همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بنظرم الان خرید xbox one عادی به صرف تره
درسته جعبه اش قشنگ نیست , اما از نظر طراحی و ...... نظر شخصیم اینه از ps4 قشنگتره

کنسول باید ابهت داشته باشه , من هنوز xbox original قدیمیمو دارم
اینم عکس xbox original خودم
http://8pic.ir/images/v9kgjmxakperybpf0g3w.jpg

حالا کنسول با ابهت تر باشه بهتره به نظرم ( البته این سلیقه ایه )
aozai85antz6uc0uqyfl.jpg

فرق کنسول با ابهت و بی ابهت معلومه , مثلا اون کنسول مکعب اسم گیم کیوب بود مثل جعبه خونه سازی بچه هاس

البته بگم من xbox one ندارم اما تو فکر خریدشم - در کنارش یه ps3 super slim هم میخوام بخرم
الان قیمت xbox one آک چنده؟
چه ریجنی و چه سال ساختی بخرم بهتره؟ باندل کینکت خریدن ارزش داره اصلا؟
مشکل خاصی ندارن؟
سلام ،منکه خیلی با وان راحتم مخصوصا با لایو،به نظرم خرج اضافه نکن یه دستگاه دسته دو که قیمتش تا850 الان گیر میاد، داداش ریجن 2 بگیر برایه خرید بازیهم حتمی اکانتی بخر خیلی خیلی به صرفس من تو این نسل یک بارم از بلوری استفاده نکردم!(البته فقط برایه وان)
کنیکت اصلا نمیصرفه کاربرد خاصیم نداره!البته اگر هدف فقط بازی کردن با کمترین خرج مد نظرت باشه!
مشکل خاصیم نداره من کنسولم از زمان لانچه خدارو شکر هنوز مشکلی نخورده و راضیم برایه همین میگم هزینه اضافه نکن دسته دو هم بگیری کفایت میکنه!
قیمت آکش متفاوت من از 1050 قیمت دارم تا 1500 که باندلا مختلفش فقط گفتن ریجن2 بخر که نیاز به تعویض ترانسش نداشته باشی ریجن1 برقش 110 ولت ریجن 2 220 ولته،مدله ساختشم هرچی بروزتر باشه بهتره الان تو بازار 2015 خیلی زیاده حتی دسته دومش!
این لایو چند روزه هی قطع میشه نمیدونم چیکار دارن میکنن برای کیا اینطوریه؟
از منم همینجوره یه نکته جالبم بگم این قطعی باعث شد باگ بگیره قسمت آچیومنت من سره یه گیم اسکور بازی need for speed به این مشکل خوردم بازی انجام دادم گیم اسکورشم گرفتم اما چون تو همون زمانیکه لایو به مشکل خورده این آچیومنت بهم نداده تو قسمت توضیحاتش نوشته 100درصد شده اما آنلوک نکرده آچیومنتو!

آخرین ویرایش:
سلام ،منکه خیلی با وان راحتم مخصوصا با لایو،به نظرم خرج اضافه نکن یه دستگاه دسته دو که قیمتش تا850 الان گیر میاد، داداش ریجن 2 بگیر برایه خرید بازیهم حتمی اکانتی بخر خیلی خیلی به صرفس من تو این نسل یک بارم از بلوری استفاده نکردم!(البته فقط برایه وان)
کنیکت اصلا نمیصرفه کاربرد خاصیم نداره!البته اگر هدف فقط بازی کردن با کمترین خرج مد نظرت باشه!
مشکل خاصیم نداره من کنسولم از زمان لانچه خدارو شکر هنوز مشکلی نخورده و راضیم برایه همین میگم هزینه اضافه نکن دسته دو هم بگیری کفایت میکنه!
قیمت آکش متفاوت من از 1050 قیمت دارم تا 1500 که باندلا مختلفش فقط گفتن ریجن2 بخر که نیاز به تعویض ترانسش نداشته باشی ریجن1 برقش 110 ولت ریجن 2 220 ولته،مدله ساختشم هرچی بروزتر باشه بهتره الان تو بازار 2015 خیلی زیاده حتی دسته دومش!

از منم همینجوره یه نکته جالبم بگم این قطعی باعث شد باگ بگیره قسمت آچیومنت من سره یه گیم اسکور بازی need for speed به این مشکل خوردم بازی انجام دادم گیم اسکورشم گرفتم اما چون تو همون زمانیکه لایو به مشکل خورده این آچیومنت بهم نداده تو قسمت توضیحاتش نوشته 100درصد شده اما آنلوک نکرده آچیومنتو!

