همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام من تازه وان خریدم چنتا سوال دارم
1- وقتی یه بازی رو زدم دانلود با اینکه تیک اتو دانلود روشنه و رو پاورسیوینگ نیست ولی دانلود رو قطع میکنه مشکل چیه ؟؟
2- این بازی هایی که بعضی سایتا دیتا رو میفروشن رو دی وی دی چجوری میشه ریخت رو کنسول ؟؟
3- این اکانتایی که به عنوان شیرینگ میفروشن مثه ps4 ممکنه بعد از یه مدت قفل بشه یا میشه راحت بازی کرد ؟؟
4- کلن بهتره بازی رو دیسک بخرم یا دیجیتالی و از این شیرینگ ها ؟؟
1- بیشتر مواقع از اینترنت هستش دیگه باید حواست بهش بشه ولی پیشنهاد میشه که دستگاه رو instant on نذاری و همین جوری روشن ولش کن مشکلی پیش نمیادش . اتفاقا بهتر از اینی هست که بخواد هی روشن خاموش بشه اینجوری هم وسط دانلود دیگه یهو قطع نمیشه
2- باید هارد داشته باشی و دیتا رو بریزی روی هارد یا این که با برنامه bay 4 life منتقل کنی بستگی داره نوع دیتاش چطوری باشه
3-امکان داره ولی من خودم اکانت های آنلاین می گیریم الان خیلی راضی ام راحت وصل میشه و بازی میشه کرد رو اکانت خودت به جز مواقعی که نت مشکل داره و در نتیجه ساین این شدنش سخت میشه
4- هر سه تاش خوبه . یه سری ها توی پکش چیزای خوبی داره مثل ویچر 3 که نقشه داشت یه سری دیجیتالی میشه قبل عرضه بازی بازی رو دانلود کرد که لحظه آن شدن سرور ها بری تو بازی و مشکل تازه آپدیت کردن نداشته باشی و شیرینگی هم خوبیش اینه که میتونی بازی هایی که خیلی فوقالعاده نیست ولی دوست داری تجربه کنی رو با قیمت کم داشته باشی

• Like
Reactions: samijavid
سلام به همه من دوتا سوال دارم

1.شما وبسایتی میشناسید که بازی های دیجیتالی برای X1 مثل این و این تو ایران بفروشن؟؟ البته دومیه ایرانیه ولی 3 تا بازی بیشر نداره
wall.gif
wall.gif

2.این حقیقت داره که میگن هرکسی نمیتونه با X1 آنلاین بازی کنه چون من از چندتا از دوستام شنیدم که میگن حتما باید نت پارس اناین باشه تا جواب بده و یا اینترنت حجمی باید داشته باشی
s0%20(5).gif
؟؟ درضمن من ابنترنتم ART3 شاتل یا همون 256 نامحدود هست جواب یده با این؟؟؟

1.شما وبسایتی میشناسید که بازی های دیجیتالی برای X1 مثل این و این تو ایران بفروشن؟؟ البته دومیه ایرانیه ولی 3 تا بازی بیشر نداره
wall.gif
wall.gif

2.این حقیقت داره که میگن هرکسی نمیتونه با X1 آنلاین بازی کنه چون من از چندتا از دوستام شنیدم که میگن حتما باید نت پارس اناین باشه تا جواب بده و یا اینترنت حجمی باید داشته باشی
s0%20(5).gif

سلام دوست عزیز بعضی سایت ها مثل پرشین کی نسخه دیجیتالی بعضی بازیا رو میفروشن. من خودم آلتیمیت ادیشن فورزا رو ازش 210 گرفتم در صورتی که استور همونو 99$ میداد. باید با پشتیبانساشون صحبت کنی ببینی میفروشن یا نه.
در مورد آنلاین زدنم من ماه پیش Art 5 بودم این ماه اومدم رو آرت 3 فورزا رو امروز تست کردم تونستم راحت بازی کنم. ولی کلا شاتل یکم دردسر داره مخصوصا اگه از سرویس ptp استفاده میکنی...

