همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بدترین کنسول تاریخه. ماهی ۴۰۰ مگ آپدیت براش میاد و هیچ تغییر آنچنانی‌ای نمیکنه. اومد خیر سرم هیلو بازی کنم میگه ۲۰ گیگ آپدیت باید انجام بدی. بازی‌ای که ۶۰ داتر بابتش دیجیتالی داده بودم‌رو سر ۲۰ گیگ آپدیت بدون اینکه دو مرحله بیشتر برم حذف کردم. فیفا هم که حریف پیدا نمی‌کنه. عناوین انحصاریشم که رِتِ‌تِ. پیشنهاد می‌کنم کسی اشتباه منو تکرار نکنه و این کنسولو نخره.
ماهى ٤٠٠ مگ كه غلو كردى شما
هر دو سه ماه شايد ، حتى ماهى ٤٠٠ مگ هم رقم زيادى واسه آپديت نيست
سازندگان هيلو واسه ما ايرانيا كه بازى نزدن كه سرعتمون جزو سه سرعت پايين اينترنت جهانه، واسه افرادى ساختن كه با ٦٠ دلار هزينه هر ماه دارن كلى مپ و سيستم بازى واسه مولتى رايگان ميدن كه همينارو واسه كالاف و بتلفيد و خيلى بازياى ديگه بايد پول بدى و علاوه بر اون همينقدر هم دانلود كنى
انحصارى اين كنسول تو سال ٢٠١٥ همه اعتراف ميكنن بهتر از رقيب عمل كرده
من به عنوان دارنده هردو كنسول كه پلى ٤ رو ٤ ماهه خريدم بايد بگم كاملا سليقه ايه
من به شدت با نت و پى اس ان مشكل دارم
يك گيگ رو بيش از ٤ ساعت طول ميكشه دانلود كنه
فكر كنم واسه بازى ويچر يا بتمن بيشتر ازينى كه گفتى بايد دانلود كنى ؛) يا حتى دستينى
اونم نه واسه محتوى اضافه بلكه واسه رفع بااااااگ
دوستان از رو حرص و بى منطقى نيان نظر بدن افرادى كه تمايل به خريدن كنسول دلخواه دارن منصرف شن يا شك كنن
اينا مشكل ايكس باكس نيست
مشكل اينترنت ايرانه
فيفا هم زحمت بكش آى اس پى ت رو بكن پارس انلاين مثه
من بشين راحت بازى كن
هيلو رو هم شما بعد ٨-٩ ماه گرفتى همه آپديتا رو جمع كردى شده ٢٠ غر زدن نداره
درصنن ديتا رو به قيمت مناسب هم ميفروشن يا از دوستات ميتونى با هاااارد بگيرى نه ازين نرم افزاراى مسخره psx
ياعلى

• Like
Reactions: arshia78
هر ماه آپديت مياد و باگ ها رفع ميشه و قابليت هاي زيادي هم اضافه ميشه كه شما بي خبري
شما به جاي اينكه آنلاين باشي آفلاين ميشدي و بازي ميكردي تا نياز به آپديت نباشه هر چند كه آپديت زياد ربطي به بد بودن بازي نداره
فيفا حريف پيدا نميكنه مشكل از نت شما هستش و هيچ ربطي به كنسول نداره
عناوين انحصاري عالي داره و با سليقه شما در تضاد هستش
كسي شما رو مجبور نكرد اين كنسول رو بخرين
فیفاش مشکل از نت بنده نیست. میزنه کلا ۲ هزار نفر آنلاین هستند در صورتی که با ps4 دوستم حداقل میزنه ۱۴ هزار نفر آنلاینند و فورا بدون معطلی و لگ و تاخیر حریف پیدا می‌کنه. نمرات عناوین انحصاری هم گویای همه چیز هست نیازی به تضاد سلیقه نیست. QB 78 و UNCH 94

ماهى ٤٠٠ مگ كه غلو كردى شما
هر دو سه ماه شايد ، حتى ماهى ٤٠٠ مگ هم رقم زيادى واسه آپديت نيست
سازندگان هيلو واسه ما ايرانيا كه بازى نزدن كه سرعتمون جزو سه سرعت پايين اينترنت جهانه، واسه افرادى ساختن كه با ٦٠ دلار هزينه هر ماه دارن كلى مپ و سيستم بازى واسه مولتى رايگان ميدن كه همينارو واسه كالاف و بتلفيد و خيلى بازياى ديگه بايد پول بدى و علاوه بر اون همينقدر هم دانلود كنى
انحصارى اين كنسول تو سال ٢٠١٥ همه اعتراف ميكنن بهتر از رقيب عمل كرده
من به عنوان دارنده هردو كنسول كه پلى ٤ رو ٤ ماهه خريدم بايد بگم كاملا سليقه ايه
من به شدت با نت و پى اس ان مشكل دارم
يك گيگ رو بيش از ٤ ساعت طول ميكشه دانلود كنه
فكر كنم واسه بازى ويچر يا بتمن بيشتر ازينى كه گفتى بايد دانلود كنى ؛) يا حتى دستينى
اونم نه واسه محتوى اضافه بلكه واسه رفع بااااااگ
دوستان از رو حرص و بى منطقى نيان نظر بدن افرادى كه تمايل به خريدن كنسول دلخواه دارن منصرف شن يا شك كنن
اينا مشكل ايكس باكس نيست
مشكل اينترنت ايرانه
فيفا هم زحمت بكش آى اس پى ت رو بكن پارس انلاين مثه من بشين راحت بازى كن
ياعلى
عزیزم من سه هفته پیش با این کنسول بازی کردم آپدیت نخواست. امروز ۳۷۰ مگ ازم آپدیت خواست نمیذاشت تا آپدیت نکنم بازی دیجیتالی رو انجام بدم.