سلام داداش
ممنون از توجهت

لایو که نگو , یه خاطره تعریف کنم : وقتی ps2 فت داشتم این کنسول xbox original اومد انقدر خوب بود و البته خیلی گرون بود که میدیم از دیدن خود بدنه کنسول هم لذت میبردم , انقدر گرون بود که هم قیمت 3 تا ps2 slim سری 70000 جعبه زرد ژاپنی باهم قیمت داشت - فقط آدما مرفه و مایه دار این میخریدن کنسول رو
من میرفتم تجریش پاساژ کیش - زیر همکف فاز 2 --- اونجا اکثر کنسول ها ناب داشت
چیکار میکردم پولی نبود - رفتم کار کردم 6 ماه دستمزدمو گذاتم و این کنسول خریدم - کنسول دستم گرفتم باور نشد اندازه 10 تا یا بیشتر ps2 اسلیم سنگینی داشت
وقتی فروشنده وصل کرد tv تست کنه وقتی داشبورد کنسول ( اون موقع میگفتم منو دستگاه ) دیدم کف کردم

کلیپ داشبورد کنسول ببین

بهترین کنسول عمرم شد - اولین و قدرتمندترین live داشت من اکثر بازیا رو روش آنلاین بازی میکردم ( اولین کنسولی بود که هارددیسک داخلی داشت )
حتی کانتر استریک داشت اون زمان و ........... ( کنسول برای 15 سال پیشه )
بخاطر همین میدونم بهترین لایو و سیستم آنلاین ایکس باکس داره

ترجیه میدم کنسول آک بخرم , چون این بیاد دستم راحت تا 20 سال دیگه نگهش میدارم پس باید چیز آک باشه که از اول دست خودم باشه
یکی میگفت الان بدون باندل کینکت ریجن 2 قیمتش 1 تا 1.50 ه - گفت صبر کنی تا 900 میاد
یعنی دیسک بازی نخرم؟ کد دانلود بخرم بهتره؟
من تو تاپیک xbox one تو همین فروم داشتم نگاه میکردم خیلی ها میگفتن دستمون از کار افتاده یا عمل نمیکنه یا کنسول تصویر نمیده - اینا مشکل خاصی دارن یا عدم واردیته؟
اگر مدل سخت مثلاهر چی جدیدتر باشه بهتره خوب آدم تولید 2016 میخره مگه نه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: navid_x360
سلام داداش
ممنون از توجهت

لایو که نگو , یه خاطره تعریف کنم : وقتی ps2 فت داشتم این کنسول xbox original اومد انقدر خوب بود و البته خیلی گرون بود که میدیم از دیدن خود بدنه کنسول هم لذت میبردم , انقدر گرون بود که هم قیمت 3 تا ps2 slim سری 70000 جعبه زرد ژاپنی باهم قیمت داشت - فقط آدما مرفه و مایه دار این میخریدن کنسول رو
من میرفتم تجریش پاساژ کیش - زیر همکف فاز 2 --- اونجا اکثر کنسول ها ناب داشت
چیکار میکردم پولی نبود - رفتم کار کردم 6 ماه دستمزدمو گذاتم و این کنسول خریدم - کنسول دستم گرفتم باور نشد اندازه 10 تا یا بیشتر ps2 اسلیم سنگینی داشت
وقتی فروشنده وصل کرد tv تست کنه وقتی داشبورد کنسول ( اون موقع میگفتم منو دستگاه ) دیدم کف کردم

کلیپ داشبورد کنسول ببین

بهترین کنسول عمرم شد - اولین و قدرتمندترین live داشت من اکثر بازیا رو روش آنلاین بازی میکردم ( اولین کنسولی بود که هارددیسک داخلی داشت )
حتی کانتر استریک داشت اون زمان و ........... ( کنسول برای 15 سال پیشه )
بخاطر همین میدونم بهترین لایو و سیستم آنلاین ایکس باکس داره

