Mohamad rahimi
کاربر سایت
خب چرا صبر نکردی یه 20 روز دیگه فورزا هوریزون 3 میاد اونو میخریدی هیلو رو بخر که سرور بازیهای ایکس باکسهالبته هیلو کالکشن رو که بخری عالیه با همه هیلوها از اول داستانشون تا این آخری هیلو5 آشنا میشی و همچنین گیرز که نسخه 4 چند ماه دیگه میاد اونم برای آشنایی با داستانش کالکشنشو بخربا عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزيز
خدا رو شكر يه وان اس خريدم اولين بازيم كه براش گرفتم فورتزا هورايزون ٢ بود چقدر فوق العادست جالبه تا الان هيچ كودوم از بازياي ps4 انقد منو به وجد نيوورده بود
ميخواستم بدونم كدوم بازياي انحصاريو پيشنهاد ميدين بگيرم ممنون
مرسي از پاسختونخب چرا صبر نکردی یه 20 روز دیگه فورزا هوریزون 3 میاد اونو میخریدی هیلو رو بخر که سرور بازیهای ایکس باکسهالبته هیلو کالکشن رو که بخری عالیه با همه هیلوها از اول داستانشون تا این آخری هیلو5 آشنا میشی و همچنین گیرز که نسخه 4 چند ماه دیگه میاد اونم برای آشنایی با داستانش کالکشنشو بخر
رایس که عالی بود هم داستانی هم گرافیکی حتما تجربش کن سانست هم یه بازی شوتر فان هست اگه اهل بازیهای فان هستی حتما بگیر کوانتوم هم عالی بود گرافیک گیم پلی بازی زیبایی بود تومبر ایدر هم خوبهمرسي از پاسختون
اخه هوريزون ٢ هم حيف بودش گرز و فورتزا رو كه حتما ميگيرم منظورم انحصارياي قديميشه كه از دست دادم ميخواستم بدونم كودوماشون ارزش خريد دارن مثلا رايس و كوانتوم برك و .. مرسي
مرسي از توجهترایس که عالی بود هم داستانی هم گرافیکی حتما تجربش کن سانست هم یه بازی شوتر فان هست اگه اهل بازیهای فان هستی حتما بگیر کوانتوم هم عالی بود گرافیک گیم پلی بازی زیبایی بود تومبر ایدر هم خوبه
گزینه منو دسته رو روی بازی مورد نظر بزن بعد تو manage game نوشته uninstall پاک میکنیسلام
اقا یه سئوال نسبتا مبتدیانه دارم من میخوام بازیهایی رو که نصب کردم پاک کنم....مشکل اینجاس که نمیدونم چجوری یعنی گزینه Uninstall یا Delete رو پیدا نمیکنم اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون
کلا زمین تا آسمون گرافیکش فرق داره با 360 ریمستر شده رزولوشن 1080 با انجن آنریل 4 ریمستر شده گرافیک نسل 8ی داره خیالت راحتمرسي از توجهت
به نظرت gears ultimate هم ارزش داره بگيرم ؟ گرافيكش چطوره؟ اخه عاشق گرز ١ بودم دلم تنگ شده واسش ولي ميترسم گرافيكش تو ذوق بزنه
دمت گرم داداش پس خريدش واجب شدکلا زمین تا آسمون گرافیکش فرق داره با 360 ریمستر شده رزولوشن 1080 با انجن آنریل 4 ریمستر شده گرافیک نسل 8ی داره خیالت راحت
اون که بله سرور بازیهای xboxگرافیکش هم سلطانه عالی در یک کلام مولتی داره خدا اما اگه بخوای بازی کنی باید فکر کنم حدود 30 گیگ دانلود کنی برای آپدیتها از یکی دیتارو بگیر که آخرین آپدیتها رو داشته باشه بریز توی xbox 60فریم هست هم سینگل هم مولتی من مولتیشو خیلی دوستدارمو خیلی بازی میکنم خداستدمت گرم داداش پس خريدش واجب شد
هيلو ٥ ام بازي كردي؟ اون چطوره گرافيكش ؟ هيلو قبليارو بازي كردم..ميگن ٦٠ فريم شده گرافيكش به شاخيه ٤ نيست