ps4 دوستم با نت داغون من هر بازی‌ای رو که دوست داشت راحت بازی میککرد از جمله فیفا.

دیگه امتیازات بازی‌ها نشون میده کدوم عناوین انحصاری قوی تر بودن!

فیفاش مشکل از نت بنده نیست. میزنه کلا ۲ هزار نفر آنلاین هستند در صورتی که با ps4 دوستم حداقل میزنه ۱۴ هزار نفر آنلاینند و فورا بدون معطلی و لگ و تاخیر حریف پیدا می‌کنه. نمرات عناوین انحصاری هم گویای همه چیز هست نیازی به تضاد سلیقه نیست. QB 78 و UNCH 94
يك چيز كاملا منطقيه چون فروش PS4 بيشتره تعداد انلاين هم 100% بيشتره
نت دوست شما ميكشه ميتونه بازي كنه مال شما نميكشه نميتوني
تا بازي نكردي Quantum Break رو حرف نزن. شاهكار بود. درسته طراحي لول و يه سري چيزاش ضعيف بود ولي داستانش عالي بود. تا يه چيزي رو تجربه نكردي ازش حرف نزن!

يك چيز كاملا منطقيه چون فروش PS4 بيشتره تعداد انلاين هم 100% بيشتره
نت دوست شما ميكشه ميتونه بازي كنه مال شما نميكشه نميتوني
تا بازي نكردي Quantum Break رو حرف نزن. شاهكار بود. درسته طراحي لول و يه سري چيزاش ضعيف بود ولي داستانش عالي بود. تا يه چيزي رو تجربه نكردي ازش حرف نزن!
میگم ps4ش رو آورد خونه ما با نت من بازی کردیم.
نت دوستم کجا بود.

کوانتوم بریک از متای افتضاحش که بگذریم اینکه فیلماشو از نت میگیره کجای دلم بذارم. کدوم بازی ‌ای فیلماشو از نت میگیره آخه.

در اين كه آنچارتد فوق العاده ست سكى نيست بنده براى همين بازى كنسول پلى ٤ خريدم
ولى يه آيپى جديد رو ادم با يه آيپى چندين ساله مقايسه نميكنه در ضمن نظرات منتقدا صرفا روى لايو اكشن ها و كوتاهى بازى بوده و ايراد ديگه اى نداره هرچند جاى اين بخث تو تاپيك مرتبط با خودشه
سخن آخر : كسى مجبور به خريدن كنسول ايكس باكس نيست. ميتونى چشمات رو روى بازى هاى فوق العاده اى كه هر ماه رايگان ميده و پلى ٤ هرچى اشغاله رايگان ميكنه ببندى
ميتونى چشما رو روى اى اى اكسس ببندى كه با ١٠٠ هزارتومان بيش از ١٠ بازى رايگان كه رو كنسول ديگه بيش از ١ ميليون تومان هزينه خريدش ميشه ببندى
ميتونى پشتيبانى از هناوين نسل قبل رو با داشتن يه كنسول واحد ببندى
و ميتونى چشمت رو روى لايو بسيار قوى و نت عاليه ايكس باكس ببندى و براى يه ذره رزولوشن و عناوين ريمستر شده با قيمت گزاف كنسولت رو عوض كنى
اگرم مشكل مالى ندارى پيشنهادم اينه هر دو كنسول رو بخرى

• Like
Reactions: arshia78
میگم ps4ش رو آورد خونه ما با نت من بازی کردیم.
نت دوستم کجا بود.