ترجیه میدم کنسول آک بخرم , چون این بیاد دستم راحت تا 20 سال دیگه نگهش میدارم پس باید چیز آک باشه که از اول دست خودم باشه
یکی میگفت الان بدون باندل کینکت ریجن 2 قیمتش 1 تا 1.50 ه - گفت صبر کنی تا 900 میاد
یعنی دیسک بازی نخرم؟ کد دانلود بخرم بهتره؟
من تو تاپیک xbox one تو همین فروم داشتم نگاه میکردم خیلی ها میگفتن دستمون از کار افتاده یا عمل نمیکنه یا کنسول تصویر نمیده - اینا مشکل خاصی دارن یا عدم واردیته؟
اگر مدل سخت مثلاهر چی جدیدتر باشه بهتره خوب آدم تولید 2016 میخره مگه نه

خواهش برادر
ببین داداش مشکلات برایه وسیله الکتریکی همیشه خدا هست!خودتم میدونی،اما این که بگیم این مشکلات همگیره نه!تک و توک این اتفاق میافته اگر تو همین سایت صفحه خرابی نگاه کنی بزور چند صفحه رفته جلو مشکلاتش مثله زمان لانچه 360 نیست خیالت راحت!
برایه خرید و مشورت من تو پروفایله شخصیتون پیام میدم اینجوری بهتره که از کجا بگیری چی بگیری وبرایه بازیش چکار کنی!من کامل در خدمتم برادر اهله دل!

• Like
Reactions: bazicon
خواهش برادر
ببین داداش مشکلات برایه وسیله الکتریکی همیشه خدا هست!خودتم میدونی،اما این که بگیم این مشکلات همگیره نه!تک و توک این اتفاق میافته اگر تو همین سایت صفحه خرابی نگاه کنی بزور چند صفحه رفته جلو مشکلاتش مثله زمان لانچه 360 نیست خیالت راحت!
برایه خرید و مشورت من تو پروفایله شخصیتون پیام میدم اینجوری بهتره که از کجا بگیری چی بگیری وبرایه بازیش چکار کنی!من کامل در خدمتم برادر اهله دل!

فدات عزیزی
این مشکلات بیشتر تو نسل هفت اون سری اول کنسول ها اتفاق افتاد , غیر از wii دو کنسول دیگه مشکلات چراغ زرد و 3 چراغ میدادن
که خوب بنا به تجربه نباید تو نسل هشت از این مشکلات پیش بیاد در اصل
درسته مشکلات تک و توک ممکنه باشه , خودم داشتم تاپیک ها رو میخوندم راحت 80 درصد تاپیک ها قسمت xbox one خوندم حداقل 30 تا تاپیک مشکل دسته دیدم
360 که نگو همون اول یه فالکو خریدم 3 چراغ شد دلم خیلی سوخت

چشم پروفایل چک میکنم

سلام
من توی بازی pes2015 هر کاری میکنم نمیتونم دسته دومو توی بازی بیارم که 2 نفره بازی کنم ،لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوتا پروفایل باید داشته باشی اولین دسته که با پروفایل اولی وصل میشه بعد که قسمت دسته ها میاد باید با دسته دوم دکمه A رو بزنی بعد با پروفایل دوم ساین کنی تمام

• Like
Reactions: Dreamcast
سلام دوستان شرمنده من به شخصه واقغا داغون شدم برا ریختن فایل با استفاده از برنامه bay life کسی نیس کمک کنه؟؟؟
تیم ویور هم دارم همه \یش نیاز ها هم نصب کردم بازم نمیشه
یکی بیاد به من کمک کنه یک هفتس کنسول خریدم ولی هنوز نتونسنم کاری بکنم باهاش

• Like
سلام
از کجا دیتا های بازیارو دانلود کنم؟
لینک مخصوصی برای دانلود دیتا نیست ولی میشه با نرم افزار bay life که تو انجمن هست خودش و اموزشش لینکو از کنسول گرفت.
ولی فقط رو خود گیم جواب میده نه اپدیتاش :D

• Like
Reactions: Dreamcast
چطور میتونم بازی های 360 رو تو وان بازی کنم مثلا الان فورزا رو برا ۳۶۰ رایگان گذاشته چطور میتونم اونو با وان بازی کنم . ممنون میشم راهنمایم کنید

خواهش برادر
سلام عزیز منم راهنمایی میکنی چطور بازی میگیری ک بصرفه تره ممنون میشم راهنمایم کنی . بعد ی سوالم خدمتت داشتم ک چطور میتونم بازی های 360 رو وان انجام بدم . ممنون

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or