• Like
Reactions: Am1rM0hamad BK
سلام دوست عزیز بعضی سایت ها مثل پرشین کی نسخه دیجیتالی بعضی بازیا رو میفروشن. من خودم آلتیمیت ادیشن فورزا رو ازش 210 گرفتم در صورتی که استور همونو 99$ میداد. باید با پشتیبانساشون صحبت کنی ببینی میفروشن یا نه.
در مورد آنلاین زدنم من ماه پیش Art 5 بودم این ماه اومدم رو آرت 3 فورزا رو امروز تست کردم تونستم راحت بازی کنم. ولی کلا شاتل یکم دردسر داره مخصوصا اگه از سرویس ptp استفاده میکنی...
یعنی سایت دیگه ای نیست در این زمینه فعالیت کنه؟؟ چون قبلا سایت پ.ر.د.ی.س گیم اینکارو میکرد ولی فروشگاهش کلا قاطی پاتی شد و از این چیزا قیمتاشم نسبتا خوب بود.
ولی بازم اگر دوستان سایتی در این باره میشناسن معرفی کنن ممنون

• Like
Reactions: amfouter

wall.gif
wall.gif

s0%20(5).gif
سلام دوست من درباره بازیهای دیجیتالی فروشگاههای زیادی هستن که بازیها رو با قیمت مناسبی بهتون میدن کافیه تو گوگل سرچ کنی
در مورد سوال دومتون اینو باید بگم که پارس آنلاین بهترین isp تو کل ایران هستش که با کنسولهای نسل هشتمی و علی الخصوص xboxone مشکلی نداره و راحت میتونید آنلاین بازی کنید با پینگ مناسب, فکر کنم منظور دوستتون این بوده... در کل من از مزخرفترین نت یعنی مخابرات دارم استفاده میکنم و مشکلی ندارم
موفق باشید

دوستان این ک می گن نمیشه رو xbox بازی ریخت درسته یا نه؟؟
می خواستم تحقیق کنم بین Xbox و ps4 کدوم رو بخرم
نظر شما چیه کدوم بهتره؟ از نظر قیمتی برام مهم نیست
یادمه اون موقع هم ک می خواستم 360 ببخرم خیلیا نظرشون رو ps3 بود ک 360 خریدم و خیلی ها هم اومدن سمتش یعنی ورق برگشت کلا.

راستی این قضیه آداپتور و ترانس چیه ؟؟ لازمه خریدش؟

آخرین ویرایش:
سلام دوست من درباره بازیهای دیجیتالی فروشگاههای زیادی هستن که بازیها رو با قیمت مناسبی بهتون میدن کافیه تو گوگل سرچ کنی
در مورد سوال دومتون اینو باید بگم که پارس آنلاین بهترین isp تو کل ایران هستش که با کنسولهای نسل هشتمی و علی الخصوص xboxone مشکلی نداره و راحت میتونید آنلاین بازی کنید با پینگ مناسب, فکر کنم منظور دوستتون این بوده... در کل من از مزخرفترین نت یعنی مخابرات دارم استفاده میکنم و مشکلی ندارم
موفق باشید
سلام عزیز
من تو گوگل کلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم یا بودن همچین سایتایی ولی تنوع بازیشون بسیار کم بود همونطور که تو عکس دیدید ممنون می شم معرفی کنید
و درباره اینترنت من سرعت دانلودم 200 تا 400 کیلوبایت و پینگم در بهترین حالت از 100 تا 130 هست بعضی وقتا هم کمتر(سرویس گیم دارم) اینم اضافه کنم تا حالا چه تو استیم چه تو ps4 چه تو x360 هیچ مشکلی نداشتم نه قطعی داشتم و نه لگ و از این داستانا

آخرین ویرایش:
یادمه اون موقع هم ک می خواستم 360 ببخرم خیلیا نظرشون رو ps3 بود ک 360 خریدم و خیلی ها هم اومدن سمتش یعنی ورق برگشت کلا.

