همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اینا کجا پیدا میشه ؟؟ عجب چیز خوبیه این
تنها بدیش اینه ک باید یه شارژر جدا هم بگیری حیف که نمیشه ب هخود دسته شارژ کردشون
هرچی بالاتر بهتر ولی چهارتا از یه برند متوسط بالای 2000 mah و ترجیحا 2500 mah بگیر یه عمر خیالت راحته من برای سیصدو شصت فکر کنم نه یا هشت سال پیش گرفتم انرژی هنوزم عالی جواب میده رو وان هم همونارو استفاده میکنم چهارتا بگیری همیشه باطری داری برا یه دسته حدودا بیست تا سی ساعت بازی با هدست هم جواب میده هر بار شارژکامل

اینا کجا پیدا میشه ؟؟ عجب چیز خوبیه این
تنها بدیش اینه ک باید یه شارژر جدا هم بگیری حیف که نمیشه ب هخود دسته شارژ کردشون
تو ایران نمایندگی رسمی داره و اکثر الکتریکی ها دارن
قیمتش هم اگر اشتباه نکنم ۵۰ هزار تومن هست برای کنترلر ایکس وان هم حدود ۵۵۰ ساعت جواب میده
شارژر وارتا هم تو ایران هست و سیستم شارژ سریع هم هست
باطری Energizer Power Plus AA هم خوبه و حدود ۴۸۰ ساعت جواب میده
۲۳۰۰ میلی امپر

13738820

آخرین ویرایش:
من امروز بازى dark souls 3 رو تموم كردم و بايد بهم اچيومنت باس اخر و اندينگ رو ميداد ولى نداد؟ ( موقع بازى اينترنت خاموش بود بعد كه بازى رو تموم كردم اينترنت رو وصل كردم تا اچيومنت ها رو بده ولى نداد هيچجوره ؟ هم ريستارت كردم هم log out ولى فايده نداشت)
ولى تو قسمت اچيومنت هاى بازى كه ميرم game progress رو زده ١٠٠ درصد ولى اون دوتا اچيومنت باز نشده ؟
چيكار كنم ؟

من امروز بازى dark souls 3 رو تموم كردم و بايد بهم اچيومنت باس اخر و اندينگ رو ميداد ولى نداد؟ ( موقع بازى اينترنت خاموش بود بعد كه بازى رو تموم كردم اينترنت رو وصل كردم تا اچيومنت ها رو بده ولى نداد هيچجوره ؟ هم ريستارت كردم هم log out ولى فايده نداشت)
ولى تو قسمت اچيومنت هاى بازى كه ميرم game progress رو زده ١٠٠ درصد ولى اون دوتا اچيومنت باز نشده ؟
چيكار كنم ؟
يكم صبر كن درست ميشه

• Like
Reactions: Parsa.e
سلام من تا چنروز آینده ی Xbox1 میخرم اما میخام بدونم باطریش چجوریاس؟چنساعت دووم میاره؟باطریاش 2تا هس یا 4تا؟شارژر هم داره یا به دسته وصل کنم پر میشه؟(کلا در مورد باطری هر اطلاعاتی دارین بگین)این اولین باره میام سمت کنسول های مایکروسافت البته پلی4 دارم اما میخام اینم داشته باشم.

و ی سوال دیگه داشتم اگه gold نداشته باشی نمیتونم آنلاين بزنم؟؟؟؟

مثل پلی 4 ک بازیهای ظرفیت 2 داره(منظور هکی ترکیبی)Xbox1 هم داره یا باید دیسک بگیرم؟یا دیجیتالی 60 دلار بدم؟؟

ممنون از همه عزیزان

• Like
Reactions: Parsa.e
سلام من تا چنروز آینده ی Xbox1 میخرم اما میخام بدونم باطریش چجوریاس؟چنساعت دووم میاره؟باطریاش 2تا هس یا 4تا؟شارژر هم داره یا به دسته وصل کنم پر میشه؟(کلا در مورد باطری هر اطلاعاتی دارین بگین)این اولین باره میام سمت کنسول های مایکروسافت البته پلی4 دارم اما میخام اینم داشته باشم.

