همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

یعنی برای انجام بازی رو XOne حتما باید یه کنسول X360 هم همراه داشته باشه ؟ خب اینجوری چه فایده داره !

1.باید دیسک رو داشته باشید یا کد دانلود...برای دانلود دیتای مورد نیاز برای بوت و اجرا و موارد اضافی لازمه...بله هزینه داره قیمت همون بازی های ۳۶۰ هست اما با قیمت کمتر....اول اجازه ناشر بعد بهینه سازی مایکروسافت...

نه دیسک میخواد نه کنسول!!
آسون ترین روش این هستش ک با اکانتتون برید رو Xbox.com یا از طریق اپلیکیشن Smart Glass بازی مورد نظرتون رو بخرید (بدون نیاز ب x360 یا حتی دیسک بازی) بازی روی X1 براتون آماده دانلود میشه

- - -ویرایش - - -

سلام
من تا بحال از پارتی توی لایو استفاده نکردم چه تو وان چه 360
میخواستم ببینم چطوریاست ؟؟ چت فقط صوتیه ؟ بعد با پارتی وقتی وارد یک بازی میشیم اعضای پارتی هم تیمی هامون میشن ؟

بله برا چت صوتی بکار میره
افراد تو پارتی تو یکسری از بازی هاهم میتونند هم تیمی شما باشن وقتی Inviteــشون کنی
ولی متاسفانه رو X1 پارتی باگ زیاد داره و خیلی اذیت میکنه،اکثر بچه ها از Skype استفاده میکنند برا چت صوتی تو بازی ها

خب برای دغشتن دیسک پول میخواهیم دیگه...دانلود دیتا رایگانه اما دیسک اورجینال میخواد...هزینه اشتراک هم نداره...

- - -ویرایش - - -

نوشته شده توسط idden]-[;3843299:
نه دیسک میخواد نه کنسول!!
آسون ترین روش این هستش ک با اکانتتون برید رو Xbox.com یا از طریق اپلیکیشن Smart Glass بازی مورد نظرتون رو بخرید (بدون نیاز ب x360 یا حتی دیسک بازی) بازی روی X1 براتون آماده دانلود میشه

- - -ویرایش - - -

بله برا چت صوتی بکار میره
افراد تو پارتی تو یکسری از بازی هاهم میتونند هم تیمی شما باشن وقتی Inviteــشون کنی
ولی متاسفانه رو X1 پارتی باگ زیاد داره و خیلی اذیت میکنه،اکثر بچه ها از Skype استفاده میکنند برا چت صوتی تو بازی ها

آره اینم هست...اسمارت گلس این موقع ها بکار میاد...

با سلام ۴ تا سوال داشتم:

۱- میشه هارد اکسترنال یا فلش رو به xbox one وصل کرد و فیلم با زیرنویس فارسیSrt پخش کرد؟؟؟ اگه اره فرمت هارد باید چی باشه و چه فرمتهای ویدیویی رو ساپورت میکنه؟ مثلا فیلم فول اچ دی رو بدون افت کیفیت صدا و تصویر پخش میکنه؟

۲- بهترین ترانسی که میشه واسه آداپتور گرفت چیه؟

۳- من الان ps4 دارم رو تی وی ۴۶ اینچ٬ آیا رزولوشن کمتر خیلی مشخصه؟

۴- ورودی HDMI ایکس باکس دقیقا واسه چه کاریه؟

ممنون میشم کامل جواب بدین:)
كسى نبود منو راهنمايى كنه؟:(

كسى نبود منو راهنمايى كنه؟:(
میشه وصل کرد و همچین میشه از طریق شبکه مستقیم از PC پلی کرد هر فورمتی رو ولی زیر نویس کار نمیکنه مگر رو فیلم بزارید
ترانس هم نیاز نیست بگیری چون کنسول ریحن 2 هست
رزولیشن کمتری نداره وان نسبت به 4 ... همونه
ورودی هم برای وصل کردن یه کنسول دیگه یا گیرنده دیجیتال

من بین پلی 4 و ایکس وان موندم از یه طرف بازی های 4 ارزون تره و بیشتر پیدا میشه از یه طرف دسته وان رو خیلی دوست دارم
میخواستم بپرسم این دسگاه های REFURBISHED خوب هست بگیرم ؟ آخه خیلی خیلی میترسم که بگیرم بعد بیارم خونه ببینم یچیزیش خرابه :-s
و بازی های وان چرا گرون تره ؟ مثلا فیفا15 پلی 4 دست دو 80 تومنه ولی وان 100 تومن آخه چرا واقعا :|
مثل پلی 4 اینم بازی هاش (دست دوم) تو مغازه ها زیاد هست ؟
ممنون ، فعلا همین سوالارو دارم :)

من بین پلی 4 و ایکس وان موندم از یه طرف بازی های 4 ارزون تره و بیشتر پیدا میشه از یه طرف دسته وان رو خیلی دوست دارم
میخواستم بپرسم این دسگاه های REFURBISHED خوب هست بگیرم ؟ آخه خیلی خیلی میترسم که بگیرم بعد بیارم خونه ببینم یچیزیش خرابه :-s
و بازی های وان چرا گرون تره ؟ مثلا فیفا15 پلی 4 دست دو 80 تومنه ولی وان 100 تومن آخه چرا واقعا :|
مثل پلی 4 اینم بازی هاش (دست دوم) تو مغازه ها زیاد هست ؟
ممنون ، فعلا همین سوالارو دارم :)