ریختن بازی روی هردو کنسول خودش اتوماتیک انجام میشه یعنی شما دیسک بازیو که داخل دستگاه میزاری اتوماتیک نصب میکنه ولی نمیتونی بدون دیسک بازی کنی
بین x1 و ps4 هم بیشتر سلیقه ای هست ولی از نظر فنی بخوای ps4 قوی تره ولی من ps4 داشتم و پشیمون شدم فروختم در این مورد به نظر من نباید به حرف کسی گوش بدی ببین کدومو دست داری همونو بخر
ترانس هم برای x1 هایی که ریجن 1 هستن لازمه و از نظر ریجن هم کلا فرقی نداره اینم بهت بگم

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern

سوال اول ر متوجه نمیشم ! منظور شما ر نمیدونم چیه اگه منظور شما دیتای بازی هاست که چرا میشه دیتا خرید و هم میتونید دیجیتالی یا رو دیسک بازی ر بخرید هیچ محدودیتی نیست اتفاقا توی x1 ریجن هم نداره که محدودیت ایجاد کنه ولی توی 4 ریجن بندی هست که برای خرید محتوای اضافه محدودیت ایجاد میکنه
شما توی x1 سروریس هایی مثل پشتیبانی از نسل قبل (BC) و سرویس EA ACCESS ر دارید که طرف مقابل این ها نیست
سرویس EA ACCESS : یه سرویسی از طرف کمپانی EA که بیشتر بازی های EA ر میتونید مجانی بازی کنید از جمله battlefield 4- battlefield hard line -fifa 15 -nfs rivals -pvz -titanfall -و خیلی از بازی های دیگه که اضافه میشه با پرداخت سالیانه 50 دلار میتونید صاحب کلی بازی بشید که اگه بخوایید تکی بخرید باید چندین برابر همون قیمت ر بدید
bc :یا همون پشتیبانی از نسل قبل که لیست این پشتیبانی هر ماه زیاد میشه و به زودی codها هم کم کم اضافه میشه
gold : به نظر خودم خیلی بازی های بهتری از پلاس در اختیار کاربر ها میزاره
آداپتور با خود کنسول هست تا اونجا که میدونم لازم ندارید چیزه اضافه بخرید
بازی های fps و ریسینگ کنسول x1 بهتره بازی های آنلاین بهتری هم داره
ولی اگه تمام حرفام راضیت نکرد برای خریدx1 و خواستی Ps4 بخری منتظر باش چون مثل اینکه سونی داره یه کنسول جدید میده معلوم نیست چیه (ps4.5 اسمش هست ) شاید ارتقای سخت افزاری داشته باشه و برای کسایی که Ps4 دارن ضرر هست

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
دوستان كسى بلده چه طور ميشه nat strict رو به open تغيير داد ؟ ميشه براى اينترنت موبايل هم nat type رو تغيير داد ؟ اگه كمك كنيد ممنون ميشم

DMZ, Port Forwarding
برای موبایل بگیر نگیر داره، اما پیش نیازش اینه که شما یک مودم 3G/4G داشته باشید که قابلیت DMZ یا Port Forward داشته باشه بعد باید تست کنید ببینید می شه یا نه
در کل Nat اگر Moderate هم باشه مشکلی نداره، Open فقط به درد یک سری بازی های خاص می خوره

• Like
Reactions: Parsa.e
DMZ, Port Forwarding
برای موبایل بگیر نگیر داره، اما پیش نیازش اینه که شما یک مودم 3G/4G داشته باشید که قابلیت DMZ یا Port Forward داشته باشه بعد باید تست کنید ببینید می شه یا نه
در کل Nat اگر Moderate هم باشه مشکلی نداره، Open فقط به درد یک سری بازی های خاص می خوره
ممنون بعد توى port forwarding چى كار كنم ؟

wall.gif
wall.gif

s0%20(5).gif
کسی دیگه نمیدونه؟؟؟

پورت های 1 تا 65535 روی پروتوکل های TCP و UDP رو به آی پی X1 ات Forward کن
اگر DMZ داره بهتره، آی پی Xbox ات رو توی فیلد DMZ وارد کن
Dmz كه نداره ولى فكر كنم تنظيمات مودم من با شما فرق داره
http://s3.img7.ir/sP7bc.jpg
http://s3.img7.ir/aFlOJ.jpg
تو قسمتى كه نوشته sua only و full feature كدوم رو انتخاب كنم ؟ عدد چى ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or