همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزيز
خدا رو شكر يه وان اس خريدم اولين بازيم كه براش گرفتم فورتزا هورايزون ٢ بود چقدر فوق العادست جالبه تا الان هيچ كودوم از بازياي ps4 انقد منو به وجد نيوورده بود
ميخواستم بدونم كدوم بازياي انحصاريو پيشنهاد ميدين بگيرم ممنون

• Like
Reactions: usmarine
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزيز
خدا رو شكر يه وان اس خريدم اولين بازيم كه براش گرفتم فورتزا هورايزون ٢ بود چقدر فوق العادست جالبه تا الان هيچ كودوم از بازياي ps4 انقد منو به وجد نيوورده بود
ميخواستم بدونم كدوم بازياي انحصاريو پيشنهاد ميدين بگيرم ممنون
خب چرا صبر نکردی یه 20 روز دیگه فورزا هوریزون 3 میاد اونو میخریدی هیلو رو بخر که سرور بازیهای ایکس باکسه:Dالبته هیلو کالکشن رو که بخری عالیه با همه هیلوها از اول داستانشون تا این آخری هیلو5 آشنا میشی و همچنین گیرز که نسخه 4 چند ماه دیگه میاد اونم برای آشنایی با داستانش کالکشنشو بخر:-bd

خب چرا صبر نکردی یه 20 روز دیگه فورزا هوریزون 3 میاد اونو میخریدی هیلو رو بخر که سرور بازیهای ایکس باکسه:Dالبته هیلو کالکشن رو که بخری عالیه با همه هیلوها از اول داستانشون تا این آخری هیلو5 آشنا میشی و همچنین گیرز که نسخه 4 چند ماه دیگه میاد اونم برای آشنایی با داستانش کالکشنشو بخر:-bd
مرسي از پاسختون
اخه هوريزون ٢ هم حيف بودش گرز و فورتزا رو كه حتما ميگيرم منظورم انحصارياي قديميشه كه از دست دادم ميخواستم بدونم كودوماشون ارزش خريد دارن مثلا رايس و كوانتوم برك و .. مرسي

• Like
Reactions: amir_k2m
مرسي از پاسختون
اخه هوريزون ٢ هم حيف بودش گرز و فورتزا رو كه حتما ميگيرم منظورم انحصارياي قديميشه كه از دست دادم ميخواستم بدونم كودوماشون ارزش خريد دارن مثلا رايس و كوانتوم برك و .. مرسي
رایس که عالی بود هم داستانی هم گرافیکی حتما تجربش کن سانست هم یه بازی شوتر فان هست اگه اهل بازیهای فان هستی حتما بگیر کوانتوم هم عالی بود گرافیک گیم پلی بازی زیبایی بود تومبر ایدر هم خوبه

رایس که عالی بود هم داستانی هم گرافیکی حتما تجربش کن سانست هم یه بازی شوتر فان هست اگه اهل بازیهای فان هستی حتما بگیر کوانتوم هم عالی بود گرافیک گیم پلی بازی زیبایی بود تومبر ایدر هم خوبه
مرسي از توجهت
به نظرت gears ultimate هم ارزش داره بگيرم ؟ گرافيكش چطوره؟ اخه عاشق گرز ١ بودم دلم تنگ شده واسش ولي ميترسم گرافيكش تو ذوق بزنه

سلام
اقا یه سئوال نسبتا مبتدیانه دارم من میخوام بازیهایی رو که نصب کردم پاک کنم....مشکل اینجاس که نمیدونم چجوری یعنی گزینه Uninstall یا Delete رو پیدا نمیکنم اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون

سلام
اقا یه سئوال نسبتا مبتدیانه دارم من میخوام بازیهایی رو که نصب کردم پاک کنم....مشکل اینجاس که نمیدونم چجوری یعنی گزینه Uninstall یا Delete رو پیدا نمیکنم اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون
گزینه منو دسته رو روی بازی مورد نظر بزن بعد تو manage game نوشته uninstall پاک میکنی :D

مرسي از توجهت
به نظرت gears ultimate هم ارزش داره بگيرم ؟ گرافيكش چطوره؟ اخه عاشق گرز ١ بودم دلم تنگ شده واسش ولي ميترسم گرافيكش تو ذوق بزنه
کلا زمین تا آسمون گرافیکش فرق داره با 360 ریمستر شده رزولوشن 1080 با انجن آنریل 4 ریمستر شده گرافیک نسل 8ی داره خیالت راحت

کلا زمین تا آسمون گرافیکش فرق داره با 360 ریمستر شده رزولوشن 1080 با انجن آنریل 4 ریمستر شده گرافیک نسل 8ی داره خیالت راحت
دمت گرم داداش پس خريدش واجب شد
هيلو ٥ ام بازي كردي؟ اون چطوره گرافيكش ؟ هيلو قبليارو بازي كردم..ميگن ٦٠ فريم شده گرافيكش به شاخيه ٤ نيست

• Like
Reactions: bazicon
دمت گرم داداش پس خريدش واجب شد
هيلو ٥ ام بازي كردي؟ اون چطوره گرافيكش ؟ هيلو قبليارو بازي كردم..ميگن ٦٠ فريم شده گرافيكش به شاخيه ٤ نيست
اون که بله سرور بازیهای xbox:-bdگرافیکش هم سلطانه عالی در یک کلام مولتی داره خدا اما اگه بخوای بازی کنی باید فکر کنم حدود 30 گیگ دانلود کنی برای آپدیتها از یکی دیتارو بگیر که آخرین آپدیتها رو داشته باشه بریز توی xbox 60فریم هست هم سینگل هم مولتی من مولتیشو خیلی دوستدارمو خیلی بازی میکنم خداست

• Like
سلام دوستان دوستم بازی اولتیمت ادیشن گرز خریده و کد های گرز۲ و گرز ۳ و گرز جاجمنت براش اومده،گرز۲ و گرز جاجمنت راحت جواب دادن ولی گرز۳ ارور میده،قضیه ریجن لاک چیه؟
نمیشه درستش کرد؟

• Like
سلام.من وقتی میخوام ویزا کارت به اکانتم بزنم این ارور رو میگیرم.
We can't authorize the payment method. Please make sure the information is correct, or use another payment method. If you continue to get this message, please contact your financial institution.
لطفا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or