همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام به دوستان عزیز یه هم فکری و مشورت میخواهم
البته از سایر دوستام اینجا هم پرسیدم ولی برای نتیجه گیری بهتر میخوام از شما هم بپرسم
مدتی هستش دوست خوبم میگه بیا ONE بگیریم
منم تقریباً متقاعد شدم فقط یه سوال
الان که وان اس اومده و فقط مدل 2 ترابایتی و اونم هم بسیار گرونه و ناعاقلانه است خریدش
مدل های 1 ترابایتی و 500 گیگی وان اس هم تقریباً یک ماه یا بیشتر به بازار میاد
با این اوضاع نظر دوستان درباره خرید ONE معمولی مدل 1 ترابایتی ریجن 2 چی هستش ؟
(نکته هر 3 کنسول نسل فعلی ، قبلی و دستی سونی رو دارم)
ممنون میشم کمک کنید آیا الان ارزش خرید داره وان معمولی بگیرم ؟ البته قیمتش معقول هستش
  • Like
Reactions: bazicon
سلام به دوستان عزیز یه هم فکری و مشورت میخواهم
البته از سایر دوستام اینجا هم پرسیدم ولی برای نتیجه گیری بهتر میخوام از شما هم بپرسم
مدتی هستش دوست خوبم میگه بیا ONE بگیریم
منم تقریباً متقاعد شدم فقط یه سوال
الان که وان اس اومده و فقط مدل 2 ترابایتی و اونم هم بسیار گرونه و ناعاقلانه است خریدش
مدل های 1 ترابایتی و 500 گیگی وان اس هم تقریباً یک ماه یا بیشتر به بازار میاد
با این اوضاع نظر دوستان درباره خرید ONE معمولی مدل 1 ترابایتی ریجن 2 چی هستش ؟
(نکته هر 3 کنسول نسل فعلی ، قبلی و دستی سونی رو دارم)
ممنون میشم کمک کنید آیا الان ارزش خرید داره وان معمولی بگیرم ؟ البته قیمتش معقول هستش
به نظر من اگه عجله نداری دو سه ماه صبر کن تا وان اس بیاد تو ایران و به یه قیمت مقعول برسه بخرش چون وان اس هم از نظر ظاهری خیلی خوشگل شده و هم اینکه یه سری قابلیتهای دیگه هم بهش اضافه شده و بعضی از بازیها رو با کیفیت بهتری اجرا میکنه البته تفاوت زیادی با وان معمولی نداره،در کل وان معمولی هم خوبه و اگه عجله داری همین معمولی رو بگیر چون قیمتش هم واقعا خیلی عالی شده:دی ولی من جای شما بودم صبر میکردم برای وان اس چون همین که آداپتورش دیگه بیرون نیست و داخل خود کنسوله از نظر من ارزش صبر کردن داره:دی

واقعا این اپدیت اخری گند زده به ابهت ایکس باکس لایو و رابط کاربری .... کرش کردنای مداوم؛دیس کانکت شدن های بی مورد؛ نرفتن به داخل خیلی از بازی ها (با ساپورت حرف زدم گفت باید از نو دانلود کنی ) ؛ دیس کانکت شدن از پارتی چت ها و اخرین مورد هم افلاین نشون دادن لیست فریند ها ...

امیدوارم یه فکری به حالش بکنن ..

• Like
Reactions: bazicon
سلام دوستان
من قصد خرید وان اس ۲ ترابایت دارم اما نه با این قیمت نجومی ایران ( ۲۵۰۰ ) و به همین دلیل میخوام بصورت انلاین از خازج از کشور بگیرم و سوال اینه که تو اداره پست به کنسول گیر نمیدن ؟
البته قبلا چیزای دیگه مثل هدفون و.... خودم از اونجا فرستادم و همه چیز اوکی بوده حتی پلمپ جعبه هم باز نکرده بودن، الان فقط ترسم از محدودیت های کنسول هست و برام سوال شده
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید
یک دنیا سپاس

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من قصد خرید وان اس ۲ ترابایت دارم اما نه با این قیمت نجومی ایران ( ۲۵۰۰ ) و به همین دلیل میخوام بصورت انلاین از خازج از کشور بگیرم و سوال اینه که تو اداره پست به کنسول گیر نمیدن ؟
البته قبلا چیزای دیگه مثل هدفون و.... خودم از اونجا فرستادم و همه چیز اوکی بوده حتی پلمپ جعبه هم باز نکرده بودن، الان فقط ترسم از محدودیت های کنسول هست و برام سوال شده
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید
یک دنیا سپاس
اتفاقا خیلی عالیه اینطوری آدم بخره قیمتشم 1تومن میشه البته من یه باندل دیدم فیفا 17 همین 1 تومن شد البته با گیفت حساب کردم اما چطور شما میخوای سفارش بدی یعنی آدرس این چیزارو چطور براشون ارسال میکنی که برات بفرستن؟

