سلام دوستان من چند روزه یه ایکس باکس خام خریدم اگه بخوام بازی pes2020 رو خودم نصب کنم بعد آفلاین بازی کنم راهش چیه ؟ (گیری کردیما کلا سیستمش با ps4 فرق میکنه )
البته یه چیزایی خودم سرچ کردم اینطور که فهمیدم با یه گیم پس یک دلاری 100 بازی رو آماده دانلود داری ولی آیا تمام بازی های جدید مثل همین pes2020 هم داره ؟
کسی راهنمایی نداره دوستان ؟؟؟
ممنون یه سوال دیگه هم دارم سرورهای آنلاین برای ایکس باکس تو ایران بهتر از ps4 جواب میده برای بازی آنلاین منظورم کیفیت وصل شدن به سرورهاستسلام
اگر آفلاین میخوایین بازی کنید و تهران هستین یک لیست کامل از بازی هایی میخوایین دربیارین هربازی دوست دارین و احتیاجی به آنلاین بودن برای اجرا نداشته باشد
بدین به مغازه دارها هارد 1 ترا حدود 20 بازی براتون میریزن با هزینه تقریبی 150000
اگرم تهران نیستین توی شهر خودتان ببینین کسی بازی آفلاین میریزه یا اگر پیدا نکردین باید کنسول بفرستین تهران براتون بازی بریزن در هر صورت خیلی از ps4 ارزانتر در میاد
خودتان درصورتی میتونین بازی را نصب کنید که اکانت بازی را داشته باشین
این لینک هم لیست بازی های game pass هست
Xbox Game Pass games list: December games plus every Xbox One, 360 and Xbox Live game currently available
سلام دوستان. من الان ps4 دارم. روی ps4 به 4 روش میتونید بازی اجرا کنید : 1) بازی با دیسک که برای اینکه بازی اجرا بشه باید فریمور دستگاه بالاتر از فریموری باشه که بازی نیاز داره.2) بازی قانونی از طریق خرید اکانت دیجیتالی ( فقط انلاین ، فقط افلاین، هم افلاین هم انلاین) که بازم دستگاه باید فریمورش حداقل با اونی که بازی نیاز داره یکی باشه .3) اکانت هکی که یه نفر تو یه جای دنیا یه اکانت داره و به روش 2 بازی خریده و حالا یکی اونو هک کرده و روی ps4 اجرا میکنه و باید دیتارو با هارد انتقال بدی که بازم دستگاه باید فریمورش حداقل با اونی که بازی نیاز داره یکی باشه 4) حالتی که دستگاهو جیلبرک میکنی که باید فریمور دستگاه 5.05 باشه که خب خیلی از بازی ها الان دیگه چون فریمور بالاتری نیاز داره روش اجرا نمیشه
که به ترتیب قیمتش از روش 4 به 1 افزایش پیدا میکنه.
