همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

640e8541f12d9cd0113f738e24a9ab53.jpg

اين چى ميگه ؟؟
من یک ماهی میشه پیش خرید کردم کوانتم رو ولی خبری از ده دلار نبوده تاحالا فک کنم برای نسخه های فیزیکیه

• Like
Reactions: sadegh93
آخه برای من نمیشه ؟ چرا ؟
فقط چندتاش آپلود شد
[وب اونجوری که من فهمیدم دستگاه وقتی فعالیت خاصی انجام نمیده خودش شروعع به آپلود می کنه من که تا حالا عکس و فیلمی نداشت
دوستان اگر اکانتت مثلا ریجنش برایه فرانسه باشه میشه با کارتهای لایو دلاری شارژش کرد و با دلار پرداختهارو انجام داد یا حتمی باید واحد پولی همون منطقه استفاده بشه؟
اکانت فرانسه واحد پولش هم یورو هست شما چیز شکن آمریکا ریجن رو عوض کن( با تغعییر آدرس ) بعد بزار واحد پولت $ بشه اونجوری هم ارزون تر در میادش هم افر های بهتریب داره به نظرم

[وب اونجوری که من فهمیدم دستگاه وقتی فعالیت خاصی انجام نمیده خودش شروعع به آپلود می کنه من که تا حالا عکس و فیلمی نداشت

اکانت فرانسه واحد پولش هم یورو هست شما چیز شکن آمریکا ریجن رو عوض کن( با تغعییر آدرس ) بعد بزار واحد پولت $ بشه اونجوری هم ارزون تر در میادش هم افر های بهتریب داره به نظرم
من یه اشتباه کردن ریجنم usa بود عوضش کردم از سایت مایکرو به فرانسه بعد هر کار میکنم دوباره از فرانسه به آمریکا تغییر بدم نمیزاره مثله اینکه باید سه ماه ازش بگزره ،البته این تغییرات ریجن مربوط به بخش 360 که عوض کردم از دستگاه وان که به استور وصل میشم بازیا به قیمت دلاره حالا من اگر پوینت دلار بگیرم میتونم با همین اکانت خرید کنم؟

من یه اشتباه کردن ریجنم usa بود عوضش کردم از سایت مایکرو به فرانسه بعد هر کار میکنم دوباره از فرانسه به آمریکا تغییر بدم نمیزاره مثله اینکه باید سه ماه ازش بگزره ،البته این تغییرات ریجن مربوط به بخش 360 که عوض کردم از دستگاه وان که به استور وصل میشم بازیا به قیمت دلاره حالا من اگر پوینت دلار بگیرم میتونم با همین اکانت خرید کنم؟
من اون زمان یادمه ( زمان 360 ) که اگه پول اشتباه بریزی پول می پره حالا با ساپوذت حرفبزن بگو یکی از دوستام بهم گیفت داده چی میشه بزنم
اون هم بله دقیق 3 ماه باید بگذرهه تا دوباره عوض کنیش

• Like
Reactions: navid_x360
آقایون سلام لطفاً منو راهنمایی کنید تازه واردم.

نخوام مالیات خرید in game بدم باید چه آدرسی بدم یا چیز پی انی بزنم؟ اصلاً میشه مالیات نداد؟ مشکلی داره؟ چطوریه راهنماییم کنید.

آقایون سلام لطفاً منو راهنمایی کنید تازه واردم.

نخوام مالیات خرید in game بدم باید چه آدرسی بدم یا چیز پی انی بزنم؟ اصلاً میشه مالیات نداد؟ مشکلی داره؟ چطوریه راهنماییم کنید.
ادرس آلاسکا تو گوگل سرچ کن

• Like
Reactions: PipBoy3000_v2
متاسفانه نتیجه نداد. آدرسم رو به کل آلاسکا زدم (AK) تغییری نکرد.
منظورتون از اينكه نتيجه نداد چيه ؟ اگه منظورتون اينه كه وقتى ميخواين يه بازى رو بخرين موقع confirm مثلا ميزنه 60.00 plus tax اون plus tax هميشه مياد حتى وقتى ماليات نميدين
منم اولا كه ميخواستم اينكار رو بكنم دچار همين اشتباه شدم كه با راهنمايى دوستان حل شد

• Like
Reactions: sadegh93
منظورتون از اينكه نتيجه نداد چيه ؟ اگه منظورتون اينه كه وقتى ميخواين يه بازى رو بخرين موقع confirm مثلا ميزنه 60.00 plus tax اون plus tax هميشه مياد حتى وقتى ماليات نميدين
منم اولا كه ميخواستم اينكار رو بكنم دچار همين اشتباه شدم كه با راهنمايى دوستان حل شد
رفتم باز توی یه پنجره گیر میکنه میگه یه راه برای پرداخت مالیات انتخاب کن. حالا دیگه مهم نیست یه 5 دلار دیگه گرفتم... ممنون بازم.

• Like
Reactions: Parsa.e
رفتم باز توی یه پنجره گیر میکنه میگه یه راه برای پرداخت مالیات انتخاب کن. حالا دیگه مهم نیست یه 5 دلار دیگه گرفتم... ممنون بازم.
Address line 1
1899-1905 60th Place E
City
Bradenton
State/Province
FL
Country/Region
United States
Zip/Postal code
34203
Telephone
(324) 3254354
از اين ادرس استفاده كن ادرس مال خودم هم همينه

Address line 1
1899-1905 60th Place E
City
Bradenton
State/Province
FL
Country/Region
United States
Zip/Postal code
34203
Telephone
(324) 3254354
از اين ادرس استفاده كن ادرس مال خودم هم همينه
ممنون داداش برای خریدای بعدی اجازه بدی استفاده میکنم ازش. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or