• Like
Reactions: iMahmoud
سلام
دوستان من الان انلاین شدم خواستم بازی کنم که هی ارور داد که انلاین نمیتونی بازی کنی

http://8pic.ir/images/fizmxqz8n8who8vots8u.png
هرچی هم شماره میزنم باز میزنه Limted
احتمالا لایو مشکل پیدا کرده چون من 1ساعت پیش از آنلاین خارج شدم داشتم بازی میکردم بعد دیگه نتونستم آنلاین بازی کنم اما اکانتم آنلاین میشه اما توی بازی آفلاینم

اتفاقا خیلی عالیه اینطوری آدم بخره قیمتشم 1تومن میشه البته من یه باندل دیدم فیفا 17 همین 1 تومن شد البته با گیفت حساب کردم اما چطور شما میخوای سفارش بدی یعنی آدرس این چیزارو چطور براشون ارسال میکنی که برات بفرستن؟
درود
من ادرس همون کشور رو میدم و از اونجا برام پست میکنن و یا اینکه میگم حضوری برن برام بگیرن و همراه یک کنترلر اضافه برام پست کنن
قیمت خود دستگاه حدود ۱یک میلیون تومن ارزوتر از ایران تمام میشه و حدود ۳۵۰ - ۴۰۰ تومن هزینه پست اکسپرس هم بهش اضافه میشه و با در نظر گرفتن اینکه مدل ۲ ترا بایت به تعداد محدود تولید و عرضه شده باید هرچه زودتر اقدام کنم
MICROSOFT Xbox One S Limited Edition - 2 TB
قیمت به کرون واحد پول سوید هست

Xbox One trådlös kontroll (vit) - PC gaming

Xbox One S 2 TB Limited Edition (vit) - Spelkonsol

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amir_k2m
درود
من ادرس همون کشور رو میدم و از اونجا برام پست میکنن و یا اینکه میگم حضوری برن برام بگیرن و همراه یک کنترلر اضافه برام پست کنن
قیمت خود دستگاه حدود ۱یک میلیون تومن ارزوتر از ایران تمام میشه و حدود ۳۵۰ - ۴۰۰ تومن هزینه پست اکسپرس هم بهش اضافه میشه میگه و با در نظر گرفتن اینکه مدل ۲ ترا بایت به تعداد محدود تولید و عرضه شده باید هرچه زودتر اقدام کنم
MICROSOFT Xbox One S Limited Edition - 2 TB
قیمت به کرون واحد پول سوید هست
یعنی موقع خرید دستگاه از سایت ازت آدرس میخواد دیگه درسته؟من فامیلم فرانسه هست میتونم آدرسشو بدم اون برام پست کنه احتمالش هست این کارو کنم باید یکم تحقیق کنم که اینجا برسه جلوش گرفته نشه و فکر کنم گیر نمیدن

• Like
Reactions: iMahmoud
یعنی موقع خرید دستگاه از سایت ازت آدرس میخواد دیگه درسته؟من فامیلم فرانسه هست میتونم آدرسشو بدم اون برام پست کنه احتمالش هست این کارو کنم باید یکم تحقیق کنم که اینجا برسه جلوش گرفته نشه و فکر کنم گیر نمیدن
یک دنیا سپاس
خونم سوئد هست و برادرم هم سوئد زندگی میکنن از این نظر مشکلی نیست
منم فکر میکنم اگر گیم همراهش نباشه مشکلی پیش نمیاد
باز اگر دوستان تجربه ارسال کنسول از خارج از کشور به ایران داشتن ممنون میشم راهنمایی کنن :-bd

بنظرم الان خرید xbox one عادی به صرف تره
درسته جعبه اش قشنگ نیست , اما از نظر طراحی و ...... نظر شخصیم اینه از ps4 قشنگتره

کنسول باید ابهت داشته باشه , من هنوز xbox original قدیمیمو دارم
اینم عکس xbox original خودم
http://8pic.ir/images/v9kgjmxakperybpf0g3w.jpg

حالا کنسول با ابهت تر باشه بهتره به نظرم ( البته این سلیقه ایه )
aozai85antz6uc0uqyfl.jpg

فرق کنسول با ابهت و بی ابهت معلومه , مثلا اون کنسول مکعب اسم گیم کیوب بود مثل جعبه خونه سازی بچه هاس

البته بگم من xbox one ندارم اما تو فکر خریدشم - در کنارش یه ps3 super slim هم میخوام بخرم
الان قیمت xbox one آک چنده؟
چه ریجنی و چه سال ساختی بخرم بهتره؟ باندل کینکت خریدن ارزش داره اصلا؟
مشکل خاصی ندارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or