اون مدل دستگاه هارو نگیرید بهتره بنظر من!!
معمولا تو یه رنج قیمتی هستند، درکل قیمت بازی ها ب مقدار موجودیتشون تو بازار ربط پیدا میکنه! مثلا GTAV یه زمان اصلا برا One نبود اگرم کسی داشت زیر 250 نمیداد چون کمیاب شده بود. کلا داستان اینه

سلام . من قصد خرید یک دستگاه ایکس باکس وان دارم ولی نمیدونم ریجن یک بگیرم یا دو ؟ توی پلی 4 که ریجن یک بهتره چون هزینه هاش شامل پلاس و ... برات ارزونتر میوفته ولی نمیدونم توی ایکس باکس هم همینطوریه یا نه . یه چیزی هم در مورد ترانس و... برا ریجن یک شنیدم ولی متوجه نشدم منظورش چیه آخه روی پلی 4 ریجن یک ترانس نمیخواست که ..؟
ممنون میشم یک با تجربه و حرفه ای ایکس باکس یه راهنمایی کوچیک بده .

دوستان به سوال منم پاسخ بدن ممنون میشم میخواستم بدونم رزولوشن وان با پلی 4 تو تمام بازیا یکیه و هیچ فرقی ندارن با هم ؟! و همچنین فریم بازیها ؟ خیلی برام مهمه چون خیلی زحمت کشیدم تا تونستم پول یه کنسول و جمع کنم و میخوام بهترین انتخاب و داشته باشم و بعد پشیمون نشم پیشاپیش ممنون

دوستان به سوال منم پاسخ بدن ممنون میشم میخواستم بدونم رزولوشن وان با پلی 4 تو تمام بازیا یکیه و هیچ فرقی ندارن با هم ؟! و همچنین فریم بازیها ؟ خیلی برام مهمه چون خیلی زحمت کشیدم تا تونستم پول یه کنسول و جمع کنم و میخوام بهترین انتخاب و داشته باشم و بعد پشیمون نشم پیشاپیش ممنون
خیر یکی نیست . روی پلی 4 بعضی وقتها بیشتره چون مشخصا سخت افزار قوی تری داره ولی نباید تنها معیار خریدت این باشه . دسته ایکس باکس وان خیلی بهتره ( به عنوان مثال) یا عناوین روی دو کنسول یا خدمات و ... یه هیلو هست روی ایکس باکس که تنهایی یه تنه بازیهای پلی 4 رو حریفه !یه سری نکات هم هست که برات پیام خصوصی کردم چون مقایسه اینجا ممنوعه .

سلام . من قصد خرید یک دستگاه ایکس باکس وان دارم ولی نمیدونم ریجن یک بگیرم یا دو ؟ توی پلی 4 که ریجن یک بهتره چون هزینه هاش شامل پلاس و ... برات ارزونتر میوفته ولی نمیدونم توی ایکس باکس هم همینطوریه یا نه . یه چیزی هم در مورد ترانس و... برا ریجن یک شنیدم ولی متوجه نشدم منظورش چیه آخه روی پلی 4 ریجن یک ترانس نمیخواست که ..؟
ممنون میشم یک با تجربه و حرفه ای ایکس باکس یه راهنمایی کوچیک بده .
ریجن ها تفاوتشون فقط در اداپتوره . ریجن یک برق 110 ولت میخوره ولی برق ایران 220 هست . شما باید آداپتور رو با ترانس متصل کنید یاآداپتور رو عوض کنید . پس ریجن دو تو ایران بهتره . دیگه فرقی ندارن .

سلام

دوستان من قصد خرید ایکس باکس وان رو دارم اما از کجا بفهمم که دستگاه فروشنده ریفر نباشه؟

این سایت .... که قیمت وان رو زده 1160 میلیون تومان دستگاهش پلمپ و نو ؟ یا ریفره ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

یه سوال. اگه برای ایکس وان اپدیتی بیاد حتما باید دانلود کرد؟ اگه دانلود نکنیم چه کار هایی رو نمیشه انجام داد؟ بیشترین حجم اپدیت چقدر بوده ؟
و اگر کنسول رو جایی بزاریم که دور و پشتش بسته باشه و فقط جلوش باز باشه مشکل پیش میاد؟
بازی هیلو کالکشن نسخه فیزیکی هم داره ؟
اینم سوال آخر : کسی قیمت دست دوم فورزا و هیلو رو داره ؟
ممنون ببخشید سوالام زیاد شد

یه سوال. اگه برای ایکس وان اپدیتی بیاد حتما باید دانلود کرد؟ اگه دانلود نکنیم چه کار هایی رو نمیشه انجام داد؟ بیشترین حجم اپدیت چقدر بوده ؟
و اگر کنسول رو جایی بزاریم که دور و پشتش بسته باشه و فقط جلوش باز باشه مشکل پیش میاد؟
بازی هیلو کالکشن نسخه فیزیکی هم داره ؟
اینم سوال آخر : کسی قیمت دست دوم فورزا و هیلو رو داره ؟
ممنون ببخشید سوالام زیاد شد

سوال اول: اره باید دانلود کرد- اپدیت اولیه دستگاه 750 مگ ، اپدیت های بعدی که هم اومده تقریبا بین 200- 300 بوده
سوال دوم : نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or