همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

الان بازم میزنم ارور میده و میگه مه یه چیزی مشکل داره و دوباره امتحان کن و اگر بازم مشکل داشتی ارور زیر رو برای ما بفرست.خواهشا اگر کسی میدونه راهنمایی منه 150 تومن پول دادم و از سایت معتبر ارجینال کی خریدم
نگاه کن ببین از روی اکانتت شاد یه نقطه ای چیزی جا انداختی چون به هیچ وجه امکان از بین رفتن اکانت نیستش

دوستان من اکانتم رو با گیفت کارد شارژ کردم که تا به صورت دیجیتالی بازی بخرم، موقع خرید ارور داد ولی پول رو از اکانت کم کرد. ایمیل Confirmation هم داد، تو Purchase History هم ثبت شد ولی تو صفحه خرید خود بازی گزینه خرید هنوز فعال بود. انگار که اصلا نخریدم. البته بعد چند دقیقه پول به اکانت برگشت ولی مشکل من الآن اینه که چطوری خرید رو کامل کنم. :|
ضمنا با آیپی آمریکا هم وارد شده بودم 2 بار هم تست کردم. یه بار با گوشی یه بارم با PC.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان من در بازی‌های Killer Instinct، FIFA 16 و Forza 6 حریف پیدا نمیکردم. همه راهی هم امتحان کردم و چند بار هم توی فروم از شما راهنمایی گرفتم. به طرز عجیبی همه این بازی‌ها درست شدن تاکید می کنم همه با هم درست شدن. یعنی مثلا مشکل از سرورهای EA یا Forza نبوده. مرکز مخابراتی چمران اهواز هستم با پارس آنلاین. میخواستم بدونم مشکل شما هم حل شده یا اشکال از منطقه ما بوده؟

دوستان من اکانتم رو با گیفت کارد شارژ کردم که تا به صورت دیجیتالی بازی بخرم، موقع خرید ارور داد ولی پول رو از اکانت کم کرد. ایمیل Confirmation هم داد، تو Purchase History هم ثبت شد ولی تو صفحه خرید خود بازی گزینه خرید هنوز فعال بود. انگار که اصلا نخریدم. البته بعد چند دقیقه پول به اکانت برگشت ولی مشکل من الآن اینه که چطوری خرید رو کامل کنم. :|
ضمنا با آیپی آمریکا هم وارد شده بودم 2 بار هم تست کردم. یه بار با گوشی یه بارم با PC.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یک بار برای من این مشکل پیش اومد با ساپورت ایکس باکس چت کردم و مشکلم حل شد. البته تقریبا نیم ساعت طول کشید.

• Like
Reactions: MICHAELSCOFIEL
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند سوال داشتم
میخواستم بدونم که شخصی کنترلر اکس باکس وان جای خاصی میشناسه قیمت مناسب داشته باشه ؟ (پ.خ کنید بیزحمت ممنونم) و اینکه تعمیر کار جهت تعمیر دسته ی این کنسول چی ؟ فکر کنم ذغالش مشکل پیدا کرده باشه :sob:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
چند سوال داشتم
میخواستم بدونم که شخصی کنترلر اکس باکس وان جای خاصی میشناسه قیمت مناسب داشته باشه ؟ (پ.خ کنید بیزحمت ممنونم) و اینکه تعمیر کار جهت تعمیر دسته ی این کنسول چی ؟ فکر کنم ذغالش مشکل پیدا کرده باشه :sob:
تعمیرکارش تو توپخونه هست برات درست میکنن هر ایرادی داشته باشه

• Like
Reactions: sadegh93
دوستان دسته تقلبی Xbox one هم داریم ؟
من وقتی میخاستم یه دسته one با جک 3.5 بخرم فروشنده گفت یه 225 تومنی داریم یه 185 تومنی که شرکتی ا به درد نمیخوره :/
جایی با اعتماد رو برای خرید آنلاین سراغ دارید ؟
ممنون

