من وان دارم همه جوره مث " سگ " پشیمونم، تو ایران مطمئنم تعداد کسایی که 4 دارن حداقل 3-4 برابره پس بازی هاش بیشتر و ارزون تره و راحت تر پیدا میشه....سخت افزار 4 به مراتب قوی تره...تنها مزیت اکس باکس شبکه قدرتمند Xbox Live بود که اونم به لطف دفاع خطی/*****ینگ هوشمند از اسفند سال گذشته " ریده شده توش " و بعضی وقتا 1 ساعت طول میکشه که داشبورد کنسول لود بشه...این همه مانور دادن رو این رابط کاربری جدید من امروز صبح یه نرف افزار اسکایپ رو میخاستم پاک کنم دوباره نصب کنم یک ساعت طول کشید، رابط کاربری سریع ! بازی 40 گیگی روی فور تو 4 دقیقه نصب میشه شایدم زودتر ولی بازی بتمن که حدود 43 گیگ بود بیشتر از 43 دقیقه نصبش رو وان طول کشید...کلا این نسل همه جوره ماکروسافت ر.ی.د.ه آبم قطعه بهتون قول میدم نهایتا 2018 اکس باکس جدید وارد بازار بشه انقد که این کنسول داغونه...ما وظیفمون بود تجربیاتمون رو در اختیارت بذاریم دیگه خود دانی...شاید اگه یک کشور کمتر جهان سومی بود که میشد از امکانات آنلاین خوب استفاده کرد و با توجه به قابلیت backward comparability خریدن وان قابل توجیح بود ولی تو این وضعیت یه ایرانی که پولش رو از سر راه نیاورده اگه وان بخره خودش کلاه گشاد گذاشته سر خودش...اگه خواستی بخری پیام خصوصی بده من 7-8 بازی دیجیتالی هم دارم رو دسگام خودم بهت میفروشم با قیمت منصفانه