همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان من میخوام بازی مورتال کمبات بخرم برای وان من از چند نفر شنیدم که مثل فیفا که الان انلاینش (سیزن و اولتیمیت) مشکل داره کمبات هم مشکل داره کسی هست که انلاینشو بازی کرده باشه و بتونه در این باره اطلاعات بده ؟؟؟؟//

آخرین ویرایش:
آدم هیلو ۵درو بازی میکنه یاد بازیای ps2 میفته.
حالا وقتی همین بازی پیکسلی کلی جایزه تو مبحث گرافیک برد،قیافه شما دیدنیه.:bighug:
متاسفانه یا خوش بختانه اون کسانی که X1 تهیه کردن دقیقا میدونن چه کنسولی رو تهیه کردن و اینقدر دلایل محکمی داشتن که این کنسول رو در این شرایط خریدن که نیازی به روشن گری های شما ندارن و فکر نکنم با این چند تا کامنت تغییری کنن.;)
در ضمن خوشحال میشم گیمر تگ شما را داشته باشم یه نگاهی به بازی ها و سوابقتون داشته باشم،بالاخره باید دونست که این کامنت ها از روی تجربه است یا جوشش جریان خون.

سلام دوستان من میخوام بازی مورتال کمبات بخرم برای وان من از چند نفر شنیدم که مثل فیفا که الان انلاینش (سیزن و اولتیمیت) مشکل داره کمبات هم مشکل داره کسی هست که انلاینشو بازی کرده باشه و بتونه در این باره اطلاعتت بده ؟؟؟؟//

تا حالا يك دست هم كسي رو پيدا نكردم آنلاين بزنم وقتي اسياتك داشتم. پارس آنلاين گرفتم جهت تست يكيتر سرچ زدم با دوخط لتنسي يه دست زدم اومدم بيرون
ولي لگ نداشت

Sent from my iPhone using Tapatalk

حالا وقتی همین بازی پیکسلی کلی جایزه تو مبحث گرافیک برد،قیافه شما دیدنیه.:bighug:
متاسفانه یا خوش بختانه اون کسانی که X1 تهیه کردن دقیقا میدونن چه کنسولی رو تهیه کردن و اینقدر دلایل محکمی داشتن که این کنسول رو در این شرایط خریدن که نیازی به روشن گری های شما ندارن و فکر نکنم با این چند تا کامنت تغییری کنن.;)
در ضمن خوشحال میشم گیمر تگ شما را داشته باشم یه نگاهی به بازی ها و سوابقتون داشته باشم،بالاخره باید دونست که این کامنت ها از روی تجربه است یا جوشش جریان خون.

مطمئنم حداقل يك جايزه رو آخر هفته هيلو خواهد برد خيلي چيزا ثابت ميشه

تا حالا يك دست هم كسي رو پيدا نكردم آنلاين بزنم وقتي اسياتك داشتم. پارس آنلاين گرفتم جهت تست يكيتر سرچ زدم با دوخط لتنسي يه دست زدم اومدم بيرون
ولي لگ نداشت

این پارس که جالبه که با فیفا اکیه یعنی تنها شرکتی که با فیفا و مثل اینکه به گفته شما مورتال اکی هست من پارس ندارم شما امار داری که با اینترنت های ذیگه بجز پارس چه وضعیتی داره ؟؟؟

این پارس که جالبه که با فیفا اکیه یعنی تنها شرکتی که با فیفا و مثل اینکه به گفته شما مورتال اکی هست من پارس ندارم شما امار داری که با اینترنت های ذیگه بجز پارس چه وضعیتی داره ؟؟؟

آسياتك داشتم كه نميشد زد

جواب خیلی از پست ها لزوما نباید داده بشه :d
خیلی شیک و مجلسی از کنارش رد بشید!
خب خیلی هاتون می دونید که من سونی فنم ( مایکرو هیتر نیستم و اتفاقا دوسش دارم) ولی خب دارم با ایکس وان عشق می کنم! خیلی کنسول دوست داشتنیه! بازی باهاش لذت بخشه!
صدای بی صدای دستگاه ( حتی اگه ساعتها روشن بمونه)..سرعت دانلود عالی...داشبورد فوق العاده جذاب و بازی های ناب و لایو ازش یک کنسول قدرتمند ساخته!
به نظرم دوره ای که به سر و کله ی کنسول رقیب بپریم و کوچیکش کنیم به سر رسیده و برنده کسیه که از هر ۲ استفاده کنه و اگه فقط یکیش رو داره از همون لذت ببره و تخریب کنسول دیگه رو نکنه!
برای من دو تا کنسول مکمل هم هستن و کاری کردن که مدتهاس که با پی سی خیلی قوی ای که دارم بازی ای انجام ندم!

.تا اومدین کالاف رو گرفتیم پورتاشو بستننننن.بازی پیداااااا نمیکنه
اینترنتمو از پارس آنلاین بگیرم درست میشه؟میشه بازی کرد؟

آخرین ویرایش:
فن بازی دیگه در نیارید
من خودم ps4 دارم ولی ایکس وان یه چیز دیگس
یه بنده خدایی میگفت سروره های سونی چون شلوغ تره کند تره lol
و سرور های مایکرو چون خلوت هست سرعتش بیشتره 0-o
ps4 فقط روی کاغذ برتره و گرنه دسته ایکس کل سونی رو می ارزه

.تا اومدین کالاف رو گرفتیم پورتاشو بستننننن.بازی پیداااااا نمیکنه
اینترنتمو از پارس آنلاین بگیرم درست میشه؟میشه بازی کرد؟

داداش مطمئني بستن؟ ادونسد وارفر رو من ي سال زدم رو غير پارس يك بار هم مشكل نداشت. بلك اوپس٣ رو ندارم ولي خبرشو بدين اگه اينجوريه سمتش نريم

اگه گیمر واقعا گیمر باشه اولین چیزی که بعد از یه ساعت بازی کردن تو چشش میاد گیم پلی نه پیکسل
با این حال که تفاوت تو همون هم به سختی دیده میشه

خوب شما که گیمری و پیکسل برات مهم نیست برو ps1 بازی کن! هر پیکسلشم به اندازه یه سرامیکه!

به این نتیجه رسیدم هرکی میاد بدِ وان رو میگه به احتمال 99 درصد کنسول رو نداره و فقط اکتفا کرده به 4تا آمار از اینورو اونور
که البته الان آمار فروش وان و بازی هاش به نظرم خیلی بهتر شده و راضی کننده.حالا دیگه دوستان بعد 3 سال چه اصراری دارن خدا داند!
بابا این بحثا دیگه قدیمی شده برید زندگیتونُ بکنید الکی حرص نخوریدl-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or