Ostad fariborz
کاربر سایت
مزیت خاصی نداره تتها مزیتش از نظر من دستش نسبت به Dualshock 4می خواستم برای گیرز ایکسباکس بخرم که پشیمون شدم.
در کل مزیت ایکسباکس بر پلی استیشن چی هست؟
می خواستم برای گیرز ایکسباکس بخرم که پشیمون شدم.
در کل مزیت ایکسباکس بر پلی استیشن چی هست؟
کامل و عالی پاسخ دادید تشکر و واسه اینکه نظرم اسپم نشه مایکرو ساپورت نرم افزاری عالی داره به کنسولش نسبت به ps4گیم پد ایکس باکس برتری داره به Dualshock 4 , به 3 دلیل
1- هم از نظر خوش دستی و بازی کردن باهاش - بخصوص بازیا شوتر با گیم پد ایکس باکس خیلی خیلی خیلی بهتره ( اگر شوتر باز باشید یا fps باز )
2- از نظر کیفیت و دوام کنترل ها xbox خیلی بهترن - دوستا خودم ps4 دارن دست هاشون زود خراب شده اما ایکس باکس بهتره
3- از نظر طراحی و زیبایی سنجی بازک گیم پد ایکس باکس بهتره
از دیدگاه بعدی سرور ها آنلاین بازی کردن و مولتی بازی کردن xbox one خیلی خیلی بهتر از ps4 ه
اینو در نظر بگیرید سونی و نینتندو ژاپنی هستن , مایکروسافت تنها کنسول ساز غربی هست که کنسل هاش باب طبع جوانان و گیمر ها غربیه - سبک علاقه گیمری ها ایرانی هام به غربی ها نزدیک تره - هم از نظر گیم - هم از نظر خود ابهت کنسول - هم از نظر خدمات آنلاین
کامل و عالی پاسخ دادید تشکر و واسه اینکه نظرم اسپم نشه مایکرو ساپورت نرم افزاری عالی داره به کنسولش نسبت به ps4
لطفا يكي از دوستان جواب بده مرسيسلام يه سوال داشتم
تو قسمت تنظيمات display گزينههاي color depth , color space رو چي باشن بهتره مرسي
کردیت کارت برای بازی های بکوارد و. بازی های 360 هست رو X1 کع مثلا برای خرید باید یک کردیت کارت 1 دلاری بزنی تو اکانت مثل Red Dead redemptionسلام دوستان خسته نباشید.
من میخواستم xone تهیه کنم. صفحات تاپیک رو که چک میکردم دوستان صحبتی راجب به کردیت کارت و ... میکردن جریانش چی هست؟
و این که شنیدم وارد شدن به live خیلی حجم اینترنت رو میبره. راه حلی واسش نیست؟
سپاس گزار میشم راهنمایی کنید.
کردیت کارد لازم ندارید برای خرید و چیزای دیگه مگه اینکه بخواین مستقیم گلد بگیرین از لایو.بازی های بکواردم اگه از رو one بخواین بگیرین لازم داره مثل اینکه تست نکردمسلام دوستان خسته نباشید.
من میخواستم xone تهیه کنم. صفحات تاپیک رو که چک میکردم دوستان صحبتی راجب به کردیت کارت و ... میکردن جریانش چی هست؟
و این که شنیدم وارد شدن به live خیلی حجم اینترنت رو میبره. راه حلی واسش نیست؟
سپاس گزار میشم راهنمایی کنید.
کردیت کارد لازم ندارید برای خرید و چیزای دیگه مگه اینکه بخواین مستقیم گلد بگیرین از لایو.بازی های بکواردم اگه از رو one بخواین بگیرین لازم داره مثل اینکه تست نکردم
حجم هم اگه نخواین انلاین باشین فقط اولش یه اپدیت 1.5 گیگی داره ولی اگه بخواین انلاین باشین و انلاین بازی کنید بعضی بازی ها اپدیت های سنگین دارن