واقعا وان از نظر انلاين در قياس با ٣٦٠ چرته.مگه ميشه من با ٣٦٠ مثل هلو سيزن برم با اين نه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
واقعا وان از نظر انلاين در قياس با ٣٦٠ چرته.مگه ميشه من با ٣٦٠ مثل هلو سيزن برم با اين نه
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بله میشه مشکلی نداره.نوشته شده توسط idden]-[;3841123:دوستان چندتا بازی دیجیتالی گرفتم الان دیسک بازیو تهیه کنم بذارم داخل دستگاه دیتای بازی رو هارد ریخته شه، دیسک رو دربیارم میتونم بدون دیسک بازی کنم دیگه؟ کار خاص دیگه ای ک نباید انجام بدم؟
بله میشه مشکلی نداره.
.....................
دوستان من نرم افزار بلوری پلیر رو دانلود کردم، بلوری رو میندازم داخل درایو ولی اجرا نمیکنه. مشکلی از چی هست؟
سلام
یکی از دوستان میتونه در مورد قابلیت Backward compatibility توضیح بده ؟ من خوندم که میتونه بازی های X360 رو اجرا کنه . اما چند تا سوال :
1.این قابلیت چه جوری کار میکنه ؟ نیاز به اینترنت دائم داره ؟
2.اینکه اکثر بازی های X360 قابل بازی باشن به ناشر (یا تیم سازنده) بازی بستگی داره یا خود مایکروسافت ؟
3.هزینه هم باید پرداخت کرد ؟
خیر نیاز به اینترنت دائم نداره...تا اونجایی که اطلاع دارم با خود xbox one نمیشه خرید و باید با خود 360 وی بی ان ! شیر کرد...البته مطئمن نیستم بعد از خرید به قسمت my games and apps بازی تون منتقل میشه و میتونید با خود one دانلود کنید...
به ناشر و همچنین خود مایکروسافت بستگی داره
بله هزینه بازی باید پرداخت کنید...
نه دوست عزیز شما دیسک بازی رو میزاری داخل دستگاه یا بازی رو از اکانتت اجرا می کنی و هیچ هزینه پرداخت مجددی نداره . فقط باید بازی رو دوباره دانلود کنی حتی برای نسخه های فیزیکی1.باید دیسک رو داشته باشید یا کد دانلود...برای دانلود دیتای مورد نیاز برای بوت و اجرا و موارد اضافی لازمه...بله هزینه داره قیمت همون بازی های ۳۶۰ هست اما با قیمت کمتر....اول اجازه ناشر بعد بهینه سازی مایکروسافت...
فکر نکنم نیاز به دانلود دوباره باشه . اون فایل که دانلود میشه در واقع یه سری اطلاعاته که تو دیسک نیست ! که خیلی کم حجم ترهنه دوست عزیز شما دیسک بازی رو میزاری داخل دستگاه یا بازی رو از اکانتت اجرا می کنی و هیچ هزینه پرداخت مجددی نداره . فقط باید بازی رو دوباره دانلود کنی حتی برای نسخه های فیزیکی
چیزی که من از کنفرانس و خبرای بعدش یادم بود اینه که کل حجم بازی که یه مقداری تغییر مرده رو دوباره باید دانلود کنی .فکر نکنم نیاز به دانلود دوباره باشه . اون فایل که دانلود میشه در واقع یه سری اطلاعاته که تو دیسک نیست ! که خیلی کم حجم تره