RaZoR00224
کاربر سایت
1- بیشتر مواقع از اینترنت هستش دیگه باید حواست بهش بشه ولی پیشنهاد میشه که دستگاه رو instant on نذاری و همین جوری روشن ولش کن مشکلی پیش نمیادش . اتفاقا بهتر از اینی هست که بخواد هی روشن خاموش بشه اینجوری هم وسط دانلود دیگه یهو قطع نمیشهسلام من تازه وان خریدم چنتا سوال دارم
1- وقتی یه بازی رو زدم دانلود با اینکه تیک اتو دانلود روشنه و رو پاورسیوینگ نیست ولی دانلود رو قطع میکنه مشکل چیه ؟؟
2- این بازی هایی که بعضی سایتا دیتا رو میفروشن رو دی وی دی چجوری میشه ریخت رو کنسول ؟؟
3- این اکانتایی که به عنوان شیرینگ میفروشن مثه ps4 ممکنه بعد از یه مدت قفل بشه یا میشه راحت بازی کرد ؟؟
4- کلن بهتره بازی رو دیسک بخرم یا دیجیتالی و از این شیرینگ ها ؟؟
2- باید هارد داشته باشی و دیتا رو بریزی روی هارد یا این که با برنامه bay 4 life منتقل کنی بستگی داره نوع دیتاش چطوری باشه
3-امکان داره ولی من خودم اکانت های آنلاین می گیریم الان خیلی راضی ام راحت وصل میشه و بازی میشه کرد رو اکانت خودت به جز مواقعی که نت مشکل داره و در نتیجه ساین این شدنش سخت میشه
4- هر سه تاش خوبه . یه سری ها توی پکش چیزای خوبی داره مثل ویچر 3 که نقشه داشت یه سری دیجیتالی میشه قبل عرضه بازی بازی رو دانلود کرد که لحظه آن شدن سرور ها بری تو بازی و مشکل تازه آپدیت کردن نداشته باشی و شیرینگی هم خوبیش اینه که میتونی بازی هایی که خیلی فوقالعاده نیست ولی دوست داری تجربه کنی رو با قیمت کم داشته باشی