همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان ، کسی میتونه من رو در این تاپیک کمک کنه ؟
Xbox.com Forums
با پشتیبانی آنلاین مایکرو هم صحبت کردم اما نمیدونست باید چیکار کنیم :-w بیشتر از PC هم فکر کنم به بخش Xbox ربط داشته باشه به همین خاطر اینجا پست میدم.

دوستان این ریجن بازی رو از کجا باید فهمید
برا 4 یه کره پشت قاب هست که نوشته اما برای one رو قاب و دیسک رو زیر و رو کردم نمی بینم
روی قاب گوشه ی پایین سمت چپ.
اگه یکی از حروف انگلیسی باشه ریجن 1 هست.
اگه عدد باشه ریجن 2 هست.
(البته روی دیسک هم هست به همین روش)

• Like
Reactions: bluemorteza
سلام دوستان
تازه وان گرفتم.
اپ بلوري پلير رو هم نصب كردم ولي فيلم بلوري ميذارم ديسك رو پخش نميكنه و ارور ميده(فيلم هم فري ريجن هست)
مشكل چيه؟(يه بازي دارم ديويژن كه اون مشكلي نداره و بازي ميكنم ولي نميدونم چرا ديسك بلوريم رو پخش نميكنه)

سلام دوستان
از دیشب اصلا به لایو وصل نمیشه کنسول به اینترنت وصل هست و all service available میزنه دانلود هم می کنه ولی به لایو و استور وصل نمیشه
برا شما هم همین طوره...
بعد در حالت افلاین می تونم اچیومنت ها رو بگیرم یعنی رو اکانتم سینک میشه

سلام دوستان
از دیشب اصلا به لایو وصل نمیشه کنسول به اینترنت وصل هست و all service available میزنه دانلود هم می کنه ولی به لایو و استور وصل نمیشه
برا شما هم همین طوره...
بعد در حالت افلاین می تونم اچیومنت ها رو بگیرم یعنی رو اکانتم سینک میشه
ساین اوت ساین این کن درست میشه . این مشکل با ریست کردن درست نمیشه ولی باید از اکانت خارج بشی بعد دوباره واردش بشی

• Like
Reactions: bluemorteza
سلام برای دانلود بازی نیاز به وارد کردن مشخصاتکارت توی اکانت هست یعنی میشه جاهایی که ویزا کارت میدن بخرم و وارد کنم؟؟
گیفت کارت بگیرم چطور؟ اجازه دانلود بازی های free رو میده؟
ممنون

سلام دوستان
من قبلا rayman رو از طریق گلد گرفته بودم حالا دیگه بعد اتمام گلد نمیشه بازیش کرد
سوالم اینه که اگر من rayman رو از استور بخرم نیازی به دانلود دارم؟؟؟

آخرین ویرایش:
طر
سلام دوستان
من قبلا rayman رو از طریق گلد گرفته بودم حالا دیگه بعد اتمام گلد نمیشه بازیش کرد
سوالم اینه که اگر من rayman رو از استور بخرم نیازی به دانلود دارم؟؟؟
نیازی به دانلود نیست.
ولی گزینه ی مقرون به صرفه تر اینه که گلد بگیرید. مخصوصا گلد یک ساله.
الان قیمت Rayman تو استور 20 دلاره، که با گیفت هایی که تو سایت ها میفروشن حدودا 70-75 در میاد، در صورتی که اگه شما یه گلد یک ساله بگیرید حدودا 150 در میاد که اونجوری میتونید علاوه بر Rayman از مزایای خیلی بیشتری استفاده کنید. کلی بازی Free ـه دیگه و مولتی و...

پ.ن. البته میدونم جواب دقیق سوالتون نبود ولی به عنوان یه پیشنهاد دوستانه مطرح کردم. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or