همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دوستان سلام
من اينترنتم شاتل ٢ مگابايت تو دانلود شبانه مشكل ندارم اما معمولا هر نيم ساعت يك بار دسترسيش به لايو قطع ميشه يك دقيقه بعد دوباره وصل ميشه (در صورتى كه اينترنت رو ايپد كار ميكنه) اما اين تو دستريش قطع ميشه و مينويسه can't connect to Xbl كه حدود ١ تا ٢ دقيقه بعد درست ميشه
اين مشكل خيلى رو اعصابه مخصوصا تو division پينگم ١٥٠ تا ١٨٠ بين ساعات مختلف روز متغيره
چيكار كنم اين قطعى درست بشه ؟

دوستان سلام
من اينترنتم شاتل ٢ مگابايت تو دانلود شبانه مشكل ندارم اما معمولا هر نيم ساعت يك بار دسترسيش به لايو قطع ميشه يك دقيقه بعد دوباره وصل ميشه (در صورتى كه اينترنت رو ايپد كار ميكنه) اما اين تو دستريش قطع ميشه و مينويسه can't connect to Xbl كه حدود ١ تا ٢ دقيقه بعد درست ميشه
اين مشكل خيلى رو اعصابه مخصوصا تو division پينگم ١٥٠ تا ١٨٠ بين ساعات مختلف روز متغيره
چيكار كنم اين قطعى درست بشه ؟

من هم شاتل دارم ولی به هیچ عنوان همچین مشکلی ندارم dns رو زنگ بزن از پشتیبانی بپرس و دستی بده به کنسول شاید درست شد شایدم خطتت نویز داره که موارد رفع نویز رو با کمک پشتیبانی رفع کن

من هم شاتل دارم ولی به هیچ عنوان همچین مشکلی ندارم dns رو زنگ بزن از پشتیبانی بپرس و دستی بده به کنسول شاید درست شد شایدم خطتت نویز داره که موارد رفع نویز رو با کمک پشتیبانی رفع کن
ممنون
تا چند روز پيش nat type من open بود ولى الان strict شده چه جورى ميشه درستش كرد ؟

مربوط به ISP شما هستش
من خودم با های وب Moderate بود و زنگ که زدم گفتن ما عوض نمیکنیم ولی پارس آنلاین که گرفتم NAT من open شد

ممنون
فقط يه سوال شما هاى وب داشتى ازش راضى بودى ؟ سرعتش چطور بود ؟ قطعى داشت ؟ چون اين شاتل الان ٣ هفتست قطعى زياد داره و سرعتش كمتر شده + NAT هم رفته رو strict
پارس انلاين بهتره يا هاى وب ؟ كدومش براى دانلود و بازى كردن بهتره ؟
ببخشيد اگه سوال زياد پرسيدم

ممنون
فقط يه سوال شما هاى وب داشتى ازش راضى بودى ؟ سرعتش چطور بود ؟ قطعى داشت ؟ چون اين شاتل الان ٣ هفتست قطعى زياد داره و سرعتش كمتر شده + NAT هم رفته رو strict
پارس انلاين بهتره يا هاى وب ؟ كدومش براى دانلود و بازى كردن بهتره ؟
ببخشيد اگه سوال زياد پرسيدم
اگر برای بازی میخوای %100 پارس آنلاین ولی برای دانلود من های وب رو پیشنهاد میکنم.
هیچکدوم از این دو برای من قطعی نداشت.

• Like
Reactions: Parsa.e
اگر برای بازی میخوای %100 پارس آنلاین ولی برای دانلود من های وب رو پیشنهاد میکنم.
هیچکدوم از این دو برای من قطعی نداشت.
ببخشيد اگه زياد سوال ميكنم
چرا براى بازى پارس انلاين بهتره ؟ بخاطر پورت ها يا اينكه سرعت و پينگش بد بود ؟ در مجموع كدوم به نظرت بهتره ؟

• Like
Reactions: sadegh93
ببخشيد اگه زياد سوال ميكنم
چرا براى بازى پارس انلاين بهتره ؟ بخاطر پورت ها يا اينكه سرعت و پينگش بد بود ؟ در مجموع كدوم به نظرت بهتره ؟
پارس آنلاین به خاطر پورت هاش که بازه و پینگ پایین تر بهتره
شما برای گیم پارس آنلاین بگیر بدون شک
سوال دیگه ای هم بود من در خدمتم

دوستان لطف میکنید در مورد بازی شیرینگ توضیح بدین بهم که چه جوری میشه گرفت؟ باید دانلود بشه یا ن رو هارد باید ریخت؟ اگر لطف کنید کامل توضیح بدین ممنون میشم

سلام به همگی میدونم که احتمالا اینجا جای این سوال نیست ولی واقعا گیر کردم.من یه گلد یکساله لایو خریدم و از طریق خود کنسول وارد کردم که اخرش پیغام ارور میده میگه بعدا دوباره امتحان کنید.بعد رفتم اموزش هاش رو خوندم و فهمیدم بهترین راه اینه که از سایت xbox.com وارد کنمش اما حالا هم که میرم داخل سایت و میخوام که sign in کنم ارور میده که ایمیل وارد شده درست نیست(با هیتلر شکن رفتم)خواهشا اگر کسی میدونه که الان دقیقا مشکل من چیه ممنون میشم راهنمایی کنه

الان بازم میزنم ارور میده و میگه مه یه چیزی مشکل داره و دوباره امتحان کن و اگر بازم مشکل داشتی ارور زیر رو برای ما بفرست.خواهشا اگر کسی میدونه راهنمایی منه 150 تومن پول دادم و از سایت معتبر ارجینال کی خریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or