FORZA MOTORSPORT
به نظر من وارد بحثاي عددي و امار و ارقام نشين چيزي كه شما رو راضي ميتونه نگهداره فقط احساسي هست كه به كنسولتون دارين. اگه به سليقتون و احساسي كه از كار كردن و بازي كردن بهتون ميده راضي باشين مثه من و خيلياي ديگه چه از سوني وقتي اين فن بازيا رو ميبينين ميخندين. من هم مثه دوست عزيزمون وقتي وان رو خريدم كه تازه اومده بود و حتي به سختي پيدا ميشد فروشنده يادمه اصرار داشت پي اس ٤ بخرم . دوست ندارم اينو بگم ولي قابل توجهه سهم اين همه كسايي كه پلي ٤ دارن بخاطر عرضه راحت تو ايران و اصرار فروشنده هاست . حساب كنين كالاي ژاپني با برند سوني و يك كالاي ردموندي رو. اينكه چقد بچه ريخته تو شبكه پي اس ان من كاري ندارم كه دوستمون از تعداد بالاي كاربران ميگن. دو بار كه باهاشون بازي كني ميفهمي منظورم چيه. لايو و ايكس باكسو اينجور افراد پر نكردن تو كل دنيا منظورمه. بحثم فقط اينجا نيس. خلاصه من ترجيح دادم يه كنسول همه كاره با پشتيباني قوي و نرم افزاري مناسب بگيرم تا يه دستگاهي كه تو كل دنيا فقط واسه بازي شناخته ميشه و تو مولتي مديا و داشبورد و ... حرفي واسه گفتن نداره
همه سياست هاي مايكروسافت از زمان فيل اسپنسر مثبت و رو ب جلو بوده شك ندارم اگر ايشون از استارت ساخت وان مديرش بود الان حتي تو ارقام هم علاوه بر عمل ي سرو گردن بالاتر بوديم ولي بازم دمش گرم با فكرش داره كلي از فن هاي پلي ٤ رو ميسوزونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز من خودم فن کنسول نیستم فن بازیم در اصل
خیلی از کنسولا داشتم هم سونی - هم مایکروسافت هم نینتندو --- چه wii , چه xbox 360 , چه ps2 , چه xbox original و ....... داشتم و اگر بشه میخوام یه playstation tv هم بخرم
من از نسل قدیمی گیمرا هستم شناسنامه ای 28 سالمه اما از نظر واقعی کمی بزرگترم از زمان آتاری کنسولا تجربه کردم تا آخر نسل هفت
از نسل هشت فقط 3ds داشتم همین
همیشه کار کردمو کنسولامو با پول خودم خریدم چون خانواده ام مخالف بودن و اصلا پول برای همچین چیز نمیدادن همین الانشم میخرم اکثرا دوستان و اقوام گیر میدن اما خوب من کار خودمو میکنم کاری به کسی ندارم
نباید به ارقام و این جور چیزا توجه کرد - اگر دقت کنی از نسل 1 تا نسل هفت همیشه کنسول ضعیفتر برنده نسل شده که اونم دلایل مشخص و واضح داره ( مثل قیمت کمتر کنسول + عناوین زیاد + عناوین کم قیمت + حمایت کمپانی سازنده و ...... ) یعنی یک بارم نشده کنسول قویتر برنده نسل بشه تو این 7 نسل
پس اعدادو ارقام کشکه
نمونه بارزش نسل شش هست که در اصل 3 کنسول gamecube - ps2 - xbox original بودن از نظر سخت افزاری ps2 در کنار این 2 کنسول حرفی برای گفتن نداشت
خود من هر 3 کنسول داشتم به طور مثال رزیدنت اویل 4 نسخه گیم کیوب با ps2 مقایسه کنی فرقشون از زمین تا آسمونه
یا xbox original انقدر قویی بود که 3 برابر ps2 قدرت داشت خیلی از عناوین top اون زمان چون سخت افزار قویی میخواستن تنها روی کنسول xbox orginal اومدن و بعضی ها انحصاری xbox original شدن : مثل DOOM 3 , Elder of Scrolls III Morrowind, Thief , Far Cry
حتی Dino Crisis 3 انحصاری xbox شد , با بازی بینظیر Oddworld: Munch's Oddysee در اصل اون زمان انحصاری xbox شد
عناوین انحصاری خود ماکروسافت از این کنسول شروع شدن مثل FORZA MOTORSPORT , halo 1&2 و ...... برای این کنسول عرضه شدن
حتی زمانی که نسل هفت شروع شد بازی Half Life 2 برای کنسولا نسل هفتی اومد اما چون xbox original خیلی قدرتمند بود نسخه دوم این بازی تنها برای xbox original نسل ششی هم اومد
حتما این بررسی رو ببینید
http://forum.bazicenter.com/thread94186/page3/#post3631776
و خیلی از این بازیا دیگه که نمیشه تک تک نام برد مثل ninja gaiden انحصاری xbox original
وقتی این تاپیک
http://forum.bazicenter.com/thread94186/ راه افتاد درباره چگونگی ایجاد xbox سخن گفته شد - درباره برتری ها سخت افزاری و تکنولوژی استفاده شده سخن گفته شد و ...... اما اگر دقت کنید از صفحه 2 و 3 تا آخرین صفحه فن ها ps اومدن و تاپیک به انحراف کشیدن - خراب کردن - ناسزا گفتن و ...... ( خودتون برید ببینید )
وقتی بهشون گفته شد سی پیو 733 مگاهرتزی xbox کجا و سی پیو 294 مگاهرتزی ps2 کجا؟ گفتیم چیپ گرافیکی 233 مگاهرتزی xbox original کجا چیپ گرافیکی تازه با clocked شده 147 مگاهرتزی ps2 کجا؟ و .......
.... همشون گفتن آمار و ارقام سخت افزاری مهم نیست فقط فروش ملاکه
وقتی تو نسل هفت ضعیفترین کنسول یعنی wii برنده نسل شد با فروش بالا 100 میلیون کنسول - اون فن ها ps محترم اومدن
گفتن آمار و ارقام سخت افزاری مهمه و فروش ملاک نیست
من هنوز نفهمیدم اینا با خودشون چند چندن
البته منتظرم حقوق ماهانشونو از سونی دریافت کنن بریزن حسابشون :d