همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نیازی به دانلود نیست.
ولی گزینه ی مقرون به صرفه تر اینه که گلد بگیرید. مخصوصا گلد یک ساله.
الان قیمت Rayman تو استور 20 دلاره، که با گیفت هایی که تو سایت ها میفروشن حدودا 70-75 در میاد، در صورتی که اگه شما یه گلد یک ساله بگیرید حدودا 150 در میاد که اونجوری میتونید علاوه بر Rayman از مزایای خیلی بیشتری استفاده کنید. کلی بازی Free ـه دیگه و مولتی و...
پیشنهاد بنده نیز همین است. علاوه بر این شما می تونید در طول هر سال کلی بازی خوب و با ارزش رو به رایگان دریافت کنید. مثلا از الان تا حدود 30 روز آتی میتونید sunset overdrive رو دریافت کنید که عالی هست!

سلام دوستان
در نسخه جدید بازیسنتر من هر وقت وارد میشم ارور میده و با کلی زحمت وارد میشم همه اطلاعاتم رو پاک هم پاک کرده
سوالم اینه که
1- چجوری وارد بدون ارور وارد بشم
2-اون قسمت خرید و فروش بازی هایی که داشتیم الان کجاست؟ تو چه قسمتی هست که من برم ببینم

از
Gold Wireless Stereo Headset version 2

میشه برای وان هم استفاده کرد؟
درود
بصورت وایرلس خیر نمیتونید استفاده کنید
اما اگر کنترلرتون خروجی جک ۳.۵ میلیمتر داشته باشه میتونید از طریق کابل استفاده کنید - که پیشنهاد نمیشه این روش که انقدر هزینه کنید و اخرش با کابل استفاده کنید

اینجا چرا کسی فعال نیست
ظاهرا ماکروسافت هم مثل سونی قصد اپگرید ایکس وان رو داره
اگر کسی اطلاع دقیق داره لطف کنه یه توضیح مختصر در موردش بده
ممنون

درود
بصورت وایرلس خیر نمیتونید استفاده کنید
اما اگر کنترلرتون خروجی جک ۳.۵ میلیمتر داشته باشه میتونید از طریق کابل استفاده کنید - که پیشنهاد نمیشه این روش که انقدر هزینه کنید و اخرش با کابل استفاده کنید
چون برا PS4 گرفتم میخواستم برا Xbox هم استفاده کنم که خوب خدارو شکر با جک انگار میشه
چه هدستی واسه وان پیشنهاد میشه ؟ چون خیلی هارو دیدم با کابل و چک استفاده میشه

نت من اسیاتکه تو فیفا بعد 30 مین اینا میندازه بیرون و همینطور بازی هم پیدا نمیکنه تقریبا ....

چکار کنم ؟؟؟
درود
برای گیم فقط از شاتل سرویس ADSL گیمیمگ بگیرید
خودم سرویس ارت ۶ شاتل با پینگ گیمینگ دارم و بدون هیچگونه مشکلی همیشه انلاین هستم. حتی ۱ بار هم تو هیچ بازیه‌ای لگ نداشتم تاحالا
به چندتا از دوستان خودمم پیشنهاد کردم شاتل گرفتن و اونا هم خیلی راضی هستن و همگی پینگ تایممون با اروپا حدود ۱۰۰ هست و با امریکا ۱۲۰ تا ۱۳۵

دوستان کسی اطلاعات جدیدی از ایکس باکس وان اپگیرید شده با سخت افزار قدرتمندتر که قرار هست معرفی بشه نداره ؟
چند روز پیش یه ویدیو خبری تو ign دیدم که میگفت قرار معرفی بشه

سلام دوستان
می خواستم باتری شارژی برا دسته بگیرم
از این پک شارژ وان نمی خواستم چون زیاد بازی نمی کنم
بهترین باتری شارژی چی هست و این که امپر و ولتی رو که نوشته روی باتری ها مهمه؟؟؟ یعنی برا وان چند امپر و ولت باید خرید

سلام دوستان
بهترین باتری شارژی چی هست و این که امپر و ولتی رو که نوشته روی باتری ها مهمه؟؟؟ یعنی برا وان چند امپر و ولت باید خرید
من خودم یه باتری قدیمی شارژی دالرم مال 2 3 سال پیش خوب جواب میده حدود 30 ساعت بازی خوبی اینا اینه که ارزونترن از باطری اصلی ها که حدود 100 تومن در میادش

• Like
Reactions: bluemorteza
سلام دوستان
درود
VARTA بهترین هست

rechargeable-accu-aa-2600-mah_4.ashx

هرچی امپر بالاتر باشه قدرت نگهداری شارژ هم بالاتر میره و پیشنهاد میکنم بالاترین امپر رو انتخاب کنید

آخرین ویرایش:
درود
VARTA بهترین هست

rechargeable-accu-aa-2600-mah_4.ashx

هرچی امپر بالاتر باشه قدرت نگهداری شارژ هم بالاتر میره و پیشنهاد میکنم بالاترین امپر رو انتخاب کنید
اینا کجا پیدا میشه ؟؟ عجب چیز خوبیه این
تنها بدیش اینه ک باید یه شارژر جدا هم بگیری حیف که نمیشه ب هخود دسته شارژ کردشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or