باید مبدل Optical به Analog بگیرید.دوستان راهی هست بشه از ایکس باکس وان خروجی صدا گرفت؟مانیتور من اسپیکر داخلی نداره
از كنترلر هم ميتونى. اگه جديده خودش جك ٣.٥ ميليمترى دارهدوستان راهی هست بشه از ایکس باکس وان خروجی صدا گرفت؟مانیتور من اسپیکر داخلی نداره
احتمالا شارژ کنترلر داره تموم میشهدوستان کسی میدونه چرا وسط بازی هی دستم از کانکت خارج میشه؟
نه شارژ داره با سیم هم وصل میکنم اینطوریه اشکال نرم افزاری داره؟ریست فکتوری کنم درست میشه؟با چندتا دسته هم امتحان کردم همینطور شداحتمالا شارژ کنترلر داره تموم میشه
من خودم همون اوريجينال خوده مايكروسافت (Xbox one stereo headset) رو دارم و خيلي ازش راضي ام. پيشنهاد ميكنم همين رو بگيري اگه ميخواي چون هدست هست و ميكروفون هم داره.سلام هدفون خوب برای xone چی پیشنهاد میکنید؟اورجینال خوده مایکروسافت چجوریاست؟
دوستان کسی میدونه چرا وسط بازی هی دستم از کانکت خارج میشه؟
بله ميتونيد با اين نرم افزاردوستان من میتونم مثلا آپدیت COD BO3 رو از نت بگیریم بعد بریزم رو کنسول؟
برو تو تنظیمات دسته رو در حالی که با سیم به کنسول وصله آپگرید کن
اون نرم افزار b4l فقط برای کل حجم بازی جواب میده الان که شما بخشی از دیتا رو میخوای دیگه جواب گو نیست و باید از خود دستگاه بگیریدوستان من میتونم مثلا آپدیت COD BO3 رو از نت بگیریم بعد بریزم رو کنسول؟
برو تو تنظیمات دسته رو در حالی که با سیم به کنسول وصله آپگرید کن
متاسفانه براي من كه كرديت كارت ميخواد البته از سايت رفتم نه كنسول ولي فكر نميكنم فرقي داشته باشه.