دوستان دسته تقلبی Xbox one هم داریم ؟
من وقتی میخاستم یه دسته one با جک 3.5 بخرم فروشنده گفت یه 225 تومنی داریم یه 185 تومنی که شرکتی ا به درد نمیخوره :/
جایی با اعتماد رو برای خرید آنلاین سراغ دارید ؟
ممنون
نه به هیچ عنوان تقلبی نداره یه مدل 3rd party هستش که اسمش یادم رفته ولی اصلا ار اون تو ایران ندیدم ولی همه مدلاش اصلی هستش اونا هم سری اول دسته ها بود که توی سری جدید باز یه سری تقریات مثل تغییر دکمه های rb lb و اضافه شدن پورت 3.5 هستش

• Like
Reactions: sadegh93
سلام دوستان
یه سوال داشتم وفتی می خوام از لایو خرید کنیم یا از سایت xbox باید کریدیت کارت ثبت کنیم
حالا من می خوام از این کارت های ویزا یا مسترکارت بگیرم وقتی اونو استفاده کنم باتوجه به این که ادرس fake که تو اکانت زدم و اطلاعات این کارت ها که قانونی هست مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟ یعنی تقریبا میشه دو ادرس و دو مشترک حقیقی
و یه چیز دیگه اگر با این گیفت ها شارژ کنم اکانتم رو بازم credit cards باید add کنیم؟؟؟؟
زمانی که 360 داشتم راحت از سایت xbox گلد و گیفت ثبت میکردم !!!!

سلام دوستان
یه سوال داشتم وفتی می خوام از لایو خرید کنیم یا از سایت xbox باید کریدیت کارت ثبت کنیم
حالا من می خوام از این کارت های ویزا یا مسترکارت بگیرم وقتی اونو استفاده کنم باتوجه به این که ادرس fake که تو اکانت زدم و اطلاعات این کارت ها که قانونی هست مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟ یعنی تقریبا میشه دو ادرس و دو مشترک حقیقی
و یه چیز دیگه اگر با این گیفت ها شارژ کنم اکانتم رو بازم credit cards باید add کنیم؟؟؟؟
زمانی که 360 داشتم راحت از سایت xbox گلد و گیفت ثبت میکردم !!!!

بهترین و امن ترین کار خرید گیفت کارت و ردیم کردن اون توی سایت XBOX هستش..............
حتما هم موقع ریدم کردن از فی.لتر شکن استفاده کنید که مشکلی برای اکانتتون پیش نیاد و راحت انجام بشه..............
کردیت کارت هم لازم نداره دیگه و میتونید هر چیزی خواستید از استور بخرید با تغییر IP...........

• Like
Reactions: bluemorteza
بهترین و امن ترین کار خرید گیفت کارت و ردیم کردن اون توی سایت XBOX هستش..............
حتما هم موقع ریدم کردن از فی.لتر شکن استفاده کنید که مشکلی برای اکانتتون پیش نیاد و راحت انجام بشه..............
کردیت کارت هم لازم نداره دیگه و میتونید هر چیزی خواستید از استور بخرید با تغییر IP...........
ممنون عزیز
پس فرقی نمی کنه فی.لتر شکن مربوط به ip کدوم کشور باشه ...هر ip به غیر ایران

ممنون عزیز
پس فرقی نمی کنه فی.لتر شکن مربوط به ip کدوم کشور باشه ...هر ip به غیر ایران
هر ای پی به جز ایران کار میکنه ولی بچه ها میگن بهتره از ای پی کشوری که اکانت ساختی باشه ولی به نظر من هیچ فرقی نمیکنه و اصولا هم شما ازادی از هرجای دنیا خرید کنی حتی اگه از ای پی ایران استفاده کنی برا اکانتتون مشکلی پیش نمیاد فقط ارور میده بهتون و ریدیم نمیکنه

• Like
Reactions: bluemorteza

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or