همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم من به هیچ عنوان ننمیتونم رو وان فیفا 16 رو انلاین بازی کنم یعنی تو سرچ برای حریف میمونه و بعد ده دقیقه می گه که حریفی پیدا نشد در حالی که تو 360 تو کمتر از سی ثانیه جوین میشه و بازی میکنم این طبیعیه؟!کاری میشه کرد برای حل این مشکل نت نایپ جفت کنسولام هم اوپن هستن

راهي نيست
يا آي اس پي تو عوض كن يا فيفا رو بذار كنار
دومي بهتره

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام. سایتی میشناسین که لینک بازیای xbox رو واسه دانلود گذاشته باشه و بشه از اونجا بازیا رو گرفت؟ سرعتم از استور زیاد خوب نیست...

همچین چیزی امکان پذیر نیست دوست عزیز....حتما باید از خود Store دانلود کنید روی کنسولتون...

همچین چیزی امکان پذیر نیست دوست عزیز....حتما باید از خود Store دانلود کنید روی کنسولتون...

خوب اینایی که دیتای بازی رو میفروشن قبلا دانلود کردن خودشون که میانو میدن به بقیه. یادمه top2download و یکی دو تا سایت دیگه adwanced warfare رو گذاشته بودن واسه دانلود...

خوب اینایی که دیتای بازی رو میفروشن قبلا دانلود کردن خودشون که میانو میدن به بقیه. یادمه top2download و یکی دو تا سایت دیگه adwanced warfare رو گذاشته بودن واسه دانلود...
مشکل اینجاست که شما نمی تونی فایلی که از این سایت ها دانلود کردی رو به کنسول انتقال بدی.

اون کسانی که دیتا میفروشند از خود کنسول دانلود کردند دیتا رو...از طریق هارد میشه بازی هارو از کنسول به کنسول انتقال داد...ولی امکان دانلود از طریق سایت و... نیست

تا حالا يك دست هم كسي رو پيدا نكردم آنلاين بزنم وقتي اسياتك داشتم. پارس آنلاين گرفتم جهت تست يكيتر سرچ زدم با دوخط لتنسي يه دست زدم اومدم بيرون
ولي لگ نداشت

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر ف.ی.ل.ترشکن شیر کنین قابل بازی هست (دستکم برای من که اینطور بوده). من زیاد کامبت رو آنلاین بازی کردم و حتی Halo MCC هم از این راه برام قابل بازی شد :)

سلام بچه ها
من تازه وان گرفتم
میخواستم بدونم اگه یه بازی که قبلا واسه گلد فری شده رو تو کنسولداشته باشیم
ولی قبلا با یه اکانت دیگه دان شده
الان من اشتراک گلد بخرم واسه اکانت خودم
اون بازی های قدیمی که با یه اکامت دیگه قبلا دان شدن هم قابل اجرا میشن؟
وقتی تو قسمت storage میرم یه سری بازی هست زده ready to installاونا جریانشون چیه
چرا خیلی کند نصب میشن
فایلشون تو کنسول هست یا داره دانلودشون میکنه

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or