Serial Killer
کاربر سایت
بعضی از کامنتا رو میخونم یا منطق و فن بازی یه سریا رو که میبینم دلم میخواد با سر برم تو دیوار.جدی میگم
خدایاااا توبه!
خدایاااا توبه!
حالا وقتی همین بازی پیکسلی کلی جایزه تو مبحث گرافیک برد،قیافه شما دیدنیه.:bighug:آدم هیلو ۵درو بازی میکنه یاد بازیای ps2 میفته.
سلام دوستان من میخوام بازی مورتال کمبات بخرم برای وان من از چند نفر شنیدم که مثل فیفا که الان انلاینش (سیزن و اولتیمیت) مشکل داره کمبات هم مشکل داره کسی هست که انلاینشو بازی کرده باشه و بتونه در این باره اطلاعتت بده ؟؟؟؟//
حالا وقتی همین بازی پیکسلی کلی جایزه تو مبحث گرافیک برد،قیافه شما دیدنیه.:bighug:
متاسفانه یا خوش بختانه اون کسانی که X1 تهیه کردن دقیقا میدونن چه کنسولی رو تهیه کردن و اینقدر دلایل محکمی داشتن که این کنسول رو در این شرایط خریدن که نیازی به روشن گری های شما ندارن و فکر نکنم با این چند تا کامنت تغییری کنن.
در ضمن خوشحال میشم گیمر تگ شما را داشته باشم یه نگاهی به بازی ها و سوابقتون داشته باشم،بالاخره باید دونست که این کامنت ها از روی تجربه است یا جوشش جریان خون.
تا حالا يك دست هم كسي رو پيدا نكردم آنلاين بزنم وقتي اسياتك داشتم. پارس آنلاين گرفتم جهت تست يكيتر سرچ زدم با دوخط لتنسي يه دست زدم اومدم بيرون
ولي لگ نداشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
این پارس که جالبه که با فیفا اکیه یعنی تنها شرکتی که با فیفا و مثل اینکه به گفته شما مورتال اکی هست من پارس ندارم شما امار داری که با اینترنت های ذیگه بجز پارس چه وضعیتی داره ؟؟؟
.تا اومدین کالاف رو گرفتیم پورتاشو بستننننن.بازی پیداااااا نمیکنه
اینترنتمو از پارس آنلاین بگیرم درست میشه؟میشه بازی کرد؟
اگه گیمر واقعا گیمر باشه اولین چیزی که بعد از یه ساعت بازی کردن تو چشش میاد گیم پلی نه پیکسل
با این حال که تفاوت تو همون هم به سختی دیده میشه