و ی سوال دیگه داشتم اگه gold نداشته باشی نمیتونم آنلاين بزنم؟؟؟؟

مثل پلی 4 ک بازیهای ظرفیت 2 داره(منظور هکی ترکیبی)Xbox1 هم داره یا باید دیسک بگیرم؟یا دیجیتالی 60 دلار بدم؟؟

ممنون از همه عزیزان
باترى خوره يعنى باترى شارژى مثل 4 نداره بايد باترى ( قلمى ) براش بخرى كه خودش ٢ تا داره حدود ٢٠ ساعت شايدم بيشتر دووم مياره ولى براش باترى ليتيومى بگير كه قابل شارژ باشه يا ميتونى پك شارژر خود مايكروسافت رو بگيرى. منظور از شارژر همون كابل شارژشه ؟ اگه اره كه نداره ولى مال 4 بهش ميخوره
حتما بايد گلد داشته باشى
هر سه تا رو داره
پيشاپيش مباركت باشه

• Like
Reactions: iMahmoud
Parsa

یعنی باتری های خودش قابل شارژ شدن نیست؟اگه هست وقتی تموم شد میتونم از طریق سیم ب کنسول وصل کنم تا شارژ شه؟؟؟

یعنی بازیهاش مثل 4 هکی ترکیبی هست؟؟؟اگه این جوری باشه،، دیگه نیار ب خریدن gold نیست!!!!درسته؟ مثل پلی4؟

Parsa

یعنی باتری های خودش قابل شارژ شدن نیست؟اگه هست وقتی تموم شد میتونم از طریق سیم ب کنسول وصل کنم تا شارژ شه؟؟؟

یعنی بازیهاش مثل 4 هکی ترکیبی هست؟؟؟اگه این جوری باشه،، دیگه نیار ب خریدن gold نیست!!!!درسته؟ مثل پلی4؟
باترى قابل شارژ نيست باترى قلمى معموليه

اكانت تركيبى هست ولى خيلى خيلى كمتر از ٤ چون امنيت لايو بالاتره نسبت به psn

سلام رفقا.
من الان پلی استیشن 4 دارم ولی سر این قضیه بازی های گلد (که انصافا از پلاس بهتره) و قابلیت اجرای بازی های نسل قبل و همچنین ea access وسوسه شدم برم با ایکس باکس عوضش کنم.
الان یه سوال دارم خواهشا بی غل و غش جواب بدین :D : گرافیک بازی ها روی ایکس باکس نسبت به ps4 واقعا ضعیف تر هست یا اختلافش نا چیزه؟ ( به نظر شماها).
منظورم این هست که از گرافیک بازی ها راضی هستین؟
چون من گرافیک tomb raider و quantum break و halo 5 رو دیدم انصافا از بازی های پلی 4 چیزی کم ندارن.
ممنون از همگی

نوشته شده توسط samijavid:
باترى قابل شارژ نيست باترى قلمى معموليه

اكانت تركيبى هست ولى خيلى خيلى كمتر از ٤ چون امنيت لايو بالاتره نسبت به psn
پس چیکار کنم سامی جاوید؟تا شارژشه؟چ باتری بخرم و اگه خریدم ک شارژ بشه،، میشه ب کنسول وصل کنم تا شارژ شه یا باید ب اونم شارژر مخصوص وصل کرد؟؟از دست این مایکروسافت!!

سلام رفقا.
من الان پلی استیشن 4 دارم ولی سر این قضیه بازی های گلد (که انصافا از پلاس بهتره) و قابلیت اجرای بازی های نسل قبل و همچنین ea access وسوسه شدم برم با ایکس باکس عوضش کنم.
الان یه سوال دارم خواهشا بی غل و غش جواب بدین :D : گرافیک بازی ها روی ایکس باکس نسبت به ps4 واقعا ضعیف تر هست یا اختلافش نا چیزه؟ ( به نظر شماها).
چون من گرافیک tomb raider و quantum break و halo 5 رو دیدم انصافا از بازی های پلی 4 چیزی کم ندارن.
ممنون از همگی
اختلاف هست بين بازياى مولتى پلتفرم ولى اونجورى نيست كه خيلى به چشم بياد و رو تجربه بازى تاثير بزاره
پس چیکار کنم سامی جاوید؟تا شارژشه؟چ باتری بخرم و اگه خریدم ک شارژ بشه،، میشه ب کنسول وصل کنم تا شارژ شه یا باید ب اونم شارژر مخصوص وصل کرد؟؟از دست این مایکروسافت!!
ميتونين پك play & charge بگيرين كه باترى مخصوص همراه با كابل هست و باترى هم با خود دسته شارژ ميشه قيمتشم حدود ١٠٠ تومنه فك كنم يا ميتونين باترى شارژى قلمى بخرين استفاده كنين

• Like
Reactions: kimsungbabak
سلام رفقا.
ممنون از همگی
گرافیک تقریبا تفاوت زیادی نداره فقط بحث رزولوشن هست که تازه اگه متوجه بشی . بازی های جدید هم اکثریت برابرن . اگه خیلی برات این رزولوشن مهمه نگیر ولی اگه تفاوت رو متوجهش نمیشی بگیر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kimsungbabak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or