ... آیا ایکس وان مثل ps4 نسخه کپی خور ورژن 5.05 داره که بشه بازی های 2019 مثل
2019 Need for Speed: Heat
, Modern Warfare2019 , pes 2020 روش کپی کرد و بازی کرد ؟

درود برهمه دوستان ... آیا ایکس وان مثل ps4 نسخه کپی خور ورژن 5.05 داره که بشه بازی های 2019 مثل
2019 Need for Speed: Heat
, Modern Warfare2019 , pes 2020 روش کپی کرد و بازی کرد ؟
تو اکس باکس ورژن و اینا مهم نیست میشه هر سری روس بازیهای که میخوای نصب کنی

• Like
Reactions: satellitedvb
یه مدل جدید اومده سی دی خور نیست, یکم ارزونتره, نخری بهتره
نخری بهتره؟ چرا بهتره؟ در صورتی که می‌تونید برای هر بازی حداقل ۶۰۰ هزار تومن هزینه کنید بهتره نسخه درایور دار رو تهیه کنید در غیر این صورت برای بازی های آفلاین(اصطلاحا کپی خور یا در اصل اکانتی) بدون درایور بدلیل اینکه ارزون تره، بهتره!

آخرین ویرایش:
نخری بهتره؟ چرا بهتره؟ در صورتی که می‌تونید برای هر بازی حداقل ۶۰۰ هزار تومن هزینه کنید بهتره نسخه درایور دار رو تهیه کنید در غیر این صورت برای بازی های آفلاین(اصطلاحا کپی خور یا در اصل اکانتی) بدون درایور بدلیل اینکه ارزون تره، بهتره!
متوجه منظور شما نشدم, من گفتم اونا که درایور ندارن رو نخری بهتره, یعنی بدرد نمیخورن و نخره, شما میگی اونا بهتره؟ بخره یا نخره آخرش؟

بالاخره یه روزی ممکنه بخواد از سی دی استفاده کنه برای بازیها , اونوقت چکار کنه؟
در ضمن اگه کنسولش بن بشه دیگه غیر قابل استفاده میشه باید بندازه دور در صورتی که اگه درایو داشته باشه حداقل میتونه دیسک استفاده کنه

در ضمن اگه کنسولش بن بشه دیگه غیر قابل استفاده میشه باید بندازه دور در صورتی که اگه درایو داشته باشه حداقل میتونه دیسک استفاده کنه
این مسئله دیگه بستگی به جیب خودتون داره، اگه می‌تونید بازی اورجینال تهیه کنید خب بدون هیچ تردیدی با صرف هزینه بیشتر درایور دار تهیه کنید اما خیلی ها بخاطر همین قضیه اصطلاحا" کپی خور بودن میرن One میخرن که با این روش نیازی به دیسک نیست! دستگاه هم الکی بن نمیشه! در کل همون طور که گفتم به خود طرف برمیگرده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or