همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اول آی پی ایکس باکس رو static کن:
IP -> DHCP Server -> Leases -> Make Static (right click)

بعد دو تا dst-nat بزن:
IP -> Firewall -> NAT

1:
General:
Chain:dst-nat
In Interface: اینترفیس PPPoE ات
Protocol: tcp

Action:
Action:dst-nat
To Addresses: آی پی ایکس باکس

2:
General:
Protocol: udp

Action:
ممنون آرش جون. نتم بعد اینکه پست و گذاشتم قطع شد تا الانم وصل نشده تا تست کنم ببینم کار میکنه یا نه...
یه سوال دیگه. بعد آپدیت این ماه برای گرفتن بازیای گلد ۳۶۰ که رایگان شدن بازم باید creadit card یا visa card داشته باشم یا نه؟

فایده نداره
از خود سایت مایکروسافت که میزنم این ارور کد رو تحویلم میده:
30225--FjCNQAAAAAAAAAA-f6716beb-11bf-4705-adaa-a54e68366f61
ارور کدش نیاز به ارور کد داره تا آدم بفهمه مشکلش چیه:D

احتمالا واسه اینه که اون کردیت تو اکانت دیگه ای هم وارد شده

• Like
Reactions: sajjad++
دوستان من یه سوالی داشتم خیلی هم ممکنه بی ربط باشه ولی نمیدونم کجا باید میپرسیدمش و ازتون عذرخواهی میکنم

میخواستم ببپرسم جایی رو میشناسید که من به خاطر بازی QB حدود سه هفته بتونم یکدستگاه Xbox One کرایه کنم و هزینه ش رو هم به صورت کامل پرداخت کنم ؟

سلام
من يه ويزا كارت ٥ دلارى خريدم و ميخوام از فرصت گلد ١$ استفاده كنم
وقت خريد از استور با شيلتر و فريگيت حتى باهم، ارور different way ميده
كسى ميدونه چطورى ميشه با ويزا كارت خريد كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان محترم سلام من قصد خرید x1 رو دارم یه چند تا سوال دارم اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم :
1_قیمت کنسول بدون کینکت چنده و آیا ریجن بندی داره مثلا باید pal بگیرم؟
2_همون پروفایل 360 ام رو x1 بالا میاد؟
3_من تو 360 ام در بازی بتلفیلد 4 کاربر پریمیوم بودم تو کنسول x1 هم باز کاربر پریمیوم ام یا نه ؟
4_اگر بازی رو به صورت دیسکی بخرم باید مقداری از بازی رو دانلود کنم یا نه مثل ps4 تمام محتویات بازی داخل دیسک هستش و نیازی به دانلود نیست؟
5_بازی x1 مثل ps4 راحت پیدا میشه یا دردسر داره و با تاخیر وارد بازار میشه؟
6_ آی پی ایران مثل سابق از طرف امریکا بستس ؟ یعنی برا خرید اوتار یا هر چیز دیگه باید vpn شر کنیم ؟
دوستان عزیز ببخشید سوالاتم زیاده ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان محترم سلام من قصد خرید x1 رو دارم یه چند تا سوال دارم اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم :
1_قیمت کنسول بدون کینکت چنده و آیا ریجن بندی داره مثلا باید pal بگیرم؟
2_همون پروفایل 360 ام رو x1 بالا میاد؟
3_من تو 360 ام در بازی بتلفیلد 4 کاربر پریمیوم بودم تو کنسول x1 هم باز کاربر پریمیوم ام یا نه ؟
4_اگر بازی رو به صورت دیسکی بخرم باید مقداری از بازی رو دانلود کنم یا نه مثل ps4 تمام محتویات بازی داخل دیسک هستش و نیازی به دانلود نیست؟
5_بازی x1 مثل ps4 راحت پیدا میشه یا دردسر داره و با تاخیر وارد بازار میشه؟
6_ آی پی ایران مثل سابق از طرف امریکا بستس ؟ یعنی برا خرید اوتار یا هر چیز دیگه باید vpn شر کنیم ؟
دوستان عزیز ببخشید سوالاتم زیاده ممنون میشم راهنماییم کنید
1- بدون کینکت تقریا 1200
2- ریجن بندی داره ولی هیچ تاثیری روی بازی ها رو محتوا نداره ولی ریجن 2 بگیر که برق مستقیم ایران بهش بخوره
3- میشه خیلی راحت
4- اون اصلا ربطی نداره یه بخشی محتوای اضافی هست یه بخشی روی دیسک جا نشده و یه بخشی هم آپدیت هست و هیچ ربطی به پلتفرم نداره
5- راحت پیدا میشه و میتونی شما راحت هم دیجیتالی بخری
6- آره

• Like
Reactions: A-min
اول آی پی ایکس باکس رو static کن:
IP -> DHCP Server -> Leases -> Make Static (right click)

بعد دو تا dst-nat بزن:
IP -> Firewall -> NAT

1:
General:
Protocol: tcp

Action:

2:
General:
Protocol: udp

Action:

این کارا رو انجام دادم ولی بازم nat type: strict. حتی test multiplayer connection رو که میزنم پیغام can't finish multiplayer test رو میده.

