همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان این ارور مال چیه 0x8027025a
بازی Assassin's creed syndicate رو نصب کردم تا می زنم بره تو بازی این ارور رو میده
این مشکل ساین نشدن تو حالت آفلاین رو چطوری بر طرف کنم برا ساین شدن هم تو حالتی ک نت وصل میگه رمز عبوری ک انتخاب کردی رو وارد کن

آخرین ویرایش:
دوستان این ارور مال چیه 0x8027025a
بازی Assassin's creed syndicate رو نصب کردم تا می زنم بره تو بازی این ارور رو میده
این مشکل ساین نشدن تو حالت آفلاین رو چطوری بر طرف کنم برا ساین شدن هم تو حالتی ک نت وصل میگه رمز عبوری ک انتخاب کردی رو وارد کن
شما بازیات دیجیتالی گرفتی یا دیسکی؟اگر دیجیتالیه بازیت هوم نیست ظرفیت عادیه باید به نت وصل بشی لیسانسه اکانت چک کنه بعد وارد بازی بشه

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
من کلا این چندتا بازی ک گرفتم دیسک بوده
حالا اون مشکل Assassin حل شد بازی در حین آپدیت بوده نزدیک 500 مگ آپدیت داشت!!
خیلی حجم آپدیتا سنگینه
فعلا همون مشکل ساین شدن رو دارم ک انگار حتما باید با نت باشه رمز اکانت می خواد تا میزنم همه چی ok میشه.

Evolve ارزش خريد داره ؟ شده ١٣ دلار
اخه خيلى سريع بازيش فراموش شد
نه رو Pc زدم اصلا ارزش نداره مثلا اومدن یه چیزی مثل left 4 dead بسازن ولی اصلا موفق نبودش نه جزابیتش رو داره نه گیم پلیش رو خیلی هم بیش از حد بزرگ و گمراه کنندس به نظرم

دوستان اگر اکانتت مثلا ریجنش برایه فرانسه باشه میشه با کارتهای لایو دلاری شارژش کرد و با دلار پرداختهارو انجام داد یا حتمی باید واحد پولی همون منطقه استفاده بشه؟

بچه ها برای گرفتن achievements ها حتما باید آنلاین باشی؟؟؟؟
تو حالت افلاین میشه گرفت ؟؟؟ به طور کلی اینکه در حالت افلاین بگیریم achievements ها رو بعد انلاین شدن رو اکانتم sync میشه؟؟؟

بچه ها برای گرفتن achievements ها حتما باید آنلاین باشی؟؟؟؟
تو حالت افلاین میشه گرفت ؟؟؟ به طور کلی اینکه در حالت افلاین بگیریم achievements ها رو بعد انلاین شدن رو اکانتم sync میشه؟؟؟
براى ثبت اچيومنت ها بايد انلاين باشيد
تو حالت افلاين ميشه گرفت اما نشون نميده كه شما اچيومنت رو ازاد كرديد وقتى انلاين بشيد همه ى اچيومنت هايى كه باز كرديد سينك ميشوند

• Like
Reactions: bluemorteza
640e8541f12d9cd0113f738e24a9ab53.jpg

اين چى ميگه ؟؟

ماکروسافت برای پیشرفت بیشترش تو حوزه گیم باید با استودیو های مستقل مثل Insomniac ادامه همکاری بده هم تو نسل قبل واسه سونی بازی خوبی کار کردن هم واسه ماکروسافت Sunset ی بازی سرشار از خلاقیت و جذاب بود واقعا اعضای خوبی دارن داخل استودیوشون ، کار بلد هستن.

• Like
Reactions: sadegh93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or