همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من قراره کناره سونی یک ایکس وان بخرم
برای بازی دیجیتالی هارد لازمه؟؟
میشه از طریق لبتاپ دیتا ریخت؟
سرویس ea acses چطوریه؟ارزش داره؟؟؟

سلام به همه من هم امشب پی اس فر فروختم ایکس باکس وان گرفتم فقط ببینید من چقدر بدشانسم کونسول زدم به برق ا گیگ ابدیت داشت رفتم دکمه ابدیت را بزنم برق رفت ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آپلود رايگانه و نميشه كه ركورد كني ولي آپلود نشه
آپلود رایگان باشه چه دلیلی داره خود به خودی آپلود کنه؟!!!
شاید من بخوام کلیپ رو ادیت کنم بعد اپلود نه همینطوری قسمت هایی که نمیخوام کسی هم ببینه آپلود شه!!!

سلام ،یه مشکلی برای اکانت لایو Xboxone پیش اومده که داخل شبکه دستگاه مینویسه به خاطر دلیل زیر
Purchase and content usage
اخرش هم for more
Xbox.com\status
کسی می دونه چه باید کرد ؟

بدترین کنسول تاریخه. ماهی ۴۰۰ مگ آپدیت براش میاد و هیچ تغییر آنچنانی‌ای نمیکنه. اومد خیر سرم هیلو بازی کنم میگه ۲۰ گیگ آپدیت باید انجام بدی. بازی‌ای که ۶۰ دالر بابتش دیجیتالی داده بودم‌رو سر ۲۰ گیگ آپدیت بدون اینکه دو مرحله بیشتر برم حذف کردم. فیفا هم که حریف پیدا نمی‌کنه. عناوین انحصاریشم که رِتِ‌تِ.
تازه خوبی دیگه‌ی ps4 اینه که با ۵۰ هزار تومن یه اکانت با پلاس و ۵ الی ۶ بازی به‌روز میتونی بخری. دیگه آنچارتدم با متای ۹۴ کوانتم بریک رو خورد و ایکس باکس وانه کاملا ضربه فنی کرد. پیشنهاد می‌کنم کسی اشتباه منو تکرار نکنه و این کنسولو نخره.

بدترین کنسول تاریخه. ماهی ۴۰۰ مگ آپدیت براش میاد و هیچ تغییر آنچنانی‌ای نمیکنه. اومد خیر سرم هیلو بازی کنم میگه ۲۰ گیگ آپدیت باید انجام بدی. بازی‌ای که ۶۰ داتر بابتش دیجیتالی داده بودم‌رو سر ۲۰ گیگ آپدیت بدون اینکه دو مرحله بیشتر برم حذف کردم. فیفا هم که حریف پیدا نمی‌کنه. عناوین انحصاریشم که رِتِ‌تِ. پیشنهاد می‌کنم کسی اشتباه منو تکرار نکنه و این کنسولو نخره.
هر ماه آپديت مياد و باگ ها رفع ميشه و قابليت هاي زيادي هم اضافه ميشه كه شما بي خبري
شما به جاي اينكه آنلاين باشي آفلاين ميشدي و بازي ميكردي تا نياز به آپديت نباشه هر چند كه آپديت زياد ربطي به بد بودن بازي نداره
فيفا حريف پيدا نميكنه مشكل از نت شما هستش و هيچ ربطي به كنسول نداره
عناوين انحصاري عالي داره و با سليقه شما در تضاد هستش
كسي شما رو مجبور نكرد اين كنسول رو بخرين

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or