1- l
5- راحت پیدا میشه و میتونی شما راحت هم دیجیتالی بخری
6- آره
دوست عزيز ببخشيد برا دانلود بازيهاي ديجيتالي بايد وي پي ان شر كنم؟
بايه بنده خدايي كه صحبت ميكردم ميگفت براي اجراي يه بازي فقط ٣٠ گيگ دانلود كرد تا بتونه بازي رو اجرا كنه يعني شما ميگيد مثل pe4 كل بازي رو ديسك هست (منظورم آپديت هاي بازي نيست)؟ ببخشيد سوالام زياد شد

دوست عزيز ببخشيد برا دانلود بازيهاي ديجيتالي بايد وي پي ان شر كنم؟
بايه بنده خدايي كه صحبت ميكردم ميگفت براي اجراي يه بازي فقط ٣٠ گيگ دانلود كرد تا بتونه بازي رو اجرا كنه يعني شما ميگيد مثل pe4 كل بازي رو ديسك هست (منظورم آپديت هاي بازي نيست)؟ ببخشيد سوالام زياد شد

سلام. فقط برای خرید بازی های دیجیتالی نیاز به وی پی ان دارید. برای راحتی کارتون که نیازی به شیر کردن وی پی ان روی xbox one نداشته باشین میتونین بازی ها رو از تو سایت ماکروسافت با pc یا laptop تون بخرید. برای دانلود بازی نیازی به وی پی ان ندارید.
اون بنده خدایی که به شما گفته 30 گیگ دانلود کرده چون دیجیتالی خریده مجبور شده بازیو دانلود کنه (البته الانم سایت هایی هستن که دیتای بازی ها رو میفروشن میتونین از طریق اونا بازیو تهیه کنید.) حجم بازیام متفاوته بعضیاشون 50-60 گیگی میشن.
اگه نظر منو میخواین یه چند ماه صبر کنید یه شایعاتی هست که نسخه ارتقا یافته ps4 در دست ساخته (ps4k) و xbox هم یه اخباری راجع به افزایش قدرت سخت افزاریش اومده که فعلا معلوم نیست قراره برای اون xbox جدیدی معرفی بشه یا نه....

اگه نظر منو میخواین یه چند ماه صبر کنید یه شایعاتی هست که نسخه ارتقا یافته ps4 در دست ساخته (ps4k) و xbox هم یه اخباری راجع به افزایش قدرت سخت افزاریش اومده که فعلا معلوم نیست قراره برای اون xbox جدیدی معرفی بشه یا نه....
دوست عزیز ممنون ... من خودم ps4 دارم ولی دیگه دسته مزخرفش بدجور رفته رو مخم . دستش براحتی خراب میشه و رابرا دکمه r2 میشکنه به خاطر همین تصمیم گرفتم برگردم سمت ایکس باکس و شنیدم دسته وان از سخت ترین آزمایشات جون سالم دراومده بیرون و خیلی با کیفیته .
بعید میدونم نسخه 4.5 بیاد برا سونی احمقا بهتر بود یه فکری واسه ایرادات دسته میکردن تا اینکه کنسول رو ارتقا بدن

دوست عزیز ممنون ... من خودم ps4 دارم ولی دیگه دسته مزخرفش بدجور رفته رو مخم . دستش براحتی خراب میشه و رابرا دکمه r2 میشکنه به خاطر همین تصمیم گرفتم برگردم سمت ایکس باکس و شنیدم دسته وان از سخت ترین آزمایشات جون سالم دراومده بیرون و خیلی با کیفیته .
بعید میدونم نسخه 4.5 بیاد برا سونی احمقا بهتر بود یه فکری واسه ایرادات دسته میکردن تا اینکه کنسول رو ارتقا بدن

من یکی از دلایلی که ps4 نگرفتم همین دستش بود، اونیکیشم سرورای بهتر xbox که این یه موردو فعلا نتونستم به سروراش connect بشم :grimacing:

• Like
Reactions: sadegh93
این کارا رو انجام دادم ولی بازم nat type: strict. حتی test multiplayer connection رو که میزنم پیغام can't finish multiplayer test رو میده.

Winbox -> New Terminal
Code:
/export > mikrotik.conf
از توی Files برید mikrotik.conf رو بکشید بیارید روی Desktop بعد آپلودش کنید لینکش رو بزارید

• Like
Reactions: amfouter
سلام من تازه وان خریدم چنتا سوال دارم
1- وقتی یه بازی رو زدم دانلود با اینکه تیک اتو دانلود روشنه و رو پاورسیوینگ نیست ولی دانلود رو قطع میکنه مشکل چیه ؟؟
2- این بازی هایی که بعضی سایتا دیتا رو میفروشن رو دی وی دی چجوری میشه ریخت رو کنسول ؟؟
3- این اکانتایی که به عنوان شیرینگ میفروشن مثه ps4 ممکنه بعد از یه مدت قفل بشه یا میشه راحت بازی کرد ؟؟
4- کلن بهتره بازی رو دیسک بخرم یا دیجیتالی و از این شیرینگ ها ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or