کوانتوم بریک از متای افتضاحش که بگذریم اینکه فیلماشو از نت میگیره کجای دلم بذارم. کدوم بازی ‌ای فیلماشو از نت میگیره آخه.
شما از اين كنسول خوشت نمياد؟
برو بفروش PS4 بخر خيال خودت و ما رو راحت كن

در اين كه آنچارتد فوق العاده ست سكى نيست بنده براى همين بازى كنسول پلى ٤ خريدم
ولى يه آيپى جديد رو ادم با يه آيپى چندين ساله مقايسه نميكنه در ضمن نظرات منتقدا صرفا روى لايو اكشن ها و كوتاهى بازى بوده و ايراد ديگه اى نداره هرچند جاى اين بخث تو تاپيك مرتبط با خودشه
سخن آخر : كسى مجبور به خريدن كنسول ايكس باكس نيست. ميتونى چشمات رو روى بازى هاى فوق العاده اى كه هر ماه رايگان ميده و پلى ٤ هرچى اشغاله رايگان ميكنه ببندى
ميتونى چشما رو روى اى اى اكسس ببندى كه با ١٠٠ هزارتومان بيش از ١٠ بازى رايگان كه رو كنسول ديگه بيش از ١ ميليون تومان هزينه خريدش ميشه ببندى
ميتونى پشتيبانى از هناوين نسل قبل رو با داشتن يه كنسول واحد ببندى
و ميتونى چشمت رو روى لايو بسيار قوى و نت عاليه ايكس باكس ببندى و براى يه ذره رزولوشن و عناوين ريمستر شده با قيمت گزاف كنسولت رو عوض كنى
اگرم مشكل مالى ندارى پيشنهادم اينه هر دو كنسول رو بخرى
EA Access کیلویی چند؟ بیا اکانت PS4 برات با پلاس و ۷ تا بازی خفن میخرم ۶۰ تومن.
لایو قوی که ما ندیدیم در صورتی که PS4 دوستم عین هلو با نت من آنلاین بازی می‌کرد.
بازی‌های مجانیشم واسه خودش تاحالا که یه دونشم به جز تامب رایدر حال نکردم.

دوست دارم راجع به متا باهم يكم بحث كنيم:'انچارتد كه براى سال ٢٠١٦ هست نبايد با كوانتوم مقايسه شه
ميخواستن چند ماه زودتر بدن كه اين حرف شما درست دراد
دوم اينكه بلادبورن بالاترين متاى اين كنسول بود كه همه ميدونيم فرقى با دارك سولز نداره ينى سازنده هاش يكى هستن پس اين استوديوى سونى كار خفنى نكرده
ديگه چه بازى اى داره با متاى خوب؟
the order? infamous? killzone? untill?

لابد دلت به ريمسترها خوشه؟
اينور چى داريم؟ سه سرى بازى ريسينگ فورزا كه ارزوى سونى نزديك شدن بهشه
ده ساله ميخوان گرنتوريسمو بدن
سانست، ori, halo, titanfall, quantum حتى كه خود كارگردان انچارتد تعريفشو كرد، تامب ريدر، كيلر اينستينكت
اول يه نگاه به ميانگين متاهاى دو كنسول كن بعد بيا
دوتا بازى ٩٠ دارن صدتا زير ٨٠
متاى بازياى ايكس باكس اكثرا بين ٨٠-٩٠ هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

.سلام ،یه مشکلی برای اکانت لایو Xboxone پیش اومده که داخل شبکه دستگاه مینویسه به خاطر دلیل زیر
Purchase and content usage
اخرش هم for more
Xbox.com\status
کسی می دونه چه باید کرد ؟
باید صبر کنید تا مسئولان مایکروسافت مرحمت بفرمایند و مشکل سرورهای همیشه داغونشون رو حل کنند. نشد به لایوش وصل بشیم و حداقل یه ارور نده.

آخرین ویرایش:
باید صبر کنید تا مسئولان مایکروسافت مرحمت بفرمایند و مشکل سرورهای همیشه داغونشون رو حل کنند. نشد به لایوش وصل بشیم و حداقل یه ارور نده.
واقعا خنده داره شما سرور هاي مايكروسافت كه يكي از قويترين سرور هاي دنياست رو داري مسخره ميكني=))=))=))
نه پس سرور هاي سوني خوبه=))

از بس امنيت قوى دارهpsn اكانتاى ملت مفت مفت داره فروش ميره
شما همون برو پلى ٤ بخر ابروى مايكروسافت رو نبر

از بس امنيت قوى دارهpsn اكانتاى ملت مفت مفت داره فروش ميره
شما همون برو پلى ٤ بخر ابروى مايكروسافت رو نبر
اکانتا فروش بره که به نفع ماست. بهتر. با ارزون‌ترین هزینه جدیدترین بازیا رو میگیریم از این بهتر مگه هست.

اکانتا فروش بره که به نفع ماست. بهتر. با ارزون‌ترین هزینه جدیدترین بازیا رو میگیریم از این بهتر مگه هست.
اره ٧٠ تومن ميدى دو روز بعد بازيات قفل ميشه
من پلى ٤ دارم ديگه
يه عده دارن اين وسط پول مفت درميارن منو شمام فك ميكنيم سود كرديم
بن كه شدى كنسولت به درد نخورد متوجه ميشى چ كلاهى سرت رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or