اما الان تو فکر خرید xbox one s هستم . همه ی اون راه های بالا رو گفتم برای اینکه میخواستم بدونم چند تا راه با برای نصب و اجرای بازی روی xbox oneهست و کدومش به صرفه تر هست . و اینکه کلا به نظرتون ps4 رو بفروشم xbox بگیرم یانه. دستگاه نقطه ضعفی داره یا نه. یادمه اوایل باید حداقل یک بار در روز انلاین میشدی.الانم همینجوریه
سلام دوست عزیز. کیفیت one s از ps4 پایین تره یا ps4 pro. درست متوجه نشدمسلام
دوست عزیز خودم ps4 5.05 داشتم هرچی صبرکردم این هکرهای بی بخار روی فرمیور جدید هک بدن که ندادن فروختم xbox one s گرفتم
حالت 1 دقیقا توی xbox هست حالت 2 در xbox هم هست با کمی تفاوت حالت 3 و 4 در x box نیست
ولی 2 تا حالت دیگه xbox داره
یک حالت کنسول میدی به مغازه دار لیست 20 تا بازی هم بهش میدی میریزن روی کنسول بصورت کاملا آفلاین و به نت نباید وصل شد با هزینه تقریبی 150 همین کار را توی ps4 میکنن با هزینه حدود 600
حالت دوم خرید game pass و ea accsess و gold با هزینه تقریبی 450 کلی بازی به مدت یک سال کاملا آنلاین و آفلاین
از نظر هزینه پرداختی بابت بازی کردن xbox واقعا به صرفه است
ولی چون با ps4 بازی کردی xbox one x بگیر گرافیک بازی ها روی xbox one s یکم از ps4 پایینتره اولاش تو ذوق آدم می خوره ولی کم کم عادت میکنی
خودم چون تلویزیونم 4k نبود one s گرفتم ولی اگر بشه one s خودم با one x معاوضه میکنم
از ps4، البته نه تو همه ی بازی ها خیلی محسوس نیست مگر اینکه تو بعضی از بازی ها مثل rage 2 و control به افت فریم بخوریسلام دوست عزیز. کیفیت one s از ps4 پایین تره یا ps4 pro. درست متوجه نشدم
البته حالت دوم یه بدی داره اونم اینکه ۴۵۰ میدی برای game pass و ea accsess و gold ساعتی هستش و باید تو یه زمان معینی وارد بشی در واقع اکانت اشتراکی بین چند نفر هستش.سلام
دوست عزیز خودم ps4 5.05 داشتم هرچی صبرکردم این هکرهای بی بخار روی فرمیور جدید هک بدن که ندادن فروختم xbox one s گرفتم
حالت 1 دقیقا توی xbox هست حالت 2 در xbox هم هست با کمی تفاوت حالت 3 و 4 در x box نیست
ولی 2 تا حالت دیگه xbox داره
یک حالت کنسول میدی به مغازه دار لیست 20 تا بازی هم بهش میدی میریزن روی کنسول بصورت کاملا آفلاین و به نت نباید وصل شد با هزینه تقریبی 150 همین کار را توی ps4 میکنن با هزینه حدود 600
حالت دوم خرید game pass و ea accsess و gold با هزینه تقریبی 450 کلی بازی به مدت یک سال کاملا آنلاین و آفلاین
از نظر هزینه پرداختی بابت بازی کردن xbox واقعا به صرفه است
ولی چون با ps4 بازی کردی xbox one x بگیر گرافیک بازی ها روی xbox one s یکم از ps4 پایینتره اولاش تو ذوق آدم می خوره ولی کم کم عادت میکنی
خودم چون تلویزیونم 4k نبود one s گرفتم ولی اگر بشه one s خودم با one x معاوضه میکنم
ممنون یه سوال دیگه هم دارم سرورهای آنلاین برای ایکس باکس تو ایران بهتر از ps4 جواب میده برای بازی آنلاین منظورم کیفیت وصل شدن به سرورهاست
کلا با ایکس باکس بهتر میشه انلاین بازی کرد یا ps4 ?
Power saving کنسول رو کاملاً خاموش میکنهسلام
دوستان میشه در مورد power saving و اون یکی گزینه ک الان یادم نیست توضیح بدین بهم؟من وقتی میخوام کنسول رو ب برق بزنم جرقه شدید میزنه،مشکلی پیش نمیاد براش؟
سلام نه دوست عزیز اصلاً توصیه نمیشهسلام خسته نباشید ، آقایون خرید نسخه استاندارد (نه s) ، آک ،.با قیمت کمتر نسبت به s توجیه داره؟ tv با امکان hdr هم ندارم
سلام نه دوست عزیز اصلاً توصیه نمیشه
رفیق نظر شما قابل احترام، اما خود مایکروسافت تأیید کرد xbox one s از نسخه قدیمی قویتر و فریم ریت بهتر و پایدارتری در بازیها میده میتونید مشخصاتش رو چک کنیدخود من از Xbox one fat بیشتر خوشم میاد
با ابهت . زیبا
بخصوص طرح ها باندلاش خیلی کنسول قشنگه
اگر آک و پلمپ واقعیش گیر بیاد با قیمت مناسب میخرم
ولی متاسفانه آک واقعی پیدا نکردم